ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2125
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2125 of 2553 FirstFirst ... 1125162520252075211521232124212521262127213521752225 ... LastLast
Results 31,861 to 31,875 of 38289
    Senior Member
    εμενα παντως μου αρεσει να συχναζω σε ενα μπογατσαδικο που φτιαχνει και φραπε!!!
    αλλα παμε οπου θες ναταλακι!! παμε στο camden να με ξεναγησεις στα μερη σου!!! δεν εχω παει ποτε!!!

στις 3 ημερες διακοπες τη εχ@σα τη διατροφη μου. και ειδα μολις οτι εχω βαλει στοχο τον αυγουστο να δω 7.....
    λοιπον στο προγραμμα ξανα!!!
    αρχιζω και την ψυχολογια της διαιτας!!!

Senior Member
    Επέστρεψα η ηρωίδα! Πήγα το πρωί στην Πρόνοια και περίμενα 3,5 ώρες για να καταθέσω τα χαρτιά μου, από τις 10 έφυγα στις 13.30. Και δεν φτάνει αυτό θέλουν να τους πάω αύριο ένα χαρτί που το βγάζουν αυτοί κανονικά αλλά επειδή δεν προλαβαίνουν μου είπαν να τους το πάω εγώ. Οπότε μετά τις 3,5 ώρες στην Πρόνοια πήγα στο ΚΕΠ για το χαρτί και περίμενα πάλι για 1,5 ώρα. Το μόνο καλό είναι ότι ήπια πολύ νερό όσο περίμενα, 3 λίτρα στην Πρόνοια και 1 λίτρο στο ΚΕΠ! Μετά το σλιβ δεν έχω ξαναπιεί ποτέ τόσο νερό, μέχρι τώρα έχω πιει 5,5 λίτρα και συνεχίζω! Μετά το ΚΕΠ πήγα στην αδερφή μου που είναι κοντά το σπίτι της και πήρα αγκαλιά το κλιματιστικό. Μου έφερε να φάω και μουσακά που μου αρέσει και είχα καιρό να φάω και πήρα λίγο τα ίσα μου. Αν δεν ήμουνα αδύνατη δεν την πάλευα με τίποτα με τόση ζέστη. Ολη μέρα ευχαριστούσα το Θεό που με αξίωσε ν'αδυνατίσω και να έχω αντοχές. Αύριο μετά τη φυσιοθεραπεία που θα κάνω το πρωί θα ξαναπάω στους μαράκες να τους δώσω το χαρτί και να ξεμπερδεύω, το βιβλιάριο θα το πάρω τέλος Σεπτεμβρίου! Τώρα πίνω χυμό καρπούζι της Amita που τον δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά και μου αρέσει. Βέβαια με τη ζέστη που έφαγα σήμερα οτιδήποτε παγωμένο μου αρέσει!

Senior Member
    Μπουγατσα κανονικη οπως την ελληνκη?? Πρεπει να παμε! Βασικα πες μου που ειναι να πω στην αφη και φιλες μιας και εγω δεν τρωω να πανε γιατι θελανε και δεν βρισκαμε!!!

Senior Member
    Μπουγατσα κανονικη οπως την ελληνκη?? Πρεπει να παμε! Βασικα πες μου που ειναι να πω στην αφη και φιλες μιας και εγω δεν τρωω να πανε γιατι θελανε και δεν βρισκαμε!!!

Senior Member
    Koritsaki χαίρομαι που περάσατε όμορφα στο ταξίδι σας και είπατε και πολλά ισπανικά τραγούδια χιχιχι. Βαμπιράκι συγχαρητήρια, όντως δε σου φαίνονται τα κιλά σου με τίποτα, είσαι και ψηλή βέβαια. Εχεις αλλάξει απίστευτα, μπράβο!!!

Senior Member
    ηρωιδα μου!!!!!ειχα αρχισει να ανησυχω

Senior Member
    Ευχαριστω Τζινα!! :bouncy::bouncy:
    Αρχιζουν κα φευγουν τα ατιμα!!! Χαιρομαι γιατι βλεπψ οτι στο κοντινο μελλον δεν θα μου ειναι βασανο να βρω ενα τζιν στο νουμερο μου!!
    Τι περασες ρε Τζινα και σημερα! Ελπιζω τελειωσει το βασανο!

Senior Member
    μπραβο τζινα!!!!

ναταλακι ειναι ακριβως απεναντι απο την εκκλησια αγια σοφια που ειναι και η μητροπολη εδω στο λονδινο!!!
    κανονικοτατη μπουγατσα!!! ελληνικη!!! για να μη σου πω σαλονικιωτικη!!!!
    εχω δοκιμασει τη γλυκεια που την κανει παρα πολυ καλη!!! επισης κανει τελεια κοτοπίτα και σπανακοπιτα.
    τα κανει και take away και επειδη ειναι διπλα το hyde park αμα εχει καλο καιρο(λεμε τωρα) μ αρεσει να περνω την φραπεδια μου στο χερι και να παω λιγο ν αραζω.
    ααχχ μου εχει λειψει η θεσσαλονικη και να πω λιγο χαλλλαρα!!!

σας εχω κι αλλα νεα!!!
    επειδη με το αγορι μας αρεσε πολυ η ισπανια και τα ισπανικα(!) οπως λεει και η τζινα,
    ειπαμε απο οκτωβρη να κανουμε μαθηματα να μαθουμε και ισπανικα(τη γλωσσα!)

Senior Member
    Αν σου πω οτι δεν ξερω ουτε που ειναι η Αγια Σοφια! Μονο στο Νοττινχαμ πηγα στην εκκλησια το προιγουμενο Πασχα!
    Ξερεις οδο?
    ΩΩ να μαθαιτε και Ισπανικα και Γαλλικα και Γιαπωνεζικαααα!!

Senior Member
    Koritsaki πολύ ωραία η ιδέα σας να μάθετε ισπανικά, congratulaciones! χιχιχιχι

Senior Member
    ευχαριστουμε τζινα!!! μονο που δεν ξερουμε καθολου ποσο στοιχιζει κατι τετοιο εδω!!!

τι γαλλικα και γιαπωνεζικα μου λες ναταλακι??? το αγορι μιλαει γαλλικα και πολυ το ζηλευω....
    εγω δυστυχως οταν επρεπε να παρω την αποφαση της δευτερης ξενης γλωσσας διαλεξα τα γερμανικα και το μετανοιωνω τωρα οικτρα

Senior Member
    τσα εδω ειμαι και εγω!
    κοριτσακι καποιοι φιλοι εδω μαθανε ισπανικα πολυ φτηνα με ελαχιστο κοστος στην πρεσβεια της ισπανιας για ψαχτο!

Senior Member
    καλλιοπη!! στην πρεσβεια!!! καλη ιδεα!!! δεν το ειχα σκεφτει!!!! θα μαθω!!!!

εσυ τι κανεις? πως ειναι ο μπαμπας σου? ηρεμησε καθολου???

Senior Member
    Ξερωωωω τι λεεεωωω!! Γιαπονεζικα ειναι τα καλυτερα!!
    Στο παν/μιο εχει να μαθεις δωρεαν οποια ξενγ γλωσσα θελεις.. Ελεγα να κανω ειτε Γαλλικα ειτε Γερμανικα μιας και τα εχω ξεχασει τα γερμανικα μου... Θα ηθελα να μαθω Elvish (Lord of the Rings!!)!!!!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    σιγα μην εισαι 127 κιλα πλακα μας κανεις???πρεπει να παρεις νεα ρουχα.και οχι αλλο μαυρο κουκλιτσα μου.
    μανάρι μου εσύ !!!!!! αλήθεια δεν φαίνεσαι 127 κιλά. σκέψου πως εγώ είμαι τώρα 120 και φαίνομαι ποιο παχιά από σένα μωρό μου. μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο ζουζούνα μου!!!!!!!!!!!!