Results 3,286 to 3,300 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-12-2009, 12:00 #3286
Καλα, καλά Αννούλα μου, καλά. Για μένα τίποτα. Ασε εκεινο για το Μαρικάκι...Πριγκίπισσα της Κρήτης. Μα να πεις ετσι το Μαρικάκι, το οποίο ειναι βεβαια απο την Κρήτη αλλα μένει μακριά της και να μην προσφωνήσεις εμένα., που και στη Κρήτη μένω και Πριγκίπιισσα είμαι;;;;;;;;
- 15-12-2009, 12:06 #3287
Καλημέρα κι από μένα κορίτσια μου, τι λεβάντες τι βανίλιες μοσχοβολάνε,
αυτό δεν είναι μπάνιο, τουλάχιστον όχι ενα οποιοδήποτε μπάνιο!
Κέντρο αρωματοθεραπείας, ψυχοθεραπίας , και βάλε!
Αννεζίνα μου θα σε λυπήσω γλυκειά μου αλλά ούτε εγώ αντέχω τη βανίλια, προτιμώ
τη λεβάντα ανάμεσα τους, αλλά και το βασιλικό με άνθη λεμονιάς
μου έρχεται καλύτερα. Δε πειράζει θα κάνουμε μόνο σάουνα όταν είμαστε μαζί ε?
Κι ανάμεσα στις λεβάντες ,τις βανίλιες και τους βασιλικούς να και τ'αρώματα του
φρεσκοψημένου ειλόψωμου.
Όχι αυτό δεν είναι ενα απλό μπάνιο επιμένω! Είναι η σούπερ πολυτελής σουίτα μας!
Το Ναταλάκι μας που είναι σήμερα? το χάσαμε, αχ δουλειές καταλαβαίνω κι εγώ μια από τα ίδια,
περιμένω αυτή την άγια εβδομάδα αργίας (αν τη πάρω τελικά την άδεια) όπως η Βάσια
Να μου είστε καλά καλή σας μέρα και σας φιλώ όλες
15-12-2009, 12:52 #3288
Εμενα παντως κοριτσια μ'αρέσουν όλες οι μυρωδιες: και η βανιλια και η λεβάντα και τα εσπεριδοειδή, όλα σας λέω!!! Ανάλογα με τη ψυχολογία μου, θα διαλεγω αρώματα και μυρωδιές και θα μπαίνω στο μπάνιο μας, οκ;
15-12-2009, 13:30 #3289
να μπαινεις κρητικοπουλα, να μπαινεις οσο πιο συχνα γινεται....και μια που θα αρχισεις μετα τα χριστουγεννα τη νεα σου προσπαθεια (δεν φανταζομαι να ειπες οχι....) κανε μου τη χαρη να φας 2-3 απο εκεινα τα καλτσουνια....ρε, συ, μπας και εχεις και καμια δοκιμασμενη συνταγη???
15-12-2009, 13:42 #3290
Μπαρμπουνάκι μου, εσύ ρωτάς εμένα για συνταγή;
Εσύ;;;;;
Αλήθεια, τώρα σε τι αναφέρεσαι λέγοντας καλιτσούνια (ή και καλτσουνια);
Εννοεις μήπως εκείνα τα ωραια τηγανιτα πιτάκια με γλυκια μυζηθρα (ανθοτυρο το λετε εσεις) τα οποια σερβιρονται με μελι και κανελλα;
Αν εννοεις αυτά, τοτε δεν υπαρχει συνταγή καθοσον ανοιγεις ενα απλο φύλλο και βαζεις μεσα μυζηθρα με λιγη ζαχαρη και κανα αβγο. Τη μεγαλη διαφορα την κανει η φρεσκια μυζηθρα που οσα χρονια ημουν εκτος Κρήτης δε βρηκα ποτε κατι αναλογο στην αλλη Ελλαδα. Η ουσία ολη ειναι στη φρεσκια και λιπαρη μυζηθρα (στην υπολοιπη Ελλαδα την ονομαζουν ανθοτυρο. Ενώ εμεις λεμε ανθοτυρο τη μυζηθρα, την οποια εχουμε ξερανει αφού προηγουμενως την εχουμε αλατισει.... το ανθοτυρο αυτό το ξύνουμε στα μακαρονια)
Αντε παλι και έτρεξαν τα σαλια μου
15-12-2009, 14:21 #3291
εγω λεω για κατι καλτσουνια που δεν ειναι τηγανητα. ειναι φυλλο με γεμιση ανθοτυρο η οπως αλλιως το λετε, ανοιχτα απο επανω, κανελλα και ψημενα σε φουρνο
15-12-2009, 14:21 #3292
Αγαπημένη και παραπονιάρα KLM το πριγκίπισσα της κρήτης πήγαινε σε σένα καμάρι μου χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω το μαρικάκι , σε σένα αναφερόμουνα δεν θα μπορούσα να σε ξεχάσω
το λέει και το στικεράκι σου PRINCESS...
Όσο για την αυτοσυγκράτηση μου αχ νάξερες τι αγώνα κάνω κάθε μέρα με τον εαυτό μου και ποσο πολ'υ το έχω ψάξει για να φτάσω εδώ...
το χω πει και το ξαναλέω, δεν κάνω δίαιτα, κάνω διατροφή για να νοιώθω και να είμαι καλά
αν γουστάρω πολύ κάτι θα το φάω και θα συνεχίσω μετά κανονικά την διατροφή μου, όσο ζω θα συνεχίζω να τρωω έτσι..
δεν αγχώνομαι πια με τα κιλά μου θα τα χάσω το ξέρω, .....
και όταν έρθω στο νησί σου θα τσακίσω τα ντάκος και τα μυζηθροπιτάκια με μέλι ξέρεις εσύ.....
φιλάκια φιλάκια φιλάκια
15-12-2009, 14:22 #3293
ωχ ωχ αρχίσατε πάλι με μυζηθροπιτάκια και σκαλτσουνάκια και πεινάω ...
πάτε να με κολλάσετε φιλενάδες....
15-12-2009, 14:23 #3294
αν καταφερεις να μπεις, ειναι σχεδον ιδια με αυτα www.cretancheese.gr/ documents/kalitsounia.jpg
15-12-2009, 14:24 #3295
Λιλάκι μου δεν πειράζει που δεν αντέχεις κι εσύ την βανίλλια θα τα λέμε στην σάουνα...
15-12-2009, 14:31 #3296
κι εγω δεν αντεχω τη βανιλια αλλά για σαουνα μεσα οπως επισης και για αποτριχωση.....
15-12-2009, 14:33 #3297
ε, εσυ κρητικια για δες, αυτο ανοιγει? http://www.cretancheese.gr/documents...ffdede9e1.html το αλλο δεν ανοιγε...και ηδη βρηκα 2 συνταγες ασχετες μεταξυ τους αλλα επειδη τη γευση την λαχταραω, θα βρω κι αλλες και καποτε (!!!!) θα δοκιμασω....
15-12-2009, 16:27 #3298
Mπαρμπουνάκι μου και αυτά καλιτσουνια τα λέμε. Αυτά όμως τα έχουμε για το Πασχα. Μαζί με όλα τα Πασχαλινά (Τσουρεκι, τσουρεκάκια κλπ) εχουμε και αυτά. Συνταγή,καμάρι μου, δεν έχω γιατί τα φτιαχνουμε παντα με την κουνιάδα μου στο χωριο. Εγω παίρνω τα υλικά, αυτή βαζει τη γνωση και τη συνταγή, μαζί τα φτιαχνουμε και ολοι μαζι τα τρωμε!!!!!!!!!! Ωχου Παναγίτσα μου .....και αρχισα και διατροφή σημερα που λεει και η Αννεζίνα
15-12-2009, 16:47 #3299
ε, oλες διατροφη κανουμε.....διατροφη για το πως να μη χασουμε κιλα...ενιοτε και αυτη που λεει "πως να βαλουμε κιλα"......
το πασχα θα μου δωσεις τη συνταγη? τρελαινομαι σου λεω....εχω φαει 7-8 φορες στη ζωη μου. εχω την αδερφη του πατερα μου παντρεμενη στη κρητη και μας εστελνε τα παλια τα χρονια (που λεει και ο μικρος μου). Please? το πασχα δεν αργει...θα περιμενω... μη σου πω τα χριστουγεννα θα δοκιμασω και οποιες βρω στα διαφορα σαιτ...μου κολλησε τωρα
16-12-2009, 00:01 #3300
Αχ!ʼυτά τα καλιτσούνια είναι κόλαση!Τα έχουν όλα!Είναι γλυκαλμυρά κι έχουν και το αγαπημένο μου μπαχαρικό(κανέλα)!
Originally posted by BARB3
βρε κοριτσια, βρε κοριτσια, πως δεν το ειχαμε σκεφτει πιο μπροστα? να μη μπαινουν και οι ασχετοι να προσπαθουν να διαβασουν κατι για τα χαπια. εγω μαλιστα προτεινω σε κανενα μηνα να βγαλουμε εντελως τη λεξη ρεντουκτιλ και να το κανουμε ολοδικο μας χωρο.
Μπαρμπουνέλι μου,θεωρώ πως ο χώρος είναι ολόδικος μας(πάντα ήταν άλλωστε)
χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε από την παρένθεση τα χάπια και την ομάδα μας.
