ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 217
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 217 of 2553 FirstFirst ... 1171672072152162172182192272673177171217 ... LastLast
Results 3,241 to 3,255 of 38289
    Senior Member
    Μπαρμπιτα αυριο θα κανω τα μελομακαρονα σου γιατι οπως βλεπω οσοι τα δοκιμασαν παραμιλανε... χα χα

Περιμενω να δωσεις και συνταγη για τσουρεκοβασιλοπιτα! Αυτην που εχω και κανω την εχω βαρεθει και λεω να δοκιμασω κατι καινουριο.Και επειδη εσυ εισαι αστερι σ αυτα θα δοκιμασω την δικια σου συνταγη! Νοικοκυρουλα μου καλη!!! Περιμενω ε! μην ξεχαστεις!!! :)))

φιλια σε ολες

Senior Member
    Κοριτσάκια γλυκά σήμερα δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς να σας πω την καλημέρα, τώρα μπήκα, ρίχνω μια βιαστική ματιά και σας καλησπερίζω!
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να περάσετε καλά όλες.
    (και μην λυσσάξετε να γράφετε το ΣΚ γιατί Δευτέρα θα πέσει δουλειά και δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω!!!)

Senior Member
    Κάλό ΣΚ σε όλες και όλους. Θα δοκιμάσω και εγω αυτή τη συνταγή με τα μελομακάρονα, αλλά το επόμενο ΣΚ, γιατί αυτό εχω ταξείδι.
    Εχω και αγωνία για το ραντεβού με τον Σκρέκα τη Δευτέρα.

Ολα καλά υγεία να έχουμε.

Senior Member
    Καλησπέρα,κορίτσια...
    Αφήνω ένα φιλί κι ένα γειά μόνο προς το παρόν
    και το χρέος μου στην καταμέτρηση της ημέρας(147,9)
    Χάραξε απρόσμενα πολύ δύσκολη μέρα για μένα σήμερα...
    Είναι ένα πιο ουσιαστικό τέλος λατρεμένης εποχής...
    κι η απαρχή μιας άλλης,έστω και με καρδιά μισή και πονεμένη.
    Θα την περάσω την κοιλάδα των Τεμπών...κι όπου με βγάλει!

--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Senior Member
    Kαλημέρα,αγάπες μου!
    Είμαι πολύ ανάλαφρη,γεμάτη και χαρούμενη!Είμαι καλά!Πολύ!
    Νιώθω πολύ δυνατά πόσο πολύ ο Θεός με αγαπά και με φροντίζει!
    Σπουδαία πράγματα συνέβησαν χθες και σήμερα τα ξημερώματα...
    Μάλλον επιβεβαιώνουν όσα σπουδαία από χρόνια συμβαίνουν και το ξέρω.
    Είμαι κάπως αινιγματική,είναι αλήθεια,αλλά αγγίζω μόνο όσα μου επιτρέπεται.
    ʼλλωστε κι η δυναμική των λέξεων αδυνατεί να συλλάβει τα θαύματα!
    Ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας το συναίσθημα μου,έστω χωρίς εξηγήσεις...
    Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,όσο υπέροχα με ξύπνησε!Πόσο τυχεροί είμαστε
    που είμαστε ζωντανοί!Κι ας χαραμίζουμε πολλές στιγμές της κι ας περιφερόμαστε
    φαινομενικά άσκοπα,όλα με σοφία γίνονται και καλώς γίνονται!Υπάρχει λόγος!

--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ : ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΖΕΙ

Στίχοι - Μουσική: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Όταν χαράζει, ο πρώτος στεναγμός
    βγαίνει απ' τα πιο σφιγμένα χείλη.
    Σαν πεταλούδα στην κάμαρη πετά
    ψάχνοντας άνοιγμα να φύγει.

Αν είσαι μόνος, αν είσαι αδύναμος
    η χαραυγή θα σε ξεκάνει.
    Έχει το μύρο, έχει τη σιγαλιά,
    κι έχει τον ήλιο τον αλάνη.

