Results 33,946 to 33,960 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-07-2012, 16:55 #33946
και εσυ τζινακι να κανεις πολλες ασκησεις στην ακατανομαστη για το χερακι σου!
και προσεχε μη γυρισεις και σου ζητανε χαρτια για να δουν αν εισαι νομιμα στην ελλαδα!!!!
- 30-07-2012, 18:08 #33947
Ξύπνησα και σκέφτηκα να σας πω για την Οδύσσεια του συγκεκριμένου βιβλίου. Για να δείτε πού ζω και να με συμπονέσετε.. :P
Πρωί, γύρω στις δέκα, τηλεφωνεί ο αδελφός μου. Ακολουθεί η εξής συνομιλία:
- Γεια σου ρεμάλι! Νυσταγμένη σε ακούω.. Μήπως σε ξυπνήσαμε;
- Όχι, διαβάζω ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
- Χα,χα,χα, τι διαβάζεις;
- Αυτό.
- Υπάρχει και εκείνο, να ξέρεις είναι έτσι κι έτσι. Μα πού ζεις;
- Μπράβο, αγοράκι μου! Τρέχω να το πάρω!
- Προσοχή εκεί που ζεις, μπορεί να σε παρεξηγήσουνε..
- Ξέρεις που τους γράφω όλους.. ʼντε, μη το πω και εναρμονιστώ με το πνεύμα του βιβλίου!
- Ματς!
- Μουτς!
Μια και δυο μπαίνω στο βιβλιοπωλείο, όπου εργάζονται σοβαροί άνθρωποι και ένα κουτσομπόλικο μικρομέγαλο. Με ρωτάει από μακρυά το μικρομέγαλο, μπορώ να σας εξυπηρετήσω; Όχι, ευχαριστώ απαντάω και στρέφομαι στη σοβαρή υπάλληλο και της λέω τι θέλω. Γελάμε, μου λέει ότι το βιβλίο πουλάει τρελά, γιατί έχει πάρα πολύ σεξ. Ορμάει το μικρομέγαλο της αρπάζει το βιβλίο από τα χέρια, κάθεται στο ταμείο και αρχίζει με λαίμαργο βλέμμα να το ξεφυλλίζει, ψάχντοντας προφανώς για σκηνές σεξ. Βλέπω τι κάνει και στην αρχή πάω απλώς να της κόψω τη φόρα. Μπα, μπα, τι βλέπω, της λέω, ασχολείσαι εσύ με το βιβλίο; Ναι, μου λέει. Μπράβο, κορίτσι μου, και δε σου φαινόταν. Τρομακτική προσβολή για υπάλληλο βιβλιοπωλείου και το ήξερα. Αλλά πού να καταλάβει, το χοντρόπετσο. Συνεχίζει, οπότε της αρπάζω το βιβλίο από τα χέρια και το πληρώνω. Μόνο τότε ζήτησε συγνώμη, γιατί δεν ήξερε ότι θα το αγόραζα.. Το προσπέρασα.
Μετά πάω σούπερ μάρκετ και από εκεί τηλεφωνώ στον αδελφό μου, να του πω ότι το πήρα. Πάω στο ταμείο και εκεί με σταματάει μία κυρία. Με συγχωρείτε, μου λέει, σας άκουσα να μιλάτε πριν στο τηλέφωνο. Συγνώμη για το θάρρος, είμαι, βλέπετε πολύ περίεργη. Τι προιόν προωθείτε; Δεν προωθώ τίποτα, της απάντησα. Για βιβλίο μιλούσα. Με ρώτησε ποιο είναι και της είπα πως για ό,τι και αν διαβάσει εγώ δεν ευθύνομαι. Είναι περίεργο, αλλά παρόλη την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της, δεν την αντιπάθησα τη γυναίκα. Το αντίθετο, θα έλεγα. Θύμα είναι και αυτή, του τόπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Έχετε να πείτε τίποτα για το μέρος που ζω;
Τα βλέπεις, Γιωτάκι; Για διάβαζε, για να πάρεις κουράγιο.. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις πότε ακριβώς θα αποδράσεις!
30-07-2012, 18:20 #33948
Διαβάζω για τις διακοπές, βλέπω και τις βεράντες με θέα και σκέφτομαι..
Πόσο θα ήθελα να πραγματοποιήσω μια φορά τις διακοπές των ονείρων μου. Να είμαι κάπου δίπλα στη θάλασσα και να χαλαρώνω. Να μαγειρεύω, να κολυμπάω την ώρα που δύει ο ήλιος (έχω την ίδια προτίμηση με την Eli), να τρώω ψάρια, να διαβάζω. Ήσυχα πράγματα. Επειδή ίσως είμαι χωρίς ταίρι, πηγαίνω διακοπές με παρέες. Αναγκαστικά αλλάζει το κλίμα. Κολύμπι μεσημεριάτικα, καθόλου μεσημεριανός ύπνος, μπαράκια, ξενύχτια, κοσμοπολίτικα στέκια.. Καμία σχέση με τη φαντασίωσή μου. Όταν διάβασα χθες για το τουρσί που θα φτιάξει η μαμά της Τζίνας, σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήθελα και όχι μόνο να στολίζομαι και να ξημερώνομαι έξω. Έχω όνειρο να πάω διακοπές σε ένα ήσυχο νησάκι. Καμία φίλη μου δε δέχτηκε ποτέ, γιατί δεν είναι αρκετά κοσμοπολίτικο και είναι για ζευγαράκια. Θέλω να αποκτήσω επιτέλους ταίρι και να πάμε οι δυο μας κάπου ήσυχα.
Μέχρι στιγμής: Γραφικά ψαροχώρια ονειρεύομαι, στην παραλία της Ψαρρούς με πάνε,
Ερημικές παραλίες φαντασιώνομαι, στο Πόρτο Κατσίκι με σέρνουνε, κοκ. Δεν έχω παράπονο, όμορφα περνάω και βλέπω τοπία μαγικής ομορφιάς, αλλά θα ήθελα κάτι ήρεμο και ας μην είναι και τόσο πολύ όμορφο ή διάσημο.
30-07-2012, 18:58 #33949
Ξούπνησα. Koritsaki την πολύ χαλάρωση των έπαθα όταν έχασα 50 κιλά μόνη μου στα 26 μου χρόνια και μετά πήγαινα για πολλά χρόνια γυμναστήριο αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να γυμναστούν οι γάμπες μου χιχιχι. Εχω περάσει πια στο στάδιο των πλαστικών και όσα μπιπ και να κάνω το σώμα μου πάλι μπιπ θα μείνει χιχιχι.
Καλλιόπη όταν μαυρίζω όντως αλλάζω φυλή αλλά τώρα δεν κάθομαι καθόλου στον ήλιο, ότι με πιάνει μέσα στην ακατανόμαστη. Σήμερα ήμουν πολύ ώρα μέσα γι'αυτό και άρπαξα στους ώμους.
30-07-2012, 19:27 #33950
χαχαχα! ενας φιλος απο αυστρια που ερχετε εμ το γιο του καθε χρονο στο νησι λεει πως οταν γυριζουν με το αυστριακο διαβατηριο στον ελενχο δε τους πιστευουν και ζητανε το ιρακινο :P κανονισε να παθεις τα ιδια!
30-07-2012, 19:44 #33951
χμμμμ φαντασιωσεις βλεπω.... θα σας περιγρεψω λοιπον και τη δικη μου φαντασιωση!!!
το καραβι φτανει κρητη! εχω κοιμηθει σε ολη τη διαδρομη!!!
στο ηρακλειο τομονο που κανουμε ειναι να πιουμε εναν καφε στα 4 λιονταρια και μετα....φευγουμε για χανια!!! τελειο ξενοδοχειο σε παλιο στυλ στην παλια πολη!!!
ξυπνημα κατα τις 9 το πρωι για να προλαβουμε το πρωινο! μετα ανοιηουμε το χαρτη και επισκεπτομαστε καποιο απο τα αξιοθετα που εχουμε μακραρει. και αυτα ειναι ''φαραγγι σαμαριας, φοινικοδασος βαι, αρχαιολογικοι χωροι κνωσου φαιστου,ματαλα, σπιναλογκα,γαιδουρονησι,τα φος καζαντακη, το ενυδρειο κλπ'' μετα μπανιο σε καποια τελεια παραλια μεσα στο καταμεσημερο!!! για πολυ καψιμο!!! μετα φαγητο σε καποιο γραφικο χωριουδακι πανω στη θαλασσα. και εννοειται μονο ψαρια και θαλασσινα. οχι αλκοολ! ακομη ο ηλιος ειναι νταλα! μετα ξενοδοχειο για μπανακι.. ετοιμασια για το βραδυ. και το βραδυ σε καποιο ρακαδικο κατω απο κανεναν πλατανο με ατελειωτες ρακες και μεζεδες ηηηηηηη σε καποιο beach bar απο αυτα που δουλευουν και βραδυ οπου το ποτο και ο χορος συμβαινουν μεσα στη θαλασσα!!!!!
παρεα ειναι το αγορι μου αλλα και οι φιλοι μας μαζι!!!
μονο ενα πραγμα δεν εχω υπολογισει στο ονειρο μου!!!! τις τεραστιες αποστασεις και τους κακους δρομους της κρητης!
αλλα ονειρο ειναι! οπως θελω το φτιαχνω!!!
30-07-2012, 19:48 #33952
Αχ, βρε κοριτσάκι, με έκανες και γέλασα!
Διάβαζα τη φαντασίωσή σου και εκεί που λες "ρακάδικο", διάβασα "ροκάδικο"! Και λέω, ωραία όλα τα άλλα, πού κολλάει το ροκάδικο και μάλιστα κάτω από πλάτανο και σερβίρει και ρακές; Μετά κατάλαβα.. :dork:
30-07-2012, 20:06 #33953
Koritsaki είναι πολύ ωραίο το όνειρό σου, όνειρο ζω μη με ξυπνάτεεεεεεε!!! χιχιχι
30-07-2012, 20:17 #33954
και το τραγουδι του βασιλη...''περπατα ελαφρα γιατι πατας τα ονειρα μου''
30-07-2012, 20:23 #33955
αχ αυτος ο βασιλης!
30-07-2012, 20:26 #33956
Πάντως σε κάθε φαντασίωση δε χωράει και ένα τόσο δα λαπτοπάκι;
Έτσι, για την απογευματινή φραπεδιά.
Τώρα τελευταία έφαγα κόλλημα με τα παιχνίδια. Έχω εξαντλήσει σχεδόν όλα τα hidden object και τώρα πήγα στα match 3 games. Γίνομαι farmer, ασχολούμαι με τη συγκομιδή. Μαζεύω μελιτζάνες, πουλάω λάχανα, καρότα. Ανακαινίζω το σπίτι ή τον κήπο μου. Δημιουργώ ενυδρεία με διάφορα θέματα. Σώζω πουλιά από γάτες. Και τι δεν κάνω.. :lol:
30-07-2012, 20:26 #33957
και ενας βασιλης για μενα!
http://youtu.be/zoYgkoxfp9g
σημερα κλεινω 4 μηνες!!!και -28.5 κιλα!
30-07-2012, 20:32 #33958
Μη κοροιδέψεις τίποτα, γιατί θα το λουστείς. Σοφό γνωμικό! Πέρυσι το χειμώνα προσπαθούσαμε με τη φίλη μου να ξεκολλήσουμε το γιο της από το κομπιούτερ. Αυτή είναι πολύ ελαστική ως μητέρα και ως άνθρωπος γενικότερα. Εγώ έβλεπα το παιδί να έχει τικ στα μάτια από τις πολλές ώρες στον υπολογιστή και φρίκαρα. Μάλιστα μια φορά έπιασα και μία περίεργη συνομιλία με έναν κύριο, όπως αποδείχτηκε, που εμφανιζόταν στα παιχνίδια ως δεκατριάχρονος. Μόλις τον ρώτησα ποιος είστε, κύριε; Έκλεισε τη σύνδεσή του. Φρίκαρα ακόμη περισσότερο και τα είπα όλα στη φιλενάδα μου, για να προλάβουμε το κακό. Δεν την είδα να έχει και πολύ ζήλο και το παιδί ήταν στον υπολογιστή με τις ώρες. Διαφωνούσα κάθετα, αλλά δε μπορούσα να επέμβω πιο δραστικά.
Είχα μιλήσει στον μικρό και του είπα ότι αυτό είναι κατάντια, αγόρι μου, βγες έξω να παίξεις με τα παιδάκια. Τι τις θέλεις αυτές τις βλακείες; Ορίστε τώρα! Έγινα χειρότερη από τον μικρό!
30-07-2012, 20:33 #33959
Πω πω, κορίτσια, διαβάζω για τις απώλειές σας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και εντυπωσιάζομαι! Μπράβο σας! Φαντάζομαι τη χαρά σας.. Θα πρέπει να πετάτε!
30-07-2012, 20:34 #33960
κοριτσακι πολυ ωραιο το ονειρο σου κ ισως οχι ακατορθωτο. μονο που αν κ τα χανια ειναι ο καλυτερος τοπος διαμονης κ συμφωνω αν θες να δεις ολα αυτα τα αξιοθεατα θα σου ελεγα να αρχισεις να περνεις τους νομους με τη σειρα. ξεκινησε απο αγιο πηγαινε ηρακλειο,μετα οκ μπορεις να μεινεις χανια( το ρεθυμνο ειναι κοντα) κ με ενα προγραμμα θα μπορεσεις να τα δεις ολα χωρις να ταλαιπωρηθεις πολυ απο τους ασχημους δρομους που οντως εχουμε
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση