ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2195 of 2553 FirstFirst ... 1195169520952145218521932194219521962197220522452295 ... LastLast
Results 32,911 to 32,925 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Κανόνισε Τζίνα να το στείλεις το λαλάγγι από χοληστερίνη! :lol:
    :lol: :lol: :lol: Και τριγλυκερίδια και τριγλυκερίδια! :lol:

Senior Member
    Κάνε βρε κοριτσάκι μου μία ακόμη προσπάθεια. Δεν πιστεύω ότι θα την ενοχλήσεις. Αν εγώ δεν ήμουν καλά θα ήθελα οι φίλοι μου να με πάρουν τηλ, έστω και αν εγώ δεν είχα την δύναμη ή την όρεξη να το κάνω. Πάντα όταν είμαι άσχημα ψυχολογικά αποδεικνύεται ότι όταν με πλησιάζει ένας καλός φίλος μετά νιώθω καλύτερα. Αξίζει μία προσπάθεια ακόμη πιστεύω...

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli
    Κανόνισε Τζίνα να το στείλεις το λαλάγγι από χοληστερίνη! :lol:
    :lol: :lol: :lol: Και τριγλυκερίδια και τριγλυκερίδια! :lol:
    Τελικά είσαι μία femme fatale! :lol:

Senior Member
    Πάω να βάψω το μαλλί μου επιτέλους, γιατί η άσπρη τρίχα έχει κάνει πάρτι! :lol:

Senior Member
    Κοριτσάρες καλησπέρα, σήμερα με έχει πιάσει μια απίστευτη μουροχαβλίαση, βαριέμαι τα πάντα, βαριέμαι να φάω, βαριέμαι να πάω στο σούπερ, βαριέμαι να σκέφτομαι, γενικά βαριέμαι!!!!!!

:shocked2: Τζινα τι βλέπουν τα ματάκια μου? 61 κιλά? Τράτζικ για πάρε το κατηγορίας-φτερό κορμί σου κ κατέβα προς τα κάτω για μια βδομάδα να σε φέρω στα ίσια σου!

΄Ελλη τέλεια τα νέα με τον διαιτολόγο, προσκηνώ τριάδες

Senior Member
    :lol: :lol: :lol: Σοκολατίτσα είναι τέλειο το κίτρινο κάτι, που δεν ξέρω τι είναι κιόλας, που προσκυνάει! :lol: :lol: Μιλούσα τώρα με την αδερφή μου και της είπα για το 61 και μου λέει θα σου ψωνίσω οικογενειακά παγωτά και πίτσες και θα τρως τουλάχιστον 1 λίτρο παγωτό και 1 πίτσα την ημέρα! :lol: Μου επιτρέπει επίσης να τρώω και φρούτα στο ενδιάμεσο χιχιχι. Με απείλησε ότι αν δεν παχύνω κανά δυό κιλά θα σταματήσει τη χρηματοδότηση! :lol:

Senior Member
    Σοκολατίτσα θα ξαπλώσω για λίγο τώρα και αργότερα θα σε πάρω τηλ. κι αν μπορείς θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Δεν πειράζει κι αν βαριέσαι, θα τα κάνω εγώ όλα χιχιχι.

Senior Member
    Αχ Τζίνα πονεμένη ιστορία τα δόντια εμένα απο τον δακτύλιο τα πίσω είχαν αρχίσει να μου τρίβονται κ τα έχω φτιάξει όλα.

Μακ καλό ταξίδι να έχεις να περάσεις τέλεια παιζει να έρθω νωρίτερα απο τις 10 Αυγούστου, θα εξαρτηθεί απο τη βαρεμάρα μου:lol:

Εν το μεταξύ ήθελα κ κάτι άλλο να γράψω αλλά το ξέχασα:lol:

Senior Member
    Σοκολατίτσα να και κάτι που δεν βαριέσαι να κάνεις, δεν βαριέσαι να ξεχνάς! :lol:

Senior Member
    :lol: :lol: :lol: Σοκολατίτσα είναι τέλειο το κίτρινο κάτι, που δεν ξέρω τι είναι κιόλας, που προσκυνάει! :lol: :lol: Μιλούσα τώρα με την αδερφή μου και της είπα για το 61 και μου λέει θα σου ψωνίσω οικογενειακά παγωτά και πίτσες και θα τρως τουλάχιστον 1 λίτρο παγωτό και 1 πίτσα την ημέρα! :lol: Μου επιτρέπει επίσης να τρώω και φρούτα στο ενδιάμεσο χιχιχι.

το κίτρινο προσκυνάει τις τριάδες:lol:

Με απείλησε ότι αν δεν παχύνω κανά δυό κιλά θα σταματήσει τη χρηματοδότηση!
    :lol:
    και καλά θα κάνει, μαζί της!

Senior Member
    Σοκολατίτσα να και κάτι που δεν βαριέσαι να κάνεις, δεν βαριέσαι να ξεχνάς! :lol:

Αυτο μου βγαίνει, είναι έμφυτο:tumble:

Senior Member
    Σοκολατίτσα θα ξαπλώσω για λίγο τώρα και αργότερα θα σε πάρω τηλ. κι αν μπορείς θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Δεν πειράζει κι αν βαριέσαι, θα τα κάνω εγώ όλα χιχιχι.

Μην αγχώνεσαι όποτε μπορείς δεν είναι κ κάτι επείγον

Senior Member
    Κατέβασα κ την ταινία που μου είπε το Λιλάκι αλλά τι πρωτότυπο βαρέθηκα να τη δω :lol: μάλλον τωρα θα τη δω!

Κορίτσια περιμένω ταινιες να μου προτείνετε εαν βεβαια δεν βαριέστε :lol:

Senior Member
    Πάει και το μαλλί το βάψαμε, μετράω ώρα για να πάω να λουστώ! Κάτι ήξερα και το καθυστερούσα το βάψιμο, τώρα έχει πάρει φωτιά η κούτρα μου και ζεσταίνομαι! :lol:
    Ξεχασιάρικο και αφηρημένο μου σοκολατάκι υποψιάζομαι ότι το καθισιό δεν σου ταιριάζει. Όταν κάθεσαι καις φλάντζες :lol:
    Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο γεμάτη είναι ζωή μας τόσο πιο καλά δουλεύει το μυαλό . Ξεκίνα να γεμίζεις την μέρα σου λοιπόν με δραστηριότητες!

Εγώ περιμένω πως και πως να πάρει ο Γιώργος άδεια και να την κάνουμε για Λιτόχωρο και Ναύπακτο! Σήμερα κανόνισα και από φιλική βιβλιοθήκη να δανειστώ βιβλία για τις διακοπές και θα το ρίξω στο αραλίκι αλά παραλιακά και στο διάβασμα! Με φαντάζομαι ήδη να κάθομαι βραδάκι στο μπαλκόνι μας στο Λιτόχωρο με τα πόδια ψηλά και να διαβάζω με χαμηλή μουσικούλα και ποτάκι δροσιστικό! Ααααχ όπως και να το κάνεις άνεργος ή μη οι διακοπές είναι αναγκαίες!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Ααααχ όπως και να το κάνεις άνεργος ή μη οι διακοπές είναι αναγκαίες!
    Πόσο δίκιο έχεις Ελάκι μου!!!