ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 225
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 225 of 2553 FirstFirst ... 1251752152232242252262272352753257251225 ... LastLast
Results 3,361 to 3,375 of 38289
    Senior Member
    καλημερα σε ολες εκνευρισμενες και μη. επειδη ζηλευω, δεν μπορω να κρατηθω αλλο και θα πω δυο λογακια. Κι εγω τα ιδια και καλυτερα εχω περασει με τη ναταλια και οποιες θελουν ας ζηλεψουν....βεβαια ολοκληρη νυχτα δεν μου εκατσε αλλά που θα παει, δεν θα τη γλιτωσει...

ελπιζω να μη διαβαζει κανενας επιδοξος εραστης της ναταλιας γιατι θα κανει περα ο ανθρωπος με τοσα που γραφουμε. θα ειναι σιγουρος οτι η ναταλια δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει να κοιταξει αντρα....

παντως λιντα μου να ξερεις οτι ολα αυτα για σενα τα κανει. μαθαινει κολπα απο τη μια και την αλλη για να τα πραξει μαζι σου. ελα, μη μου στεναχωριεσαι. το καλο πραγμα αργει. λιγη υπομονη.

καλημερα ειπα? δεν ειπα...καλημερα και επιστρεφω συντομα

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Και'γω θέλω τοσο πολύ να σας γνωρισω!!!!!! Μα είμαι τόσο τοσο μακρυά σας.....Αχ ζηλεύω!
    Μαρικάκι μου....τουλαχιστον εσένα κοριτσάκι μου πιστευω οτι θα σε δω!!!! Τελικά ποτε έρχεσαι;

Senior Member
    Λοιπόν: Καλημέρα.
    Έχω γίνει έξαλλη. Είχα την καλύτερη διάθεση και τώρα φόρτωσα. Ναταλία είσαι και άφαντη.
    Ξένια, θα σε σκίσω.
    Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε με το άρωμα γιασεμί αλλά θα κλάψουν μάνες.
    Μετά από τέτοια πράγματα που διάβασα πρέπει να κάνεις ΚΑΤΙ.
    Κάτι. Δεν ξέρω τι. Αλλά όχι από το τηλέφωνο.
    ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις Αθήνα.
    ααααααα
    θα γίνει σφαγή. ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    ʼσε που σε όλα τους τα ποστ τα κορίτσια με αναφέρουν.
    Με λύπηση.
    Φαντάσου τι παραπάνω ξέρουν όλες.
    Ναταλία φυλάξου.

Senior Member
    Originally posted by marikaki
    Κοριτσια μου καλησπερα!
    Οπως καταλαβαινεται δεν μπηκα τωρα δυο μερες γιατι γινοταν θαυματα και πραγματα γυρω μου...μου λειψατε ομως παρα πολυ!
    Το Ναταλακι μας(για οσες δεν την ξερουν απο κοντα ακομα) ειναι ενας χειμαρρος, μια ανοιξη, μια μαγισσουλα... ο πιο συναισθηματικος ανθρωπος που εχω γνωρισει στη ζωη μου..... ειναι ερωτας!!!
    Τωρα τι να σας πω? το τι καναν με την Ξενια ειναι ακαταλληλο για ανηλικους και σοβαρες κοπελες οπως εμεις...( οπως λεγαν κι αυτες, Μαρικακι εσυ εισαι μανα, μην βλεπεις, μην ακους) ενα θα σας πω μονο, με στειλαν και κοιμηθηκα μονη μου στο πανω σπιτι της Ξενιας για να μεινουν μονες στο κατω, ειπαν οτι κοιμηθηκαν, το πιστευετε? εγω οχι...
    Λιντα μου συμπασχω μαζι σου κοριτσι μου, σε ειχα συνεχεια στο μυαλο μου... τι να κανουμε? δεν ηξερες οτι την στελνεις στη νουμερο ΕΝΑ σεξουαλα της Ελλαδας?
    Μπαρμπουνακι μου γλυκο την Τριτη θα εισαι μια κουκλαρα δηλαδη!!! Μακαρι να ησουνα κι εσυ μαζι μας στην Καλαματα,θα ειχα λιγη συμπαρασταση απο μια μανουλα κι εγω....ευχομαι να τα πουμε συντομα απο κοντα!!!
    Κοριτσια του χαμαμ σας συστηνω ανεπιφυλακτα το γιασεμι, εχει υπεροχο αρωμα, χθες που το απλωνε η Ξενια στο σωμα της μαγισσουλας μου....νομιζα πως θα λιποθυμησω απο την μυρωδια του!!!
    Σας καληνυχτω ολες και ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ!!!
    Πέσμου τι να πω γι' αυτό το μήνυμα?
    Τι να πρωτοσχολιάσω?
    Πως θα τα μπαλώσεις?
    Διώξατε το Μαρικάκι ε?
    το στείλατε και για ύπνο?
    Ξένια λέγε: που και πότε?
    Ναταλία ήρθε το τέλος σου.

Senior Member
    Δεν μιλάει καμιά σας ε?

