Results 32,776 to 32,790 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-07-2012, 10:38 #32776
Καλημέρα, κορίτσια!
Παρόλο το ξενύχτι και τις σκέψεις σηκώθηκα σχετικά εύκολα.
Βαμπιράκι, σου έχω πληροφορία.. Αν δε βρίσκεις ωραίους άντρες στο Λονδίνο, για κάνε μια βόλτα από το Εδιμβούργο.. Πήγαινε και θα με θυμηθείς. Από όσα ακούω, όλα τα καλά κομμάτια εκεί κρύβονται!
- 18-07-2012, 10:41 #32777
Καλημέρα, Αγγελουδάκι!
Είναι σπαστικό, το έπαθα κι εγώ. Έγραφα, έγραφα και αφού κόντευα να ολοκληρώσω το κατεβατό μου, κόπηκε το ρεύμα!
18-07-2012, 11:28 #32778
Καλημέρες σε όλες τις όμορφες!!!
Τι κάνετε? πώς τα περνάτε???
18-07-2012, 11:55 #32779
Καλημερα..
Ηταν να κοιμηθω πριν απο μια ωρα και την ωρα που ξαπλωσα χτυπησε το τηλεφωνο.. Και ηταν η Σεσιλια.. Μου ειπε αν εχω φαξ και αν εχω τσεκαρει τα μειλ μου.. Της ειπα ναι αλλα δεν μου εχει ερθει κατι, γιατι; Και μου ειπε οτι βγηκε η βιοψια.. Και οτι πρεπει ν την δει ογκολογος.. Και της λεω δηλαδη τι λεει; Και μου ελεγε σε φαση δεν μπορω να σου πω εγω, να στα πει γιατρος κτλ και της λεω απλα πες μου τι λεει.. Και μου ειπε οτι ηταν ειδος καρκινου, λιποσαρκομα και οτι ευτυχως που το βγαλαμε αλλα πρεπει να με δει ογκολογος να δουμε αν χρειαζομαι θεραπεια..
Αυτα...
Εχω πλανταξει στο κλαμα εννοειτε, δεν μπορω αληθεια...
Δεν το πιστευω.. Και εκαναν τοσους μηνες για να μου το πουνε!;!
Δεν το εχω πει ακομα στους γονεις μου.. Δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι η ξερει και δεν μου λεει γιατι με το ζορι μου ειπε οτι ειναι ειδος καρκινου.. Καρκινου.. Το λεω και δεν το πιστευω.. Αφου ακομα νομιζω οτι ο ογκολογος θα μου πει αλλα, καλα λογια..
Και η Σεσιλια ηταν σε φαση μην το αφηνεις και να δεις ογκολογο γρηγορα, αν εισαι Αγγλια δες εκει κτλ..
Και τωρα εγω θα ζω για ολη μου την ζωη με τον φοβο μην βγαλω κι αλλο.. Και επειδη ειναι ογκος δεν τον καταλαβαινεις..
Δεν μπορω αληθεια σας λεω.. Δεν μπορω να χαρω ΜΙΑ φορα στη ζωη μου ρε πουστη μου.. Και μου ηρθε εχτες φλασια οτι απο την τοση χαρα μου με το τζιν που πηρα, κατι θα γινει παλι και θα χαλασει την ευτυχια μου.. Γιατι εγω απλα δεν μπορω να κανω κατι και να χαρω.. Πρεπει μετα να γινει κατι τοσο κακο που θα χαλασει την ευτυχια μου.. Τι ζητησα ρε γαμωτο; Πολλα ζητησα; Συγνωμη που σας ζαλισα αλλα δεν μπορω να συγκρατισω τα δακρυα μου. Θελω να αρχισω απλα να ουρλιαζω και να κλαιω οσο πιο δυνατα γινεται αλλα δεν μπορω λογο των συγκατοικων.. Αυτο που ξερω ειναι οτι απο εδω και περα δεν θα υπαρξει ουτε ΜΙΑ στιγμη απολυτης μα ΑΠΟΛΥΤΗΣ χαρας για εμενα.. Συγνωμη και παλι αλλα δεν μπορω..
18-07-2012, 12:02 #32780
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Βαμπιρακι μου ηρέμησε!!! Αν ήταν κάτι επείγον δεν θα σε είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα? Και αν δεν σε έβρισκαν δεν θα έπαιρναν τηλ τους δικούς σου? Την διαβασες την βιοψία να δεις τι ακριβώς λέει? Εξυπακούεται πως θα πας σε ογκολογο,να δεις τι θα σου πει,αλλά να έχεις θετική σκέψη κ να μην τρομοκρατεισαι πριν μιλήσεις με γιατρό!!!
18-07-2012, 12:13 #32781
Ιωαννα μου πριν απο 2 εβδομαδες δεν ειχε βγει ακομα η βιοψια.. Και η Σεσιλια μου εσπασε τα νευρα γιατι την προιγουμενη εβδομαδα που την πηρα τηλεφωνο μου ελεγε με ψιλο υφακι δεν ξερω! Δεν ξερω ποτε βγαινει! Παρε τηλεφωνο να ρωτησεις! Ενω ειναι δικη της δουλεια.. Και τωρα μου λεει να τρεξω σε ογκολογους οσο πιο γρηγορα γινεται.. Δεν ξερω πιο ειναι το ακριβες αποτελεσμα της βιοψιας αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι ειδος καρκινου.. Δηλαδη εγω ειχα καρκινο;! Και αν ξαναβγει; Πως θα το ξερω εγω; Απλα θελω να κοιμηθω, να ξυπνησω και να ειναι ψεματα μπορω; Η να μου το διαγραψει καποιος απο την μνημη μου.. Αυτο θελω..
18-07-2012, 12:24 #32782
Κοριτσακι μου, δεν ξερω αν θα ερθω σημερα, οχι τιποτα αλλο κανονικοτατα θα ερχομουν λες και δεν εγινε τιποτα γιατι απλα για εμενα ακομα δεν ειναι πραγματικοτητα αλλα εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο απο το κλαμα, σημερα θα κλαιω ολη μερα και ειναι σιγουρη οτι θα πλανταξω στο κλαμα και εξω που ειμαστε.. Θελω να βγω γιατι μια ζωη την εχουμε (εγω πιθανον να μην την εχω για πολυ αλλα τεσπα!) αλλα πραγματικα δεν
Πορω να σταματησω να κλαιω.. Συγνωμη ε;
18-07-2012, 13:05 #32783
καλημερα
μπηκα να σας πω καλημερα και επεσα πανω στα νεα της ναταλιας μας
ελα βρε ναταλακι πά καλα θα πανε ετσι και αλλιως το εβγαλες απλα ισψς χρειαστει να παρεις κατι για προστασια!
το ξερω οτι σου ειναι δυσκολο να το δεχτεις αλλα μη κανεις κακο στον εαυτο σου κλαιγοντας εισαι δυνατο παιδι και ολα θα πανε καλα!!!!
και πηγαινε σημερα με το κοριτσακι να ξεχαστεις λιγο να το κουβεντιασεις ισως μαζι της αν θες μπορει να νιωσεις καλυτερα !
18-07-2012, 13:16 #32784
Καλημέρα κορίτσια,
καλώς την χαμένη Αγγελική μας. Πόσες μέρες μετράμε μέχρι την άδεια; 2 και σήμερα;
Ναταλάκι μου γλυκό διάβασα τα νεά σου και πολύ στεναχωρήθηκα. Ωστόσο αν δεν μιλήσεις με γιατρό μην προδικάζεις τίποτα. Είσαι νέο κορίτσι, δυνατό και ότι είναι θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια. Πότε θα μπορέσεις να πάρεις την βιοψία στα χέρια σου; Στην έστειλε η Σεσίλια; Και κάτι ακόμη, όσο χάλια και να είσαι βγες από το σπίτι, πήγαινε να βρεις το κορτισάκι, να μην κλαις μόνη σου, να έχεις και παρέα! Θα νιώσεις καλύτερα αν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε ηρεμήσει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά Ναταλάκι μου και το χαμόγελο στα χείλη σου να γυρίσει γρήγορα!
18-07-2012, 13:26 #32785
κορίτσια και αγόρια δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλα είναι ένα άτομο με το όνομα st20113 που δημιουργεί συνεχεια νέα topics με θέμα την παχυσαρκία αλλα όλα είναι τελικά άσχετε και κουτσομπολίστικου περιεχομενου πχ τι έκανε ο Hough Grand και τέτοια. επίσης δίνει links να τα διαβάσουμε τα οποια δεν ξέρω κατά ποσο είναι ασφαλή. έχω κάνει report γιατί από όσο καταλαβαίνω αυτό είναι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας και όχι εκπομπή του Star. καλο θα ήταν να κάνετε και σεις report (έκανα report και μάλλον ουδείς το είδε γιατί συνεχίζει να δημιουργεί νέα topics). αυτά.:flaming::flaming::flaming:
18-07-2012, 13:30 #32786
Ninap τα συγκεκριμένα τόπικ είναι Spam. Ελπίζω να μπει μέσα σύντομα ένας administrator και να τα διαγράψει. Συμβαίνει κατά καιρούς στο φόρουμ να έχουμε βροχή από spam καθημερινά :grind:
18-07-2012, 13:47 #32787
Ναταλίτσα μου , γλυκό μου κοριτσάκι, πόσο δίκιο έχεις που αναστατώνεσαι, δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό που άκουσες, ούτε μπορείς από μακριά και σε απόσταση από τους δικούς σου να είσαι ψύχραιμη..Σε καταλαβαίνω, πάρε το χρόνο σου να κλάψεις και να ξεσπάσεις και μετά πιο νηφάλια κάνε ό,τι χρειάζεται για να δεις τι ακριβώς είναι και πως αντιμετωπίζεται. Και εμένα πριν μερικά χρόνια , μετά από έναν υπέρηχο ρουτίνας στο στήθος, μου βρήκαν ένα απροσδιόριστο μόρφωμα για το οποίο επί μια βδομάδα είδα τη ζωή να περνάει μπροστά μου, τα είχα κάνει πάνω μου από το φόβο μου, το έψαξα περισσότερο και ευτυχώς ήταν μια απλή κύστη και όχι τα χειρότερα που υποψιαζόντουσαν οι γιατροί αρχικά.
Ακόμη και όγκος να είναι το δικό σου, όπως σου είπε η γραμματέας, πάει , αφαιρέθηκε! Θα εξεταστείς περαιτέρω και όλα θα μπουν σε μια σειρά, φαίνεσαι άνθρωπος που τον νοιάζει η υγεία του και δεν θα το αφήσεις έτσι, όλοι μας έχουμε κάτι που μας ταλαιπωρεί χρόνια, άλλος πιο σοβαρό άλλος πιο ελαφρύ, όμως δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι ξέγνοιαστος, μη νομίζεις πως είσαι μόνη σου σε όλο αυτό..
Ακόμη και που είσαι μακριά, είμαστε εμείς εδώ, έστω και για κουβεντούλα, μπορεί να μην μπορούμε να σου προσφέρουμε πιο ουσιαστική στήριξη, αλλά όποτε θέλεις να μοιραστείς κάτι παραπάνω , εδώ είμαστε!
18-07-2012, 13:48 #32788
Ναταλάκι μου πολύ στεναχωριέμαι με τα νέα σου.... σου εύχομαι να πανέ όλα καλά.
Ελάκι μου 3 και σήμερα μετραώ και τα χω παίξει πλέον.
Χθες καναμε και αγιασμό στο σπίτι και ο πατερ (φίλος είναι) μου είπε ότι μας γλωσοτρώνε....
18-07-2012, 14:02 #32789
Μακ μου τι ωραία που τα γράφεις καλή μου. Ναταλάκι μου να ξέρεις ότι η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί σου. Πότε με το καλο επιστρέφεις Ελλάδα;
18-07-2012, 14:16 #32790
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Το λαπιτόπιο παραλίγο να το σπάσω επιτόπιο! χιχι
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή