ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2146
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2146 of 2553 FirstFirst ... 1146164620462096213621442145214621472148215621962246 ... LastLast
Results 32,176 to 32,190 of 38289
    Senior Member
    Α ναι και ο καρδιολόγος. Καλλιόπη επειδή το χειρουργείο της Αντας είναι για τη Δευτέρα τη βλέπουν κατ'εξαίρεση και δεν θα τραβήξει τα δικά μας που δεν είχαμε ημερομηνία χειρουργείου.

Senior Member
    Originally posted by ada_gia_pada
    Ναι κοριτσάκι μου έχει τύχει αλλά με συγγενικά πρόσωπα....κ θυμώνω πολύ που δεν έχουν τσίπα...κ ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη....δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά κ να γ@μ@ς τους άλλους!!!!άλλωστε ο κάθε άνθρωπος θέλει το χώρο του κ ειδικά εσείς που είστε νέο ζευγαράκι!!!
    ποσο δικιο εχεις!!!!!! εγραψες ολα οσα νιωθω και δεν μπορουσα να εκφρασω!! κυριως το ''κ ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη....δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά κ να γ@μ@ς τους άλλους!!!''

αυτο ακριβως ενιωθα. αν υπηρχε αναγκη δεν θα μιλουσα. θα εκανα υπομονη. αλλα το παιδι κανει ταξιδι αναψυχης και αναζητησης του εσωτερικου του κοσμου και δεν μπορω καθολου....

Senior Member
    δεν πρεπει ομως να σου περασει πρωτα το ελικοβακτηριδιο βρε αντα???τι σου ειπε ο γιατρος???

Senior Member
    εγω ειχα παει απο τις 8 νηστικη και φυσικα ορθεια εξω απο το καρδιολογικο και οταν με ειδε στις 3 μου βρηκε ταχυπαλμια και με εκοψε ηθελε να κανω στρεσ εκο και φυσικα μετα με κοψε και ο αναισθησιολογος για το ποδι αλλα ο γιατρος εδωσε το οκ

Senior Member
    Τελικά Κοριτσάκι τι σου είπε; Πότε θα φύγει;

Senior Member
    και εγω για την αλλη μερα ειμουν ειχα ημερομινια!
    αντα διαβασα ενα αλλο τοπικ και αντι να κανω ποστ εκει εκανα εδω!
    σε ποιο δωματιο σου ειπανε θα εισαι?

Senior Member
    κοριτσια σας ευχαριστω που με ακουτε και με καταλαβαινεται....
    εδω δεν εχω ουτε μια φιλη γυναικα...και μετους αντρες δεν μπορεις να τα συζητας ολα.
    ευτυχως ειστε κι εσεις αλλιως θα ενιωθα οτι ειμαι τρελη που νιωθω ετσι.

αφηστε που και στα θεματα σπιτιου ηταν τελειως αμετοχος...
    επειδη το αγορι μου το εχω λιγο ''πασα'', του μαγευρευω,του σερβιρω,κανω οσες δουλειες μπορω για να μην τον κουραζω, την ειχε δει κι εκεινος δευτερο αγορι μου και ηθελε την αναλογη συμπεριφορα.
    εγω ομως ειπα δεν γινεται.
    νταντευω εναν αντρα, που ειναι και η σχεση μου.
    δεν μπορω να νταντευω δυο.παει πολυ!

Senior Member
    τζινακι μας ειπε αν μπορει να μεινει μεχρι τελος ιουλιου, ομως εγω την δευτερα πιανω δουλεια και δεν θα εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση για φιλοξενουμενους και του ειπαμε οχι. οτι πρεπει να εχει φυγει μεχρι την αλλη πεμπτη. του δωσαμε 10 μερες notice

Senior Member
    Ε ναι βρε κοριτσάκι ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του.....έχει κ θράσος ο φίλος....άκου αν μπορεί να κάτσει μέχρι τέλος του μήνα.....αν ήταν έτσι έκανα κ εγώ τον γύρο τού κόσμου κ θα με φιλοξενούσαν γνωστοί κ φίλοι!!!!εσείς τον είχατε καλέσει???

Senior Member
    Koritsaki πολύ καλά κάνατε γιατί αν περιμένατε από το φίλο σου να φύγει από μόνος του σωθήκατε! Νομίζω ότι του χρειάζονται εντατικά μαθήματα για να μάθει τρόπους συμπεριφοράς!

Senior Member
    Μ είπε η γραμματέας να είμαι εκεί στις 9 το πρωί κ να έχω φάει κανονικά το πρωινό μου δεν υπάρχει πρόβλημα....εσένα σου είπα νυστική???? μου είπε ότι θα πάρει κάποιες ώρες!!!9 με 1 μου είπε!!δηλαδή υπάρχει περίπτωση να με κόψουν?
    για δωμάτιο δεν μου είπε κάτι κ ούτε ρώτησα...θα ρωτήσω αύριο....κ το σ/κ θα είμαι σπίτι μου....οι εξετάσεις γίνονται στο παράρτημα ή θα με στείλουν στο μεγάλο???
    έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα.....χαρά κ φόβο!!!
    Πρέπει να έχω χρήματα μαζί μου???Πληρώνω κάτι????

Senior Member
    στο μεγαλο για ακτινογραφεια τις αλλες στο παραρτημα

Senior Member
    αν σε βαλει σε δικλινο ειναι 35ε την ημερα

Senior Member
    Καλησπέρα αλαλουμοκόριτσα!
    Καλά κοριτσάκι μου μεγάλη φρίκη! Και εκεί που είπες να πάτε διακοπές και να χαλαρώσετε γύρισες και έγινες τούρμπο! Ελπίζω να μην έχει μείνει ίχνος από τις ψείρες και η επιχείριση εξολόθρευσης σου να ήταν επιτυχημένη! Καλά έκανες και το συζήτησες με τον φίλο σου το θέμα της λήξης της φιλοξενίας. Πιστεύω ότι οι σωστοί φίλοι πρέπει να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και να λένε ότι τους ενοχλεί. Εξάλλου 2 μήνες είναι πολύς καιρός ειδικά αν δεν το είχατε προσυμφωνήσει και το σπιτι σας πράγματι πολύ μικρό για να χωρέσει 3 άτομα. Θα έπρεπε ο ίδιος να νιώσει ότι δεν ειναι σωστό να εισβάλλει σε ένα ζευγάρι για τόσο καιρό ή αν δεν ειχε επιλογή να το συζητούσε μαζί σας ότι είναι ανάγκη να τον φιλοξενήσετε λίγο ακόμη αλλά ότι νιώθει άσχημα για αυτό και θα προσπαθήσει να φύγει το συντομότερο, παρουσιάζοντας ένα πλάνο κάτι... Επίσης αν ήταν σωστός θα έπρεπε να συμβάλλει στην συγκατοίκηση αν όχι οικονομικά, αν δεν μπορούσε, τουλάχιστον με τον τρόπο του ή βοηθώντας στις δουλειές και στο σπίτι γενικά. Δεν πιστεύω ότι ήσουν κακιά που του μίλησες ίσα ίσα ήθελε τόλμη να διεκδικήσεις και πάλι τον χώρο σου και μάλιστα με τρόπο ώστε να μην έχετε και σοβαρές προστριβές.

Senior Member
    ΤεντζερΤζίνα εδώ, ακούει το καπακEli; :lol: