ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2103 of 2553 FirstFirst ... 1103160320032053209321012102210321042105211321532203 ... LastLast
Results 31,531 to 31,545 of 38289
    Senior Member
    Κοριτσια να σας πω καληνυχτα κ θα σας διαβασω μετα.Ειχα μια εξαιρετικη βραδυα με την ανηψια που ειδε για πρωτη φορα οπερα κ της αρεσε πολυ μονο που κουραστηκε να διαβαζει!Ειδαμε την Μποεμ του Πουτσινι απο την εθνικη λυρικη σκηνη στο εκκλησιαστηριο της αρχαιας Μεσσηνης κατω απο ενα ουρανο γεματο αστερια.Μαγικο περιβαλλον γιατι απο την εισοδο μεχρι το θεατρο εχει αρκετη πορεια .Η παρασταση σε λαιτ βερσιον για περιοδια σε ολη την Ελλαδα με την ονομασια η οπερα της βαλιτσας.
    Αποζημιωθηκα εν μερη γιατι εχθες ειδα τους Ορνιθες του Αριστοφανη απο ενα σχημα της πολης κ ηταν τοσο χαλια σε σημειο να σε κουραζει κ η μαγικη μουσικη του Χατζιδακη.
    Φιλακια κ καληνυχτες σε αυτες που πανε για υπνο κ συνεχιζω....

Senior Member
    Ωραια θα το κανω και θα σου πω εντιπωσεις!!
    Λεω για αρχη να κανω λαχανο τριμενο! Το λατρευα οταν ημασταν Γερμανια!
    Break μου γ@μησε τους ολους! Ποιος χεστηκε μωρε;;;δεν εχουν με τι να ασχοληθουν οι αξεστοι οι χωριατες, αμορφωτοι! Και δεν λεω χωριατες οσους ειναι απο χωριο ουτε αμορφωτους οσους δεν εχουν σπουδασει! Ετσι γεννιουνται!
    Τζινακο σε ευχαριστωωωωω!!! ΕΙΔΑ ΤΟ 12!!!!! Δεν το πιστευω!
    Δοκιμασα τζιν παντελονι 18 νουμερο Αγγλικο και μου εκανε κανονικα μεχρι πανω, μονο που δεν κουμπωνε!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Senior Member
    Γλαυκη τι μαγευτικη βραδυα, αντε πλησιαζει ο καιρος

Τρολοκοριτσο μπραβο σου, να προσεχεις εκει που εισαι

Senior Member
    Οχι Καλλιοπη μου βγηκα αλλα ειμαι με το iPhone και μπαινω οποτε θελω!!

Senior Member
    Σοκολατιτσα οπως ειπαμε! ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Βασικα ουτε αυτο να μην κανεις! Τι να χαλαμε φαια ουσια σε βλαχους οπως λεει και η Τζινα;; Χαχαχαχαχαχχαχα

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=KNCcD_oMZrU

Τσα! Όπως ίσως φαντάζεστε μόλις επέστρεψα από Ποντιακό πανηγύρι! Πολύ το ευχαριστήθηκα κι ας μην έκανα όλα τα πανηγυρίσια "δέοντα". Επειδή έκανα τη βλακεία να φάω υπερβολικά το μεσημέρι, δε μπόρεσα να φάω τα σουβλάκια μου, ούτε να πιω τη ρετσίνα μου. Την έβγαλα με μισή κόκα κόλα, μπας και χωνέψω.. Μακάρι να ήξερα να χορεύω ποντιακά, να χωνέψω πιο γρήγορα.. Ήταν πολύ ωραία, είχε πολύ κόσμο και η μουσική ήταν πάρα πολύ δυνατά (το καλύτερό μου)! Το καλύτερο σημείο της βραδυάς ήταν όταν θρονιάστηκα στα πόδια του παρεακίου κι εκείνος με κουνούσε στο ρυθμό της μουσικής.
    Έχω πάρει σβάρνα όλα τα χωριά. Δεν πρόκειται να αφήσω πανηγύρι για πανηγύρι!

Senior Member
    Γεια σου ρε Αβα με τα πανυγηρια σου!!
    Εχω να παω απο 14 χρονων!!!!

Senior Member
    Μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν ήξερα καν τι είναι το πανηγύρι. Τώρα που τα ανακάλυψα έχω ξεσαλώσει! Συνηθίζονται πολύ στον τόπο αυτό. Έχει και πολλά χωριά γύρω, οπότε όρεξη να' χεις να τρέχεις στα πανηγύρια!
    Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα, τα πλαστικά τραπέζια, οι ορχήστρες, η δροσιά από τα πλατάνια, οι καπνοί από τα σουβλάκια και τα λουκάνικα, όλο το σκηνικό!

Senior Member
    Σας καληνυχτίζω με ένα ακόμη ποντιακό: http://www.youtube.com/watch?v=ydOMO...eature=related
    Πάω στο κρεβατόπον μου..
    Σήμερα απογοητεύτηκα λιγάκι.. Δεν είμαι πόντια, αλλά αγαπώ πολύ το ποντιακό στοιχείο. Μάλιστα κάνω και φροντιστήρια με ποντίους και μου μαθαίνουν λέξεις. Πίστευα, λοιπόν, ότι θα καταλάβαινα τι λένε τα τραγούδια. Αλλά που.. Έχω μέλλον ακόμα. Αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Προσπάθησε κάποια να με βάλει να πω σε έναν πόντιο κάτι, που είπα όχι, αυτό δεν το λέω, και χαμογέλασα χαζά. Έπαθε την πλάκα της, γιατί διαισθάνθηκα ότι ήταν βρισιά. Φιλάκια!!

Senior Member
    Χαχαχαχαχχα!!! Γεια σου σε Αβαααα!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Σας καληνυχτίζω με ένα ακόμη ποντιακό: http://www.youtube.com/watch?v=ydOMO...eature=related
    Πάω στο κρεβατόπον μου..
    Σήμερα απογοητεύτηκα λιγάκι.. Δεν είμαι πόντια, αλλά αγαπώ πολύ το ποντιακό στοιχείο. Μάλιστα κάνω και φροντιστήρια με ποντίους και μου μαθαίνουν λέξεις. Πίστευα, λοιπόν, ότι θα καταλάβαινα τι λένε τα τραγούδια. Αλλά που.. Έχω μέλλον ακόμα. Αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Προσπάθησε κάποια να με βάλει να πω σε έναν πόντιο κάτι, που είπα όχι, αυτό δεν το λέω, και χαμογέλασα χαζά. Έπαθε την πλάκα της, γιατί
    διαισθάνθηκα ότι ήταν βρισιά. Φιλάκια!!

xaxaxa Ανά, μου εδώ είμαι εγώ τι "σκας"? Την λέξη που σε είπε την θυμάσαι? πες μου την και θα σου πω αν ήταν βρισιά η όχι

Εγώ πάλι τα πανηγύρια λόγο τις δουλειάς τα σιχαινόμουν , αλλα αν θυμηθώ τα χρονια που δεν τραγουδούσα με καλή παρέα περνούσα πολύ καλά. Που είσαι τώρα? σε ποιο νομος δηλαδή είσαι και πας όλο σε πανηγύρια? η καταγωγή μου εμενα είναι από τον Νομο Κιλκίς

Senior Member
    Break μανάρι μου όπως είπαν και οι προλαλήσασες χέστους..όπως λέμε και μεις οι Πόντιοι..συν γούλας και "ερουξεν" να τους πεις..ούτε σε ταΐζουν ούτε σε ντύνουν. Συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στο Τει. Τι πέρασες? που πέρασες? και go στα 22 πέρασα στο τει και δούλευα ταυτόχρονα . θα τελειώσεις μη "σκας"..εμενα μου πήρε λίγο παραπάνω μπήκα το 1993 και πήρα πτυχίο το 2006 αλλα ήταν λόγο του ότι δούλευα συνεχεια και είχα φύγει και από την Λάρισα. και πάλι σου λέω μη "σκας" και στεναχωριέσαι έχεις εμάς εδώ

