ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2187
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2187 of 2553 FirstFirst ... 1187168720872137217721852186218721882189219722372287 ... LastLast
Results 32,791 to 32,805 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Πόσο πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ.. Να αγαπήσω αληθινά, να θαυμάσω, να χαρώ πραγματικά με την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα μου.. Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις..
    Θα ήθελα να έχω έναν άντρα δίπλα μου και να είμαι σε θέση να του αφιερώσω το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=qmfdzY9KGpA
    Να το εννοώ και να μην τρομάξει, μη φύγει..

Για σένα Αβάκι μου...

Senior Member
    ναταλακι μολις τα διαβασα τα νεα.
    πανω απο ολα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
    δυστυχως εχω μια πολυ σημαντικη εμπειρια πανω στο θεμα.
    θελω να βγουμε. να κλαψουμε μαζι αν θελεις. να ηερμησουμε μαζι. να βρουμε καποια λυση.
    μην κλειστεις στο σπιτι. δεν υπαρχει λογος. ολα αντιμετωπιζονται.
    ελεγα να κανω ενα μπανιο και να σε παρω τηλ. αλλα αν θεεις ξεκιναω και τωρα απο το σπιτι

Senior Member
    Κορίτσια, η Αντα είναι χειρουργημένη πια, λίγο πονεμένη λόγω παροχέτευσης αλλά καλά την κατάλαβα στο μνμ που ανταλλάξαμε, άντε να γυρίσει να μας πει και εκείνη την εμπειρία της!

Senior Member
    ναταλακι σε πηρα τηλ δεν θελω να επιμεινω ουτε να σε ενοχλησω. νομιζω οτι ειναι πιο δυσκολο οταν ειναι κανεις μονος του σε αυτες τις ωρες. θελω πολυ να ειμαι κοντα σου. αν δεν θελεις να βγεις μπορω να ερθω απο το σπιτι σου. αν θελεις να μεινεις μονη το καταλαβαινω.
    πες και στην αδερφη σου ακομα κι αν δεν θελεις εσυ, αν εκεινη θελει καποιον να μιλησει να με παρει τηλ και θα ερθω αμεσως.
    σε σκεφτομαι και σ αγαπω πολυ πολυ!!!
    ολα καλα θα πανε!
    προσπαθησε να ηρεμησεις. ολα αντιμετωπιζονται

Senior Member
    wow ό,τι και να σου πω είναι λίγο με τέτοια νίλα που περνάς
    θα είμαστε εδώ για σένα
    όλα θα πάνε καλά και θα έχεις να λες ότι είσαι cancer-survivor μετά :thumbup:
    πέρυσι σπούδαζα με 50 χρονη που εμφάνισε καρκίνο του πνεύμονα στα 35 της και μετά μετάσταση δύο χρόνια μετά. Όχι μόνο είναι υγιέστατη αλλά ρουφάει την ζωή περισσότερο από κάθε άλλον. Την ζηλεύω γαμώτο, ξέρει να ζει.
    Επίσης η γιαγιά μου ζούσε για πολλά χρόνια (30 βάλε!) με καρκίνο και έβγαινε κερδισμένη, στο τέλος έφυγε σε μεγάλη ηλικία, λόγω καρκίνου, αλλά και πάλι σε μεγάλη ηλικία.
    Η άλλη μου γιαγιά αφαίρεσε την μήτρα (μαζί με τον όγκο) σε νεαρή ηλικία και τώρα είναι 93!!!
    Ο θείος εμφανίζει κακοήθειες εδώ και 10+ χρόνια στο δέρμα (ξανθός και δουλεύει πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο) τις αφαιρεί και παρ'ότι στο δέρμα κάνει πολύ εύκολα μετάσταση, είναι υγιέστατος και από τους πιο θετικούς ανθρώπους που υπάρχουν. Αυτόν πλάκα πλάκα πρέπει να τον γνωρίσεις, μάλλον μοιάζεται σε χαρακτήρα
    Είναι παρεξηγημένη νόσος ο καρκίνος, μαθαίνουμε ότι σκοτώνει και δεν μαθαίνουμε τις ιστορίες επιτυχίες που κυκλοφορούν γύρω μας, γενικά τα καλά νέα δεν κυκλοφορούν τόσο γρήγορα.
    Έχεις δει τον Pattinson σε live! έχασα την μιλιά μου τώρα! σε τι απόσταση?

@Ava κι εγώ ήθελα να ερωτευθώ, τελικά είδα τι καταπληκτικός άνθρωπος είναι αφότου χωρίσαμε
    στην αρχή ήμουν "no way δεν είσαι ο τύπος μου, δεν ταιριάζουμε", μετά τα πολλά πείστηκα να δοκιμάσω το "γλυκό", ανεπανάληπτο και δεν του φαινόταν σε χαρακτήρα ότι θα ήταν έτσι στο κρεβάτι, έκπληξη! χωρίσαμε γιατί τσαντίστηκε όταν του είπα ότι δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του (ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου). Μείναμε φίλοι, πέρασε μια δύσκολη φάση, πέρασα κι εγώ μια άλλη δύσκολη φάση, σταθήκαμε ο ένας στον άλλον και είδα και την άλλη πλευρά του. Τώρα τον βλέπω με άλλο μάτι, και πάλι δεν είμαι ερωτευμένη αλλά τρέφω βαθύ σεβασμό για αυτό που είναι, ειναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και αισθάνομαι πολύ τυχερη που και τον γνώρισα σε πιο προσωπικές στιγμές και έδωσα χρόνο να δω τι άνθρωπος είναι και πως αντιδρα σε άλλο επίπεδο. Είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, βάζει το δικό σου καλό πάνω από το δικό του.
    Και να φανταστείς τα λέω όλα αυτά ενώ δεν του μιλάω αυτές τις μέρες γιατί τα κατάφερε και με σύγχισε πάλι... Εάν ήξερε ελληνικά και διάβαζε αυτά που γράφω τώρα, στην αρχή θα είχε ένα πονηρό γελάκι και μετά θα το έπαιζε άντρας βαρύς, κάτι τέτοια έκανε και δεν με έριχνε με τίποτα

Στους τελευταίους στίχους του ποιήματος του Ορατίου που περιλαμβάνει την διάσημη φράση "άδραξε την μέρα" carpe diem λέει:
    "Να είσαι μυαλωμένη, να στραγγίζεις το κρασί (=να το πίνεις όλο) και να περιορίζεις την μακρυά σου ελπίδα σε μικρό χρονικό διάστημα (=όχι ελπίδες για το πολύ μακρύ στο μέλλον). Ενώ μιλάμε ο φθονερός χρόνος θα έχει φύγει. ʼδραξε τη μέρα έχοντας όσο λιγότερη εμπιστοσύνη στο αύριο"
    Κανείς δεν ξέρει που και πως θα είμαστε αύριο (ερωτευμένη με έναν καταπληκτικό άνθρωπο), οπότε ξεκίνησα με το να κάνω αξέχαστο το τώρα (πρώην σύντροφος και νυν φίλη αλλά σίγουρα με έναν καταπληκτικό άνθρωπο)

Senior Member
    Natalitsa μου πουλί μου και γιαβρί μου μην μου στεναχωριέσαι πριν δεις τον γιατρό..ξέρω πως τώρα το μυαλό σου ταξιδεύει στην κόλαση και αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να skefugeis από αυτές τις σκέψης. μα για αυτό είμαστε εμείς εδώ zouzounaki μας. Για να καταλάβεις...όταν έχεις θυρεοειδή συνήθως έχεις και όγκους στον αδένα ...και όταν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες πάλι όγκους έχεις...που συνήθως όλοι τους είναι καλοήθεις..πρώτα να δεις τον γιατρό να σου εξήγηση τι μπορεί να είναι ναι πουλί μου? και εμείς εδώ είμαστε για να σε στηρίξουμε always and forever :love::love::love::love::love::love::love:

Senior Member
    Γλυκειά μου Ναταλία, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να σου πω. Αλλά θέλω να νιώσεις ότι είμαι κοντά σου, όπως όλες μας.
    ʼκουσες κάτι, που θέλει κουράγιο και ψυχραιμία, αλλά πάει, αντιμετωπίστηκε. Φοβάσαι μήπως επανέλθει, αλλά δεν το πιστεύω. Μια φίλη μου αφαίρεσε όγκο στο μαστό, από τότε πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια και είναι καλύτερα από ποτέ!
    Οι γιατροί οφείλουν να είναι λεπτολόγοι και πολλές φορές σε αυτή τους την προσπάθεια μας πανικοβάλλουν. Πέρυσι είχα κάνει την πρώτη μου μαστογραφία και από το νοσοκομείο με είχαν παραπέμψει σε ιδιώτη για περαιτέρω υπέρηχο μαστού. Δεν μου είπαν γιατί, παρά μόνο μου είπαν να βιαστώ. Πήγα και είμαι μια χαρά. Όταν ρώτησα τη γιατρό γιατί όλο αυτό το νταβαντούρι, μου απάντησε ότι στο μεγάλο μαστό δε φαίνεται η μαστογραφία με κάθε λεπτομέρεια. Αλήθεια; Ψέμματα; Δεν ξέρω.
    Είσαι νέα, θέλω να είσαι και ψύχραιμη, όσο γίνεται. Εμείς είμαστε νοερά κοντά σου. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να πίνετε το καφεδάκι σας, παρέα με το κοριτσάκι, που είναι και κυριολεκτικά κοντά σου. Είναι σπουδαίο να έχεις ανθρώπους γύρω σου στις δύσκολες στιγμές.

Senior Member
    otiosa, αυτός ο αξιόλογος άνθρωπος που περιγράφεις, είναι σύντροφός σου αυτή τη στιγμή ή μόνο φίλος σου;
    Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή. Μόνη σου το είπες, ακόμη δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του και δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Η σχέση σας πέρασε σε άλλο επίπεδο, αυτό της φιλίας, του σεβασμού, εκεί όπου δε χωρούν τα πάθη, που σηκώνει ο έρωτας. Αν επανέλθει, δεν ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και φιλάνθρωποι με τον άλλο. Δεν θα ήθελα με τίποτε να πειραματιστώ ή ακόμα χειρότερα να ενδώσω σε κάτι από απελπισία, βαρεμάρα, περιέργεια και να πληγώσω τον άλλο.
    Εκεί που είχα στάνταρ την απάντηση στο γνωστό ερώτημα αν υπάρχει φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων του αντίθετου φύλου, άρχισα να αναρωτιέμαι. Γιατί μπορεί τη μία πλευρά να την καλύψεις, η άλλη όμως; Αν η άλλη τρέφει αισθήματα κρυφά και ελπίζει άδικα; Το έχω πάθει και αυτό με έναν φίλο, να βρεθώ στην άλλη μεριά. Είχα αρχίσει να ψιλοτρέφω κάποια αισθήματα κι εκείνος τα ανταπέδιδε, για να μη πω τα προκαλούσε. Έτσι τόλμησα να τον σκεφτώ διαφορετικά. Ευτυχώς η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε προτού προλάβω να τον ερωτευτώ. Παντρεύτηκε και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι, αλλά δεν ξεχνώ και αυτά που παρά λίγο να νιώσω για κείνον.
    Ουφ, βάρυνα πάλι με αυτές τις σκέψεις.. Μου προκαλούν θλίψη, γιατί δεν έχουν και σίγουρη απάντηση.. Δεν είναι να πεις θα παιδευτώ για τόσο πχ χρονικό διάστημα, θα στίψω το μυαλό μου και θα το λύσω το ζήτημα. Δεν έχει και κανένα πανηγύρι να πάω, να ξεδώσω! Με κάτι τέτοια δε σκέφτεσαι και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να προβληματίζομαι για σοβαρά και άλυτα θέματα. Μήπως να ετοιμάσω το σάκο μου με τα πράγματα που θα πάρω μεθαύριο στη θάλασσα; Να αρχίσω από τώρα να φαντασιώνομαι τις παραλίες; Για να δούμε τι θα πάρουμε μαζί..

Senior Member
    Μακ μου δεν σε ευχαριστήσαμε για τα νέα της ʼντας μας. Αναρρώνει λοιπόν το κορίτσι και σύντομα θα είναι σπίτι της να μετράει κιλάκια προς τα κάτω. Με το καλό ʼντα μου, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο σπιτάκι σου!

Κανένα νέο από το βαμπριράκι μας δεν είχαμε ε; Εύχομαι μόνο το κοριτσάκι να είναι μαζί της και να της δίνει κουράγιο.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    otiosa, αυτός ο αξιόλογος άνθρωπος που περιγράφεις, είναι σύντροφός σου αυτή τη στιγμή ή μόνο φίλος σου;
    Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή. Μόνη σου το είπες, ακόμη δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του και δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Η σχέση σας πέρασε σε άλλο επίπεδο, αυτό της φιλίας, του σεβασμού, εκεί όπου δε χωρούν τα πάθη, που σηκώνει ο έρωτας. Αν επανέλθει, δεν ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και φιλάνθρωποι με τον άλλο. Δεν θα ήθελα με τίποτε να πειραματιστώ ή ακόμα χειρότερα να ενδώσω σε κάτι από απελπισία, βαρεμάρα, περιέργεια και να πληγώσω τον άλλο.
    Εκεί που είχα στάνταρ την απάντηση στο γνωστό ερώτημα αν υπάρχει φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων του αντίθετου φύλου, άρχισα να αναρωτιέμαι. Γιατί μπορεί τη μία πλευρά να την καλύψεις, η άλλη όμως; Αν η άλλη τρέφει αισθήματα κρυφά και ελπίζει άδικα; Το έχω πάθει και αυτό με έναν φίλο, να βρεθώ στην άλλη μεριά. Είχα αρχίσει να ψιλοτρέφω κάποια αισθήματα κι εκείνος τα ανταπέδιδε, για να μη πω τα προκαλούσε. Έτσι τόλμησα να τον σκεφτώ διαφορετικά. Ευτυχώς η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε προτού προλάβω να τον ερωτευτώ. Παντρεύτηκε και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι, αλλά δεν ξεχνώ και αυτά που παρά λίγο να νιώσω για κείνον.
    Ουφ, βάρυνα πάλι με αυτές τις σκέψεις.. Μου προκαλούν θλίψη, γιατί δεν έχουν και σίγουρη απάντηση.. Δεν είναι να πεις θα παιδευτώ για τόσο πχ χρονικό διάστημα, θα στίψω το μυαλό μου και θα το λύσω το ζήτημα. Δεν έχει και κανένα πανηγύρι να πάω, να ξεδώσω! Με κάτι τέτοια δε σκέφτεσαι και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να προβληματίζομαι για σοβαρά και άλυτα θέματα. Μήπως να ετοιμάσω το σάκο μου με τα πράγματα που θα πάρω μεθαύριο στη θάλασσα; Να αρχίσω από τώρα να φαντασιώνομαι τις παραλίες; Για να δούμε τι θα πάρουμε μαζί..
    ψοφάω για πανηγύρια, ο χορός, η μουσική, το φαί, όλοι νέοι-γέροι ένα!
    άσε που κάνεις και γνωριμίες
    έχω χάσει ήδη δύο και έχω σκάσει. μόλις κατέβω ελλάδα θα τρέχω τις φίλες μου

τώρα είμαστε φίλοι, συνέχεια λέμε να τα ξαναβρουμε αλλά λέμε κι αν χαλάσει αυτό που έχουμε? βέβαια δεν χάλασε την πρώτη φορά, ίσα ίσα δυνάμωσε. θα δούμε τι θα γίνει.

αυτό που με ψιλοφρικάρει είναι ότι δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάποιον άλλον άντρα ερωτικά όλον αυτόν τον καιρό. προσπάθησα μήπως ξεκινησει κάτι άλλο αλλά τίποτα. ίσως να είμαι τσιμπημένη και να μην το παραδέχομαι

Senior Member
    Ψάξε μέσα σου με ειλικρίνεια και νομίζω πως θα βρεις εύκολα την απάντηση. Κατά τη γνώμη μου, μια πρόχειρη εκτίμηση κάνω, δεν ενδιαφέρεσαι για κάποιον άλλον, όχι γιατί είσαι ανίκανη να ερωτευτείς ή γιατί είσαι ήδη ερωτευμένη, αλλά γιατί δε βρέθηκε ακόμη κάποιος να σου κινήσει την προσοχή. Ακόμη και να βρέθηκε ήταν κάτι επιφανειακό και ίσως βεβιασμένο από την πλευρά σου, "να βρεις κάποιον, να ξεμπερδεύεις". Μόλις δεις μπροστά σου κάτι καλό και στα μέτρα σου, δεν είσαι ανόητη, θα την αρπάξεις την ευκαιρία. Τελικά όλα είναι πολύ απλά γύρω μας. Εμείς δυσκολεύουμε τη ζωή μας με σκέψεις και υποθέσεις, αγνοώντας το προφανές.

