Results 31,816 to 31,830 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-07-2012, 16:31 #31816
Κοριτσια καλησπερα τι κανετε; Εγω καλα ειμαι αλλα πραγματικα πιστευω δεν ειναι περιοδος αυτη που εχω αλλα αιμοραγια κανονικη! Σημερα ειναι η τριτη μερα, δεν υπαρχει αυτο που ζω!! Δεν το εχω ξαναπαθει ποτε στη ζωη μου! Παντα ειχα μικρη ροη (2 σταγονων σε φαση!) και τωρα ειναι απιστευτη η ποσοτητα!
Αποφασισε να βγει η περιοδος ολων των περιοδων που εχω χασει στη ζωη μου; Τι να κανω για να σταματησει αυτο το πραγμα; Ειναι πραγματικα τρομακτικο... Αφου σκεφτομουν να παρω παμπερς στο τελος για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα φυγει τιποτα.. Παλι!!
Συγνωμη που σας κουραζω με αυτο το θεμα αλλα δεν μου εχει ξανατυχει ποτε αυτο το πραγμα και ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ μου να ειναι μονο για αυτη την φορα ετσι και να μην το παθαινω απο εδω και περα αυτο για παντα!!
Και παντα ελεγα ποσο τυχερη ειμαι που δεν δυσκολευομαι σε θεμα περιοδου! Συνηθως την 3 μερα μου τελειωνει αντε 4η το πολυ!
Τωρα φαινεται λες καινθα κρατησει για παντα!!!
- 10-07-2012, 16:37 #31817
Originally posted by aggeloydaki
Νίνα εγώ μέσα στο νοσοκομείο δεν φόρεσα καθόλου σουτιέν,για όσες μέρες είχα σωληνάκια δεν βόλευαν,μετά κάποιο ράμμα ήταν ακριβώς στο σημείο που ακουμπάει το κάτω μέρος του σουτιέν,ένα ήταν παρακάτω και όπως δίπλωνε η κοιλιά μαζί με το σουτιέν με πόναγε,επομένως ουσιαστικά ξαναφόρεσα σουτιέν ένα μήνα μετά που έκοψα τα ράμματα
σε ένα μηνα ποσο έπεσε το νούμερο του σουτιέν?
10-07-2012, 16:38 #31818
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
wow έχεις κάποιο γυναικολόγο εκεί να συμβουλευτείς?Ή ίσως μπορεί να πάρει η μαμά σου τον δικό της εδώ Ελλάδα να τον ρωτήσει,δεν ξέρω τι να σου πω,εγώ δεν είδα καμία διαφορά πριν κ μετά επέμβασης
10-07-2012, 16:39 #31819
Originally posted by -wow-
Κοριτσια καλησπερα τι κανετε; Εγω καλα ειμαι αλλα πραγματικα πιστευω δεν ειναι περιοδος αυτη που εχω αλλα αιμοραγια κανονικη! Σημερα ειναι η τριτη μερα, δεν υπαρχει αυτο που ζω!! Δεν το εχω ξαναπαθει ποτε στη ζωη μου! Παντα ειχα μικρη ροη (2 σταγονων σε φαση!) και τωρα ειναι απιστευτη η ποσοτητα!
Αποφασισε να βγει η περιοδος ολων των περιοδων που εχω χασει στη ζωη μου; Τι να κανω για να σταματησει αυτο το πραγμα; Ειναι πραγματικα τρομακτικο... Αφου σκεφτομουν να παρω παμπερς στο τελος για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα φυγει τιποτα.. Παλι!!
Συγνωμη που σας κουραζω με αυτο το θεμα αλλα δεν μου εχει ξανατυχει ποτε αυτο το πραγμα και ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ μου να ειναι μονο για αυτη την φορα ετσι και να μην το παθαινω απο εδω και περα αυτο για παντα!!
Και παντα ελεγα ποσο τυχερη ειμαι που δεν δυσκολευομαι σε θεμα περιοδου! Συνηθως την 3 μερα μου τελειωνει αντε 4η το πολυ!
Τωρα φαινεται λες καινθα κρατησει για παντα!!!
άμα νομίζεις πως είναι τόσο μεγάλη η αιμορραγία σου που χρειάζεσαι pampers να επισκεφτείς γιατρό ματάκια μου.
10-07-2012, 16:42 #31820
εγώ στον μήνα δεν άλλαξα νούμερο σουτιέν,αλλά τους επόμενους μήνες κάπου το έχασα το ζυζί μου και ακόμα το ψάχνω :lol::lol:
10-07-2012, 16:51 #31821
Εγω ποτε δεν ποναω.. Εχω πονεσει 4 φορες μονο στη ζωη μου απο περιοδο!
Αν συνεχιστει μεχρι αυριο θα παω σε γυναικολογο..
Αντα αντε με το καλο, 3-4 μερες εμειναν μεχρι το θαυμα!!!!
Εγω σουτιεν μεσα στο νοσοκομειο δεν φορουσα, φορεσα οταν εφυγα εννοειτε και οταν εβγαινα εξω.. Ειχα ενα ραμμα πανω πανω κοντα στο σουτιεν που ειπε και η Ιωαννα αλλα δεν με ενοχλουσε πολυ με το σουτιεν.. Εγω εχω πεσει απο μεγαλο 75 B Cup, σε μερικα σουτιεν μικρο 75 C cup σε μικρο B!!! Και στην πλατη εννοειτε εχω πεσει αλλα δεν ξερω ποσο...
Ευχαριστω Καλλιοπη μου! Επιτελους εγινε και αυτη η μετακομιση!! Θα μπω για ενα μπανακι σε λιγο..
Εδω εχει κρυο.... Και νομιζω το σπιτι αυτο ειναι πιο κρυο δεν ξερω.. Στο δωματιο του ξενοδοχειου επειδη ειχαν και καλοριφερ ιδρωνα και μερικες φορες..
Ρε κοριτσακι! Αυτο το σαββατοκυριακο ηταν να πας Ιθπανια; Το ειχες γραψει εδω; Ουτε ακλο ταξιδι δεν σου ειχα πει! Και ανησυχισα!! Χααχααχχαχα Σου εστειλα και μηνυμα!! Ηρθε και ο φιλος σας μαζι η ρομαντικο ταξιδακι τα δυο σας;;
Η Τζιναρα που ειναι;
Αγγελικουλα ελπιζω να ειναι καλα ο αντρας σου τωρα αλλα για καλο και για κακο πηγαιντε και σε εναν 2ο γιατρο!
Ιωαννα το στομαχακι πως παει;;
Ηθελα να περπατησω σημερα που δεν βρεχει και δεν μπορω να κανω βημα τωρα!! Πφφφφφφ
10-07-2012, 17:04 #31822
Originally posted by -wow-
. Εγω εχω πεσει απο μεγαλο 75 B Cup, σε μερικα σουτιεν μικρο 75 C cup σε μικρο B!!! Και στην πλατη εννοειτε εχω πεσει αλλα δεν ξερω ποσο...το C, B είναι το μέγεθος του στήθους σου και το 75 κλπ είναι η πλάτη σου
10-07-2012, 17:18 #31823
Ναταλία μου κ εγώ να πας σε γυναικολόγο θα σου πρότεινα.....ελπίζω να μην έχει αν κάνει με την επέμβαση...πάντως δεν είναι καλό που τόσα χρόνια είχες πολύ λίγο αίμα κ κράταγε επίσης πολύ λίγο η περίοδός σου γιατί το αίμα αυτό είναι ακαθαρσίες οι οποίες πρέπει να φεύγουν από τον οργανισμό!!!
10-07-2012, 17:24 #31824
Ναταλάκι μια χαρά είμαι ty
10-07-2012, 17:47 #31825
ιωαννα να σε ρωτισω μελι κανει να φαμε?
θελω να φτιαξω παφωτο γιαουρτι και θελει 2 κουταλιες μελι
ξερω οτι η ζαχαρη απαγορευετε το μελι??
10-07-2012, 17:47 #31826
Νινα το ξερω!! Απλα δεν εχω κανει μετρηση κανονικη ακομα να δω ποσο εχει πεσει η πλατη!!
Χαιρομαι Ιωαννα μου που σου περασε και αλλη φορα με προσοχη στις πιτες!! Χιχιχιχ
Επειδη εχουμε ολες μας διαφορετικη εοη, δεν σκεφτηκα ποτε οτι ειχα παρα πολυ λιγο.. Συγκριτικα με τις φιλες μου ναι, αλλα για παραδειγμα εκεινες διπλωνονταινστα 2 απο τους πονους εγω δεν ποναω.. Και η μαμα μου ειχε λιγη ροη απο οτι μου εχει πει και δεν ηταν και σταθερη οπως η δικη μου και σταθεροποιηθηκε απο οταν με γεννησε..
Το μονο που ευχομαι αυτο το πραγμα να ειναι της μιας φορας!!
Που εξαφανιστηκαν καλε οι υπολοιπεεεες;;; Κρυωνω τωρα!!! :s
10-07-2012, 17:48 #31827
Πως φτιαχνεις το παγωτο γιαουρτι;
10-07-2012, 17:49 #31828
Εγω δοκιμασα λιγο μελι με ψωμι που εγω ειχα φτιαξει παρακαλω και το εβγαλα.. Μου φανηκε και απιστευτα γλυκο!!
10-07-2012, 17:55 #31829
Καλιόπη μου το μέλι απαγορεύεται!!!!λειτουργεί σε εμάς όπως και η ζάχαρη ανεβάζει τον γλυκαιμικό δείκτη πολύ,αλλά τώρα δύο κουταλιές δεν είναι τόσο πολύ,μπορείς να το βάλεις και να τεστάρεις μετά αν σε πειράζει ή όχι,εγώ δεν έχω φάει καθόλου μέλι,αλλά ζάχαρη αν την φάω,σε μικρή εννοείται ποσότητα, ανακατεμένη με κάτι άλλο ή μετά από το φαγητό δεν με πειράζει.Ο οργανισμός μας όταν είμαστε φαγωμένες δεν μπορεί να ξεχωρίσει καλά αν αυτό που φάγαμε είναι ζάχαρη,τον ξεγελάμε και έτσι δεν παθαίνουμε dumping και επίσης αν θελήσεις να φας κάτι γλυκό καλύτερα μετά το φαγητό γιατί οι συνολικές θερμίδες που θα πάρεις θα είναι λιγότερες από αν φάς τώρα φαγητό και σε 2 ώρες γλυκό ή κάτι άλλο "παχυντικό" έχει σχέση με την δυσσαπορόφηση
10-07-2012, 17:57 #31830
δεν την παλεύω με την ζέστη λέμε!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση