Results 32,641 to 32,655 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-07-2012, 01:22 #32641
φευγαλαια ματια και απο μενα κοριτσια μου γλυκα και ομορφα!!!
διαβασα μονο 2 σελιδες γιατι ειμαι ενα πτωματακι!!!
πρωτη μερα στη δουλεια!!!!!
ενα μονο θα σας πω μετα την πρωτη μου μερα στη δουλεια...ντρεπομαι για τη δημοσια υγεια στην χωρα μου...
ντρεπομαι και ελπιζω να ζω και να δουλευω οταν και αν καποτε αλλαξει....
- 17-07-2012, 02:17 #32642
Ναταλία μου, περιμένουμε νέα από το ιατρικό ξεσκόνισμά σου!
Όσο για την αφεντιά μου.. Αααχ, για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει να ζει κανείς... Πήγαμε στο ποτάμι με το παρεάκι και δεν υπήρχε ψυχή. Δηλαδή τζάμπα και το μαγιώ. Να σκεφτείτε μετά, όταν σκουπιζόμασταν, ξεβρακωθήκαμε ελεύθερα! Βουτήξαμε και ήταν ό,τι έπρεπε! Τσιμπούσε λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ζεστό για νερό ποταμού. Κολυμπήσαμε και μετά πήγαμε για τσίπουρο και ψαράκι! Εκεί να δείτε! Πού είσαι Τζίνα! Μαζεύτηκε γατομάνι, όπου ξεχώρισα αμέσως τους καλούς και τον "κακό". Ήταν ένα γατί, σίχαμα σκέτο, που το μίσησα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Να τονίσω εδώ ότι είμαι σκυλάνθρωπος.. Αυτό ήταν το πιο θρασύ γατί, το οποίο και δεν τάισα καθόλου. Παραγγείλαμε γαρίδες και μαρίδα και τα κεφάλια και τις ουρές τα δίναμε στα άλλα και σε αυτό τίποτα. Αυτό ανέβηκε και στο τραπέζι και ανταμείφθηκε με δύο ποτήρια παγωμένο νερό, από μένα! Ορμούσε στα άλλα γατιά, έκανε φασαρία, γενικά ήταν ένα σίχαμα. Κάποια στιγμή το παρεάκι, που, σε αντίθεση με μένα είναι καλός άνθρωπος, του έδωσε ένα κεφάλι και αυτό σε ανταπόδωση όρμηξε στα άλλα μικρά γατάκια. Αυτό ήταν! Μίλησα στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και έφαγε μία κλωτσιά περιποιημένη! Δεν θέλω να ταλαιπωρούνται τα ζώα, αλλά όπως είπα και στο παρεάκι, μάθε να ξεχωρίζεις τους χαρακτήρες, τόσο στους ανθρώπους, όσο και στα ζώα! Μην ταίζεις όποιον κι όποιον! Γιατί να ταίσεις το σίχαμα, τη στιγμή που σε κοιτάει με τα γλυκά του ματάκια το πλασματάκι δίπλα; ʼστο το κακιασμένο πλάσμα να λυσσάξει!
17-07-2012, 02:18 #32643
Eli μου κι εγώ, για ευνόητους λόγους, δε θέλω να ζυγιστώ. Γλεντάω, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες..
17-07-2012, 07:27 #32644
Καλημέρα. Βαμπιράκι μεγειά το παντελόνι σου, φόρεσέ το όσο προλαβαίνεις να το χαρείς γιατί σε λίγο θα σου είναι κι αυτό φαρδύ και θα θέλεις πάλι μικρότερο νούμερο χιχιχι. Koritsaki καλή αρχή στη νέα σου δουλειά, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να διαπρέψεις όπως σου αξίζει. Eli φθηνά τη γλύτωσες χθες, πέρασες ξυστά από τη ζυγαριά και δεν ακούμπησες! :lol: Χιόνια ακούω και δροσίζομαι χιχιχι. Αβα εγώ δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε ζώο όσο σκ@τόζωο κι αν είναι. Αν ήμουν στη θέση σου θα έβαζα λίγο φαγητό στο κακό γατί λίγο πιο μακριά από το τραπέζι μου για να το κρατήσω απασχολημένο και θα φρουρούσα τα υπόλοιπα γατάκια μέχρι να φάνε, γιατί τα γατιά είναι πολύ έξυπνα και αν έβλεπε ότι ταίζω τα υπόλοιπα και όχι αυτό θα γινόταν πιο επιθετικό. Βέβαια το ποτήρι με το νερό κι εγώ θα του το έριχνα αν ανέβαινε στο τραπέζι μου χιχιχι.
17-07-2012, 08:03 #32645
καλημέρα σας και καληνύχτα σας χιχι, δεν θα μπορέσω να μπω την υπόλοιπη μέρα γαρ!
17-07-2012, 08:04 #32646
Ουπς, έχασα κι άλλο κιλάκι, ποιός την ακούει την τζινομαμά, έχει και καιρό να με δει, δεν έχω και λευκά φαρδιά ρούχα να φορέσω για να την ξεγελάσω χιχιχι.
17-07-2012, 08:07 #32647
Καλημέρα Μακ, σε περίπτωση που δεν προλάβουμε να τα πούμε καλό σαββατοκύριακο! :lol: :lol:
17-07-2012, 08:09 #32648
ουπς, καλά τη τζινομαμά, τη τζινοφτουτάτη δεν σκέφτεσαι που θα σε μπριζώσει! :lol::lol: Προβλέπω να αφήνει την προετοιμασία της επέμβασης για να έρχεται άρον άρον από Καλαμάτα να σε ταίσει μπιφτεκάκια!