Καινούρια μέρα, καινούριος ποταμός
    στις εκβολές του θα προσφέρει
    όσα χαθήκαν, όσα ξεχάστηκαν
    κι όσα γι' αυτά κανείς δεν ξέρει.

Πίσω απ' τους λόφους, πίσω απ' τα βλέφαρα
    υπάρχει τόπος και για σένα.
    Χωρίς Βαστίλη, χωρίς ανάθεμα,
    χωρίς τα χείλη τα σφιγμένα.

Senior Member
    καλημερα κι απο εμενα. καλα, το τηλεφωνημα δεν το γλιτωνεις. μας πετας δυο λεξεις και μας κρατας σε αγωνια....

ενιγουει-μπηκα για τη συνταγη.
    βασιλοπιττα-γρηγορο κεικ
    1 κιλο αλευρι ρομπεν των δασων (παρεπιπτοντως θες βραδυ τον εβλεπα σε καποιο καναλι)
    1,8 ποτηρια ζαχαρη
    1,5 χλιαρο γαλα
    250γρ μαργαρινη
    5 αυγα και 1 για επαλειψη
    1 κουταλαικι γλυκου μαχλεπι και 1 κακουλε
    90γρ μαγια φρεσκια
    0,5 ποτηρι πορτοκαλι χυμο

τη μαγια τη λιωνουμε στο χυμο και στο μισο ποτηρι γαλα σε βαθυ μπωλ και αφηνουμε (συντομα τριπλασιαζεται/τετραπαλσιαζεται). σε αλλη λεκανη ανακατευω το βουτυρο με ζαχαρη (το βουτυρο το εχω λιωσει στα μικροκυματα για ευκολια), ριχνω τα 5 αυγα και ολα τα αλλα υλικα εκτος του αλευριου. ανακατευω και προσθετω εναλλαξ τη μαγια με το αλευρι ανακατευοντας. γινεται χυλος σαν το κεικ και λιγο πιο πυκνος. στο βαθυ τετραγωνο ταψι του φουρνου ή σε δυο στρογγυλα μεγαλα ταψια με λαδοκολλα μεχρι επανω ριχνω το μιγμα και αφηνω στο φουρνο να φουσκωσει καμια ωρα, μεχρι να διπλασιαστει περιπου. αλειφω προσεκτικα με το αυγο ανακατεμενο με λιγο νερο και ριχνω τρουφα απο πανω για σχεδιο. ψηνω σε μετριο φουρνο μεχρι να ροδισει απο πανω και μετα θελει λιγο ακομη απο κατω. προσοχη να μη καει απο κατω. μενει αρκετα μαλακο και οταν κρυωσει γινεται σαν τσουρεκι. αν το κανετε σε 2 μεγαλα στρογυγυλα ταψια, αν δεν ειναι πολυ μεγαλα, ας πεταξω λιγη ζυμη. φουσκωνει πολυ και μεσα στον φουρνο και οταν ψηνεται. εμενα μου χυθηκε και απεξω μια φορα και ο φουρνος εγινε χαλια. χωρια ή βρωμα...
    καλη επιτυχια και καλη ορεξη.

Senior Member

Αννεζινάκι μου,πολύ καλή επιτυχία στο καμάρι σου αυτή τη στιγμή,που δίνει τις εξετάσεις του Lower του.
    Να είναι καλοφώτιστος να βγάλει με ηρεμία όλες τις γνώσεις του,ν'ανταμοιφθούν επάξια όλοι του οι κόποι!
    Καλά ψώνια και σ'εσένα,που αμολήθηκες τώρα στην αγορά και οργιάζεις,καταναλωτικό πλάσμα με κατώτερες ανάγκες!

Καλή επιτυχία ασφαλώς και στα παιδάκια της συζύγου μου!Να διαπρέψουν,να διατηρήσουν το καλό όνομα του φροντιστηρίου μας,
    ώστε να βγάζει η καλή μου χρήματα να έχει να μου παίρνει δωράκια παρηγοριάς για την παραμέληση κι επανόρθωσης για όποτε με ταράζει!

Senior Member
    Originally posted by Hanelle

Λοιπον εγω ειμαι πολυ καλα,και σχεδον κοντευω να τα καταφερω με το βαρος.Στο μπαλλετο τελεια!!Θυμασαι Ναταλακι που εγραφες καπου.."Στην πιο μικρη στιγμη μαζι σου...."και γω ακομα εκει ειμαι τελικα,αφου δεν βγηκε απο μεσα μου ποτε ο Δημητρης..Κι ας ειμαστε χωριστα...Εγω τον λατρευω...
    Μπράβο,καμάρι μου!Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι και πόσο καμαρώνω για την εξέλιξη σου,
    ειδικά τη δική σου,που γνωρίζω και πόσο δύσβατη έχει υπάρξει.Δίνεις ζωή σε κάθε θέλω
    κι απόδειξη σε κάθε σου μπορώ!Βρήκες αυτό που δίνει νόημα στη ζωή σου
    κι αξίζεις όλη την ανταμοιβή του,με κάθε σταγόνα του είναι σου!Χίλια μπράβο!
    Aνησυχώ λίγο για την αιμόπτυση,που ανέφερες.Περιμένω με αγωνία τις εξετάσεις.
    Όσο για το 62 για μας φαντάζει όνειρο,για σένα όμως είναι κατακτημένη πραγματικότητα.
    Θα είσαι ήδη άλλος άνθρωπος!Φωτεινός,πιο γελαστός,λαμπερός,κοκκινομ άλλα με τέλεια πόδια
    όλο χάρη,όπως και το νέο τικεράκι σου,το πιο λαμπρό αστέρι ανάμεσα στ'αστέρια,αστέρι μου!

--->Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ...(page:2) posted on 12/7/08 at 00:42

Αυτό που κάπου αντέγραφα και με εκφράζει,ανήκει στον Τάσο Λειβαδίτη και τη δική του αγαπημένη.
    Το δανειζόμαστε,καθώς άλλωστε τιτλοφορείται "Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας".

"...Γιατί εγώ, αγαπημένη, σου χρωστάω κάτι πιο πολύ απ' τον έρωτα
    εγώ σου χρωστάω το τραγούδι και την ελπίδα, τα δάκρυα και πάλι την ελπίδα.

Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή.
    "

Aκόμα εκεί είμαι κι εγώ.Κι όχι απλά ακόμα.Πάντα θα είμαι εκεί γιατί εκεί ανήκω.
    Δεν είναι μπορετό να βγει από μέσα μας κάποιος που ενσωματώθηκε!Κανείς δεν ποθεί την αναπηρία.
    Με λίγο πιο βαριά καρδιά,καθώς περικλείει τη λατρεία μας,συνεχίζουμε μπροστά σε ό,τι κρίνεται καλύτερο μας
    κι ας μην τους ακουμπά το βλέμμα μας,ας μην τους γεύονται τα χείλη,ας μην ευωδιάζει η αγαπημένη μυρωδιά την όσφρηση,
    ας μη δονεί τις αισθήσεις το μοναδικό άγγιγμα,ας μη γίνεται αντιληπτός ο χτύπος της καρδιάς.Δε χωρά στις πέντε γήινες αισθήσεις
    το πολυδιάστατο,το ασύλληπτο,το άφθαρτο,που μόνο δυναμώνει με το χρόνο.Ό,τι πιο πολύτιμο,προστατεύεται από τη σκόνη
    της ρουτίνας στη βιτρίνα της ψυχής και πάει όπου πάμε,μέχρι να ελευθερωθεί κι εκείνη από το σώμα,που την περιορίζει.
    Το σώμα με τις ανάγκες,τις απαιτήσεις,τους εγωισμούς και τις μικρότητες,τα θέλω και τα πρέπει του!Κι αν αξιωθήκαμε
    να συναντηθούμε κι αποδειχτήκαμε απειροελάχιστοι κι αδύναμοι να το φυλάξουμε,κρατάμε την επιφύλαξη έστω για μια άλλη ζωή!
    Το πραγματικά αληθινό κι όχι απλά όποιο θωρούμε ως τέτοιο,έρχεται η ίδια η ζωή που μας οδηγεί εκεί,ακόμα και μέσα από το ανεξήγητο,
    ακόμα μέσα από το φαινομενικά αδύνατο,το ανέλπιδο σήμερα και το δυσοίωνο αύριο.Λεπτομέρειες όλα αυτά μπροστά στη δυναμική του!

