ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2108 of 2553 FirstFirst ... 1108160820082058209821062107210821092110211821582208 ... LastLast
Results 31,606 to 31,620 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κόρες, Eli is back!

Senior Member
    Καλωσήρθες κουκλίτσα! Μου έλειψες ταξιδEli! Ολα καλά; Χαρές που θα κάνει ο αντρούλης σου, τον βλέπω που κουνάει την ουρά του! :lol:

Senior Member
    και φέρνω μαζί μου καλοκαιρινή διάθεση ....
    http://www.youtube.com/watch?v=epqfUiF6fro

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλωσήρθες κουκλίτσα! Μου έλειψες ταξιδEli! Ολα καλά; Χαρές που θα κάνει ο αντρούλης σου, τον βλέπω που κουνάει την ουρά του! :lol:
    Καλώς σας βρήκα Τζινάκιον!!!! Μου λείψατε βρε παλικόριτσα!
    Ο Γιώργος έκανε πράγματι πολλές χαρουλες χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    Σας διάβαζα στα κλεφτά όποτε προλάβαινα αλλά δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο μιας και είχαμε Μαριλενοκυνηγητό :lol: και όταν δεν είχαμε αράζαμε να χαλαρώσουμε :lol:
    Τελικά την Ιωάννα μας πάλι δεν την είδαμε, ούτε τηλέφωνο δεν προλάβαμε να πάρουμε. Η εκπαίδευση της Μαριλούς με το γιογιο μας έτρωγε πολυ χρόνο και ενέργεια....αν και από τι διάβασα το κορίτσι μας δεν ήταν και στα καλύτερα του. Περαστικά Ιωάννα μου εύχομαι τώρα πια να σου έχει περάσει ο πόνος στο εντεράκι σου.

Λίλα όταν είχα χωρίσει παλιότερα με έναν γκόμενο μου με είχε πιάσει από τα νεύρα μου να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι μου και έπλυνα μέχρι και τους τοίχους! :lol:
    ʼσε τις δουλειές γιατί πειράζουν την μέση και πήγαινε για κάνα μπανιο στην θάλασσα ή για κάνα καφέ!

Senior Member
    Καλως το ελακιον.ναταλακι μου χαιρομαι που περασες ομορφα.τζινακο μακαρι να βοηθησουν οι φυσικοθεραπειες.

Senior Member
    Οχι εξω να βγω δεν θελω αν γινοταν να μην βγω ουτε μεχρι το μπαλκονι καλα θα ηταν.μην ασχολειστε θα επανελθω.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    το χέρι μου πονάει πάλι και θα κάνω από αύριο 3 φυσιοθεραπείες που έχει γραμμένες η μητέρα μου.
    Ελπιζω να σε βοηθήσουν Τζίνα μου. Επίσης πες στον φυσικοθεραπευτή να σου δείξει ασκήσεις να κάνεις στην θάλασσα μιας και θα είσαι στο Δήλεσι για καιρό, να το εκμεταλλευθείς. Εμένα με βοήθησε αρκετά η θάλασσα με το χέρι μου, όχι ότι έχει περάσει αλλά έχω μία βελτίωση, γενικά όσο πιο πολύ το ασκώ τόσο πιο λίγο με πονάει. Τα χάπια τα συνεχίζεις;

Senior Member
    Eli τα χάπια τα σταμάτησα και δεν τα πήρα κανονικά και μάλλον γι'αυτό με ξανάπιασε. Τώρα τα ξεκίνησα από χθες πάλι. Θα της πω να μου δείξει ασκήσεις για το χέρι αλλά και για το πόδι, ευκαιρία είναι χιχιχι.

Senior Member
    Ναταλονι μου δεν θα τις βαλεις τις φωτο στο φβ????

Senior Member
    Tzina????????????

πες μου πως είσαι από Δήλεσι να πεθάνω..η ότι πηγαίνεις συχνά πυκνά...τραγουδούσα στο Δήλεσι για 3 χρονια. Στο Διόνυσο κάτω στην παραλια...

Senior Member
    αχ αυτές οι φυσιοθεραπείες ...έκανα για τον γοφό μου και την μέση μου...πρώτη φορα στη ζωή μου έβαλα τα κλάματα από τον πόνο ούτε με παυσίπονα περνούσε ούτε με τίποτα..με τις άσκησις μονο είδα λίγο ουρανό...πρωί /βραδυ άσκησις
    Τζινάκο μου ελπίζω να δεις και σου ουρανό κούκλα μου ξέρω τι πόνος είναι αυτός αβάσταχτος

Senior Member
    Lilakion εδω θα βαλω τις φωτο αλλα μολις παω στο ξενοδοχειο! Αποντο κινητο δεν μπαινουν!!
    Τζιναρα τι κανεις με το χερι σου και σου ποναει παλιιιιιι!!! Πονηρουλαααα!! Χαχαχαχαχαχαχ
    Eli welcome back!! Ελπιζω να ξεκουραστικατε και να περασατε τελεια!!!

Senior Member
    Ninap δεν είμαι από το Δήλεσι αλλά εκεί κάνουμε κάθε καλοκαίρι τις διακοπές μας. Δεν ξέρω τα μαγαζιά γιατί συνήθως είμαι σπίτι-παραλία-σπίτι χιχι αλλά αυτό το μαγαζί θα το ξέρει σίγουρα η μητέρα μου ή η αδερφή μου, θα τις ρωτήσω.

Senior Member
    Ναταλονι οταν τις βαλεις τις φωτο αστες μεχρι αυριο να τις δω και εγω γιατι τωρα ειμαι απο το κινητο.