Results 3,166 to 3,180 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-12-2009, 20:22 #3166
Ποιό κοριτσάκι τρύπωσε στο τόπικ μας τη μέρα που κλείνει τα 30 του χρόνια;
Ζωή,χρόνια σου πολλά πολλά κι ευτυχισμένα,κούκλα μου!Να'σαι υγιής
κι ό,τι άλλο λαχταράς να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό!
Δε σε γνωρίζω αρκετά καλά να ευχηθώ κάτι πιο συγκεκριμένο
κι όσο για απώλεια κιλών μια χαρά σε βρίσκω να τα πηγαίνεις!
Καλή δύναμη στην όποια σου προσπάθεια!Καλό υπόλοιπο μέρας
γενεθλίων!Ελπίζω οι άνθρωποι σου να σε έπνιξαν σε αγάπη,ευχές
και δώρα!Κι αν ετοιμάζεσαι για έξοδο,καλή διασκέδαση!Φιλάκια!
- 09-12-2009, 20:58 #3167
εγω δεν παιρνω reductil... αλλα ζηλευω την παρεα σας και θελω να μπω και εγω... μπορω?????
αν μετραει .... επαιρνα παλια πριν την επεμβαση τα χαπια.. εΕ??Ε?Ε?Ε παιρνω το οκ να μπω στο club??? :P
09-12-2009, 21:09 #3168
Μάλλον εγω πρέπει να ζηλεύω εσένα με το αποτέλεσμα που δείχνεις. Δε νομίζω με τα Reductil να πετύχαινες τέτοιο αποτέλεσμα. Κάνω λάθος?
09-12-2009, 21:19 #3169
Καλησπερα ομορφιες μου!!
Μπαρμπακι μου ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!! η συνταγη σου μου αρεσει πολυ... μου αρεσει και το σιμιγδαλι που εχει(τα κανει πιο αφρατα) και το πορτοκαλι(αρωμα) και μονο που μου την εδωσες εσυ, φανταζομαι θα ειναι δοκιμασμενη... και σουπερ!
Θα κανω και της Πριγκιπισσας μας φυσικα γιατι απο την περιγραφη ξε- λι- γω- θη- κα!!!! θελω να κανω πολλα μελομακαρονα, για το σπιτι, για την πεθερα, για την οικογενεια του αδελφου του Βασιλη και φυσικα να μην κραταω 2-3 δοσεις για την οικογενεια μου στην Κρητη??? Μελομακαρονα για ολα τα γουστα λοιπον...
Ναταλακι μου, εσυ τι γουστα εχεις??? θα μας τα πεις η ειναι απορρητο?
Αννουλα γλυκια χρονια πολλα κι απο μενα!!! ομορφα και ευτυχισμενα!!! να σε χαιρονται αυτοι που σε εχουν!!!
Καληνυχτα αγαπες!
09-12-2009, 21:25 #3170
georgia moy...
εχω κανει επεμβαση... δεν γινοταν αλλιως
09-12-2009, 21:28 #3171
Originally posted by zwhtsa
georgia moy...
εχω κανει επεμβαση... δεν γινοταν αλλιως
Εγω έχω ραντεβού με τον Σκρέκα στις 14/12.
Εχω ενθουσιαστει με τα αποτελέσματά σας.
Μακάρι να καταφέρω και εγω ο,τι και εσείς
09-12-2009, 21:37 #3172
Originally posted by marikaki
Μελομακαρονα για ολα τα γουστα λοιπον...
Ναταλακι μου, εσυ τι γουστα εχεις??? θα μας τα πεις η ειναι απορρητο?
Γιατί η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε μια διαδικασία να μην ικανοποιώ
πλέον με το φαγητό τις πρωταρχικές μου ανάγκες και ως γνωστόν
τα γλυκά υποκαθιστούν το s...x! Θέλω λίγο φίκι φίκι κι όχι μόνο ένα φοινίκι! :P
Τι λέω η στερημένη!Κι όχι τίποτ'άλλο,περιμένουμε και τον υπεύθυνο για έλεγχο!
09-12-2009, 22:41 #3173
Αννεζίνα εύχομα ολόψυχα χρόνια πολλά κ καλά κ ότι επιθυμεις στην αγκαλιά σου να το βρείς...!!!
09-12-2009, 22:44 #3174
φιλάκια σε όλα τα ριντακτιλοκόριτσα που μόνο για ριντακτιλ δεν μιλάνε...
χιχι!!
φιλιά πολλά!!!!!!
09-12-2009, 23:04 #3175
αμαν ρε κοριτσια....
με ξελιγωσατε με τα μελομακαρονα σας!!!
Δεν ξερω ποια συνταγη να πρωτοκανω! αλλα επειδη η Μπαρμπιτα ειναι εξαιτερικη μαγειρισσα και ζαχαροπλαστισσα λεω να κανω και την δικη της συνταγη περα απο αυτην που εχω και κανω τα τελευταια χρονια.
Αχ αχ! ζημια μεγαλη αυτες οι γιορτες των Χριστουγεννων!
09-12-2009, 23:22 #3176
.....καλησπερα!!!!!!!!
και μενα με ξελιγωσατε...μου τρεχουν τα σαλια με τα μελομακαρονα
(....εμενα μ αρεσουν μαλακα,μελωμενα μεχρι μεσα ,ζουμερα!...*=η αχρηστη πληροφορια της ημερας!)
.....να πω και εγω χρονια πολλα στην αννουλα και να ναι παντα χαρουμενη!!!!!!!
...στην ναταλια να πω οτι την περιμενω για να την δαγκωσω....(ξερει αυτη!!!!!!)
περισσοτερα θα σας γραψω αυριο..τωρα παω να ισιωσω το κορμι μου γιατι τριγυρνουσα ολη μερα!!!
φιλακια
καληνυχτα!!!!
10-12-2009, 00:22 #3177
Χρόνια Πολλά Αννεζίνα μας, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τη γιορτούλα σου!
10-12-2009, 08:35 #3178
Καλημέρα,αγαπούλες μου από μια δεύτερης συνεχόμενης μέρας βροχερή Θεσσαλονίκη!
Τζερμάνια το κάναμε εδώ μέσα!Ευτυχώς που δε χρειάζεται να βγω σήμερα από το σπιτάκι μου!
Καλή δύναμη στα δικά σας τρεχάματα,ελπίζω όχι μέσα στη λασπουριά και την υγρασία!
Τι έχει το μενού σήμερα;Θα πιάσουμε τις συνταγές για κουραμπιέδες μήπως;
Μη μείνουν κι αυτοί παραπονεμένοι!Αυτοί όμως δε θα κάνουν τσσσσσ,πριγκιπέσσα μου,ε;
Κάτι σε πφφφφφ ίσως...Δεν ξέρω...Ο μόνος ήχος που γνωρίζω είναι της μάσας,άντε κα της χώνεψης!
Τα ηχητκά εφέ της μαγειρικής κα ζαχαροπλαστκής μου είναι παντελώς άγνωστα.Αν και χθες
μαγείρεψα(μετά από ούτε ξέρω πόσες εβδομάδες)-ζυμαρκά,μη φανταστείτε τίποτα ιδαίτερο-
κι η αλήθεια είναι πως πήρα αρκετά "μπράβο!".Αυτή είναι η υπόθεση όταν κάνεις κάτι σπάνια
και δεν το θεωρούν δεδομένο!Αποκτά άλλη αξία και για σένα και για τους άλλους!Εγώ πάντως
ό,τ κι αν κάνω το θέλω το καρότο επιβράβευσης μου!Δε θα μπορούσα να εννοείται
πως υποχρεούμαι κάθε μέρα να κάνω πράγματα,να τα θεωρούν και δεδομένα και να τ'απολαμβάνουν
χωρίς επιβραβεύσεις κι ευχαριστίες!Σα να θίγω ευαίσθητο θέμα τώρα,παντρεμένες εργαζόμενες ελληνίδες,ε;
Δεν είναι μάλλον τυχαίο που ζω μόνη μου...στην Ελλάδα βέβαια.Γιατί στη Γερμανία πχ. θα τα έκανε όλα ο άντρας,
εγώ θα φρόντιζα τον εαυτό μου(φυσικά και τα παιδιά,άμα είχα)και θα ήμουν πάντα χαμογελαστή
και ευχάριστη για κείνον,έτοιμη για καλοπέραση!Είτε σε λάθος χώρα ζούμε είτε λάθος φύλλο γεννηθήκαμε!
Αρκετά με τους πρωινούς προβληματισμούς μου...Δε λέει να σας κάνω τα νεύρα κρόσια
επειδή έπιασα χθες κατσαρόλα(που μεταξύ μας ο λόγος είναι πως έχω καιρό να πάω super-market,
ψιλοάδειασε κι η κατάψυξη κι έπρεπε ν'αυτοσχεδιάσω!Μάλλον συνεχίζω να με εκθέτω,
οπότε καλύτερα να μασώ παρά να μιλώ)Φιλάκια τρυφερά σε όλες σας,ουρανιοτοξοκόριτσα και guests!
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,έστω και χωρίς μπαρμπουνοζουζουνιές(αν και μεταξύ μας,
δεν τη βλέπω ν'αντέχει μακριά μας!)Έλα,να μπαίνουμε στο κλίμα των εορτών!Φιλάκιαααααα!
10-12-2009, 08:47 #3179
ναντινάκι για να μην κουράζεσαι μήπως να πας σούπερ..αλλά άστο μωρέ βρέχει κίολας...
πιάσε πάλι κατσαρόλα και βουρ στα μακαρόνια άντε και κανένα ρυζάκι στο τσακίρ κέφι..
10-12-2009, 09:05 #3180
Ζωή μου,μην ανησυχείς!Ένα πακέτο πέννες έκανα,άρα έχω για άλλες τρεις μέρες φαγητό!
Δε ρισκάρω να πάθω υπερκόπωση ούτε να μου βγει το όνομα και σταματήσουν τα ταπεράκια!
Εσύ,πώς τα πέρασες χθες στα γενέθλια σου;Του δώσαμε και κατάλαβε;Πώς είναι η πρώτη μέρα
των -άντα;Μπαίνεις στην καλύτερη δεκαετία της γυναίκας!Κοίτα να την απολαύσεις,κακομοίρα μου!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή