ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2128 of 2553 FirstFirst ... 1128162820282078211821262127212821292130213821782228 ... LastLast
Results 31,906 to 31,920 of 38289
    Senior Member
    Σαν moist cinnamon buns βγαινουν ναταλια.

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Ε πες το ετσι!! Οχι δεν ειναι καθολου διαιτητικα!! χαχαχαααχααχ παρολα αυτα στειλτει μου οποτε μπορεις!!

Senior Member
    Ειμαι πολυ κακοκεφη αυτη τη στιγμη κατι η ζεστη κατι οι αφραγκιες.

Senior Member
    Κοριτσάρες μου γύρισαααααααααα!

Φύγαμε επιτέλους απο το χωριό το χάραμα για να έχουμε δροσούλα στο δρομο κ με το που βγήκαμε απο το αυτοκίνητο μόλις φθάσαμε μου ρθε μια λυποθυμιά απο τη ζέστη!
    Δεν προκειτε να ξαναπατησω το ποδι μου

Ααααχ πως θα κοιμηθω? φουλ το κλιματιστικό!

Δυο σελίδες κοίταξα κ έχασα το βαμπιράκι, βάλε μια φωτο για λιγο να σε δω! pleeeeeaaaase!!!!

Τζίνα ηρωιδα πραγματικά αλλά έχω μια απορία με τόσο νερό που πήγες τουαλέτα? Μακάρι να τελειώσεις αύριο κ η μάνα μου αυριο θα πάει να ρωτήσει πότε θα έρθει η συνταξη της, εγω της λέω να μην πάει πουθενά με τόση ζέστη αλλά εκεί της καρφωθεί κ θα τη μαζεύω απο το δρόμο με καμιά ηλεκτροπληξία.

Καλλιόπη ήρθε η κόρη απο τις διακοπές?

Senior Member
    Λιλούκο θέλω να έρθω σπίτι σου με τοσα καλούδια που φτιάχνεις!

Senior Member
    Καλλιόπη ήρθε η κόρη απο τις διακοπές?
    οχι ακομη! τη παρασκευη μαλλον!
    καληνυχτα απο μενα! φιλια σε ολες

Senior Member
    Σοκολατιτσα μονο για εσενα!!!
    Και ξαναλεω το χερι μου ευτυχως δεν ειναι ετσι, ετσι νγηκε χαλια!!!

Senior Member
    Και...
    Δεν ξερω οσο τις κοιταω λεω μπορει καποιος να λεει ε καλα δεν εχεις και τοση διαφορα η σιγα το πραγμα εδω αλλοι εχουν χασει πολλα πιο πολλα απο εσενα... Αλλα χαιρομαι το καθε κιλο που παει στον αγυριστο!!! Εμανα μου φαινεται μεγαααλη η διαφορα!

Senior Member
    Ορίστε, τα κακά της αυπνίας! Πήγα το δόλιο να κοιμηθώ στις τέσσερις παρακαλώ, για να με ξυπνήσει ένα τσίρι τσίρι στο κάγκελο του μπαλκονιού μου. Με κατουρούν οι γείτονες; Μπορεί... Σηκώθηκα, έκανα μπάνιο, καφέ και περιμένω καρτερικά τη μέρα να ξημερώσει..
    Έβαλα σε χαμηλή ένταση τραγουδάκια στο λάπτοπ και διαπίστωσα πόσο κακό παιδί είμαι, που δεν κοιμάμαι!
    Έβαλα ένα τραγουδάκι, που το άκουσα πρόσφατα, το οποίο, αν και βαρετό και επαναλαμβανόμενο, έχει αισθησιακή μελωδία. Δείτε πού έπεσα: http://www.youtube.com/watch?v=4rweJg-AR2E
    Τώρα τι είναι αυτό; Μαθήματα για τη βελτίωση της ερωτικής μας ζωής; Αμ, το άλλο στο τέλος; Αυτό τι είναι πάλι; Καλέστε και τους φίλους σας ή με γελούν τα μάτια μου, λόγω αυπνίας; Ελάτε, παιδιά, να γίνουμε πολλοί!

Πώς θα συρθώ στη δουλειά; Πάντως, προς το παρόν, είμαι ακμαία!

Wow μου, τόσα κιλά που έχασες δεν είναι ανάξια λόγου.. Μην υποτιμάς την προσπάθειά σου. Συνέχισε έτσι!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλημέραααααααααααααααααα ααααα

Senior Member
    Καλημέρα Αγγελουδάκι! Πώς και έτσι πρωινή; Αυπνίες κι εσύ ή ξυπνάς πάντα τόσο νωρίς;

Senior Member
    Καλημερα Αβα και Ιωαννα!!
    Οχι δεν υποτιμω τα κιλα που εχω χασει, ισα ισα το αντιθετο λεω!! Οτι γιορταζω την καθε απωλεια κιλων που εχω! Ακομα και στο ενα κιλο εγω κανω παρτυ!! Απλα επειδη εγω το κανω μεγαλο θεμα και το χαιρομαι απιστευτα, καποιος μπορει να τον εχω ζαλισει με την απωλεια μου και ν ατο δει ετσι οπως προανεφερα! Εννοειτε οτι δεν εννοω κανεναν απο εσας κορτσουδια μου!

Senior Member
    Ψάχνοντας βλακείες για να κρατηθώ ξύπνια και ζωηρή, βρήκα και τι θα πάθω, αν συνεχίσω να τρώω το καταπέτασμα! Δείτε το 10.45 λεπτό και θα καταλάβετε! :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=YLUIkvPIdxY

Senior Member
    Αχαχαχαχαχ!!! "Θα φραξουν οι αρτηριες του, θα αχρηστευτουν τα ωεφρα του... Το εμφραγμα το εχει σιγουρο!!!!"
    χαχαχαχααχαχχαχαχαχα καλα δεν υπαρχει!!

Senior Member
    Μου φαίνεται πολύ αστείος ο τονισμός της Σωσώς! Τα λέει όντως χορταστικά! Φάε, αγάπη μου! Φάε να χορτάσεις! Και το κοτοπουλάκι να φας, κυρίως την πετσούλα! Σώπα, καλέ, τι να το κάνεις το νεράκι, να, πιες λίγο ουισκάκι, να σου κατεβεί η μπουκιά! Πολύ γέλιο!!