Senior Member
    Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση.. Μακαρι να μπορουσα να σας πω οτι σας εκανα ενα πολυ κακο αστειο αλλα μολις ξυπνησα και δεν ειναι ονειρο..
    Με πηραν οι γονεις μου 1000 τηλεφωνα, μονο στο τελευταιο τους μιλησα για να κανονισουμε το εισιτηριο μου μιας και βρεθηκε επιτελους πτηση..
    Ειχα σκοπο μολις παω για το μονο που θα μιλαμε να ειναι η απωλεια των κιλων μου, ποσο τελεια νιωθω και τι ωραια που θα τα χασω ολα τα κιλα μου και θα ζω σαν ανθρωπος πλεον.. Δεν θελω να με βλεπουν οι γονεις μου και να με λυπουνται.. Οι να σκεφτονται πτι το παιδι τους ειχε/εχει( ; ) καρκινο..
    Πηρε ο μπαμπας μου την βιοψια, ηταν λιποσαρκωμα, 1-2 σταδιο...
    Θα παμε σε ογκολογο την Δευτερα στο Ηρακλειο, μετα Αθηνα (θα σας δω δηλαδη νωριτερα!! ] και Σεπτεμβρη θα βρω ογκολογο εδω.. Δεν προκειτα να παω μονο σε εναν εννοειτε.. Αν και αυτη την στιγμη για εμενα εχω πεθανει ηδη.. Φοβαμαι για το μελλον.. Αυτη την στιγμη ευτυχως που δεν εχουμε σκοινι στο σπιτι.. Μου εχουν περασει πολλα απο το μυαλο αλλα προσπαθω να συγκρατηθω..
    Σας αγαπω Ολες παρα πολυ και το ξερετε ετσι; Σας νιωθω λες και ειστε τωρα διπλα μου..
    Αλλα θα το πω μονο σε 2 φιλες μου και οι υπολοιποι δεν θελω να ξερουν τιποτα.. Να με λυπουνται το καημενο το κοριτσι που τοσο νεο επαθε αυτο και εκεινο.. Θα με βλεπουν να αδυνατιζω και θα νομιζουν οτι πεθαινω απο τωρα.. Αν και ποτε δεν ξερεις..
    Κοριτσακι μου συγνωμη που δεν σου απαντησα στο τηλεφωνο αλλα ημουν ξαπλωμενη, τα ματια μου εχουν πεταχτει κυριολεκτικα εξω απο το κλαμα και δεν ειμαι καλα..
    Εννοειτε οτι θα βγουμε και δεν προκειτε να μεινω μεσα να κλαιγομαι (θα κλαιγομαι εξω χαχαχαχαχαχ α) αλλα πιστευα οτι μολις ξυπνησω θα ειμαι καλυτερα.. Μιλησα με τον μπαμπα μου και μου ελεγε εμεις ειμαστε εδω και ολα θα πανε καλα και εχω φιλο στη Γερμανια με το ιδιο πραγμα που ειναι 80 χρονων τωρα και αρχισα παλι και εκλαιγα.. Δεν το θελω αλλα τρεχουν απο μονα τους..
    Σας ευχαριστω ΟΛΕΣ σας μια μια και θα σας στειλω παλι σε λιγο.. Τωρα θα παρω την μια μου φιλη στο σκαιπ να της τα πω.. Αλλα κλαματα εκει..
    Α! Μου εστειλε η Αντα, ειναι καλα αυριο θ περπαταει πιο πολυ και απλα νιωθει παραξενα, οπως ενιωθα και εγω τοτε!!!
    Α 2!! Το λιποσαρκωμα εκει που το εβγαλα ειναι και σπανιο.. Μονο αλλος ενας το εχει βγαλει εκει.. Φοβαμαι για μεταστασεις.. Θα παω στο γιατρο και θα σας πω τα νεα και απο εκει..
    Απλα ρε γαμωτο αν ηταν κατι που βγηκε, ΤΕΛΟΣ, δεν θα με ενοιαζε.. Τωρα ξερω οτι ανα πασα στιγμη μπορει να βγει κι αλλο.. Και δεν θα ηρεμισω ποτε..

Senior Member
    Μικρο μου Ναταλακι μην κανεις κακες σκεψεις.Κατσε κατ'αρχην να δεις τι ειναι.Ολοι καποτε μπορει κατι να βγαλουμε,αυτο δε σημαινει οτι πρεπει οπως δηποτε να το ξαναβγαλουμε!Αλλωστε η ιατρικη τωρα κανει θαυματα.Αυτα τα πραγματα θελουν δυναμη κ αγαπη για τη ζωη,οχι κλαματα.Η ψυχολογια παιζει πολυ μεγαλο ρολο κ αν ειναι καλη νικαει τα παντα.θα τα λεμε συνεχεια .Πολλα φιλακια κ ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Senior Member
    Ναταλάκι μου γλυκό μακάρι να ήσουν εδώ να σου κάναμε όλες μία αγκαλίτσα και να σκουπίζαμε τα δάκρυα σου. Να μας έρθεις με το καλό να σε δούμε και από κοντά βρε τρελοκόριτσο! Κράτα θετική και δυνατή ψυχολογία, μην υποβάλεις τον οργανισμό σου σε ψυχολογικό σοκ, να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά, θα το δεις

Senior Member
    Αβα με σενα τα ειπα τηλεφωνικα.Το νου σου ρεμαλι......!!!
    Αντα καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες!