ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 219
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 219 of 2553 FirstFirst ... 1191692092172182192202212292693197191219 ... LastLast
Results 3,271 to 3,285 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κούκλες!Καλή μας Δευτέρα,καλή μας εβδομάδα,καλά μας όλα!
    Όπως πάντα άργησα να κοιμηθώ,να σηκωθώ,χάνω τώρα το πρώτο μάθημα,
    αφήνω γλυκά φιλιά στην καθεμία σας και τρέχω να κάνω το μπάνιο μου(αλήθεια όμως)
    και να την κάνω!.Μαρικάκι μου,μία και σήμερα λένε;Έχω πολύ τρέξιμο για το ταξίδι!
    Καλό καιρό σχετικά πρέπει να έχετε εκεί κάτω,έ;Να ξέρω τι βαλίτσα θα κάνω...Τέλος πάντων.
    Χαίρομαι που η μετονομασία χαίρει της έγκρισης σας!Όχι να τα βλέπουν αυτά μερικές μερικές,
    που δε χάνουν ευκαιρία να μας αποκαλούν Χίτλερ!Δεν επιβάλλουμε ούτε επιβαλλόμαστε,κοπελιά!
    Απλά κόβει το μάτι μας και βλέπει μπροστά.Πιάνουμε τον παλμό του λαού!Δε μας ψήφισαν τυχαία.
    Θα τα πούμε το βραδάκι...Ένα σπέσιαλ φιλάκι στο κορίτσι μου,που μου λείπει πάντα τα Σαββατοκύριακα
    κι από ένα απλό στις υπόλοιπες(sorry,αλλά πρόλαβε και με κατοχύρωσε).Να σας προσέχετε!

Senior Member
    βρε κοριτσια, βρε κοριτσια, πως δεν το ειχαμε σκεφτει πιο μπροστα? να μη μπαινουν και οι ασχετοι να προσπαθουν να διαβασουν κατι για τα χαπια. εγω μαλιστα προτεινω σε κανενα μηνα να βγαλουμε εντελως τη λεξη ρεντουκτιλ και να το κανουμε ολοδικο μας χωρο.
    απο οτι καταλαβα θελετε και αλλες συνταγες. λοιπον σας εχω μια στο μυαλο μου που εκανα εχθες. για οσες ακολουθουν μαλιστα τη διατροφη Epworth ειναι οτι πρεπει και επισης ειναι νηστισιμα:
    ελαιοπιτακια
    περιπου μισο κιλο αλευρι οτι ναναι
    1,5 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
    0,5 ποτηρι λαδι οτι ναναι
    30 γραμμαρια φρεσκια μαγια
    ανακατευουμε (εμενα να φαναστειτε ανακατευε ο μικρος μου που ειναι 5,5 ετων)....
    παιρνουμε ενα μπαλακι, το ανοιγουμε στο χερι, βαζουμε γεμιση, το κλεινουμε, αναποδογυριζουμε (για να μην ανοιξει) και στο ταψι που εχουμε βαλει λαδοκολλα. η γεμιση εμενα ηταν ελιες πρασινες με πιπερια ή παστα ελιας ή και τα δυο ή και προσθηκη πιπεριας ψητης ή οτι αλλο γουσταρετε. επισης μπορει να βολευει και απλα να ψιλοζυμωσουμε με παστα ελιας. δοκιμασα 1-2 πιτακια τετοια και εγιναν επισης τελεια. η ποσοτητα ειναι ισα-ισα για ενα ταψι κουζινας.
    καλη επιτυχια και καλη ορεξη.

και επειδη εχω μπολικη δουλιτσα, σας αφηνω.

στις μελλοταξιδευουσες αν δεν ξαναμπω καλα να περασετε, ναταλια να δωσεις φιλακια σε οσα κοριτσια γνωστα και αγνωστα βρεις και επισης στην συνταξιδευουσα σου. και να σταματησεις το κλαμα γιατι σε χαλαει. να βλεπεις τις φωτο καθε φορα που αρχιζεις....ακους εκει μυριζε γαλλικο καφε......δεν σου αρεσει ο γαλλικος. μαλλον δεν πινεις καθολου καφε. τι σου αρεζε? δεν πας καμια επισκεψη στο βολο γυριζοντας απο πατρα?

Καλα, αυτος ο Malakian δεν αλλαζει το ονομα του? εναν αντρα βρηκαμε να βαλουμε στο μπανιο μας και εχει τετοιο ονομα?