Βλέπω τη μενονομασία αυτή ως εξέλιξη,που δεν αρνείται την αρχή της.Πάνω απ'όλα όμως
τα reductil ήταν αυτά που μας έφεραν κοντά και στην ομάδα R ανήκει η Ονειρένια μας!
Δεν είμαστε υπόλογοι σε κανέναν!Ήδη βλέπω μεγάλη κινητοποίηση κι ενθουσιασμό
και πολύ το χαίρομαι!Όσο για τα αρώματα,δε θα τα χαλάσουμε...Η λεβάντα μου αρέσει
από τα κλασσικά αρώματα,αλλά άμα είναι να πάμε σε λιλοτσαχπινιές,έχουμε
πάρα πολλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και την εκάστοτε διάθεση!
Δε θα μείνουμε σε ένα μόνο!Για παράδειγμα σε περιόδους που μου είστε αρρωστούλες
θα ζητήσουμε από το τμήμα καθαριότητας να μας βάλει ευκάλυπτο...Θα αρωματοθεραπευόμαστε!
Η μέρα σήμερα ξεκίνησε με κλείδωμα μου έξω από την πόρτα,στη λαχτάρα μου
να υποδεχτώ την κρυμμένη πίσω από βαλίτσες παλιολουλού στο ανσανσέρ
και το χειρότερο απ'όλα σε αμφίεση όσο πιο ακατάλληλη γίνεται(να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες).
Μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα στο κλιμακοστάσιο ανάλογα με την κινητικότητα των συνοικούντων
και κρυφτό με τον κλειδαρά,που χωρίς να ρωτήσει τίποτα άνοιξε το σπίτι μου σε μία κοπέλα με βαλίτσες,
έληξε η πρωινή μας περιπέτεια!Μετά όλη μέρα αγορά μέσα στη βροχή,μετά σεμινάριο και τώρα...
ο Θεός κι η ψυχή του!Μπάνιο,φυσικό στέγνωμα μαλλιού γιατί έπρεπε μέσα σε όλα να καεί και το πιστολάκι,
βαλίτσες,κανά δυό τηλέφωνα,να αδειάσω μνήμη από φωτογραφίες...Κι ένα σωρό άλλα ψιλά...
Μέχρι τις 5:30 που πρέπει να ξυπνήσω θα προλάβω;Ουφ
Σας ευχαριστούμε πολύ,η Νεφέλη μου(παλιολουλού) κι εγώ για τις ευχές σας!
Είμαι σίγουρη πως θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι!Λίγο στο τρέξιμο,αλλά ευχάριστη κούραση είναι αυτή!
Πουρνό πουρνό ξεκινάμε τη μέρα μας με καφέ (στις 7:30΄)παρακαλώ με την σύζυγο
και μετά κινάμε για Πατρινό καρναβάλι για πάντα!Αύριο θα ζουμπουρλήσω το Μαρικάκι μου,
μεθαύριο το Ξενιαλούμπι μου,παραμεθαύριο το υποκείμενο του αγιάτρευτου έρωτα της συζύγου μου
(κατά κόσμο Ευγενία),άλλα δύο μέλη μας και δύο εξωφορουμικούς μου φίλους!Κυριακή βράδυ επιστρέφω.
Θα καταχραστώ κανέναν υπολογιστή να σας δώσω κανένα φιλάκι!Ειλικρινά από χθες
σκέφτομαι πολύ έντονα τι συνέβη στο κορίτσι μου και τώρα βλέπω πως ούτε σήμερα δε μπήκε!
Ελπίζω να είναι όλα καλά!Αύριο θα επικοινωνήσω μαζί της...Και το Χανελέλι μου δεν είπε κουβέντα...
Όχι!Αρνούμαι να κάνω αρνητικές σκέψεις!Αλλά σας σκέφτομαι κομματάκι παραπάνω τις δυό σας...
Λοιπόν,πάω στο μπάνιο!Νομίζω ελεύθερο είναι τέτοια ώρα...Αλεκουζάκι μου,ελπίζω να νιώθεις καλύτερα!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις αγαπημένες μου!Κάποτε θα σας γνωρίσω όλες,πού θα μου πάτε!
'Ηδη είμαι σε πολύ καλό δρόμο θεωρώ...Μακάρι κάποτε ν'αξιωθούμε να κάνουμε ένα χαμάμ όλες μαζί!
Πολύ σας αγαπάω!Μ'έχετε όλες κατασκλαβώσει με την έγνοια και την αδυναμία,που μου δείχνετε!
Κι εδώ στην παρέα μας και γενικότερα!Είστε όλες υπέροχες,η καθεμία στη μοναδικότητα της!
Να σας προσέχετε!Όνειρα γλυκά και παραμυθένια!Πιάστε ένα αστέρι και κάντε μια ευχή!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....