Results 33,196 to 33,210 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-07-2012, 10:24 #33196
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Γλαύκη μου κάνε τις δουλίτσες σου να είσαι έτοιμη για αύριο, πολύ χαίρομαι που ήρθε η στιγμή να ξεφορτωθείς και ν'αφήσεις πίσω σου ένα μεγάλο πρόβλημα της ζωής σου. Ελα κι εσύ στο κλαμπ φιλενάδα, σε περιμένουμε!
Ναταλία σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση, είναι πολύ ευχάριστα τα νέα της Πωλίνας, με το καλό να πάρει το μωράκι της στο σπίτι, να χαρεί κι αυτό την μητρική αγκαλιά και να ηρεμήσουνε λίγο. Καλή συνέχεια σε ότι Τηροκάνεις σήμερα και με το καλό να συναντηθείτε με τη Φτουτάτη για να της δώσεις δύναμη και κουράγιο.
Βαμπιράκι μου καλώς ήρθες στο σπιτάκι σου, εύχομαι να χαρείς με την οικογένειά σου και να πάρεις δύναμη. Καλά ψώνια σήμερα με τη μαμά σου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι στην Αθήνα όταν έρθεις, έχει να κάνει με το πότε θα τελειώσω τις δουλειές μου και το πότε μπορεί η αδερφή μου να μας φορτώσει όλους για να μας πάει στο εξοχικό. Ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά.
- 22-07-2012, 10:38 #33197
καλημερα καλη κυριακη!
22-07-2012, 10:44 #33198
Θα πάμε στο εξοχικό αργότερα με την αδερφή μου κι επειδή έχει το μικρό αυτοκίνητο έχω ετοιμάσει 3 τσάντες με πράγματα να τα πάω από σήμερα εκεί για να είμαστε λίγο πιο άνετα όταν θα μας φορτώσει όλους μαζί την άλλη εβδομάδα. Εχουμε φτιάξει ολόκληρο σενάριο για το πως θα φύγω με τα πράγματα μαζί χωρίς να με δει η κοκερίνα γιατί από χθες είναι ανήσυχη επειδή έχει καταλάβει ότι ετοιμάζομαι για το εξοχικό και είναι ικανή όταν φύγω να ξεσηκώσει την πολυκατοικία. Τι τραβάω, δεν έχω κακιά πεθερά αλλά έχω να κρύβομαι από την κοκερίνα. χιχιχιχι
22-07-2012, 10:45 #33199
Καλημέρα Καλλιοπίτσα.
22-07-2012, 11:18 #33200
Καλημέρα κ από μένα!!!!τι ωραία μέρα κ για μπανάκι δεν μπορώ να πάω!!!!
σ'ευχαριστώ Ναταλία 1...σε είδα κ στο όνειρό μου εχτές....χαχαχα
Ναταλάκι μου σ'ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ....εγώ Αθήνα θα είμαι πάρε με οπωσδήποτε να τα πούμε.....τον Μάρτιο που είχαμε βρεθεί ήμουν 134....μέχρι να κάνω την επέμβαση πήρα 6.....με έφαγε η αναμονή.......
Γλαύκη κ εσένα σε έπιασε η τρέλα να τα αφήσεις όλα στην εντέλεια???αυτό ακριβώς έπαθα κ εγώ!!!!
σήμερα έχω κ επέτειο γάμου.....είμαι επίσημα 1 χρόνο παντρεμένη!!!!!:tumble::tumble::tumble:
22-07-2012, 11:32 #33201
Αντα να ζησετε να ειστε παντα γεροι κ ευτυχισμενοι.Δυστυχως ειναι το κουσουρι μου οταν βγαινω απο το σπιτι να ειναι ολα στην εντελεια.Κ το πρωι που παω για δουλεια κ το βραδυ πριν πεσω για υπνο.Φαντασου τωρα που θα λειπω τοσες μερες.
Τζινακο καλα να περασεις τη μερα σου να μαμαδιαστεις λιγο που εχεις καιρο να τη δεις.Οσο για την Κοκερινα,την επομενη βολτα μαζι!
Καλλιοπη λαλα να περασεις κ εσυ τη μερα σου.εχεις pc βλεπω!
Το Πωλινομωρο θα παει επιτελους σπιτι!Τι ωραια νεα κ για τη μικρουλα που θα εχει τη στοργη κ την αγκαλιτσα της μαμας αλλα κ για ολη την οικογενεια!
22-07-2012, 14:39 #33202
καλημερα!!!!
γλαυκουλα αυριο σωστα???
καλη επιτυχια!!! ειμαι πολυ ηρεμη να ξερεις!!! ολα καλα θα πανε!!!!
αντε και του χρονου το καλοκαιρι θα κολυμπαμε με μπραζιλιαν στις παραλιες!!!!
22-07-2012, 14:44 #33203
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσακι ηξερα οτι εισαι πολυ καλο παιδι αλλα ανεβαινεις στην εκτιμηση μου.Να εισαι καλα κοπελλα μου!Δηλ τωρα που καηκες στο χυλο θα φυσας κ το γιαουρτι κ δεν θα ξαναφιλοξενησεις κανενα?
θα ξαναφιλιξενησω σιγουρα γιατι μ αρεσει να εχω φιλους στο σπιτι!
αλλα πηραμε την αποφαση με τον καλο μου οτι θα λεμε σε ολους πριν ερθουν οτι μπορουνα να μεινουν για καμια βδομαδα αντε δεκα μερες.
εκτος βεβαια αν υπαρχει καποιος πολυ σοβαρος λογος!
22-07-2012, 14:50 #33204
αντα! σιδερενια!!! και στην αδαμαντινη επετειο σου ευχομαι να γιορτασετε με τον αντρα σου!!!
ναταλια νο1 καλα να περασεις στην εκδρομη σου!!! ακριβως σε κεινο το μερος, αρχαια ολυμπια, κατω απο πολυ ιδιαιτερες συνθηκες, πριν απο 12 χρονια πηρα μια αποφαση ζωης. που δεν μετανιωνω ποτε. και ηταν το τι δουλεια θα κανω. οποτε και γι αυτο το λογο η αρχαια ολυμπια εχει μια ιδιαιτερη θεση στην καρδια μου!
ναταλακι μικρο και ζουζουνιαρικο ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!! ολα θα πανε καλα! ποσες φορες να στο πω??? να δωσεις φιλακια και στη μαμα απο μενα!!! θα κοιταξω να δω την αφη μεσα στη βδομαδα!!! αλλα μη ζηλευεις θα καταστρωσουμε σχεδια για το σεπτεμβρη!!!
τζινακι ελακι λιλακι καλλιοπιτσα πολλα πολλα φιλια!!!
οπωσδηποτε βεβαια θα ξεχασα κατι να σχολιασω οποτε συγχωρηστε με!!!
22-07-2012, 14:54 #33205
καλημερες κοριτσια μου!!!
Ναταλάκι Νο 1 μας εδωσες μεγάλη χαρα με το αΠωλινονεα!!! Να ναι καλά το κοριτσακι μας και να παει στο σπιτάκι του! σε σκεφτομουνα πολύ χθες το βραδυ να πω την αλήθεια! να περνας τελεια!!!
Ναταλάκι Νο 2 καλωσορισες κοριτσι μου!! σου ευχομαι να πάνε όλα καλά και σε εχω στο μυαλο μου συνεχως!
Γλαυκη μου αγαπημένη με το καλό αυριο!! όλα να πανε καλά καλή μου! μόλις περναω από το ριο θα σου στέλνω φιλια και αγκαλιες!!!!
Τζινάκι μου καλό δρομο και καλή επιστροφή! αντε να κάνεις και εσυ τις διακοπες σου γιατι σίγουρα τις έχεις αναγκη!
Αντα μου να στε πάντα καλά και ευτυχισμένη με τον αντρουλη σου!!! χαιρόμαι πολύ που είσαι καλύτερα και που όλα πήγαν καλά!!!!!
Καλλιοπη μου καλη Κυριακή και καλή εβδομάδα να χουμε αύριο!!!
Κοριτσάκι εσυ είσαι καλά μάτια μου????
Οι αφές που είναι??? δεν εδωσε καμια τους σημεια ζωής!!!
Σας φιλώ γλυκα όλες! δεν ξέρω αν θα ξαναπρολάβω να μπω σημερα γιατι θέλω λίγο να κοιμηθώ τωρα (γυρισα στις 04.00 το πρωί απο την δουλεια) και μετά να τελειώσω με το μαζεμα των πραγματων που πρέπει να παρουμε μαζι και να φορτώσω το αυτοκίνητο να είμαστε έτοιμες αύριο το πρωι!
22-07-2012, 14:56 #33206
τα δικα μου νεα τωρα!!!
απο την παρασκευη το πρωι που λευτερωθηκα περναω ζαχαρη!!! γιορτασαμε με το αγορι την παρασκευη, αλλα κυριως καλοπερασα χθες και γι αυτο δεν μπορεσα να μπω.
εν συντομια
πηγαμε στο εμπορικο, εχει εκπτωσεις, με 42 λιρες πηρα 6 t-shirt με ηρωες της disney παρακαλω!!
2 μπλουζακια με μακρυ μανικι και V και 2 πουκαμισα!!!!
το αγορι εφαγε brazel που τα φτιαχνανε μπροστα μας!!!
και εγω εφαγα.....γυρω ελληνικοτατο. χοιρινο! με τζατζικι και τα ολα του!!! σε ενα μαγαζι που ανοιξε προσφατα και το εχει ελληνας και οι περισσοτεροι που δουλευουν ειναι ελληνες!!! βεβαια η τιμη ειναι αγγλικη... 4,40 λιρες δηλαδη σχεδον 5,50 ευρω!!!
μετα πηγαμε στο βολτα με τελεφερικ που περναει πανω απο το ποταμι και ειδαμε το λονδινο απο ψηλα.
και μετα πηγαμε στο greenwich και φωτογραφηθηκα πανω στον πρωτο ισημερινο!!!
22-07-2012, 14:58 #33207
αυριο λοιπον διακοπες αγγελακι!!!!
καλα να περασετε!!!!!
22-07-2012, 14:58 #33208
αντα μου να ζησετε και να γιορταζετε παντα ετσι αγαπημενοι ωσ τα βαθια γεραματα!γλαυκη μου την τριτη ειναι η επεμβαση σου?
κοριτσακι θα ερθω να με φιλοξενεσεις για κανενα μηνα υπαρχη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟς ΛΟΓΟΣ!!!!!!! εχω αναγκη απο διακοπες!!!
το τζινακι τωρα θα μαμαδιαζετε η λιλα φτιαχνει τραχανα και οι αφες μαλλον καουν μπανακι!
εγω εδω οπως παντα!!
ευτυχως η μεση μου ειναι καλητερα!
22-07-2012, 15:03 #33209
ευχάριιστο αυτο καλλιοπακι (για την μέση μιλαω)!!!
Ναι κοριτσάκι από αυριο διακοπες.... χωρίς τον αντρα μου δυστυχως αλλά πρέπει να αλλάξω παραστασεις γιατί φέτος είναι πολύ δυσκολη χρονια στην δουλεια.... οπότε θα τον αφήσω πίσω...
22-07-2012, 15:03 #33210
με το καλο αγγελικουλα καλες διακοπες και να περασεις τελεια και κυριως να ξεκουραστεις!
κοριτσακι το καταλαβα οτι περνουσες καλα εχτες
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....