ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2266
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2266 of 2553 FirstFirst ... 1266176621662216225622642265226622672268227623162366 ... LastLast
Results 33,976 to 33,990 of 38289
    Senior Member
    Λίλα αν εξαφανιζόμασταν μία μία θα ήταν καλύτερα; χιχιχι

Senior Member
    Δεν εχω επιστρεψει ακόμα Τζινακι μου... είμαι ακόμα κοντα στα συνορα με Αλβανια!
    Κανω κηπουρικες εργασίες καθημερινα (μαζευω κυρίως αγγουρια, αλλά και κολοκυθια, πιπεριες, τοματουλες), τσακιστικα σε κατι σκάλες επίσης, συναντησα εναν τεράστιο βατραχο... και η ζωη συνεχιζεται!
    ο μικρός έμαθε να κοιμαται σε κανονικό κρεβάτι με καγκελο ( αν και το πρώτο βράδυ ζωριστηκε και τελικά κοιμηθηκαμε αγκαλια στο κρεββατι μου - το οποίο και ευχαριστηθηκα όσο δεν παει γιατι στην Αθήνα δεν τον αφήνουμε) και γενικά ο μικρός έχει λυσαξει!!! να δω πως θα τον μαζέψω όταν με το καλό γυρίσει (γιατί θα τον αφήσω στο χωριο με την μαμά μου και τον μπαμπα μου).
    Την Τετάρτη ανεβαίνουν οι άντρες και την πέμπτη παμε με τον συζυγο στα Συβοτα μεχρι την Κυριακή που θα επιστρέψουμε!

Senior Member
    Αγγελική μου αρέσει πολύ το πρόγραμμά σου. Οι κηπουρικές εργασίες είναι και καλή γυμναστική και τρως μετά και νοστιμότατες σαλάτες. Να προσέχεις τα σκαλιά πουλάκι μου και την επόμενη φορά που θα δεις τον βάτραχο φίλησέ τον να σιγουρευτείς ότι δεν είναι πρίγκηπας! χιχιχι

Senior Member
    εσυ τζινα ετσι κανεις αμα δεις βατραχο????

Senior Member
    Καλλιόπη εγώ συνήθως βλέπω μικρά βατραχάκια εδώ στον κήπο, αν όμως δω τεράστιο βάτραχο σαν της Αγγελικούλας σίγουρα θα τον φιλήσω, με τέτοια λειψανδρία στις μέρες μας δεν είναι ν'αφήνεις τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες! :lol:

Senior Member
    ελα μιλας και εσυ που σου στηνουν ξωβεργα οι γαμπροι :roll::roll:

Senior Member
    καληνυχτα κουκλες!παω να δω game of thrones

Senior Member
    Καληνύχτα Καλλιόπη και καλή ξεκούραση. Κούκλες σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    αγγελικουλα εχεις u2u!!!
    τζινα θα συμφωνησω με καλλιοπη!!! οχι να μιλας κι εσυ για λειψανδρια!!!
    καληνυχτα κουκλες!!!

Senior Member
    Εχετε δίκιο κορίτσια, είναι τόσοι πολλοί οι άντρες πεσμένοι στα πόδια μου που τους κλωτσάω για να μπορέσω να περάσω! :lol:

Senior Member
    τζίνακι τοσα αγγουρια που εχω μαζεψει καταντάει 2 εργα σεξ η αίθουσα κλιματίζεται!!!!
    όσο για τον βατραχο ήταν συχαμένος - πλέον δεν είναι γιατί τον κανονισε μια γειτονισα που κοιτάει και φροντίζει τον κήπο μας γιατί μας είπε ότι αυτα τα βατράχια ξεριζώνουν τα φυτα και τα καταστρέφουν!
    Κοριτσάκι έχεις U2U!!

Senior Member
    σας καληνυχτω.... θα τα πουμε μάλλον αυριο βραδακι!!!!

