ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2222
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2222 of 2553 FirstFirst ... 1222172221222172221222202221222222232224223222722322 ... LastLast
Results 33,316 to 33,330 of 38289
    Senior Member
    Καλώς το Γιωτάκι μας!
    Μπορεί να δυσκολεύεστε με τα ποπ, έχω μία ιδέα, αλλά μην ανησυχείς.. Μετά το ποπ δεν έχει στοπ! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος.
    Να χαίρεσαι το ζελεδάκι σου και φρόντισε να το κάνεις ένα τρυφερό, γλυκό παιδάκι, σα ζελεδάκι! Όχι σαν το τέρας, που με τραυμάτισε πρόσφατα.. Σκέψου ότι αν ήταν και το ζελεδάκι στην παρέα, θα το χτυπούσε και μάλιστα άσχημα. Για τέτοιο βρωμόπαιδο σου μιλάω!

Senior Member
    Αβουλίνα μου πόσο χαίρομαι που περνάς όμορφα το καλοκαίρι σου . Αν εξαιρέσουμε τον μικρό διάολο βέβαια! Δεν έχω χειρότερο από τα μικρά κακομαθημένα παιδάκια, ειδικά αν οι γονείς τους είναι στην κοσμάρα τους και δεν τους επιβάλλονται! Γενικά δεν τα πάω καλά εύκολα με τα παιδιά, αν και η εμπειρία μου με την ανιψιά μου με έχει προπονήσει αρκετά. Ωστόσο δεν είμαι από τους ανθρώπους που χαρίζονται στα παιδιά ούτε που τους κάνω όλα τα χατίρια. Είμαι και εγώ αρκετά αυστηρή και απεχθανομαι τα κακομαθημένα παιδάκια που νομίζουν ότι μπορούν να έχουν ότι θέλουν. Όταν κάνουμε παιδί είμαι βέβαιη ότι θα είμαι η κακιά της υπόθεσης, δίκαιη μεν αλλά θα λέω πολλά όχι.
    Ποπγιωτάκι μας εύχομαι τα βλαστάρια σας να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες του καύσωνα. Αλήθεια πότε με το καλό η συγκομιδή της σοδειάς; Υπομονή με τις συνεργασίες που σου έχουν βγάλει τον αδόξαστο! Να χαίρεσαι και το ζελεδάκι σου που μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς και να μας το φιλίσεις! Να είναι γερό και ευτυχισμένο και να τα εκατοστήσει!

Senior Member
    Γεια σου Αβουλίνα μου!!!!!!!!!
    Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα ποπ,κάτι λενε για αποζημιώσεις αλλά τι να περιμένει κανείς;
    Σ'ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές σου ,εύχομαι ο,τι καλύτερο και σε εσένα!!!!!!!
    Όσο για την τραυματική σου εμπειρία με το μικρό τερατάκι είμαι της γνώμης ότι τα παιδιά είναι σαν τα σκυλιά,συμπεριφέρονται όπως ακριβώς τα μάθεις!!!!!!
    Η Τζίνα θα μας πει αν είναι έτσι και με τα σκυλιά!!!!
    Πάντως μη φοβηθείς από αυτό που είδες,δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι!!!!!!!!
    Χαίρομαι που πέρασες ωραία στη θάλασσα!!!!!
    Εγώ φέτος θα τη βλέπω με το κιάλι,ή μάλλον θα βλέπω το ποτάμι και θα σκέφτομαι ότι είναι θάλασσα!!!!!!!

Senior Member
    Έλλη μου ένα κουράγιο μέχρι το Σεπτέμβρη !!!!!!!!!!!

Εύχομαι να αντέξω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!!!!!!!!!

Είσαι πολύ γλυκούλα!!!!!!!!

Senior Member
    Eli μου, αναγκαστική συναναστοφή με αυτό το σίχαμα είχε και τα καλά της. Γελάσαμε μέχρι δακρύων με το παρεάκι!
    Μόλις κλειδώναμε την πόρτα του δωματίου μας, γιατί όταν δεν ήταν κλειδωμένη έμπαινε μέσα και μας ζάλιζε το κεφάλι, αφηνόμουν στις φαντασιώσεις μου και δώστου το παρεάκι να γελάει.. Έλεγα, αν το είχα αυτό παιδί, θα..
    - θα το χτυπούσα πρωί, μεσημέρι, βράδυ, έτσι, σα φάρμακο για τον κακό χαρακτήρα,
    - θα φώναζα παπά να κάνει εξορκισμό,
    - θα με έβλεπε να στρίβω στη γωνία και θα τα έκανε πάνω του,
    - θα το παρατούσα στην πόρτα ιδρύματος και ας το έκαναν αυτοί καλά.
    Διάφορα τέτοια και να γελάμε με το παρεάκι και αυτό να ακούει τα γέλια και να τσιρίζει έξω από την πόρτα. Και να ανοίγει την πόρτα το φιλότιμο παρεάκι και να ορμάει ο ταζμάνιαν ντέβιλ και να κάνει σαματά και να τον πιάνω από το χέρι και να τον πετάω έξω και φτου κι απ' την αρχή!
    Σε γενικές γραμμές τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά, αρκεί να είναι παιδιά. Τα αγαπώ και μ' αγαπούν κι εκείνα. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, αφήνω τη φαντασία μου να μεγαλουργήσει!

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα ποπ,κάτι λενε για αποζημιώσεις αλλά τι να περιμένει κανείς;
    Βρέθηκα σε σχετική συζήτηση με παραγωγούς και έλεγαν ότι προκειμένου να δοθούν αποζημιώσεις πρέπει να υπάρχει θερμοκρασία άνω των σαράντα βαθμών. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, απλά σου ποπ-ρουφιανεύω!! :smirk:

Senior Member
    Κοριτσάκια μου καλά, έφτασε μία από της καλύτερες στιγμές της ημέρας: Μαμ και νάνι! Σήμερα δεν έχω και σπουδαία πράγματα, πιπεριές με κοτόπουλο, που έμεινε από χθες. Αύριο θα είναι το καλό, στρόγγυλα κολοκυθάκια γεμιστά. Θα τα μαγειρέψω το απόγευμα και αύριο θα κάνω πάρτυ!
    Το πόσο χαίρομαι για την καλοκαιρινή χαλαρότητα δεν περιγράφεται! Αφού έφυγα νωρίτερα από τη δουλειά και με ρώτησαν πού πας; Να κάνω απόψυξη, απάντησα θρασύτατα. Πολύ σοβαρός λόγος για να φύγεις από τη δουλειά σου.. :smilegrin: Φτου μου, μη με ματιάσω και με βρει ξαφνικά κανένας μπελάς, αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι χαλλλαρά, που λένε και στο Σαλόνικα!
    Θα τα πούμε μετά, αφού πάρω τη σιέστα μου. Φιλάκιααα!!

Senior Member
    Ο,τι αφορά τις θερμοκρασίες Αβάκι μου έχουμε σύμμαχο το αεροδρόμιο,και μας δίνει το σαρανταρι που μας χρειάζεται,το θέμα όμως είναι να μη φτάσουμε να περιμένουμε από τις αποζημιώσεις!!!!!!!!
    Καλή ξεκούραση και καλή όρεξη!!!!!!!
    Πάω κ εγώ σιγά σιγά γιατί το απόγευμα έχω πότισμα,αν τα καταφέρω θα σας βάλω φωτο από το ποτάμι μας!!!!!!
    ΜΜΜμμμμμμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Έφυγα και εγώ, πάω σούπερ μάρκετ και κούρεμα .
    Καλή ξεκούραση Αβουλίνα και καλή όρεξη. Την απόψυξη πότε θα την κάνεις; :lol:

Με πήρε η Ναταλία να με ενημερώσει για την κατάσταση της Φτουτάτης μας. Η εξοχότητα της ξύπνησε και τώρα βρίσκεται στο δωμάτιο της. Θα είναι δύσκολη η πρώτη μέρα γιατί ήδη πονάει πολυ και έχει ναυτία αλλά από τι με ενημέρωσε η Ναταλία άκουσε ότι το Ρίο έχει πολιτική να μην κάνει χρήση πολλών παυσιπόνων . Οπότε το κοριτσάκι μας έχει δύσκολη μέρα μπροστά της. Εύχομαι να νιώσει σύντομα καλύτερα και να σταματήσει να πονάει.
    Καλη ανάρρωση Γλαύκη μου, υπομονή με τον πόνο σύντομα θα περάσει! Σύντομα ο πόνος θα ξεχαστεί και θα αρχίσεις να χαίρεσαι τους καρπούς των κόπων σου! Η σκέψη μου και καρδιά μου είναι εκεί μαζί σου