Senior Member
    Kαλημέρα κορίτσια!
    Εύχομαι σε όλες καλό και χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

Barbie, μου χίλια ευχαριστώ για το πιττοτσουρέκι, την άλλη εβδομάδα θα το φιάξω!
    Σήμερα το μενού έχει μελομακάρονα!!

πολλά φιλιά σε όλες να περάσετε υπέροχα!

Senior Member
    Να μαι κι εγω!!Διαβαζα τις συνταγες και θελω γλυκο τωρα!!Κατα προτιμιση απο τα χερακια σου Barb!!Μολις καταφερα να καψω τα λαμπακια του δεντρου,γμτ!!!Ναταλακι μου τι να πω γι αυτα που εγραψες...αμα ειχε λογια η ψυχη μου ετσι θα μιλουσε.Και βεβαια με χει φαει η περιεργεια με ολα αυτα που γραφεις,να το ξερεις ουτε απο μενα θα το γλιτωσεις το τηλ!!!Και ξερεις ποσο καμαρωνω με αυτα που μου ειπες ε...πολυ την ηθελα την επιβραβευση αυτη!!Δεν ξερω παντως τι κανεις και ολες σε σου εχουμε τοοοοοοοοοοση αδυναμια!!

Κατα τ'αλλα δεν εχω τπτ καινουριο,μολις γυρισα απο το μπαλλετο και πρεπει να ετοιμαστω να παω στο πιανο,και ειμαι πολυ κουρασμενη,το Σαββατο τελικα ειναι η πιο κουραστικη μερα μου φαινεται,μαλλον επειδη βγαινει και η κουραση της εβδομαδας...Αφου οταν γυρναω απο το πιανο λεω να παω καμια βολτιτσα στο κεντρο να χαζεψω και τελικα καταληγω στο σπιτι κατευθειαν!Οπως καταλαβατε δηλ,τα ΣΚ ειναι πολυ ενδιαφεροντα τρομαρα μου...Μηπως γκρινιαζω λιγο??

Θα τα πουμε και μετα αγαπουλες ολες,φιλακια πολλα!!!

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια!
    Μπαρμπιτα
    τα μελομακαρονα εγιναν υπεροχα!!!
    πολυ ωραια η συνταγη σου! Φυσικα τα δοκιμασα! (εφαγα ενα)
    Ηρθε και η πεθερα μου, τα δοκιμασε και μου ζητησε συνταγη.χαχα
    Σειρα εχουν τωρα οι κουραμπιεδες, και περιμενουμε συνταγη οπως υποσχεθηκες!

φιλακια σε ολες!!!

Senior Member
    Originally posted by Lily

Barbie, μου χίλια ευχαριστώ για το πιττοτσουρέκι, την άλλη εβδομάδα θα το φιάξω!
    Σήμερα το μενού έχει μελομακάρονα!!
    Originally posted by Nekky

Μπαρμπιτα
    τα μελομακαρονα εγιναν υπεροχα!!!
    πολυ ωραια η συνταγη σου! Φυσικα τα δοκιμασα! (εφαγα ενα)
    Ηρθε και η πεθερα μου, τα δοκιμασε και μου ζητησε συνταγη.χαχα
    Σειρα εχουν τωρα οι κουραμπιεδες, και περιμενουμε συνταγη οπως υποσχεθηκες!
    Δειγματοληπτικά,μόνο στη σελίδα αυτή των πέντε ποστς,τα δύο αναφέρονται στις συνταγές σου,μπαρμπουνέλι μου!
    Κι απ' ό,τι ακούγεται θ'ακολουθήσουν κι άλλες...Ο λαός σου σε ζητάει και δε νομίζω να τον απογοητεύσεις!
    Μήπως,λέω μήπως να επαναπροσαρμόσω τον τίτλο του τόπικ,προσθέτοντας "KAI ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟΣΥΝΤΑΓΕΣ";
    Όχι πως δεν εμπεριέχεται στο "κίνδυνος αποπροσανατολισμού",απλά αναρρωτιέμαι μήπως εκεί πλέον ανήκει η λέξη "REDUCTIL"...
    Εγώ πάντως τα παίρνω εδώ και 4-5 μέρες τα χάπια και μάλιστα μου έχουν φέρει μια μόνιμη ημικρανία(με αϋπνία,μην ξεχνιόμαστε).
    Ενώ αν έτρωγα τα μπαρμπουνομελομακάρονα πχ,μόνο γλύκα θα ένιωθα και ηρεμία.Τι ν'αφήσω;Τι να πάρω;Αυτά είναι διλήμματα!

Senior Member
    Να πω την Κυριακάτικη καλημέρα μου σ'όλα τα ομορφοκόριτσα της παρέας μας(καθώς αγόρια δε μας παίζουν ή δεν τα παίζουμε εμείς...)
    Χειμωνιάτικο χρώμα,ζεστός καφές κι εφημερίδα,χαλαρό τηλεφώνημα,κουβερτούλα στον καναπέ κι αργές κινήσεις...
    Κάποιοι ντύνουν χριστουγεννιάτικα το σπίτι σήμερα,τα παιδιά χαίρονται και ζουζουνίζουν πάνω κάτω,φλερτάροντας την αντοχή...
    Μια γλυκιά μελαγχολία με πιάνει για τότε που ξυπνούσα σε αγαπημένο πλάι,μοσχομύριζε το σπίτι γαλλικό καφέ,
    "-Μπουμπού,ποιές εφημερίδες θέλεις σήμερα;"Για μπουγάτσα δε χρειαζόταν να πω...ήξερε...μία κρέμα-μία τυρί(μισό μισό κερδίζει!)
    Κερδίζει ή χάνει τελικά;Μάλλον και τα δύο...Τι πονάει πιο πολύ δεν ξέρω...όσα μου έλειπαν τότε ή όσα μου λείπουν τώρα;
    Πού πάει η αγάπη όταν δεν κατοικεί τη μέρα μας;Γίνεται στίχος σε τραγούδι,βαριά ανάσα στην ανάμνηση,βλέμμα στο πουθενά,
    ρίγος στη μουσική της αθλητικής Κυριακής σαν ξεκινάει,χέρι αδειανό στην μεριά του στο κρεβάτι,ξεραμένη οδοντόβουρτσα...
    Όχι!Αυτή είναι η απώλεια.Η αγάπη είναι αέναη παρουσία στα μάτια όχι της ύλης,του σώματος,ως αντικατοπτρισμός ειδώλου,
    μα της ψυχής ως μόνη αλήθεια και ουσία.Ποτέ ξανά δε θα νιώσω μοναξιά,γιατί είσαι εδώ,είσαι μέσα μου,είμαι=είσαι,είσαι=είμαι .
    Λατρεία μου,σ'ευχαριστώ!

--->ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Μουσική : Θάνος Μικρούτσικος
    Στίχοι : Οδυσσέας Ιωάννου

Πάντα θα κλαις τις Κυριακές
    που όλες οι σιωπές δε σε χωράνε
    πάντα οι ίδιες αντοχές
    θα φτάνουν ως την άκρη και θα σπάνε.

Πάντα θα χάνεις συλλαβές
    τα λόγια σου ένας παλιός καθρέφτης
    θα σε ζαλίζουν οι φωνές
    δυο βήματα θα κάνεις και θα πέφτεις.

Κι αν σκοτεινιάσεις
    κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
    έλα, εγώ είμαι εδώ
    σ το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.

Πάλι το βράδυ δε θα βγει
    τα πόδια σου ξανά δε σε κρατάνε
    πάλι στην ίδια φυλακή
    τα μάτια σου τους τοίχους να μετράνε.

Κι αν σκοτεινιάσεις
    κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
    έλα, εγώ είμαι εδώ
    σ το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.

Senior Member
    Το αποφάσισα!Πάλι βαφτίσια έχουμε!Είναι άλλωστε και μέρα Κυρίου.Ο τίτλος αυτός δεν μας χαρακτηρίζει πλέον...
    Δε θέλω κανένα ίχνος απολογισμού,που δε μιλάμε για χάπια.Το reductil ανήκει στην παρένθεση.
    Είναι αυτό που μας έφερε κοντά.Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε.Μοιραζόμαστε αλήθεια και ζωή.
    Δεν είμαστε ούτε καν ομάδα R.Γίναμε ένα.Αυτό έχουμε πλέον κι αυτό ελπίζω να έχουμε και στο εξής!
    Δεν είναι εδώ φαρμακείο για να μιλάμε για χάπια,δεν είναι αθλητικά αποδυτήρια να μιλάμε για ομάδες,
    δεν είναι σαλόνι να φοράμε τα καλά μας,να δεχόμαστε επισκέψεις και να λέμε τα τυπικά και θεάρεστα...
    Εδώ είναι(για μένα τουλάχιστον,αλλά ελπίζω και για σας)η στιγμή που γδυνόμαστε ό,τι μας κρύβει,
    είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην αλήθεια μας,από την πιο πεζή μέχρι την πιο βαθυστόχαστη,ακουμπάμε ανάγκες,
    ξεπλένουμε ότι μας βαραίνει,καθαρίζουμε,μας φροντίζουμε,από ένα μηχανικό βούρτσισμα-ρουτίνα δοντιών,
    όπου αναλογίζεσαι τι φαγητό θα μαγειρέψεις την άλλη μέρα,τι έχεις να κάνεις στη δουλειά,τι θα φορέσεις,
    μέχρι ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθλερια έλαια,κεριά και απαλή μουσική,που πλατσουρίζει τις βαθύτερες επιθυμίες.
    Κάτι σαν το "ντιβάνι της ψυχής",μόνο που εκεί μάλλον το στυλ είναι Λουδοβίκου 14ου και διστάζουμε ν'ακουμπήσουμε σκέψεις.
    Δε θέλω να ανοίξω άλλο τόπικ και να μεταφερθούμε εκεί.Δεν πρόκειται για κάτι νέο,αλλά για προσαρμογή στην εξέλιξη.
    Ίσως αυθαιρετώ,καταχρώμενη τη δυνατότητα μου να το κάνω.Ελπίζω να είστε σύμφωνες...Αντί για έναν ξενέρωτο τίτλο
    τύπου "μεταξύ μας" ή "απλά εμείς" ή "ημερολόγιο" ή ο,τιδήποτε άλλο,νομίζω πως αυτός είναι πιο συμβολικός,πιο πιασιάρικος:

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΥΜΝΟΙ...(πρώην REDUCTIL και OMAΔΑ R)

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες τις κουκλάρες της ομάδας Ρ !!!!!!!!!!

Μετά από την χιτλερική απόφαση της αρχηγού σας... δε μου μένει τίποτε άλλο παρά να ευχηθώ για την μετονομασία της ομάδος σας...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

άντε βρέ κ ντυμένοι.... χιχιχιχι

φιλιά σε όλες!!!!!!