Senior Member
    Αγγελικουλα μουυυυυ!! Σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου! Σημερα πηγαμε και ειδα εναν πνευματικο πατερα, μιλησαμε, με ευλογισε κι ολας και μου ειπε να μην ανησυχω που δεν πιστευω τωρα στον Θεο.. Σιγα σιγα θα επανελθει και η πιστη και ολα!! Πηγαμε και στην εκκλησια μετα, εκανε την λειτουργια προς τιμην μου, κοινωνισα κι ολας και μου ηρθε ρε γαμωτο ενας εμετος! Δενξερω και εγω πως συγκρατηθικα και δεν τα εβγαλα... Μαλλον απο το αλκοολ που εχει μεσα η θεια κοινωνια? Αλλα ηταν ενα τοσοδουλικο κομματακι!!!
    Κλαμα εγω καθ'ολη την διαρκεια της λειτουργειας, να ρουφαω τις μυξουλες μετα συγχωρησεως κι ολας... Αλλα αγαλιασε λιγο η ψυχη μου!! Το ειπα και στην τελευταια μου φιλη για τον "Κοστα", εμεινε, θυμηθηκαμε τον μπαμπα της που εφυγε απο καρκινο και δεν μου ελεγε πως ηταν γιατι απο οτι μου ειπε και συνφωνω, δεν θα με βοηθουσε σε κατι... Τωρα απλα ελπιζω σε ενα καλυτερο αυριο, με καλυτερα νεα απο τις αξονικες...
    Α!!! Ερχομαι αυριο παλι Αθηνα, και μαλλον μεχρι την Παρασκευη θα εχω κανει την επεμβαση! Μου ειπαν να κανω εκει τις αξονικες που θα βγουνε πιο γρηγορα! Θα παω και τον "Κοστα" στον Αγιο Σαββα οπως μου ειπατε κι ολας!!!!! Αχ ρε αγαπες ευχηθητρε να βγουν καθαρες οι αξονικες!!! Με εχει φαει η αγωνια!! Ηπια και μια μπυραλ (δεν ξερω αν την ξερετε εδω στην κρητη την τιμαμε!! χχιχιχιχιχ) χωρις ζαχαρη και τωρα πινω ενα μιλκο χωρις ζαχαρη! Μιλαμε το εριξα εξω αποψε!!! χαχαχαχααχαχχ
    Πηρα και το κολιε μου με τον Μπαμπι το ελαφακι!! αααααααχ ειναι τελειιιιιοοοοοοο!!!!!!
    Οσες ειστε Αθηνα αυτο τον καιρο και αφου κανω την 2η επεμβαση μου να τα πουμε ναι?
    Θα δω τωρα καμια ταινια και μετα νανι!!!
    Θα παω και στον αλλεργειολογο αυριο γιατι εβγαλα σπυρακια απο το καραβι!! Σε τι ΔΕΝ ειμαι αλλεργικη απορω!!!!!
    Φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!

Senior Member
    Αχ ακουω ενα γατακι εξω να κλαιει, δεν ειναι δικο μας.. Να βγω τωρα να το ψαξω?? Ειναι μαυρα σκοταδια αλλα το γλυκουλη μου θα ειναι ολομοναχο!!!
    Αν δεν σταματησει θα παω... Αν με δειτε στις εφημεριδες οτι εξαφανιστηκα να ξερετε με ψαρεψαν οι απαγωγεις με ενα γατι!!!! χιχιχχιχιχιχι

Senior Member
    Καλημέρα σας! Ξύπνησα από τα μαύρα χαράματα λόγω ζέστης..
    Αγγελικούλα μου, τι ωραίες διακοπούλες είναι αυτές! Χαλάρωση, ηρεμία, αγγουράκια και οπωροκηπευτικά, τα λατρεμένα μου Σύβοτα, όλα τα καλά! Όσο για τον ατακτούλη σου, ξέρω ότι τα παιδάκια ξεσαλώνουν στις διακοπές, μην ανησυχείς.. :bisou:

Γλυκό μου βαμπιράκι, πολύ χαίρομαι για σένα! Η επικοινωνία με το Θεό είναι κάτι που γαληνεύει την ψυχή μας. Η πίστη μας είναι απαραίτητη, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς το Θεό τείνω να Τον θυμάμαι μόνο στα δύσκολα, αλλά πάντα, μα πάντα είναι εκεί και με ακούει και το αισθάνομαι και νιώθω καλύτερα.
    Αυτό το μπυράλ δεν το ξέρω, αλλά φαντάζομαι πως είναι αναψυκτικό, σωστά;