ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2237
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2237 of 2553 FirstFirst ... 1237173721372187222722352236223722382239224722872337 ... LastLast
Results 33,541 to 33,555 of 38289
    Senior Member
    Koritsakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Σήμερα ευτυχώς είμαι αρκετά καλύτερα...έχω αδυνατίσει κ αρκετά.....αύριο θα ξαναζυγιστώ.....αλλά νιώθω καλύτερα.....η ψυχολογία μου δεν είναι στα καλυτερά τις αλλά που θα πάει θα φτιάξει κ αυτή...το Σάββατο μπαίνω στα αλεσμένα....κ θα φάω κ παγωτάκι 0% που επιτρέπεται.....αλλά έχω τρελαθεί κ θέλω αναψυκτικό...που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.....υπομονή λοιπόν...αυτά τα τσιμπηματάκια που λες τα έχω νιώσει κ εγώ.....κ είναι πολύ φοβηστικά....ένιωθα ότι θα σταματήσει η καρδιά μου...επίσης κορίτσια είδα την επέμβαση μου σε dvd...το είχα ζητήσει....κ έπαθα σοκ από το λίπος!!!!!!χαχαχαχαχα

Senior Member
    Αντα χαίρομαι που είσαι καλά και φεύγουν τα κιλάκια σου γρήγορα.
    Koritsaki απ'ότι καταλαβαίνω τώρα που είσαι σε άδεια ή που θα τον γλυκοπαίρνεις ή που θα κάνεις χοπ χοπ! Μετά το χοπ δεν έχει στοπ! :lol:

Senior Member
    Εδω πολιορκημενοι!Εδω πολιορκημενοι!
    Σας μιλουν οι ιδρωμενοι στοιβαγμενοι παχυσαρκοι του Ριο!

Senior Member
    Εδώ ελεύθεροι πολιορκημένοι...
    πως πάνε εκεί τα πράγματα Ναταλία??

Senior Member
    Thnx Τζινάκι!!!θα πιούμε καφέ αύριο???

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Εδω πολιορκημενοι!Εδω πολιορκημενοι!
    Σας μιλουν οι ιδρωμενοι στοιβαγμενοι παχυσαρκοι του Ριο!
    :lol: :lol: Το πρόγραμμα είναι καλό; Εχει και double dot; :lol:

Senior Member
    Αντα είμαι μέσα κι εγώ για τον καφέ, περιμένω το Βαμπιράκι να μας πει τι ώρα μπορεί και που.

Senior Member
    κ εγώ το πότε από την Ναταλία περιμένω γιατί έχω κ εξετάσεισ το πρωί οπότε αν είναι να βρεθούμε πρωί να προσαρμόσω την ώρα!!!!πρέπει αν βρούμε καφετέρια με ντεκαφεινέ καφέ για μένα!!!!!! :::))))))

Senior Member
    Γεια σου Αντα αλλα οχι για παντα!
    Παιδια ειναι κωμικο το σκηνικο!
    Θα σας τα γραψω το βραδυ-ελπιζω-απο το σπιτι.
    Η Φτου μας ειναι φτου μη τη ματιασω σημερα!
    Εξεπνευσε και το ηλιο κι επιτελους επανηλθε η φωνη της!
    Σημερα ειναι η παγκοσμια μερα υπομονης μαλλον για μενα.
    Τη γιορταζω απο τις 6 το πρωι με καθε δοξα και τιμη!Για να δουμε...
    Τζινενημερωθηκα για τα νεα του Ναταλακιου μας και χαιρομαι
    που θα εχει την καλυτερη δυνατη ιατρικη παρακολουθηση!
    Τα φιλια μου σε ολες...

Senior Member
    Ααααα!Θα Ναταλοκαφεδιαστειτε αυριο;Να μου τη φιλησετε!

Senior Member
    Ναταλία μου κόβεις χρόνια η μου φαίνεται???
    τα φιλιά μου στην Γλάυκη να δώσεις....κ υπομονή να έχετε!!!!

Senior Member
    Σας ευχαριστω για ακομα μια φορα ολες σας!!! Πολυ σωστη η παρατηρηση της αδερφης σου Ελι μου!! Δεν το ειχα σκεφτει καθολου με το dvd της επεμβασης!! Θα το ζητησω και ελπιζω να μου το δωσει!
    Λοιπον με αργοπορησανε σημερα μεχρι να μου γραψουν τις εξετασεις και εκανα μονο του 3μηνου εκτος απο καμπυλη ζαχαρου που θα την κανω την δευτερα γιατι λεει σημερα δεν προλαβαιναμε!
    Τις αξονικες θα τις κανω 2 Αυγουστου, την αλλη πεμπτη και τα αποτελεσματα θα τα εχω μετα απο 4 μερες αρα Λονδινο παω οχι αυτη που μας ερχετε αλλα την αλλη εβδομαδα!
    Εκλεισα τα εισητηρια του πλοιου, φτανουμε ξημερωματα Πειραια, μετα παμε να παρω τον βλαμμενο "κοστα" για να του κανουν και αλλη βιοψια Λονδινο και μετα βουρ στο Ιπποκρατειο!
    Το πρωι θα ειμαι εκει Αντα μου, θα παω στο Παραρτημα και μετα στο Κεντρικο για να δω τους ογκολογους και τον Κωνσταντουλακι που θελει και αυτος να με δει!
    Πιστευω κατα τις 2 θα εχουμε τελειωσει ελπιζω αρα μετα ειμαι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!
    Θελετε να τα πουμε στο ιδιο καφε που ειχαμε παει η να παμε Θησιο η καπου αλλου να τα πουμε??
    Θευγουμε την ιδια μερα Μαρια μου.. Βασικα το θεωρησα ανουσιο να κατσω κι αλλο, θελω ν απερασω οσο πιο πολυ χρονο μπορω με τον αδερφο μου και πιστευω καλητερα που γυρναω με το ιδιο πλοιο την ιδια μερα. Στις 9 φευγει το πλοιο απο Πειραια αρα θα εχουμε μπολικο χρονο μπροστα μας για οσες μπορειτε να μεινετε τοοοοσες ωρες!!
    Αγορασα καρτα σιμ για το κινητο μου και επειδη ειναι iphone, και ενω το ειχα ξεκλειδωσει στην Αγγλια, δεν μου δεχεται ακομα την νεα σιμ! Θα προσπαθησω και ελπιζω να την φτιαξω αποψε, διαφορετηκα θα σου στειλω Αντα μου απο της μαμας μου για να κανονισουμε! Τι ωρα θα εισαι Ιπποκρατειο? Στις 2 καλα δεν ειναι? Γαμωτο για το μονο λογο που θα εμενα κι αλλη μερα θα ηταν για να σας δω και να μην εχουμε ορια στην ωρα μας αλλα κατι θα κανουμε και αυριο!!! Αχ θελω ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ πολυ να σας δωωωω!! :bouncy:
    Τζινα ειπα στην μαμα μου αυτο που ειπες και μου λεει οχι πια δακρυα! Μονο χαρας πλεον.. Απο εμενα δεν το υποσχομαι (ρωτηστε το κοριτσακι!!! χαχαχαχααχαχχα) αλλα δεν νομιζω να με παρουν τα ζουμια.. Μονο εαν μου πουν τιποτα σε φαση εχεις 1 μην αζωης απο το Ιππο, τοτε μαλλον θα πεσω στις ραγες του μετρο!
    Εντομεταξυ με κυνηγανε και οι 2 μου οι γονεις γι ανα τρωω λεει πιο πολυ! Με εχουν πεθανει στο φαε κατι, φαε κατι... Πιες κατι... Ο μπαμπας μου με ρωτησε το καλητερο σημερα αν θελω παγωτο! χαχαχαχαχααχαχαχχ

Senior Member
    γιατι ναταλια μου τι εγινε???
    στο νοσοκομειο σας εκνευρισαν??

Senior Member
    Nα περνουσα ετσι μια και απο Ριο να κανω ενα ΝΤΟΥ στην Γλαυκη που σε τυρανααααει πουλιιιιι μου!!!!!χαχαχαχαχχαχα
    Πες φιλακια πολλα στην Γλαυκη και περαστηκα!! Μεγαλυτερα φιλακια και "περαστηκα" σε εσενα που ανεχεσαι την φτου μεγαλειοταταη!!!! χαχαχαχαχα
    Ποιες τσουπρες θα δω αυριο???

Senior Member
    ναταλακι!!! τουλαχιστον βλεπω λιγο πιο ανεβασμενα κεφια!!!!!
    καλα να περασετε αυριο στον καφε!!!!!!!