17-07-2012, 08:14 #32649
:lol::lol::lol:
17-07-2012, 09:17 #32650
Kαλημερα κοριτσια!κανω οτι δε βλεπω γιατι πολυ αγχος εχω αυτο τον καιρο!Τζινα εισαι μεγαλο κοριτσι κ ειμαι μακρια κ δεν μπορω να κανω τιποτα.Μονο να στενοχωριεμαι.Τα 60 ειναι λιγα για σενα.Θα μου κοψεις στο προσωπο κ πως θα σε παντρεψω?Ελπιζω τωρα που θα πας διακοπες η μαμα να σε κυνηγαει κ να πας παλι στα 65.
Που θα πας Μακονι που θα μας εχεις γραμμενες ολη την υπολοιπη μερα?
Κοριτσακι καλη αρχη κ καλη δυναμη.Εννοεις τα χαλια της υγειας στην Ελλαδα?Μεγαλη κουβεντα κ δεν βλεπω κ φως στο τουνελ.
Αγαπητο μου παιδι Ελι εχω βρει τικερακι κ με την επιστροφη μου θα τηλεφωνηθουμε για τα περεταιρω.Για κανε μια φολτα απο τη ζυγαρια.....
Αβα εσυ ασε γαριδες ψαρακια κ σουβλακια κ αμεσως στη ζυγαρια!Αν εχει περασει το 8 χαθηκες!Τοσο ησουν το Γεναρη κ ειχαμε πει το καλοκαιρι να εισαι τουλαχιστον 65.Ενα κιλο το μηνα να εχανες θα ησουν 60 τωρα.Μαζεψου γιατι επαναπαυτηκες!Θα κανω συμμαχια ξερεις με ποια κ μαυρο φιδι που σε εφαγε!
Βαμπιρακι μεγεια το παντελονακι.Πρεπει να κανουμε ανακυκλωση στα ρουχα.Να δεινουμε η μια στην αλλη το νουμερο που της ταιριαζει μεχρι να παμε στα κιλα που θελουμε κ να κανουμε αγορες!
17-07-2012, 09:41 #32651
Καλημέρα 6 και σήμερα. Καλά που έχουμε κι εσένα, το απλικέϊσο, να μας φωνάζεις γιατί έχουμε ξεφύγει! :lol:
17-07-2012, 10:41 #32652
Καλημέρα και από εμένα!
Σήμερα είχα σκ@τοξύπνημα γιατί άρχισε να φυσάει μανιασμένα και ο θόρυβος από πράγματα που βαρούσαν και πάλλονταν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικός έως τρομακτικός. Τουλάχιστον θα πέσει λιγο η θερμοκρασία αλλά κορίτσια νομίζω θα ξεριζωθεί το σπίτι από τον αέρα!!!
Βαμπιράκι μεγεια το τζινάκι σου! Ωραία η αίσθηση να μπαίνεις σε μικρότερα νουμερα! Φανταζομαι την χαρά σου για το πρώτο μικρότερο νούμερο που αγόρασες! Να το χαρείς όσο μπορείς γιατί όπως είπε και η Τζίνα σύντομα θα σου είναι και αυτό σακούλα χιχιχιχιχι.
Γλαύκη μου όταν επιστρέψεις με το καλό θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες συνενοήσεις ώστε να περάσεις το τικεράκι σου που θα μετράει τις κατηφόρες σου.
Tζινάκι εγώ δεν ανησυχώ για τα κιλά γιατί το σώμα σου θα σου δείξει τελικα ποιο είναι το νούμερο σου. Εξάλλου σε λίγο θα αφεθείς στην φροντίδα της μανούλας στην εξοχή και είμαι σιγουρη ότι θα ανοιξει η όρεξη σου και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις το φαγητό σου.
H miss 10.000 που είναι; Ακόμη στο τηλέφωνο μιλάει; :lol:
17-07-2012, 10:46 #32653
Καλημέρα Eli από την miss 6.000. :lol: Η miss 10.000 μάλλον τρέχει για τις εξετάσεις της σήμερα.
17-07-2012, 10:51 #32654
ʼβα μου τι υπέροχα που περάστε χθες! Αχ έχει και τα καλά της η εξοχή! Ανυπομονώ και εγώ να πάω στο χωρίο μου και να κάνω βουτιές στην θάλασσα μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες! Τα βραδινά μπάνια είναι τα αγαπημένα μου!
Πάλι καλά που έχετε και το ποτάμι να βουτήξετε γιατί η θάλασσα είναι μακριά...
Στον Όλυμπο το καλοκαίρι πηγαίναμε πάνω στο βουνό στο ποτάμι, τον Ενιπέα, και κάναμε βουτιές στα παγωμένα νερά του που μας έκοβαν την ανάσα. Ήταν όμως μοναδική η αίσθηση! Θέλω να το ξανακάνω αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω το παγωμενο νερό!
Σας αφήνω τσούπρες μου, να έχετε μία όμορφη καλοκαιρινή μέρα!
17-07-2012, 10:52 #32655
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Eli από την miss 6.000. :lol: Η miss 10.000 μάλλον τρέχει για τις εξετάσεις της σήμερα.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή