ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2196
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2196 of 2553 FirstFirst ... 1196169620962146218621942195219621972198220622462296 ... LastLast
Results 32,926 to 32,940 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli

Kοριτσάκι μου ο φίλος - φιλοξενούμενος σου είναι επιεικώς απαράδεκτος!!! Μα καλά πως την είδε; Ότι και καλά θα σου κάνει σπάσιμο επειδή του είπατε να φύγει; Λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτός ο φίλος καλύτερα να μείνει μακριά σας. Δυστυχώς οι άνθρωποι κοριτσάκι μου με τα χρόνια αλλάζουν, και οι φίλοι που κάποτε θεωρούσαμε εγκάρδιους και τους είχαμε εμπιστοσύνη μπορεί στην πορεία της ζωής μας και ειδικά όταν τραβάμε τον δικό μας δρόμο να μας απογοητεύουν και να μας προδίδουν. Το έχω πάθει και εγώ με φίλη που θεωρούσα αδερφική και το φυσούσα και δεν κρύωνε για χρόνια. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει και έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν είναι όλοι οι φίλοι για μια ζωή... κάποιοι αλλάζουν και όταν συμβαίνει αυτό καλό είναι να τους αφήνουμε και να τραβάμε μπροστά χωρίς αυτούς. Λυπάμαι που διαπίστωσες με τόσο άσχημο τρόπο ότι ο φίλος σου δεν είναι πλέον φίλος σου αληθινός.
    ποσο διανα εχεις πεσει για λλη μια φορα ελλη! δεν το πιστευω. ετσι ακριβως ενιωθα και δεν μπορουσα να το εκφρασω. για την ακριβεια νομιζω οτι ισχυει τοσο πολυ αυτο που ειπες

''Ότι και καλά θα σου κάνει σπάσιμο επειδή του είπατε να φύγει;''

ειμαι σιγουρη οτι για αυτο το κανει! γιατι νομιζει οτι θα μου τη σπασει.......

υπολογισε ομως χωρις τον ξενοδοχο.....
    οταν πηγε τουαλετα, πηγα στον υπολογιστη του και τις πηρα στο φλασακι μου τις φωτο που ηθελα.

πειτε μου τωρα, ειμαι πολυ κακια? πολυ αδιακριτη? και χαμηλοτατου επιπεδου???

Senior Member
    Κοριτσάκια τι κάνετε?εγώ ακόμα στο νοσοκομείο!ήταν να βγω σήμερα αλλά τελικά θα βγώ αύριο!είμαι καλά πέρα από την παροχέτευση!θα τα πούμε όταν γυρίσω σπίτι!έμαθα κ για το Ναταλάκι κ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ!σας φιλώ πολύ!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Πάει και το μαλλί το βάψαμε, μετράω ώρα για να πάω να λουστώ! Κάτι ήξερα και το καθυστερούσα το βάψιμο, τώρα έχει πάρει φωτιά η κούτρα μου και ζεσταίνομαι! :lol:
    Ξεχασιάρικο και αφηρημένο μου σοκολατάκι υποψιάζομαι ότι το καθισιό δεν σου ταιριάζει. Όταν κάθεσαι καις φλάντζες :lol:
    Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο γεμάτη είναι ζωή μας τόσο πιο καλά δουλεύει το μυαλό . Ξεκίνα να γεμίζεις την μέρα σου λοιπόν με δραστηριότητες!

Εγώ περιμένω πως και πως να πάρει ο Γιώργος άδεια και να την κάνουμε για Λιτόχωρο και Ναύπακτο! Σήμερα κανόνισα και από φιλική βιβλιοθήκη να δανειστώ βιβλία για τις διακοπές και θα το ρίξω στο αραλίκι αλά παραλιακά και στο διάβασμα! Με φαντάζομαι ήδη να κάθομαι βραδάκι στο μπαλκόνι μας στο Λιτόχωρο με τα πόδια ψηλά και να διαβάζω με χαμηλή μουσικούλα και ποτάκι δροσιστικό! Ααααχ όπως και να το κάνεις άνεργος ή μη οι διακοπές είναι αναγκαίες!

έκανες τη μεγάλη αλλαγή στο μαλλί????? το έκανες ξανθό? απλά σε πειράζω το ξέρω πως ούτε καν σαν ιδεα σου περνάει απο το μυαλό!

την προηγούμενη βδομάδα είχαμε τον καυσωνα,τωρα βρήκα να κάψω τις φλάτζες :lol:
    κ ναι κ ο ανεργος κουράζεται απο τη πολλή σκέψη!

τι ώραία εικόνα είναι αυτη που περιέγραψες :thumbup:

Senior Member
    ʼντα σιδερένια κορίτσι μου, καλές κατηφόρες!!!!!

Senior Member
    Έλλη δοκίμασα τη βιολογική μπάρα με τη μπανάνα, τεεεεεεεελεια ητανε!!!!!!!!!

Senior Member
    Αντάκι καλώς ήρθες!!! καλή αναρρωση κοριτσάκι μου και καλή κατηφόρα!!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Πόσο χαίρομαι που σου άρεσε! Και είχα μία αγωνία αν θα σου αρέσουν γιατί και εγώ δεν τις είχα δοκιμάσει, αλλά μου φάνηκαν πολύ λαχταριστές! Καλά σνακ φιλενάδα!

Senior Member
    Όσο για το μαλλί πρωτοτύπησα τρελά :lol: το έκανα ένα ωραιότατο καστανό, φυσικό όπως πάντα!

Κοριτσάκι μου δεν σε βρίσκω καθόλου κατίνα, καλά έκανες και πήρες τις φωτογραφίες για να τις στείλεις στην μαμά σου. Ααααχ αμάρτησες για την μάνα σου που λένε! :lol: Όσο για τον φίλο σου σε νιώθω γιατί έχω περάσει καταστάσεις με φίλους που με έχουν απογοητεύσει και έτσι καταλαβαίνω πως νιώθεις. Εγώ για να είμαι καλά μέσα μου εξαντλούσα όλα τα περιθώρια επικοινωνίας και όταν έβλεπα ότι πλέον δεν τους αγγίζω τους άφηνα να χαθούν στο παρελθόν μου και να βρω και εγώ την ησυχία μου ελεύθερη από τύψεις. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον εαυτό σου αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου δεν μπορεί να κάνει το αυτονόητο δηλαδή να δείξει σεβασμό και ευγνωμοσύνη για την φιλοξενία σου. Αντ αυτού πιθανόν να ένιωσε πικρία που εσύ έχεις στρώσει την ζωή σου και αυτός δεν ξέρει ακόμη τι θέλει ή δεν έχει την δύναμη να το διεκδικήσει. Αυτό όμως είναι ο δικός του αγώνας όχι δικός σου.
    Τελικά δεν μας είπες, θα φύγει σήμερα;

