ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2133
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2133 of 2553 FirstFirst ... 1133163320332083212321312132213321342135214321832233 ... LastLast
Results 31,981 to 31,995 of 38289
    Senior Member
    Βαμπιράκι θα φύγω μάλλον το άλλο σ/κ και αν δεν κάτσει καμιά δουλειά εν τω μεταξύ (χλωμό) θα γυρίσω τέλος Οκτωβρίου.

Senior Member
    Καλησπέρα όμορφες!
    Σήμερα έχω ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι και δεν το κουνάω ρούπι! Έχω ανοίξει το κλιματιστικό από το πρωί και δεν το έχω κλείσει από τότε! Αγχώνομαι με την ΔΕΗ αλλά δεν έχω επιλογή μιας και καίει ο τόπος! Επί την ευκαιρία σιδέρωσα και το βουνό από ρούχα που είχα ασιδέρωτα και έκανα και κάτι άλλες δουλίτσες. Σας διάβασα αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω, η διάθεση μου είναι ολίγον χλιαρή για τους γνωστούς λόγους....

Μακ χαίρομαι που το αμάξι σου είναι πλέον έτοιμο για τρελές γκαζιές. Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα τόσο εύκολα και δεν ταλαιπωρήθηκες κυρίως οικονομικά.
    Τζινάκι μου εύχομαι οι φυσικοθεραπείες να σε βοηθήσουν σύντομα με το χεράκι σου.
    Wow μου είδα τις φωτογραφίες από την νέα σου σιλουέτα και χάρηκα πολύ! Δεν ξέρω πως ήσουν ακριβώς πριν αλλά τώρα είσαι μια χαρά και προχωράς ακάθεκτη. Φαντάζομαι το πόσο ξαλαφρωμένη πρέπει να νιώθεις! Μπράβο κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να νιώσεις μεγαλύτερες συγκινήσεις

Senior Member
    Καλώς το Ελάκι, με τέτοια ζέστη μη λες για χλιαρή διάθεση, μόνο για δροσερή να λες! :lol:

Senior Member
    Είπα να πω χλιαρή για να μην πω σκ@τά και βρομίσει! :lol:

Senior Member
    ζεστη ζεστη ζεστη και δεν εχουμε και νερο.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    ζεστη ζεστη ζεστη και δεν εχουμε και νερο.
    τα συχαρητήρια μου στην ΕΥΔΑΠ που σας προσφέρει τετοιες συγκινησεις!

Senior Member
    δεν ειναι θεμα ΕΥΔΑΠ δυστυχως.τα ζωα στο χωριο τετοια ωρα ποτιζουν τους μπαξεδες και δεν ερχεται το νερο στα ψηλα σημεια του χωριου

Senior Member
    αγγελικουλα μου εσυ τι κανεις???ο γιοκας σου ο αντρουλης σου???η μανουλα καλυτερα???ο μπαμπας σου μετα τη λιθοτριψια???

Senior Member
    wow, και εγώ με τη σειρά μου να σου πω τα συγχαρητήρια για την απώλεια, όντως φαίνεσαι για λιγότερο! Πολύ καλό αυτό!

Senior Member
    να συγχαρω το ζωικό βασιλειο του χωριου σου!
    ο αντρας μου καλα,
    ο γιός μου καλα
    η μαμά μου καλά
    ο μπαμπας την Δευτέρα ξανα για λιθοτριψια γιατι παπαρια κανανε την προηγουμενη βδομαδα
    εγω καταρεω από κουραση και ποναει μαλλον η αριστερη μου ωοθηκη αν δεν είναι κατι αλλο δηλαδη!
    ενα ματσο χαλια σαν να λεμε!!

Senior Member
    Αμάν Αγγελική, κλάταρες εσύ! Ελπίζω να μπορέσεις να πάρεις some time off work για να έρθεις στα ίσα σου!

Senior Member
    και η μανα μου εκανε και δευτερη φορα λιθοτριψια γιατι δεν ειχε φυγει η πετρα

Senior Member
    Μακονι μου 22/07 βγαίνω σε αδεια.....

Senior Member
    Ναταλάκι χρήσιμο μου ακούγεται το oovoo που λες δεν το είχα ξανακούσει..έχω skype θα στο στείλω με 2u2...κ επίσης είσαι κ προστυχάντζα!!! αλήθεια πια μπαλάκια να ρουφήξω???κάτι έχω ακούσει για μετά την επέμβαση άλλα δεν έχω ιδέα τι!!!

Τζίνα τα νυχτικά-φορέματα μου δεν είναι πρόστυχα...είναι αρκετά σεμνά...απλά δεν είναι τα κλασσικά γιαγιαδίστικα...κ φαντάσου ότι στη γενικά δεν φοράω ποτέ φορέματα!!!!όσο για τα στρινγκ ναι σοβαρολογώ....χαχαχα...στο κάτω κάτω δεν θα τα δει κ κανένας ...ελπίζω....

Eli εγώ έπρεπε να βγω από το σπίτι το πρωί κ πραγματικά έλιωσα....κ από την ώρα που γύρισα σπίτι δεν έχει κλείσει το κλιματιστικό....είμαι σίγουρη όταν έρθει η ΔΕΗ θα πάθουμε εγκεφαλικό αλλά πραγματικά δεν αντέχω να ζεσταίνομαι!!!

Αγγελική νομίζω πως οι περισσότεροι έχουμε φάει μούντζα...εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να ξεκουραστείς!!!
    Αλήθεια η Καλλιόπη που χάθηκε???

Senior Member
    Eli kai Mak μου σας ευχαριστω πολυ!!! Νιωθω απιστευτα αναλαφρη πλεον! Κουβαλουσα 33 κιλα πατατες μεχρι τωρα!!!!
    Εκανα και το μπανακι μου τωρα και νιωθω ακομα πιο αναλαφρη!!!