ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 221
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 221 of 2553 FirstFirst ... 1211712112192202212222232312713217211221 ... LastLast
Results 3,301 to 3,315 of 38289
    Senior Member
    κοριτσια καλημερα,

ναντινακι καλο δρομο και να μου τις φιλησεις ολες, θα ειναι και η νεφελη μαζι σου?

σημερα γινομαι 32.......πωπω ουτε να το γραψω δεν μπορω, ποτε εφτασα 32..............
    η αληθεια ειναι πως νιωθω καλα...............και ενας λογος περα απο την οικογενεια μου με την οποια δεν ειχα ποτε προβλημα, ειστε και εσεις, η καθημερινη μου συντροφια.............
    σαε ευχαριστω για την επαφη και την αμεσοτητα

φιλια σε ολες

Senior Member
    χρονια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! συμπτωση - εγώ γίνομαι 32 στις 19/12!!!!

Senior Member
    Καλημερα ομορφιες!!!!
    Βασια μου χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα!!! να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, τον αντρουλη σου και τον υπεροχο και πανεμορφο νεο σου εαυτο!!!
    Ναταλακι μου λογικα πρεπει να εχει ξεκινησει η καθοδος... σε περιμενω με μεγαλη χαρα, σημερα κοριτσια ειναι μεγαλη μερα για μενα!!! θα γνωρισω το Ναταλακι μου και απο κοντα, ποσο ομορφο θα ηταν να σας ειχα ολες εδω σημερα???
    Ελπιζω καποια στιγμη να μοιρασουμε την αποσταση και να βρεθουμε ολες μαζι, δεν θα μας φταναν 10 μερες να τα πουμε ολα...
    Μπαρμπουνακι γλυκο!!! θα σου στειλω με το Ναταλακι 2 συνταγες δοκιμασμενες με καλιτσουνια, θα σου τα εφτιαχνα αλλα χρειαζομαι μυζηθρα δικια μας για να τα πετυχω... αλλα επιφυλασσομαι για το μελλον!
    Πολλα φιλακια σε ολες και την επομενη φορα που θα μπω θα ειναι και το ''αγαπουλακι'' μαζι μου....

Senior Member
    Αχ, καλό μου Μαρικάκι, με το καλό να την δεχτείς. Σε ζηλεύω. Θα μου διηγηθείς όμως,έτσι;
    Αντε συντομα θα πιουμε και εμεις καφεδάκι. Πιεζω το προγραμμα μου ωστε να μπορεσω να ειμαι κατω 24 Δεκεμβρίου. Εσύ κανόνισες ποτε θα κατέβεις;

Senior Member
    βασουλινι μου χρονια πολλα κι ευτυχισμενα, με υγεια και με ολους οσους αγαπας. να τα εκατοστησεις με 55 κιλακια, χωρις ρυτιδες και χωρις ραγαδες...εγω λεω τις ευχες...μπορει καποτε να καταφερνουμε να μενουμε νεοι και δυνατοι, που ξερεις?
    οσο για το 32, μη σκας. σκεψου ποσο ευτυχισμενη εισαι και τι εχεις καταφερει μεχρι τωρα στη ζωη σου. τι δωρακι θα παρεις απο το συζυγο? να μας πεις

το ναταλακι ναι πηγε με τη νεφελη στη πατρα. μολις φτασουν σχεδον θα χωριστουν στις αγαπες τους.

μα ειδατε καντεμια? κλειστηκε εξω και προφανως με πιτζαμες. χαλασε και το σεσουαρ της...Μαρικακι μου ομως δεν εκανε πισω. Για να μη γραφει τωρα, ταξιδευει. μπητε να μας πειτε οτι εφτασε καλα. παντως τα κεφια της ηταν στα υψη....τιποτε δεν της χαλασε τη μερα απο οτι φαινεται

Επισης, μαρικακι, χιλια ευχαριστω που θα μου στειλεις συνταγη. αλλά εγω που θα βρω τετοια μυζηθρα? πειτε μου τι πραγμα να ψαξω για να ξερω. και θα το βρω. τι τζαμπα κοβω βολτες καθε μερα στα σουπερ?

ναταλακι και εγω λατρευω τη κανελα οπως επισης και τη λεβαντα. και τον ευκαλυπτο το χρησιμοποιω μονιμως. εχω στα καλοριφερ ατ δοχειακια για νερο να μη ξηραινεται η ατμοσφαιρα και οταν τα γεμιζω ριχνω και λιγο λαδακι ευκαλυπτου.
    εκεινο το ομαδικο χαμαμ, ποτε θα το κανουμε αραγε?

αντε φευγω απο το μπανιο, να παω στη κουζινα

Senior Member
    basia τοξοτάκη ε;εγώ είχα γενέθλια στις 9/12 (30 στρογγυλα)να τα εκατοστήσεις!!!!

Senior Member
    κοριτσακια μου γλυκα ευχαριστω για τις ευχες σας,
    η αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ καλα με εσας για συντροφια
    ο συζηγος θα δουμε τι δωρο θα με παρει.............ειδωμεν

Senior Member
    Βρε κορίτσια! Καλημέρα!
    Λίγες μέρες έλειψα και αλλάξατε όνομα?
    Δεν σας προλαβαίνωωωωωωωωωωωω
    Έλειψα τόσες μέρες γιατί έχω τρομερή δουλειά στο γραφείο, να φανταστείτε ούτε να φάω δεν προλαβαίνω (καλό αυτό!).
    Τώρα μπήκα βιαστικά γιατί ανησύχησα την αγάπη μου με την απουσία τόσων ημερών....
    Που να προλάβω τώρα να σας διαβάσω κιόλας!
    Σας στέλνω πολλά φιλιά και θα προσπαθήσω να μπαίνω να διαβάζω λίγα λίγα ...!!

Senior Member
    Καλημερα κ απο μενα κοριτσακια μου...Σημερα νιωθω καλυτερα κ 2 κιλα ελαφρυτερη....Απο δω μεσα δεν ειναι να απουσιασσεις ουτε μιση μερα..μετα πρεπει να διαβαζεις σελιδες ολοκληρες...αλλα τι να κανουμε χαλαλι..
    Ναντινακι μου καλο σου ταξιδακι κ να περασεις ανελπιστα ομορφα....Παντως οποτε θελησετε να γνωρισετε κ την πολη μου ειστε ευπροσδεκτες...το σπιτι μεγαλο απο κρεβατια εχω..θα χωρεσουμε ελπιζω....μαζευτειτε μερικες κ καλως να ορισετε
    τα γενεθλιαζοντα κοριτσακια να τα χιλιασουν...να τις χαιρονται...κ οπως συνηθιζω να λεω..κ του χρονου μισες στα κιλα κ διπλες στη ζωη κ τριπλες αμα λαχει ετσι για να ολοκληρωθει η ευτυχια τους (γι αυτες που ειναι μοναχουλες) !!!!

Senior Member
    .....τελικα μαζευτηκαμε πολλες τοξοτινες εδω και πολυ χαιρομαι!!!!!!!χρονια πολλα βασια σε σενα που γινεσαι 32 σημερα και χρονια πολλα και σε μενα που εγινα χτες 33! και στην Ζωη που ειχε τις προηγουμενες μερες γενεθλια!!!!!!!να εχουμε υγεια και ευτυχια και ας περνανε τα χρονια!!!!!τι να κανουμε!!!!!!!
    .....λοιπον!περιμενω το ναταλουμπι και το μαρικακι και οι ετοιμασιες ειναι πυρετωδεις!!καθαριζω,μαγει� �ευω,στολιζω και παλι νομιζω οτι δεν θα προλαβω!!τωρα κανω ενα διαλειμματακι μεχρι να παρω μια ανασα και να φτιαξω τα τσουρεκια μου...να στρωσω τα κρεββατια με καθαρα σεντονια να ναι ετοιμα γι αυριο και να κανω τις τελευταιες ετοιμασιες!!!!!
    φιλακια!!!!!!!!!θα τα πουμε συντομα!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του μοσχοβολιστού μας μπάνιου!

Λείπει η οικοδέσποινα μας σήμερα, α βρε τυχερό Μαρικάκι, τυχερή Ξένια
    και όλες οι Πατρινιές!
    Καλό σου ταξίδι Ναταλάκι μου και καλά να περάσετε όλες μαζί κορίτσια.
    Να προσέχεις τη Nathalie μας!

Βάσια μου χρόνια σου πολλά, και με τα καινούργια δεδομένα ποιός μας πιάνει έτσι?
    Ο χαμός από Τοξοτίνες, πολύ φωτιά βρε παιδί μου!
    Και ο αέρας η Ναταλί να μας φουντώνει!

Αλεξάνδρα μου περαστικούλια σου, την είπες πάλι τη θεική ατάκα, μισές στα κιλά, διπλές στη ζωή
    κι αμα λάχει και τριπλές ε? τι υποννοείς? κανένα τριγωνο ...'ενα πράγμα ? χα χα ξέρω τι εννοείς πλάκα κάνω.

Λίντα μας , ανησυχήσαμε, που μας έλειψες τόσες μέρες?

Μπαρμπούνι μου, ναι μονο ένα ομαδικό χαμάμ μας σώνει για να μη γράφουμε τόση ώρα!

Σας φιλώ όλες κορίτσια !

Senior Member
    xenia μου σε ζηλεύω που θα έχεις τις κούκλες εκεί...να περάσετε καλά...
    φιλούρες

Senior Member
    ξενακι ουτε τον προεδρο της δημοκρατιας να υποδεχοσουν πια, πωπω ετοιμασιες..........ζηλευω........ .......
    χρονια σου πολλα για εχθες,

και ναι ειμαστε ολο φωτια.........

λιλι και αλεξανδρα σας ευχαριστω πολυ, και εσεις οτι επιθυμειτε γρηγορα να το αποκτησετε...........
    αυτο με το τριπλες μου αρεσε γιατι οπως εχω ξαναπει θελω να κανω διδυμα, τωρα ποιος θα τα μεγαλωσει, αλλο θεμα.........

φιλακια

Senior Member
    Koριτσια καλό απόγευμα κι από μένα,πνίγομαι κυριολεκτικά στην δουλειά θα τα πούμε αύριο
    καλό ταξίδι στα κορίτσια που ταξιδεύουν, λιντάκι χαίρομαι που έμαθα νέα σου

ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
    ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΄ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

φιλιά πολλά σε όλες τις κούκλες ..

Senior Member
    Originally posted by Lily

Λίντα μας , ανησυχήσαμε, που μας έλειψες τόσες μέρες?
    Γλυκό μου Λιλάκι είχα τρομερή δουλειά στο γραφείο...
    Τώρα προσπαθώ να διαβάσω ότι έχασα....
    Πάντως μια χαρά σας βρίσκω όλες!
    Να πω και καλό ταξίδι στο Ναταλάκι...