Senior Member
    Κοριτσακια μου.. Μου δινεται δυναμη.. Οοοουφ.. Δεν ξερω τι να κανω.. Κλαιω, μετα και καλα κοιμαμαι, μετα ξυπναω απο τα δακρυα γιατι κλαιω και στον υπνο μου.. Νιαγαρας τα ματακια μου! Νομιζω δεν θα σταματησω ποτε!
    Εχω και την Αντα μου απο το νοσοκομειο να μου στελνει μηνυματα αγαπης και φροντιδας αντι να γινεται το αντιθετο! Αντε να πας σπιτακι σου επιτελους να χαλαρωσεις.. Ρωτησε η αγαπη μου και την Σεσιλια και της ειπε οτι στεναχωριεμαι και της λεει γιατι; Αφου το βγαλαμε ολα καλα θα πανε.. :/
    Τωρα μην πω τιποτα γιατι νευριαζω.. Σκεφτομαι πραγματικα αν μου πουν οι γιατροι οτι επρεπε να αρχισω θεραπεια απο την 1η μερα που τον βγαλαμε, να κινηθω δικαστικα.. Οχι προς την Σεσιλια!! Χαχαχαχχαχ αλλα προς αυτους που αργησαν 3,5 μηνες την βιοψια μου.. Δεν το εχω ξανακουσει να κανει τοσο καιρο να βγει..
    Ηθελα να πω το εξης.. Οταν εχεις καρκινο, τα λευκα αιμοσφαιρια ειναι παντα κατω η μια πανω μια κατω; Γιατι στις εξετεσεις μου ηταν κανονικα πανω.. Και τα ειχα παρατηρησει γιατι ακομα δεν ξεραμε τι ηταν τελικα το λιπομα και ανησυχουσα.. Αλλα ηταν οκ.. Ευχομαι να ειναι και τωρα οκ που θα κανω τις εξετασεις...
    Τελικα θα βγω με το κοριτσακι στις 7!
    Τωρα λεω να φαω τιποτα αν και δεν κατεβαινει κατω μπουκια.. Και αναρωτιεμαι πως θα τα καταφερω να τρωω ακομα πιο υγιεινα και χωρις κρεας μιας και η επεμβαση μας θελει κρεας και πρωτεινες ενω ο αλλος θελει χορτοφαγια..
    Στο μυαλο για καποιο λογο μου ηρθε ο Πατερας Παισιος.. Με τον Θεο τα εχω λιγο παρει και περιμενω να κανει αυτος αυτη την φορα την 1η κινηση για συμφιλιωση.. Ακους; Μην περιμενεις τηλεφωνα απο εμενα για αρκετο καιρο!!
    Τα εχω παιξει απο οτι εχετε καταλαβει ολες σας!

Senior Member
    Α! Και τελικα ερχομαι Ελλαδα το σαββατο και οχι δευτερα.. Βρηκε ο μπαμπας μου πιο νωρις πτηση και απευθειας γιατι η αλλη ειχε σταση Αθηνα.. Απλα τωρα μεχρι να βρω ογκολογο που να ξερει ΟΝΤΩΣ απο λιποσαρκωματα και επειδη ειναι σπανια η αρρωστια αυτη και στο στομαχι τελικα το εψαξα αλλοι 8 το ειχαν βγαλει σε ολο τον κοσμο, στην Αμερικη ολοι τους, δεν οερω τι θα κανω.. Θα δω οσους πιο πολλπυς γιατρους μπορω.. Και Αμερικη θα παω.. Απλα ηθελα να παω 1η φορα εκει για αλλα πραγματα.. Και να ασχολιομουν ΜΟΝΟ με την μουσικη μου και με γκομενους φετος.. Ευχομαι παραλληλα να μπορω να τα κανω.. Αν και δεν ξερω.. Λετε να πρεπει να μεινω στην Ελλαδα παλι;
    ΝΑΤΑΛΙΑ! Θελω εβδομαδα!!!!! Το θεμα θα ειναι Nightmare και θα εχει τραγουδι το Nightmare by Avenged Sevenfold!!! Αυτο ειπα στην αδερφη μου να πεξουν στην κηδεια μου.. Ελπιζω να ερθετε.. Θα φερω live μπαντα... Θα εχει και open bar & sushi! A funeral 2 remember...

Senior Member
    καλα! κατσε να σε δω στις 7 και θα σε μασλωσω απο κοντα ναταλακι για τις χαζομαρες που λες!

Senior Member
    Koritsaki μάλωσέ το και εκ μέρους μου το Βαμπιράκι για τις χαζομάρες που λέει!

Senior Member
    επαθα σοκολατιτσα και εγω
    διαβασα αυτο και λεω μπυρα με μπανανα και ειναι τεεεεελεια δεν παμε καλα!

Senior Member
    ναταλακι δε μας τα λες καλα καθολου καλα!
    θα ερθουμε ολες οταν θα δωσεις τη πρωτη σου συναυλια!!!!
    και θα σε χαρουμε στη σκηνη να τα σπας!
    μονο τοτε!
    δε θελω να ακουω σαχλαμαριτσες για κηδειες αλλη φορα !
    ολα θα πανε καλα!!!
    ειμαι σιγουρη για αυτο!

Senior Member
    ναταλια λες χαζα και δεν θα τα σχολιασω.
    καλλιοπακι πως ειμαστε σημερα???ο ντοκτορ τι σου ειπε???