ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2234
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2234 of 2553 FirstFirst ... 1234173421342184222422322233223422352236224422842334 ... LastLast
Results 33,496 to 33,510 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    οτι και να λετε εσεις εμενα τουτη την ωρα δεν μπορει να με κολασει τιποτα οσο μια καριοκα!!!!!
    Σοκολατίτσα βλέπε να μαθαίνεις, έτσι γράφει σωστά ο κόσμος, για σκέψου να μπέρδευε και το Koritsaki το Κ με το Λ! :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Κοιτώντας δε το πληκτρολόγιο το Κ απέχει πολύ από το Ρ, πως έγινε το λάθος οεο, σα να μην μας τα λες καλά! :lol: :lol:

κ εγω αυτο κοιταξα κ αναρωτιομουν πως εγινε το λαθος:starhit: αλλά δεν ξερω πλεον τι εχει γινει κπλεον δεν λειτουργει ο ορθογραφικος ελεγχος, δεν μου βγαζει υπογραμισμενα τα λαθη αλλά κ πάλι δεν θα το εβγαζε σωστα?:lol:

Originally posted by lila198621
    Γιατι το γεγονος οτι καθεται καλα γιατι τη χαιδευει δεν ειναι αξιο σχολιου τζινακιον???
    η αμαζονα μου οχι τιποτα αλλο...............:lol:

Senior Member
    Φίλιππε είναι η ώρα του ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚ, μην μας διαβάζεις τώρα, θα σου πούμε εμείς πότε! :lol: :lol:

Senior Member
    Τζινακο ειδες καθολου suits???αχ αυτο το αγορι με εχει κολλασει το ατιμο.και οι 2 πρωταγωνιστες μου αρεσουν ομως ο gabriel macht με πεθαινει.ειναι το νεο celebrity απωθημενο μου.

Senior Member
    οτι και να λετε εσεις εμενα τουτη την ωρα δεν μπορει να με κολασει τιποτα οσο μια καριοκα!!!!!
    Σοκολατίτσα βλέπε να μαθαίνεις, έτσι γράφει σωστά ο κόσμος, για σκέψου να μπέρδευε και το Koritsaki το Κ με το Λ! :lol: :lol:

:lol: :lol::lol: :lol: πλακα θα ειχε!

Senior Member
    Σοκολατίτσα άστα, διάβρωσες μέχρι και τον ορθογραφικό έλεγχο! Κρίμα το ECDL που έχεις! :lol: :lol:

Senior Member
    Φίλιππε είναι η ώρα του ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚ, μην μας διαβάζεις τώρα, θα σου πούμε εμείς πότε! :lol: :lol:

Μας επιασε παλι, αντε να ξυπνησουν λιγο τα αιματα γιατι καιρο ειχαμε!

Senior Member
    Λίλα δεν έχω κατεβάσει ακόμα τη σειρά, είδα όμως ότι παίζουν ωραία μανάρια μέσα.

Senior Member
    mphka apo to wii na an exoume kanena neo apo ta koritsia mas kai epesa panw sta tsimpou_ia kai tis kariokes

Senior Member

:lol: :lol: Νομίζω ότι όλες στο πάτωμα είμαστε τώρα που το διαβάσαμε! :lol: Και προσδιορίζεις κιόλας, φέτος, έχεις άραγε συγκριτικά στοιχεία με πέρυσι και με πρόπερσι; :lol: :lol:

κραταω βιβλια ποσα τη βδομαδα :lol::lol::lol: :lol: [/quote]

:lol: :lol: :lol: Εχεις και λογιστή ή τα κρατάς μόνη σου τα βιβλία; :lol: :lol: [/quote]

κοπελια δεν σε προλαβαινω, εχουν προχωρησει οι σελιδες κ εγω ακομα εδω!

Senior Member
    Λίλα δεν έχω κατεβάσει ακόμα τη σειρά, είδα όμως ότι παίζουν ωραία μανάρια μέσα.

ααααααααααα θελω κ εγω μαναρια!!!!

καλλιοπη πανω στην ωρα ηρθες!

Senior Member
    Αχχχχ με αυτο το αγορι καταπατουσα και την αποψη μου για τα παιδια που δεν θελω να κανω.αν ηταν αυτος πατερας εκανα και ολοκληρη ομαδα ποδοσφαιρου μαζι με τους αναπληρωματικους.

Senior Member
    ευχαριστω για τα ευσημα τζινα!!!!
    και μαλιστα το Κ και το Λ ειναι τοσο κοντα στο πληκτρολογιο!!!!

Senior Member
    στα 5 τσιγαρα σταματησα σημερα!!!
    χμ καλουτσικα παει!!!
    ελπιζω τωρα με το τρεξιμο να το μειωσω κι αλλο!!!

Senior Member
    καλε διπλα διπλα ειναι πως τα καταφερνεις κοριτσακι? τζαμπα εχω κ το ecdl :lol::lol::lol::lol:

κοριτσακια παω για ενα ντουζακι κ επανερχομαι γιατι κολλάω ολοκληρη!!!

δυο φορες το κοιταξα το μνμ πριν το ποσταρω :bigsmile: γιατι μετα θα εχουμε μεγαλη καζουρα :lol::lol::lol: