ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2149 of 2553 FirstFirst ... 1149164920492099213921472148214921502151215921992249 ... LastLast
Results 32,221 to 32,235 of 38289
    Senior Member
    ʼβα μου διαβάζω αυτά που πέρασες στα φοιτητικά σου χρόνια και δεν μπορώ να μην πω ότι διαπιστώνω ότι έχεις μία μεγάλη δυσκολία να λες όχι στον κόσμο... Βλέπεις το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και πάντα ένιωθα αδικημένη και ότι με καταπατούσαν. Είδα και απόειδα όμως και με τα χρόνια άρχισα να αλλάζω στάση. ʼρχισα να εκπαιδεύω τον εαυτό μου να λέω και όχι σε αυτά που δεν θέλω, παρόλο που ξέρω ότι θα δυσαρεστήσω ή θα ξεβολέψω. Δεν μπορώ να γίνομαι πάντα χαλί να μα πατάνε γιατί μετά εξαντλούμαι και γίνομαι καταθλιπτική. Έτσι αποφάσισα να διαφυλάξω την καλή μου ψυχολογία και την ακεραιότητα της ψυχής μου και να προσπαθώ να λέω όχι σε όλα όσα δεν μπορώ να προσφέρω χωρίς μεγάλο κόστος για τον ψυχισμό μου. Δεν τα καταφέρνω πάντα άλλα τουλάχιστον έχω βρει περισσότερες ισορροπίες από αυτές που είχα κάποτε και νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και την συνείδηση μου. Και προς μεγάλη μου έκπληξη από τότε που άρχισα να λέω όχι δεν είδα και κανέναν να χαλιέται γύρω μου, ίσως κάποιοι "φίλοι" να απομακρύνθηκαν, αλλά στις υπόλοιπες ουσιαστικές σχέσεις της ζωής μου έχει κάνει τεράστιο καλό

Senior Member
    Μπράβο, Μακόνι μου, δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ. Φάε, αγάπη μου, φάε να χορτάσεις!! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Mak
    είμαι καλά, πήγα γυμναστήριο και επειδή ένιωθα τύψεις μετά για την κραιπάλη , χτύπησα δυο παγωτά για να εξιλεωθώ! χιχιχιχι!
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Είσαι το είδωλο μου!!!

Senior Member
    Eli μου, αυτά συνέβαιναν όταν ήμουν φοιτήτρια και ήμουν όντως όπως με περιγράφεις.
    Τώρα, λίγο η ηλικία και η εμπειρία, λίγο οι ευθύνες με ανάγκασαν να αλλάξω τακτική. Τώρα, αν συνέβαινε το περιστατικό με το τραπέζι, δεν θα τους άφηνα να περάσουν μέσα και θα τους έκλεινα την πόρτα. Ή μάλλον όχι.. Τώρα, δε θα τολμούσαν να με ενοχλήσουν με τέτοιες βλακείες.

Senior Member
    Καλά Καλλιόπη χάζεψα...νόμιζα ότι ξαναπόσταρα ενώ δεν είχα κάνει τίποτα!!!!

εδώ θέλω να μου λύσεις τις απορίες μου :

Μ είπε η γραμματέας να είμαι εκεί στις 9 το πρωί κ να έχω φάει κανονικά το πρωινό μου δεν υπάρχει πρόβλημα....εσένα σου είπα νυστική???? μου είπε ότι θα πάρει κάποιες ώρες!!!9 με 1 μου είπε!!δηλαδή υπάρχει περίπτωση να με κόψουν?
    για δωμάτιο δεν μου είπε κάτι κ ούτε ρώτησα...θα ρωτήσω αύριο....κ το σ/κ θα είμαι σπίτι μου....οι εξετάσεις γίνονται στο παράρτημα ή θα με στείλουν στο μεγάλο???
    έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα.....χαρά κ φόβο!!!
    Πρέπει να έχω χρήματα μαζί μου???Πληρώνω κάτι????

Senior Member
    Κορίτσια, δε θα το πιστέψετε! Βρέχει καταρρακτωδώς!!

Senior Member
    Λικάκιον που είσαι; Έκαψες εγκεφαλικά κύτταρα από την ζέστη; :lol:
    Ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα σήμερις

Senior Member
    Originally posted by Mak
    είμαι καλά, πήγα γυμναστήριο και επειδή ένιωθα τύψεις μετά για την κραιπάλη , χτύπησα δυο παγωτά για να εξιλεωθώ! χιχιχιχι!
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δυό δυό, στο στομάχι δυό δυό! :lol:

Senior Member
    ʼντα σληβ θα κάνεις; Δεν ξέρω γι' αυτή την επέμβαση, αλλά εδώ εξετάσεις αίματος κάνεις και δεν σε αφήνουν ούτε καφέ να πιεις. Για βοηθάτε, σλιβάτα κορίτσια την κοπέλα μας!

Senior Member
    Ava χαράς το κουράγιο σου,ταινία πραγματικά όλα αυτά....εγώ είμαι νευρική κ βιδώνω με τέτοια ...καλή αλλά παίρνω ανάποδες....
    Eli ναι είναι γεγονός....όλοι το καλοκαίρι οδηγούν κ περπατάνε σαν τρελοί.....πρέπει αν έχεις τα μάτια σου 14.....ας κάτσουν σπίτι στην τελική παρά να φρικάρουν στους δρόμους.....
    Μακ σε ευχαριστώωωωωω!!!!!μακάρι σε λίγο καιρό να μετράμε μαζί τις κατηφόρες!!!!
    Σας ευχαριστώ όλες γενικά για την συμπαράσταση!!!!

Senior Member
    ʼβα το είχαν πει ότι στα Βόρια μπορεί να πέσουν μπόρες. Τις προάλλες είχε ρίξει μία δυνατή στις Σέρρες. ʼντε θα δροσιστείτε, θα ποτιστούν και τα σπαρτά και έτσι θα έχεις νερό να κάνεις και εσύ μπανάκι

Senior Member
    Αβα τώρα που βρέχει μήπως να έπαιρνες το αφρόλουτρο και να έβγαινες στο μπαλκόνι να κάνεις ντους; :lol:

Senior Member
    Μπόρα ήταν και πάει... Τόσο κράτησε. Ευτυχώς Eli μου, γιατί με βλέπω με χλωρίνες μέσα στη νύχτα να τριγυρίζω στα χωράφια.. :lol:
    Έτοιμη, η πανηγυρτζού! Δεν πτοούμαι με τίποτα! Πήρα και τη ζακετούλα μου και πάω. Θα φάω και μια λουκανικάρα στην υγειά σας!
    Αφήνω την ʼντα στα έμπειρα χέρια σας, να την ενημερώσετε.
    Φιλάκιαααα!!!

Senior Member
    Τζίιινααα, έτσι θα κάνω αύριο. Θα ξεγυμνωθώ, θα πασαλειφτώ με αφρόλουτρο και θα βγω στο δρόμο! Πολύ θα με εκτιμήσουν! :lol::lol:

Senior Member
    Πάω και εγώ κορίτσια μου για ένα ποτάκι
    Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στις βόλτες χιχιχιχι.
    Σας φιλώ κοκόνες μου, αλαλουμιαστήτε ελεύθερααααα :lol: