ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2159
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2159 of 2553 FirstFirst ... 1159165920592109214921572158215921602161216922092259 ... LastLast
Results 32,371 to 32,385 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ada_gia_pada

Ναταλία τώρα που το θυμήθηκα μου χρωστάς ένα 'πόρισμα' ψυχολόγησεις......μου ξέφυγες εκείνο το βράδυ...επειδή σκοτείνιασε μάλλον:spin::spin::spin::spin:
    Εντωμεταξύ με έχουν πιάσει κάτι περίεργες σκέψης.....
    αλήθεια μετά το χειρουργείο θα πονάω πολύ????

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολόγηση χρειάζεται άπλετο φως να διεισδύσει στα άδυτα της ψυχής!
    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στην ανάκριση κάτω από τον προβολέα σε έχουν...

Όσο για τις περίεργες σκέψεις,αν θα πονάς μετά το χειρουργείο,προς φυσιολογικές τις κόβω.
    Το πρώτο βράδυ θα είναι κάπως.Από κει και πέρα κάθε μέρα θα είναι κατά πολύ καλύτερη της προηγούμενης.
    Να'ναι καλά τα παυσίπονα κι όλα περνούν και λησμονιούνται.Εστίασε σ'αυτό που επιδιώκεις,
    στο αποτέλεσμα της επέμβασης και θα πάρεις δύναμη για κάθε σκοτεινό λογισμό.Πότε τελικά με το καλό;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

9 και σήμερα εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι γάντια είναι αυτά του μπάνιου, έχουν κάτι επάνω, σαπούνι ας πούμε, ή είναι σαν τα μωρομάντηλα;
    Φτωχέ μου λαουτζίκε,είναι δυνατόν μια Φτουτάτη να αγγίξει το κορμί της με απλό κοινό μωρομάντηλο;
    Να ήταν αυτουμεγαλειοτατομάντηλο να το καταδεχτεί...Για τους γαλαζοαίματους υπάρχουν τα ειδικά αυτά γάντια.
    Το μωρομάντηλο θα τυλιχτεί,θα πέσει,θα ταλαιπωρήσει....Επιστήμονες έφαγαν τα νιάτα τους να βρουν τρόπους
    να γλυτώσουν από περιττό κόπο κι ενέργεια τους έχοντες και κατέχοντες...Αλήθεια,η αυλική πλύστρα θα έχει ρεπό
    εκείνες τις μέρες,Φτουτάτη;Μόνη σας θα φροντίσετε με μέλι,γάλα και 8 γάντια το γαλαζοαίματο κορμί σας;

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

8 γαντια = ενα μπανιο δηλ αν θες χρησιμοποιεις ενα γαντι για καθε μερος του σωματος.Γκεγκε τωρα εξυπνοπουλι μου?
    Τι μαθαίνει κανείς Κυριακάτικα στα 40 του χρόνια!Πως το σώμα του αποτελείται από 8 μέρη!
    Δύο χέρια και δύο πόδια,τέσσερα,κεφάλι,πέντε, κορμός,έξι,άντε να τον χωρίσω πίσω μπρος για να βγουν τα κουκιά,εφτά...
    το όγδοο να υποθέσω είναι η ουρά του διαβόλου πίσω μου;Αλλά από την άλλη εσύ μου είπες πως ούτε διάβολος δεν κάθεται μαζί μου...
    Οπότε δεν παίζει να μου αφήσει την ουρά του...Βοήθεια καλέ κυρία!Ποιά είναι τα οχτώ μέλη του σώματος μου;Να μην ξέρω τι κουβαλώ;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

:lol::lol: Ναταλία όσο είμασταν παρεούλα μια χαρά έτρωγα! Αρα εσύ φταις! :lol: Χωρίς πλάκα κάθε φορά που είμαι με τις φίλες μου τρώω κανονικά, όταν είμαι μόνη μου έτσι κι έτσι.
    Καλημέρα,φιλενάδα!ʼρα από μοναξιά πάσχεις κι όχι από ανορεξία!Να το κοιτάξουμε και μάλιστα λίαν συντόμως το θέμα μας!
    Το κακό είναι πως κι εγώ έτρωγα περισσότερο μαζί σας και τα πήρα τα κιλάκια μου...ʼρα εγώ πάσχω από παρέες!Πού θα πάει;Θα τη βγάλουμε την άκρη μας...

Senior Member
    Originally posted by Mak

Γεια σου Παρισόπληκτη!
    Γειά σου κι εσένα,Μορφερωμένη μου!Αχ...Πότε θα με πας μια Σάμο,να σε πάω ένα Παρίσι;

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τώρα είμαι σκασμένη γιατί ο δικός μου ξεσηκώθηκε να ξανακάνει ταξίδι μέχρι την Αγιά Μαρίνα να πάει να τους βρει και για ποτάκι. Ήμουν έτοιμη να σκοτωθώ μαζί του και του κρατούσα μούτρα για πάρα πολυ ώρα αλλά ήταν ανένδοτος. Η απόσταση από το σπίτι μας είναι σαν ένα μικρό ταξίδι περίπου 40χλμ μόνο το πήγαινε. Είναι και νέος οδηγός και ανησυχώ πολύ. Τελικά είπα να μην χωρίσουμε μαλωμένοι γιατί θα ήταν χειρότερα αλλά και πάλι έχω μείνει να κάθομαι στα αναμμένα κάρβουνα. Έχω σκάσει!
    Πως σε καταλαβαίνω να΄ξερες....εγώ θα στράβωνα που θα πήγαινε για ποτό με φίλους του,θα ανησυχούσα που θα ήταν καινούργιος οδηγός κ θα ξαναστράβωνα για την βενζίνη (που λες πως είναι σαν μικρό ταξίδι) x2 την ίδια μέρα.....χαχχαχαχα.....γενικά όπως βλέπεις δεν θα με πείραζε 'τίποτα'!!!!:starhit::starhit:
    Ελπίζω να κοιμήθηκες με την ησυχία σου κ να είσαι μια χαρά!!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Η αλήθεια είναι πως η ψυχολόγηση χρειάζεται άπλετο φως να διεισδύσει στα άδυτα της ψυχής!
    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στην ανάκριση κάτω από τον προβολέα σε έχουν...

Όσο για τις περίεργες σκέψεις,αν θα πονάς μετά το χειρουργείο,προς φυσιολογικές τις κόβω.
    Το πρώτο βράδυ θα είναι κάπως.Από κει και πέρα κάθε μέρα θα είναι κατά πολύ καλύτερη της προηγούμενης.
    Να'ναι καλά τα παυσίπονα κι όλα περνούν και λησμονιούνται.Εστίασε σ'αυτό που επιδιώκεις,
    στο αποτέλεσμα της επέμβασης και θα πάρεις δύναμη για κάθε σκοτεινό λογισμό.Πότε τελικά με το καλό;

Τώρα κατάλαβα τη συμβαίνει...δεν είχαμε αρκετό φως.....ουτέ καν ένα κεράκι.....ίσως την επόμενη φορά φέρω κάναν προβολέα!!!!

εδώ με έχουν πιάσει φόβοι ότι δεν θα βγω από το χειρουργείο.....τελικά σε τέτοιες στιγμές βλέπεις όλη σου τη ζωή να περνάει μπροστά σου σαν ταινία!!!! αύριο πρώτο χειρουργείο είμαι Ναταλία!!!!ανατριχιάζω.......
    Κάνε καμιά βουτιά κ για μένα γιατί εγώ δεν βλέπω να κάνω άλλη φέτος!!!!

Senior Member
    Καλημέρα ʼντα,καλημέρα για πάντα!'Ελα,πάμε άλλη μία!

Senior Member
    Έσβησα και τα σπαμ,ο ήλιος ανεβαίνει επικίνδυνα προς να με μαυρίσει κι οι υπόλοιποι λουόμενοι θα μου αρχίσουν να εμφανίζονται...
    Παίρνω των οχτώ μελών μου και την κάνω για κάτω στη θάλασσα...Φτουτάτη,δε φαντάζομαι να κοιμάσαι και να μην είσαι ήδη σε κάποια
    από τις παραλίες μας,να τηρήσεις την υπόσχεση σου!Έλα,νοερά θα πλατσουρίσουμε και πάλι μαζί,σαν τις παλιές καλές εποχές!Φιλάκιααααα

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλία...να περάσεις όμορφα!!!!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    αντα παμε μαζι για τη νεα μας ζωης!!!!
    Καλημέρα κοριτσάκι.....ΠΟΛΥ ωραίο το σύνθημά σου!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Γλαύκη

8 γαντια = ενα μπανιο δηλ αν θες χρησιμοποιεις ενα γαντι για καθε μερος του σωματος.Γκεγκε τωρα εξυπνοπουλι μου?
    Τι μαθαίνει κανείς Κυριακάτικα στα 40 του χρόνια!Πως το σώμα του αποτελείται από 8 μέρη!
    Δύο χέρια και δύο πόδια,τέσσερα,κεφάλι,πέντε, κορμός,έξι,άντε να τον χωρίσω πίσω μπρος για να βγουν τα κουκιά,εφτά...
    το όγδοο να υποθέσω είναι η ουρά του διαβόλου πίσω μου;Αλλά από την άλλη εσύ μου είπες πως ούτε διάβολος δεν κάθεται μαζί μου...
    Οπότε δεν παίζει να μου αφήσει την ουρά του...Βοήθεια καλέ κυρία!Ποιά είναι τα οχτώ μέλη του σώματος μου;Να μην ξέρω τι κουβαλώ;
    :lol: :lol: :lol: Εγώ πάλι πιστεύω ότι λείπουν και 2 γάντια από την συσκευασία, έπρεπε να είναι 10. Δύο πόδια, δύο χέρια, κεφάλι, ευαίσθητη περιοχή, αριστερό στήθος, δεξί στήθος, αριστερό κ@λομέρι, δεξί κ@λομέρι = 10 γάντια! :lol: :lol:

Senior Member
    Αυτά είναι πλυμένα σεντόνια απλωμένα στην απλώστρα, βλέπετε τίποτα παράξενο; Οπως λέει και ο Τουϊτι στο cartoon νομίζω ότι είδα έναν γατούλη! :lol: :lol:

Senior Member
    Αμάν, βρε Τζίνα, με έκανες και γέλασα!
    Έψαχνα στο σεντόνι να δω Τουίτηδες.. Στο τέλος, με τα πολλά, είδα δύο μικρά, σκανδαλιάρικα ποδαράκια! Ο Ψιτ είναι ο κύριος;