αντε πηρα το μπανιο μου για πρωι, με τις υγειες μου. παω για ρουχα τωρα.
    α, να πιω και το χαπι μου που δεν ηπια σαββατοκυριακο και σαβουριασα και επισης κοιμηθηκα σαν μαστουρωμενο βοδι....τα παιδια με ξυπνουσαν καθε τοσο λεγοντας με ποτε επιτελους θα ξυπνησω...........και μεσημερι και πρωι........

Senior Member
    Καλη βδομαδουλα σε ολα τα κοριτσια..λεω σημερα ναμην παρω το μπανιο μου μαζι σας ναμην σας κολησω καμμια γριπη...οχι τπτ αλλο βλεπω μερικες κουκλες ετοιμαζονται για ταξιδακια....

Senior Member
    Καλη εβδομαδα κοριτσακια!
    Τελειο το νεο μας ονοματακι.... sexy-hot! Σαν και εμας!

Μπραβο Ναταλακι μας γλυκο!

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA

...ελπίζω βέβαια το μπάνιο μας να έχει αιθέρια έλαια βανίλιας γιατί είναι και το αγαπημένο μου άρωμα,
    σε όλο μου το σπίτι κυριαρχεί η βανίλια από κεριά, μέχρι αρωματικά κια στίκ ντουλάπας..
    Αχ!Αννεζινάκι μου!Εδώ θα τα χαλάσουμε!Η βανίλια με αναγουλιάζει!
    Εγώ είμαι κορίτσι της λεβάντας περισσότερο από τα κλασσικά αρώματα.
    Ν'απευθυνθούμε στο τμήμα καθαριότητας να φροντίζει τον κατάλληλο
    αρωματισμό κι εξοπλισμό του χώρου,ανάλογα με την εκάστοτε λουόμενη.
    Σημειώνεις,Αλεκουζάκι;Παρε μπιπτόντως περαστικούλια,γριπωμένο μου!
    Δε φαντάζομαι να προφασίζεσαι ασθένεια,ώστε να πάρεις άδεια και
    να την κάνεις με κανέναν ξάδερφο από το χωριό!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

Καλα, αυτος ο Malakian δεν αλλαζει το ονομα του?
    εναν αντρα βρηκαμε να βαλουμε στο μπανιο μας
    και εχει τετοιο ονομα?
    Ναι,ενώ όλοι οι άλλοι που βαφτίστηκαν αλλιώς... :P

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσαρες!!!!!Μολις μπηκα...Καλα βρε,αμα ειναι για το μπανιο μας,θα βαλω αλλον,εναν που να μας ταιριαζει τελοσπαντων!!Απλως εχω αφηνιασει με το συγκεκριμενο βιντεακι,και ηθελα να το βαλω κι εδω...Που λετε...απ'οτι φαινεται δεν ειμαι και πολυ καλα εδειξαν οι εξετασεις και αυριο πρωι πρωι θα παω να κανω υπερηχογραφηματα και αξονικη και μαγνητικη και απ΄ολα και ειμαι στεναχωρημενη αρκετα,και αγχωμενη...εχω κι ενα ιστορικο που δεν προμηνυει τπτ καλο.Δεν τα λεω για να σας μαυρισω την ψυχη,μακαρι παντα να ημουνα χαμογελαστη..αλλα ειχα αναγκη να το πω,σε εσας...

Παω για νανι τωρα,ονειρα γλυκα και παραμυθενια σε ολες!!!!!!

Senior Member
    Χανελέλι μου,αγαπημένο,μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτή,όπως κι όσες μέχρι τώρα
    ανήκουν στην ιστορία,που αφήσαμε πίσω μας.Δεν κάναμε τόσο δρόμο για να τα χαλάσουμε
    τώρα στην τελική ευθεία!Γελάστηκαν αν νομίζουν πως θα μας ανακόψουν τη φόρα!Δοκιμασία,
    που θα μας βγάλει ακόμα πιο δυνατές!Αυτό είναι και τίποτα περισσότερο!Πάμε να κάνουμε τις
    εξετασούλες μας,να φεύγει κι αυτό,γιατί έχουμε και δουλειές!Κάτι παραστάσεις ανοιξιάτικες,ε;
    Πολύ καλά αποτελέσματα να έχουμε σήμερα!Με χαμόγελο και πίστη δυνατή συνεχίζουμε ακάθεκτα!
    Μην παραλείψεις,σε παρακαλώ πολύ,να μου στείλεις εκείνο το μηνυματάκι.Η σκέψη μου δική σου!
    Φιλάκια Χανελελοπιρουετικά!