Senior Member
    Πανέμορφη Γλαύκη μας καλή ανάρρωση και καλό κουράγιο για τη δύσκολη μέρα που σε περιμένει!!!!!!!
    Τα δύσκολα πέρασαν και τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!
    Οι σκέψεις μας κοντά σου!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Εύχομαι κι εγώ καλή ανάρρωση στη Γλαύκη μας, είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή πονάει πολύ, εξάλλου έκανε 3 επεμβάσεις σε μία, δεν είναι και λίγο, ελπίζω να της δώσουν τα παυσίπονα που χρειάζεται για να ηρεμήσει. Γιωτάκι ισχύει όντως αυτό που λένε τα παιδιά και τα σκυλιά όπως τα μάθεις. Διαφωνώ με τη δικαιολογία που λένε συχνά, έλα μωρέ παιδί είναι ή έλα μωρέ ζώο είναι, πιστεύω ότι όσο μικρό κι αν είναι το παιδάκι ή το σκυλάκι μπορείς να το μάθεις να φέρεται καλά.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    εξάλλου έκανε 3 επεμβάσεις σε μία, δεν είναι και λίγο, ελπίζω να της δώσουν τα παυσίπονα που χρειάζεται για να ηρεμήσει...
    Βρε Τζινάκι τι εννοείς ότι έκανε τριπλή επέμβαση;
    Όσο για τα παυσίπονα έχω θυμώσει πάρα πολυ με αυτό που μου είπε η Ναταλια ότι δηλαδή έχουν πολιτική να μην δίνουν πολλά! Τι είναι τούτο πάλι; Οικονομία κάνουν; Ελπίζω να περάσει γρήγορα η σημερινή μέρα και αύριο να είναι ανεκτός ο πόνος.

Senior Member
    Eli εκτός από το by pass θα έκανε και αφαίρεση χολής και αφαίρεση σκωλικοειδίτιδας. Οντως το σύστημά τους είναι λίγο σκληροπυρηνικό αν κρίνω και από αυτό που λένε ότι δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς το πρώτο βράδυ και σε κρατάνε με το ζόρι ξύπνιο.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλή ανάρρωση να έχει η Γλαύκη μας
    Κορίτσια μην τρελαίνεστε με τα παυσίπονα κ το Ρίο,εγώ μια χαρά παυσίπονα πήρα,αλλά την πρώτη ημέρα παρά τα παυσίπονα ένιωθα έντονο πόνο!Την τρίτη ημέρα ζήτησα και μου τα ελλάτωσαν κατά πολύ και από την τέταρτη κ μετά δεν πήρα τίποτα.Η Γλάυκη μαζί με το μπαί πας έβγαλε και την χολή της,το συνηθίζει ο Καλφ γιατί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οι παχύσαρκοι χάνοντας πάρα πολλά κιλά παρουσιάζουν πέτρες στην χολή κ για να αποφεύγεται ένα δεύτερο χειρουργείο (και επειδή ανά την Ελλάδα δεν έχουν σε όλα τα νοσοκομεία γνώση πως είναι μέσα το κόψε-ράψε που κάνει και υπάρχει κίνδυνος με μία απλή επέμβαση χολής να "χαλάσουν" κάτι από την νέα "ανατομία" ) Πιστέψτε με...το χειρότερο δεν είναι ο πόνος αλλά ότι πρέπει να μείνει ξάγρυπνη!!!εμένα αυτός ήταν ο εφιάλτης μου,μόλις περπατήσει το βραδάκι θα αρχίσει να νιώθει λίγο καλύτερα,η αναγούλα είναι από τον αέρα της λαπαροσκόπησης,αν κάνει εμετό ακόμα καλύτερα θα φύγει μεγάλο μέρος από τα φλέμματα και από την νάρκωση

Senior Member
    Απαπαπα καλέ τι είναι αυτοί;
    Τζίνα μου δεν το ήξερα ότι θα κανει και την αφαίρεση χολής και την σκωληκοειδίτιδας, πω πω χαράς στο κουράγιο της η Φτουτάτη μας!