ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2267
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2267 of 2553 FirstFirst ... 1267176721672217225722652266226722682269227723172367 ... LastLast
Results 33,991 to 34,005 of 38289
    Senior Member
    καλημερες ..τι κανετε κοπελιες μου? Ευχες για μια ομορφη μερα κ προσοχη με την ζεστη..Εγω τελικα δεν εκανα επεμβαση εχτες στο ματι ειπε ο γιατρος να μην κανουμε κ μου εδωσε παλι κολληριο κ να δουμε..Ναταλια μου ειχες στειλει ενα νουμερο τηλ. της μαμας σου..μπορω να παρω σε αυτο η οχι? Αλλιως στειλε μου αλλο κουκλα μου..φιλια σε ολες

Senior Member
    Καλημέρα όλη μέρα. Ναταλάκι μου εύχομαι σήμερα τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι πολύ καλά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τηλ.
    Μαράκι αν δεις ότι δεν περνάει πάλι το μάτι σου με το κολλύριο να επιμείνεις να σου κάνει το λέϊζερ για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο.

Senior Member
    Καλημέρα και από εμένα!
    Αγγελικούλα μου τι ωραία που περνάτε εκεί στα Βόρεια . ʼστον τον μικρό να αλωνίσει τώρα που είναι στην φύση, που θα πάει θα στρώσει μετά. Ξέρω οι παππούδες χαλάνε την σειρά στα παιδιά και μετά άντε να τα ξαναβάλεις στον ίσιο δρόμο, αλλά και αυτά θέλουν το χάιδεμα από τους παππούδες και η σκανταλιά είναι στο αίμα τους ούτως ή άλλως, αφορμή ψάχνουν για να ξεσαλώσουν . Καλά να περνάτε και με το καλό να πάτε και στα όμορφα Σϋβοτα και να χαρείς και τον άντρα σου.

Ναταλόνι νο2 πολύ χαίρομαι που χθες πήγες στον πνευματικό και ένιωσες καλύτερα. Μόνο που έβγαλες από μέσα σου την πίκρα που κουβαλούσες είναι κέρδος. Εύχομαι τα σημερινά σου αποτελέσματα να είναι πολύ καλά. Ελπίζω να καταφέρω να σε δω όταν με το καλο μας ξανάρθεις. Θα πάρω από την Τζίνα το τηλέφωνο σου και θα μιλήσουμε

Senior Member
    Καλημέρα Ελάκιον, σου έστειλα u2u.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Τζινάκι μου το είδα , καλημέρα ομορφιά μου!
    Θα πάτε για μπανάκι στην θάλασσα; Εδώ έχει σηκώσει ένα αεράκι και λίγο δρόσισε γιατί χθες δεν παλευόταν με τίποτα! Χθες στις 11.00 το βράδυ που επέστρεφα σπίτι μου είχε 32 βαθμούς! :crazy:

Senior Member
    Η μητέρα μου κάνει εδώ και λίγο καιρό διατροφή βασισμένη σε οδηγίες της Ελις και πάει καλά, έχει γεννήσει το παιδί και τώρα είναι λεχώνα χιχιχι. Το θέμα όμως είναι ότι έχει στο σπίτι όλα τα light και τα 0%. Της λέω χθες λοιπόν δηλαδή τώρα θα τρώω όλα τα διαιτητικά; χιχιχι Να με πας στο σούπερ μάρκετ να πάρω τρόφιμα με θερμίδες χιχιχι.

Senior Member
    Eli είπες την απαγορευμένη λέξη και θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα! :lol: Εδώ φυσάει κάθε μέρα και κόβει ο αέρας το απόγευμα. Βέβαια είναι πολύ καυτός ο αέρας, αλλά σήμερα μέχρι στιγμής είναι λίγο δροσερός. Στην ακατανόμαστη πάμε γύρω στις 13.00, προς το παρόν η μητέρα μου κάνει εργασίες στον κήπο κι εγώ επιβλέπω ξάπλα στην σκιά! χιχιχι

Senior Member
    Τζινάκι welcome to the other side!!! :lol:

Πολύ χαίρομαι που η μανούλα σου τα πάει καλά και βρήκε και πάλι την αυτοσυγκράτηση της . Ήταν μικρό το χρονικό διάστημα που είχε χάσει τον έλεγχο της διατροφής της, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που μπήκε στον ίσιο δρόμο τόσο γρήγορα. Εύχομαι να χάσει σύντομα με τα μπανάκια στην θάλασσα και τα τελευταία κιλάκια της και φέτος το χειμώνα να ξαναχαρεί τα ρούχα της και να νιώθει ανάλαφρη.