Senior Member
    Έλα,να σηκωνόμαστε σιγά σιγά,να παίρνουμε σειρά και στο μπάνιο,
    που το'χουμε ένα!Μπαίνω πρώτη,αλλά μην αργείτε,χουζουρλούδες μου!
    Με το ξημέρωμα περιμένω την Παλιολουλού μου κι είμαι πολύ χαρούμενη!
    Αύριο τέτοια ώρα περίπου ξεκινάμε!Μαρικάκι μου και Ξενιαλούμπι μου,
    έφτασε η ώρα για την τριπλέτα μας(κι όχι μόνο από το msn πλέον).
    Θα μπω στον κόσμο σας,θα σουλατσάρω στα σπίτια σας,θα γνωρίσω
    τους σημαντικούς σας ανθρώπους...Θα έχω άλλη εικόνα στο εξής!
    Καλά,θα γευτώ και τις λιχουδιές σας,να μην ξεχνιόμαστε!Τόσος κόπος,
    τόση έγνοια,τόση προετοιμασία,να μην την τιμήσουμε;Πάντως εδώ τρώω
    όλο σαλάτες και ξενερωσιές,ώστε και χάλια να μου μαγείρεψες,σεξουάλα μου,
    εμένα να μου φανεί γκουρμέ!Ζω ειδικά για τη στιγμή του σοκολασοσουφλέ!
    Μόλις ανοίξει η πόρτα και κάνω την έφοδο μου,ο μπαμπακούλης αμέσως
    θα καταλάβει γιατί η κουζίνα βρίσκεται τόσες μέρες σε αναστάτωση!
    Ούτε η αγαπημένη σου πεθερούλα να μην ερχόταν πρώτη φορά στο σπίτι σας!
    Δες το σαν πρίβιου!Πέρα από τζάμια κλπ,θα ελέγξω και τη σκόνη κάτω από τα χαλιά,
    σε προειδοποιώ,να ξέρεις!Θα εγκρίνω ή όχι και τον γιόκα της.Δε θα σε δώσω έτσι!
    Έρχομαι με άγριες διαθέσεις,όπως βλέπετε!Ελπίζω μόνο να μη βρέχει,
    γιατί εδώ μας πάγωσε και μας σάπισε.Πώς θα κάνω τις βόλτες μου σήμερα;εεεεε
    Λοιπόν,αφήνω την καλημέρα μου,τα φιλιά μου και μια διαμαρτυρία για την καλή μου,
    που έχει να μας δώσει λίγη σημασία από την Παρασκευή,σα δε ντρέπεται!
    Ολόκληρο Σαββατοκύριακο δε σας λείψαμε αρκετά να μπείτε έστω δύο λεπτά
    τη Δευτέρα να δείτε τι κάνουμε;Τόση δουλειά πιά;Κανονίστε σήμερα την πορεία σας!
    Αννεζινάκι,συγχαρητήρια στο καμάρι σου!ʼντε καλά αποτελέσματα τώρα!
    Τα ψώνια σου τα αφήνω ασχολίαστα!Επιβραβεύω βέβαια την αναφορά!Έτσι!Έτσι!
    Μαίρη λουλού μου,πού χάθηκες βρε ψυχή;Όλα καλά;Πες κανένα νέο!
    Μπαρμπουνέλι μου,τρελοζουζουνιάρικο,που μου έχεις και άποψη στα συναισθηματικά μου,
    άλλο ο γαλλικός καφές κι άλλο ο Βόλος!Μπορεί να τον απολάμβανα όσο τον έπινα,
    αλλά αυτό δε μ'εμποδίζει να περάσω κι από κανένα τσιπουράδικο(λέμε τώρα...)
    Βασουλίνι μου γλυκό,μη μου κουράζεσαι τόσο πολύ!Σε ξεπαρτάλιασαν οι Τούρκοι!
    Πριγκιπέσσα μου,πώς πάει το περπάτημα μας και τα κέφια εκεί στη Λιβύη;
    Αχ!Μου λείπουν τρομερά Αλαλουμένια και Σαμπίνα!Κοπιάστε καλέ!Κάναμε ανακαίνιση!
    Φιλάκια πολλά φυσικά και στη Λιλένια,το Αλεκουζάκι,την Ευγενία,το Νεκταρίνι,
    τη σύζυγο κι όσες κόβουν βόλτες στα μέρη μας!ʼντε,πειρασμοί!Πάλι καθυστερώ
    κι ας βιάζομαι!Έφυγαααααααα...Φιλ άκιαααααααα

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Με υγεία το νέο μας όνομα. Μου αρεσει όσα αυτός ο τίτλος σημαίνει.
    Να σας πω ότι ανεβηκα στη ζυγαρια και απογοητευτηκα πολυ. Δυστυχως ειμαι παλι πολυ κοντα στην εκκίνηση. Μα το χειροτερο ειναι οτι ερχονται Χριστουγεννα και γιορτες, στις οποιες θα βρισκομαι στη Γερμανια, δηλαδη μεσα σε πειρασμους. Αχ Παναγιτσα μου, με +5 θα γυρισω.
    Αννεζίνα μου....στειλε μου λιγη απο την αυτοσυγκρατηση σου και το πεισμα σου. Σε παρακαλω!!
    Μαρικάκι μου, καλως να τη δεχτεις τη Ναταλιτσα μας. Θελω να μου τα πεις ολα στις 24 που θα πιουμε το καφεδακι μας. Καλα να περασετε, σας ευχομαι απο μεσα απο την καρδια μου. Εισαι πολυ τυχερη που θα τη γνωρισεις .
    Κοριτσάκια μου, σας στελνω ένα φιλι στη καθεμια χωριστά. Σας σκεφτομαι !!! Φιλιά πολλά

Senior Member
    κοριτσια καλημερα,
    σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εμαθα οτι τελικα θα εχω αδεια ολη την εβδομαδα των χριστουγεννων, ω ρε θα στεναξουν τα κρεβατια.........
    θα κανω κουρα ακινησιας, την μικρη θα την στελνω κανονικα στις γιαγιαδες και εγω θα πηξω στην Μενεγακη.............
    τελεια, θα κανω και τα ψωνια μου με την ηρεμια μου......
    ολα καλα..........
    ναταλακι καλα να περασεις στο ταξιδακι σου και δωσε απο ενα φιλακι και απο μενα στα κοριτσια με την ελπιδα να τα γνωρισω και εγω μια μερα.............
    μπαρμπουνελι τι γινεται, τι μαγειρεψες σημερα? εγω προσπαθω αυτη την εβδομαδα με την ατκινς ξανα γιατι σκουρα τα πραγματα, εφαγα και ηπια την Παρασκευη για μια βδομαδα και φυσικα η ζυγαρια το καταλαβε.............

Senior Member
    ε, δεν το πιστευω...μιση ωρα εγραφα.....κατι πρεπει να γινει με αυτο το προβλημα.....

εν συντομια τωρα...κριμα και ειχα γραψει τοσα ωραια, ειχα πολυ εμνευση.....

ναταλακι, καλα να περασεις και καλως να δεχτεις τη φιλεναδα, μαρικακι και ξενιολουμπι κανονιστε να μη τη σκασετε και να εχετε και ποτηρι με κρυο νερο στο τραπεζι...ξερετε ε? για να κρυωνουν τα πηρουνια....
    ξενια, θελω τη συνταγη για το σοκοσουφλε...δεν εχω κανει καμια φορα γιατι φοβαμαι οτι θα αποτυχει....

χανελιτσα, σου στελνω θετικη ενεργεια και ευχομαι να ειναι τα αποτελεσματα καλυτερα απο εχθες

αννεζινα, περαστικουλια και εισαι και η πρωτη μανουλα εκτος ολων των αλλων....μια φορα πηγες αγορα και ολους τους σκεφτηκες. και καλα αποτελεσματα

μαιρη λου, εχθες σε σκεφτομουν οτι χαθηκες. τα μεγαλα πνευματα συναντιονται

αλεξανδρα, μη τυχον και φυγεις...ποιος θα καθαριζει το μπανιο μας?

βασια, σε κουρασαν οι παλιοτουρκοι και πηγε και πισω η δουλεια...ευτυχως θα παρεις την αδεια σου και θα ξεκουραστεις κρεβατωμενη παρεα με μενεγακη

κλμ, βαλε ενα στοχο να αρχισεις και παλι μετα τα χριστουγεννα. ετσι, παρεουλα θα τα παμε ολες καλα. ριξε μια ματια στη epworth διαιτα. νομιζω οτι θα σε βολεψει γιατι δεν χρειαζεται να ετοιμαζεις τιποτε ειδικα για εσενα

κοριτσαροι ομορφοι την καλημερα μου δεν σας την ειπα...εγω φταιω? ολα τα ειχα γραψει....
    καλημερα και απο εδω και μπρος καθε φορα που θα μπαινουμε στο αληθινο μας μπανιο, ας σκεφτομαστε την ημεκτρονικη μας παρεα....ισως ειναι ευκαιρια και για αυτοσυγκρατηση οταν ξαναπαμε στην κουζινα

Senior Member
    Ηαnelle μου, εγραψα το πρωι χωρις προηγουμενως να διαβασω τις καταχωρήσεις και μολις τώρα ειδα οτι ετοιμαζεσαι για εξετασεις. Ολα θα πανε καλά, κορίτσι μου. Ισως κουρασες παραπανω απ'οσο έπρεπε τον εαυτό σου τους προηγουμενους μήνες. Ολα θα πανε καλά. Σε φιλώ με δυο σβουριχτα φιλιά. Να μας ενημερώσεις.

Senior Member
    Καλημερα αγαπες μου!!!
    Μπαρμπακι μου, μολις πηρα και τη συνταγη της βασιλοπιτας, θα τη φτιαξω σημερα κιολας, ειμαι σιγουρη πως θα ειναι υπεροχη!!!
    Πριγκιπισσα μου θα σου τα πω ολα!!! Δεν μπορεις να φανταστεις την αγωνια μου και το χτυποκαρδι μου... σαν να περιμενω τον ερωτα της ζωης μου!!! Ευτυχως εχω την φιλεναδα μου και τα λεμε στο τηλεφωνο (περι υποδοχης...) και μετριαζεται η προσμονη...
    Ναταλακι μου... αγαπουλα μου!!! Ο καιρος κι εδω ειναι χαλια... και για λιγο που μπηκα στο μετεο, ειδα πως θα εχουμε βροχουλα... δεν πειραζει, ομπρελιτσες εχουμε, παρε και χοντρα ρουχαλακια και μην φοβασαι τιποτα.... Μια και σημερα!!!
    Φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσια μου..... και σουπερ το καινουριο μας ονοματακι!!!

Senior Member
    Καλημέρα αγαπούλες...

σήμερα κάνει πολύ κρύο, στον Πειραιά άσε που ψιλοβρέχει Χειμώνας..κορίτσια ε! καιρός ήταν ....

καταρχήν να ευχηθώ στην αννελίτσα καλή επιτυχία στις εξετάσεις της
    μην αγχώνεσαι κουκλίτσα μου όλα θα πάνε καλά....

ναταλία στην μυρωδιά του μπάνιου θα σε απογοητεύσω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΤΑ....είναι πολύ βαρειά για το αναπνευστικό μου είμαι και αλλεργικιά..any way όταν κάνουμε μπάνιο μαζί....... δεν θα βάζουμε κανένα έλαιο οκ???
    να περάσετε πολύ καλά στην Πάτρα, να φάτε να πείτε και να πείτε αστείες ιστορίες και οτιδήποτε άλλο λαχταράει η καρδιά σας....
    αν ήταν οποιαδήποτε άλλη Κυριακή του χρόνου θα οδηγούσα 3 ώρες και θα ερχόμουν για καφέ αλλά την συγκεκριμένη Κυριακή του χρόνου (μαγαζιά ανοκτά) πάμε πάντα για ψώνια με το μωρό μου και τρώμε έξω, αν του την χαλάσω θα με ΣΦΑΞΕΙ, άλλη φορά....

βασουλινάκι μου τι διαβάζω αδειούλα.... χαράς ευαγγέλια, καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου και καλά ψώνια...

μπαρμπουνίτσα μου είδες πουοι μανούλες τους σκέφτονται όλους, α!! σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου ελπίζω όλα να πάνε καλά,
    μαρικάκι πριγκίπισσα της κρήτης φιλιά φιλιά,
    η λίντα καλέ που είναι?????

πολύ καλημέρα σας πολλά σβουρηκτά φιλιά καλό ταξίδι στην ναταλία μας
    (και όχι πολύ λεβάντα στο μπάνιο έτσι !!!, έχουμε και μια αλλεργία)