ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2251
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2251 of 2553 FirstFirst ... 1251175121512201224122492250225122522253226123012351 ... LastLast
Results 33,751 to 33,765 of 38289
    Senior Member
    'Έλα, βρε σοκολατίτσα μου, μη κλαις. ʼσε το μαλάκα στην ησυχία του. Μην τον κρατάς ζωντανό ούτε καν στη σκέψη σου.
    Όλες έχουμε να θυμηθούμε πολλούς παρόμοιους και τους στέλνουμε στον αγύριστο. Εκτός αν έχουμε δραπετεύσει συναισθηματικά και τότε αναλαμβάνουν ρόλο λαλαγγίου.
    Πώς την πάτησα έτσι και έχασα κάθε επαφή με το παρελθόν. Όλο και κάποιο λαλάγγι θα ξετρύπωνα να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Τι, μόνο να μας πληγώνουν δηλαδή; Να μη μας εξυπηρετούν ούτε τόσο δα; :lol:

Senior Member
    να σας στειλω τον δικο μου μπας και ηρεμισω λιγο?
    αα και προτιμα τις μελαχρινες ξανθια εχει δε θελει αλλη :P

Senior Member
    Σοκολατίτσα μου, αν κατάφερνα να επαναφέρω, σε ρόλο λαλαγγίου πάντα, κάποιον μαλάκα από το παρελθόν μου, αφού πρώτα εξυπηρετούσε εμένα, με χαρά θα τον δάνειζα στις φιλενάδες μου.. Αυτό τους χρειάζεται τελικά. Όχι, που κλαίγαμε με τις ώρες για χάρη τους!

Senior Member
    Τι ήμαστε όμως εμεις οι γυναικες το μυαλο μας στις μεγαλες ανανεωσεις:lol::lol::lol:

Στο λιμάνι καθως περιμεναμε να μπουνε τα παιδια στο πλοιο υπήρχαν κ δυο αρσενικοι σκυλοι που ταξίδευαν κ με την αδελφη μου συγκρίναμε τα μορια τους, το ενα πραγματικα ηταν τεραστιο κ το αλλο σκυλακι τοσα δα το κακομοιρο (το ιδιο μεγεθος τα σκυλιά)

Senior Member
    Originally posted by mermaid

ειναι παντρεμενος ο δικος σου

Senior Member
    και εγω εκλαψα μια φορα για αντρα! αλλα ηταν η τελευταια απο κει και περα εγινα εγω η κακια και κλαιγανε αυτοι!!
    αυτο χρειαζετε σοκολατιτσα να σκεφτεσε μονο τον εαυτο σου και το τι θες εσυ!
    δε σου κανει?
    αντε στο καλο σιγα μη κατσω να υποφερω εγω για σενα!

Senior Member
    Γοργόνα μου, γενναιόδωρο παιδί μου, εσύ! Στην ανάγκη, τα βάφω κιόλας! :P

Όσο για τους γονείς, σήμερα με ασήμαντη αφορμή τους τα είπα έξω από τα δόντια. Συζητούσαμε για μία θεία που έχει ρημάξει τα παιδιά της με τις απαιτήσεις της και είπα στη μάνα μου. Δεν πρέπει να στέκει καλά στα μυαλά της, δεν εξηγείται αλλιώς.. Αν ο γονιός διαολοστείλει το παιδί του, αυτό θα βρει το δρόμο του. Ίσως να ζοριστεί οικονομικά, αλλά θα επιβιώσει. Αν γίνει το αντίθετο, όμως; Γι' αυτό οι ηλικιωμένοι πρέπει να σοβαρευτούν, γιατί δεν τους συμφέρει κι όποιος έχει μυαλό κανονίζει τη συμπεριφορά του! Έβαλα τη μανούλα σε σκέψεις..

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by mermaid

ειναι παντρεμενος ο δικος σου
    καλα για ανανεωση ειπα οχι να μου τον παρετε !
    που θα βρω αλλον μετα!
    τωρα γερασα πια!!!

Senior Member
    Αβα εχεις δικιο μετα απο 1 χρονο που εχω χωρίσει, αυτο σκεφτομαι , γιατι τοσο κλαμα γιατι τοση στεναχώρια θα επρεπε να το ειχα δει πιο χαλαρα, λες χανοταν ο κόσμος μου όλος εκανα τρατζικ!!!!

καλα λενε πως οι ποθτ@ν$ς εχουν τις τυχες τις καλες!!!

Στη ζωη χρειάζεται κ λιγο εως πολλύ αναισθησία κ οχι να τα παιρνουμε όλα κατακαρδα!

Senior Member
    Καλλιοπη αντρα κ αμαξι δεν δανειζουμε:lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    καλα εκανες αβα χρειαζοντε και οι σκεψεις!
    εμενα παλι ειναι στο κοσμο του !
    ολη νυχτα σκαβουν για να μπουν στο σπιτι του και οταν του λεω βρε χριστιανε μου εδω ειμαι εξω καθομαι και απο το παραθυρο που λες περασα δεν υπαρχει τιποτα φωναζει και λεει οτι παω να τον τρελανω!

Senior Member
    Αααχ, έκανα και τη φραπεδιά μου και την απολαμβάνω! Ναι, τέτοια ώρα. Γιατί, ξυπνάει κανένας νωρίς αύριο; :lol:

Πόσο χαίρομαι που επανήλθε η όρεξή μου στα φυσιολογικά της επίπεδα! Πεινάω, αλλά σε λογικές ώρες και τρώω λογικά πράγματα. Είχα κουραστεί από το χαζοφαγητό. Ναι, ακόμη κι αυτό, ως μη φυσιολογικό, κουράζει. Τουλάχιστον σταμάτησα να είμαι έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=FOTlNOZB4Zo

Senior Member
    Δεν εχουμε κανα πανηγυρι σήμερα?

Όλα τα μη φυσιολογικα καποια στιγμη κουραζουν!

Senior Member
    Κοριτσαρες θα τα πουμε αργοτερα ηρθαν οι επισκεπτες!

Senior Member
    ʼντε, σοκολατίτσα μου, καλά να περάσεις με τους επισκέπτες!
    Πανηγύρι δεν έχει σήμερα, έχει όμως έξοδο για ποτάκι. Θα βάλω και τη φόρμα μου, τώρα που ξεφούσκωσα.. Τι ήταν αυτό το χθεσινό; Στις γωνίες πρώτα έστριβε η κοιλιά μου και μετά ακολουθούσα εγώ!