Senior Member
    Δε πα να μου βάλεις και καγιέν :lol: εγώ την λατρεμένη μου, θάλασσα θα την λέω :P

Ευκαιρία σήμερα που δεν καίει ο τόπος τόσο πολυ να πάω να περπατήσω και να κάνω και καμιά δουλίτσα στην γειτονιά.

Senior Member
    Ευχαριστώ Ελλάκι. Η πλάκα είναι ότι είδα αρκετούς γείτονες που έχουν παχύνει λίγο, μου φαίνεται ότι όσα κιλά έχω χάσει μοιράστηκαν στη γειτονιά χιχιχιχι. Τέρμα η ξάπλα μου, θέλει η μητέρα μου να πλύνει ένα χαλί και πρέπει να σηκωθώ από την καρέκλα μου και να περπατήσω για να την βοηθήσω χιχιχι.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Δε πα να μου βάλεις και καγιέν :lol: εγώ την λατρεμένη μου, θάλασσα θα την λέω :P
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Πρόσεχε κοπελιά μην προσγειώσεις κανένα κιλό επάνω μου μόνο γιατί μαύρο φίδι που σε έφαγε :lol:
    Καλές δουλίτσες και καλές βουτιές θα τα πούμε το απόγευμα, πάω να κάνω και εγώ δουλίτσες! :kiss:

Senior Member
    Καλή συνέχεια Ελι. Σήμερα βγαίνει και η Γλαύκη από το νοσοκομείο, ελπίζω να μπει το βράδυ να μιλήσουμε.

Senior Member
    κορίτσια μου καλημέρα!!

ξέρω χάθηκα αλλά υποχρεώσεις γαρ. Έχουν γίνει τόσα πολλά και σημαντικά όσο έλειπα από όσα μου είπαν οι χαφιέδες μου που δεν ξέρω από που να αρχίσω.

Ναταλάκι νο2 όταν έμαθα τα νέα σου με έπιασε απόγνωση αγωνία και χίλια αλλα συναισθήματα , πολλα γιατί , πολλά ανάθεμα κλπ Μετά που το είδα λίγο πιο ψύχραιμα το πράγμα και χωρίς να ξέρω τις τελευταίες εξελίξεις, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις τον 'κοστα' και να τον πας και αλλου για εξεταση, ο Αγ.Σαββας είναι ένα καλό νοσοκομείο με μεγάλη εξιδείκευση, αλλά μην μεινεις μόνο εκεί, παρτον και πήγαινε τον στην Αγγλία , αν είναι σπάνιο αυτό που έχεις καλύτερα να παρεις πολλες γνώμες. δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τοσο κακο οσο σου ειπαν απο το Ιππο. Αρνουμαι να το πιστέψω ειδικά αφού εσύ νιώθεις καλά. Η συμβουλη μου είναι ψαξου όσο δεν παει και μην βασίζεσαι μονο σε μια γνωμη. Τι επέμβαση είναι αυτή που θα κάνεις ?? και γιατι? ακόμη δεν ξέρεται τι είναι αυτο.
    Κουράγιο καρδια μου , εύχομαι να είναι περαστικό και μετά να το θυμασαι όλο αυτο ως ένα κακο όνειρο.

Senior Member
    Η Γλαύκη μας βγαίνει σήμερα!! γιούπι! Πήγαμε και την είδαμε και ένα έχω να σας πω, ήταν πάρα πολύ καλά . Πολύ την χάρηκα ! Ανυπομονώ να μάθω σήμερα νέα της αν μπορέσει να γράψει.
    Τζινα μου είσαι Δηλεσι? λιαζεσαι ε?? τυχερουλα!
    Η Αντα τι κάνει? χειρουργήθηκες και εσύ μανάρι μου και από ότι έχω μάθει τα πας πολύ καλα. Αντε να βλέπουμε τις κατηφόρες να τρελαίνομαι!!! Ενα θα θυμάσαι ότι δυσκολο περνάς το έχουμε όλοι περάσει. Ειναι περαστικό και εφήμερο, κράτα γερά!
    Αγγελικούλα μόλις διαβασα ότι ΄διακοπεύεις και εσυ να περνας τελεια!!!
    Καλλιοπη, Λιλα, κοριτσάκια μου εσείς καλά?