Senior Member
    Τώρα βρήκα αρκετό χρόνο να μάθω νέα σας..εγώ είμαι καλά αλλά με το ψυχολογικό έχουμε θεματάκι..σκεφτείτε πως γνώρισα ένα παιδί από μία παρέα,και ενώ μου φάνηκε θετικός,στο τέλος λέει ''πάω να χαιρετίσω κάποιον σε διπλανό μαγαζί μην κουνηθεί κανείς από τη θέση του''..εγώ τι έκανα????έφυγαααα..και ξέρετε γιατί??γιατί φοβήθηκα μη με δει από πίσω και πει ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ πως είναι έτσι από πίσω''??Και έτσι το χάσαμε το κορμί πατριωτάκιαααα!!!τι να λέμε τώρα..ειλικρινά νομίζω πως όσο κατεβαίνω τα ψυχολογικά μου προβλήματα αυξάνονται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..κατά τα άλλα είστε καλά??

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέρα,μετά από ένα λίτρο κόκα-κόλα (το κακό είναι ότι μετά με έπιασε κατούρημα! ) ο πόνος με ψιλοάφησε χτες βράδυ κ μπόρεσα να κοιμηθώ ή τουλάχιστον μπουρούσα να περπατήσω χωρίς να είμαι διπλωμένη στα δύο,γιατί σε ευθεία αδύνατον να περπατήσω,σήμερα με πονάει μόνο λίγο πίσω ψηλά στην μέση που με πόναγε κ χτες παράλληλα με το στομάχι αλλά ο γιατρός μου είπε πως είναι λογικό ν κτυπάει εκεί ο πόνος,πήγα κ τουαλέτα το πρωί,άρα είμαι σχετικά καλά,ακόμα δεν έχω φάει κάτι κ θα προσπαθήσω να αποφύγω ψωμί κ σκληρές τροφές για σήμερα κ βλέπουμε .Σας ευχαριστώ πολύ όλες που με σκεφτόσαστε χτες <3

Βαμπιράκι μια χαρά νούμερο το 18,εγώ 18-20 στα marks & Spencer φόραγα όταν ήμουν 107 κιλά,άραγε τώρα τι να φοράω?έχω καιρό να δοκιμάσω,το καλύτερό μου και εμένα ήταν όταν πήγαινα να δοκιμάσω ρούχα και έβλεπα πως έπεφταν τα νούμερα!Τελευταία φορά στα M&S είχα αγοράσει τον Ιανουάριο ένα φόρεμα στο 14 αλλά προβλέπω πως θα είναι πολύυυυυυυυυυυυ μεγάλο του χρόνου!ʼντε και σε κατώτερα σου εύχομαι

Λυπημένη καλήμερα,είχες τέτοια ζητήματα ανασφάλειας κ από παλιότερα?ή τώρα λόγω της γενικότερης αλλαγής που ζεις εμφανίστηκαν?

ʼβα μου ελπίζω εκεί που είσαι να έχουν καλούς μουσικούς στα πανηγύρια!Γιατί στο χωριό της μάνας μου τα πανηγύρια αποτελούν κακοποίηση του όρου μουσική!!!όποτε έχει τύχει να πάω παρακαλάω να έρθει η ώρα να φύγω,άσε που επειδή είναι όλοι γνωστοί μεταξύ τους αρχίζουν τα κεράσματα και εκεί που λες "οκ θα πιούμε κ αυτή την ρημαδομπύρα κ θα φύγουμε" τσούυυυυυυυυυυυυπ να'σου και οι επόμενες από το παραδίπλα τραπέζι απαπαπαπα

Senior Member
    καλημερα κοπελαρες μου!
    ζεστη παλι σημερα!
    ιωαννα μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!
    λιλακι το μαλλι μια χαρα δεν ακνω δραστικες αλαγες μονο τα ασπρα (εχω και απο αυτα) βαφω!
    βαμπιρακι ευχομαι να περασες καλα!
    ava δε ψωνισαμε τιποτα εχθες απο το πανηγυρι?
    σοκολατιτσα ελπιζω να εισαι πιο καλα σημερα και με διαθεση ανεβασμενη!
    αντε να γυρισουν και οι αφες να μαθουμε και κανενα νεο!
    γλαυκη χαιρομαι που το απολαυσες! αντε εχασα και το λογαριασμο 16 μεινανε??