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου!
    Πριγκιπισσα μου τελικα αλλαξαν οι μερες, δεν διναν αδεια στο Βασιλη, αρρωστησαν ολοι τωρα τα Χριστουγεννα...
    Κρητη θα ειμαι απο 31/12 εως 10/01, ελπιζω να σε βολεψει να πιουμε ενα καφε, ερχομαι και Ηρακλειο αν θελεις. Πρεπει να τα πουμε οποσδηποτε, η εμπειρια που εζησα με το Ναταλακι και το Τζενακι, και πολυ νωριτερα με το Ξενακι μου, ηταν υπεροχες... ειμαι σιγουρη πως κι εσυ εισαι μοναδικο ατομο και θα ηθελα παρα πολυ να σε γνωρισω!
    Λιντα μου μην στεναχωριεσαι κουκλα μου, εχω να σου πω ακομα κατι... δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα η αγαπη σου αναφεροταν σε σενα, προσπαθησε να κρατησει τα προσχηματα.... ειμαι σιγουρη πως οταν σε συναντησει θα ξεχασει ολες τις υπολοιπες!

Senior Member
    Το θέμα είναι Μαρικάκι (και σ' ευχαριστώ για την παρηγοριά) ότι δεν θα με συναντήσει εμένα!
    Παρά μόνο το καλοκαίρι (αν και πάλι πιστεύω ότι κάποια δικαιολογία θα βρει και θα την κάνει με ελαφρά).

Senior Member
    Kαλημέρα μοσχομυριστές μου!Μου λείψατε πολύ πολύ!
    Αφήνω στα γρήγορα δυό φιλάκια γιατί φεύγω για μάθημα...
    Με δυό λόγια,πέρασα τέλεια!Τα κορίτσια όλα ξεπαρταλιάστηκαν
    να με περιποιηθούν,να με ξεναγήσουν...δεν έχω λόγια...είναι όλες
    πολύ συγκινητικές!Δεν ξέρω τι έκανα να τα αξίζω όλα αυτά,πάντως,
    δεν παίζεστε,Μαρικάκι,Ξενιαλού μπι κι Ευγενία της "Πεννούλας μου"σου.
    Γνώρισα κι άλλη μία φίλη μας,που μου άφησε κι εκείνη τις καλύτερες εντυπώσεις!
    Απόλαυσα πολύ και τη διαδρομή.Στο πήγαινε είχα και τη Νεφέλη μου παρέα.
    Κατεβήκαμε από Θεσσαλία μεριά(Βόλο κλπ)ενώ στο έλα από Ήπειρο(εγνατία οδός),
    οπότε είχα την ευκαιρία να διασχίσω τις ομορφιές πολλών γεωγραφικών
    διαμερισμάτων μας και να διακρίνω τη διαφορά στο χρώμα και στο άρωμα...
    Η Πελοπόννησος είναι πανέμορφη,καταπράσινη,όλη ελιές κι εσπεριδοειδή,
    οι πόλεις που είδα(Πάτρα-Καλαμάτα) απλωμένες στη θάλασσα,με πεζοδρόμους,
    πάρκα,πλατείες,πολύ καλή αγορά...Θεωρώ πως παρέχουν πολύ καλή ποιότητα
    ζωής στους κατοίκους τους!Πήρα βέβαια μια μικρή ιδέα μόνο,αλλά επιφυλάσσομαι...
    Νιώθω άσχημα που περνώντας από τα Τέμπη,εκείνα γκρεμίστηκαν,που έβρεχε
    κάτω συνέχεια-ως και χαλάζι έριξε στην Καλαμάτα!Γύρισα στη Μακεδονία
    κι είστε,νότιοι,πλέον ασφαλείς!Χάσαμε και την Αρχαία Ολυμπία λόγω καιρού...
    Έχω αφήσει πολλές εκκρεμότητες για την επόμενη φορά.Έτσι κάνω όπου θέλω να επιστρέψω...
    Χαίρομαι που έχω εικόνες από τον κόσμο σας!Τους σημαντικούς σας ανθρώπους,
    το χώρο που ζείτε και κινείστε,την καθημερινότητα σας πάνω κάτω...Νιώθω πιο κοντά
    στον άλλον έτσι.Μου είστε όλες πολύτιμες και το ταξίδι αυτό μας έδεσε περισσότερο...
    Φοβάμαι πως θα δυσκολεύομαι πλέον να σας κάνω τη ζωή δύσκολη με τον "καλό μου λόγο".
    Δε θέλω βέβαια και ν'αλλοτριωθώ,οπότε ελπίζω με τον καιρό ν'ατονίσει ο απόηχος
    του ταξιδιού και να ξαναβρώ τον καλό χαντακωτικό εαυτό μου!Ήδη χθες βράδυ
    τσέκαρα πως τον διατηρώ με την Πέννυ,η οποία ξεστόμισε και "έλεος!"
    Βλέπω περνά η ώρα κι έχω κλασσικα αργήσει...Να πω όμως στη Λινταλένια μου,
    πως δε θα έπρεπε να εκνευρίζεται και να χαλά την καλή της διάθεση άδικα...
    Αρχικά το ότι σε αναφέρουν όλες δείχνει πόσο σε υπολογίζουν στην καρδιά μου
    (δε σου λέει κάτι το ότι δεν αναφέρονται στη σύζυγο-Πέννυ;)αλλά πέρα από αυτό,
    ξέρεις από καιρό πως έχω πολλούς που αγαπώ και είμαι διαχυτική μαζί τους
    και πως με πνίγει η καταπίεση και ο έλεγχος!Δεν υπάρχει λόγος να σου βγαίνουν
    ανασφάλειες για τη δική μας σχέση.Λειτουργούν ανεξάρτητα όλα αυτά για μένα.
    Βέβαια,για άλλη μία φορά έχω επιτυχία στις γυναίκες και τα παιδιά...Οι άντρες πάλι
    με πέρασαν στο ντούκου!Εκείνος που θα μου άρεσε λατρεύει την Τόνια κι ο άλλος
    που θα του άρεσα δεν περνά την έγκριση του Μαρικακίου!Ελπίζω να μη διαβάζουν
    άντρες υποψήφιοι το τόπικ μας,γιατί έχεις δίκιο μπαρμπούνι μου,όχι μόνο φαίνομαι λεσβία,
    αλλά και ξετσίπωτη,έτσι που χαριεντίζομαι με τη μια και την άλλη...Το ότι εκείνες μου ρίχνονται,
    δε με σώζει θα έλεγα και πολύ!Επιφυλάσσομαι ν'ανεβάσω και φωτογραφίες(όχι πρόσωπα φυσικά)
    Τρέχω τώρα...Την καλημέρα μου σε όλες τις όμορφες και τα φιλιά μου!Να σας προσέχετε!

Senior Member
    καλα, μα ολοι σημερα βρηκαν να μου στειλουν ενα καρο προβληματα να τους τα λυσω? ε, δεν αντεχω. κανενας δεν με αφηνει στην ησυχια μου. σας αφηνω κοριτσια-τρελλλλλλη δουλεια και θελω και αδεια.....

Senior Member
    Εμένα πάντως δεν με κάλυψες.
    Και είσαι και βιαστική...

Senior Member
    Καλημέρα κουκλιτσες και από εμένα ...
    μετά από ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο σε ψώνια και επισκέψεις (έχουμε και υποχρεώσεις γιορτές κ.λ.π)
    ήρθα σε ένα βουνό από τιμολόγια κοστολόγια κ.λ.π τα βλέπω με βλέπουν και κάποια στιγμή πρέπει να μπουν στην θέση τους, άδεια δεν βλέπω να παίρνω πριν την παραμονή των Χριστουγέννων any way με παρηγορεί το γεγονός ότι Παραμονη την κάνω για τετραήμερο σε Ήπειρο και μετά έχει ο Θεός...
    Λίντα διάβαζα και ξαναδιάβαζα τις ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ της Ναταλίας ΣΟΥ....δεν ξέρω δεν ξέρω τι να πω πάντως πέρασαν υπέροχα ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ!!!!
    Ναταλία μου έχεις δίκιο για ττην Πελοποννησο και τις ομορφιές της ένα θα πω η Ελλάδα είναι υπέροχη όλη, κάθε τόπος έχει την δική του ομορφιά χρόνο να έχουμε και χρήματα για να την ταξιδεύουμε...επίσης διάβασα πόσο καλά πέρασες ΑΘΗΝΑ πότε θα σε δούμε ??????
    μπαρμπουνίτσα λίλικα πριγκίπισσα και όλες οι υπόλοιπες αγαπημένες φιλενάδες την αγάπη μου....
    από προγραμματάκι τι κάνετε βρε??
    εγώ τα έχω ψιλοπαρατήσει ένεκα γιορτών, διάβαζα σε ένα άλλο τόπικ την δίαιτα της λολιποπ ήρθε εχθές και η νονά του γιού μου με 10 κιλα μείον σε 1 1/2 μήνα με τον ίδιο διαιτολόγο και έχω ενθουσιαστεί μετά τις γιορτές επιφυλάσομαι με δίαιτα λόλιποπ μηχανήματα λάδια και έχει ό Θεός΄.....
    πολλά πολλά φιλιά ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ....

Senior Member
    ...lida εδω ειμαι!!!!
    τι θες? ...να μονομαχησουμε για την ναταλια?////
    περιμενεις οτι θα σου αποκαλυψω ''τις ιδιαιτερες στιγμες μας?????????και γιατι να το κανω αλλωστε σε σενα??????'''

Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    ...lida εδω ειμαι!!!!
    τι θες? ...να μονομαχησουμε για την ναταλια?////
    περιμενεις οτι θα σου αποκαλυψω ''τις ιδιαιτερες στιγμες μας?????????και γιατι να το κανω αλλωστε σε σενα??????'''
    Καλώς την!
    Γιατί να το κάνεις σε ΜΕΝΑ?
    Γιατί η Ναταλία είναι δική μου. Απλά.
    Κατάλαβες?

Senior Member
    EINAI ΔΙΚΗ ΣΟΥ?????
    ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΝΑ....
    ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΣΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ

..............!!!!!!!!!!!