ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2274
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2274 of 2553 FirstFirst ... 1274177421742224226422722273227422752276228423242374 ... LastLast
Results 34,096 to 34,110 of 38289
    Senior Member
    Το να ταίζεις σκυλάκια δεν είναι περίεργο για τα κανονικά μέρη. Εδώ, όμως, έχουμε άντρες βαρβάτους, όχι αστεία. Άντρες που δεν καταδέχονται να μοιράζουν το φαί τους δεξιά και αριστερά.
    Να σας πω κι ένα αστείο σχετικά. Στη Θεσσαλονίκη με ακολουθούσε ένα σκυλάκι. Σταμάτησα σε ένα γυράδικο και ζήτησα γύρο σε αλουμινόχαρτο. Κατάλαβε ο άνθρωπος ότι πρόκειται για ζώο και μου έβαλε τουλάχιστον μισό κιλό κρέας και δεν μου πήρε χρήματα. Μήπως, σκέφτηκα, βρήκα κόλπο να τρώω τζάμπα; Αλλά δεν έφτασα ως εκεί. Τον τάισα τον μικρό έξω ακριβώς από το μαγαζί, για να βλέπει και ο άνθρωπος και φεύγοντας πήρα και το αλουμινόχαρτο. Όχι σαν κάτι άλλους που αφήνουν τα ζώα τους και λερώνουν.
    Όπως γίνεται και με τους ανθρώπους, μερικά ζώα μας κάνουν κλικ και μερικά όχι. Αυτός ο χθεσινός στόχευσε κατευθείαν στην καρδιά μου! Είχε κάτι στη φάτσα του, που με έκανε να σκεφτώ ότι αν είχα σκύλο, αυτός θα ήταν ο δικός μου! Δεν έχει και φιλοζωική εδώ, να ειδοποιήσω να τον μαζέψουν. Αλλά θα ξαναπάω στο πάρκο να τον ψάξω.
    Όσο για το παρεάκι, είναι λεπτός και ευαίσθητος άνθρωπος, γι' αυτό τον κοροιδεύουν οι "νταήδες" της περιοχής. Προστατεύει κατά καιρούς ζώα. Είχε ένα σκυλί υπό την προστασία του, αλλά γαύγιζε πολύ και το φολάρανε. Τώρα έχει ένα άλλο, που είναι σαν κακό χρόνο να'χει!

Senior Member
    μαρακι και εγω οφθαλμιατρο θα παω το απογευμα αλλα για το γιο μου χαλια και αυτος με το ματι τοσες μερες ειχε απο κατω ενα τεραστιο σπυρι και τωρα εβγαλε και επανω!

Senior Member
    Για τη Ναταλία έχω κι εγώ πολύ καλό προαίσθημα! Το είχα από την αρχή και ποτέ δεν πέφτω έξω στα προαισθήματά μου!
    Το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε τα καλά τα νέα.
    Περαστικά σε όλα μας τα κοριτσάκια που ταλαιπωρούνται. Με τα ματάκια τους, τα χειρουργεία τους, τα νοσοκομεία.. Καιρός να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το καλοκαιράκι, ιδίως τώρα που άρχισε επιτέλους να δροσίζει..

Senior Member
    καλημερα ομορφες μου!!!
    ναταλακι μικρο χαθηκαμε οντως!!! παντως εγω σε σκεφτομαι συνεχεια! κι ο καλος μου ολο ρωταει για σενα!!! χαιρομαι πολυ που θα πατε στον αγιο Εφραιμ! εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι πολυ θαυματουργος! η κοπελα του αδερφου μου τον ευλαβειται πολυ κι ετσι ειχαμε παντα στο κομοδινο μας εικονα του!!!
    θα παρεις πολυ δυναμη απο την εκκλησια μας!!!

Senior Member
    καλλιοπακι καλη αρχη στην κορη σου!!!
    αβα μου!!! δεν εχει σημασια που δεν μπορεις να το παρεις σπιτι σου το σκυλακι! μπορεις να εχεις απλα την εγνοια του! να πηγαινεις να το βλεπεις και να του πας λιγο φαγητο οποτε μπορεις! αυτο εκει θα ειναι και θα σε περιμενει!!! α! και λιγο νερο αν δεν εχει εκει κοντα στο δασος κανενα ποταμακι!!!
    πρεπει να ειναι υπεροχη η αισθηση της απωλειας μαρια μου!!!
    ελακι,γιωτακι,αγγελικουλα!! ! για μας τις ξεμανικωτες!! παμε γερα και δυνατα!!! ισως να μην μπορουμε να τα καταφερουμε τοσο γρηγορα και θεαματικα οσο τα υπολοιπα κοριτσια μας, ομως μπορουμε κι εμεις να τα καταφερουμε!!!! διαβαζω εκεινο το βιβλιο που εχω γραψει στην παχυσαρκια το ''η ψυχολογια της διαιτας'' και εχει πολυ καλες συμβουλες! αν θελετε μπορω να γραφω συνοπτικα καποιες!!!

Senior Member
    τζινακι τωρα που εχει συννεφια θα πατε για μπανιο?
    γλαυκη μου περιμενουμε με αγωνια το πρωτο ζυγισμα!!!

ααα και εμενα ο αυγουστος θα μου φερει αυτο που θελω! το φθινοπωρο!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα από την βροχερή Βησσανη. Έχει ρίξει καρέκλες εδώ και 1 ώρα περίπου. Τώρα ηρέμησε λίγο αλλά νομίζω ότι θα ξανάβρέξει!
    Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!
    Καλλιόπη μου περαστικά στον γιο και καλή αρχή στη κόρη.
    Τζινακι μακάρι να τα καταφέρεις την Κυριακή!
    Πάω να βάλω τραπέζι και θα τα πούμε μετά!

Senior Member
    Κορίτσια μου, πάω να ξαπλώσω. Κάνει ψυχρούλα, βροντάει και ετοιμάζεται για καταιγίδα! Θα τραβήξω και την κουρτίνα στο πλάι, να την απολαύσω!
    Τα λέμε μετά. Φιλάκια!

Senior Member
    καλημερα!
    Καλως την Γλαυκη μας ξανα πίσω στο σπιτακι της. Περαστικα αγάπη είμαι σίγουρη ότι από σήμερα ήδη θα νιώθεις καλύτερα. Άρχισες να τρως τα αλεσμένα ή είσαι ακόμη στα υγρά. πεινάς?

Ναταλάκι νο2 με το καλό οι εξετάσεις και η επέμβαση. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και θα πάνε.!! Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να βρω χρόνο να σε δω. Θα προσπαθήσω όμως.

Ποπ Γιωτάκι εμφανίστηκες επιτέλους. Άντε ένας μήνας έμεινε και μετά πίσω στο σπιτάκι σου , υπομονή.

Μοναδική Μαρία περαστικά στο μάτι σου. Δεν το ήξερα ότι είχες θέμα. Ελπίζω να βρεις τι είναι και να απαλλαγείς σύντομα.

Κοριτσάκι πως πάει η καινούργια δουλειά ? σου αρέσει , έχεις καλό περιβάλλον?
    Αλήθεια τι λένε οι Άγγλοι για τις πατάτες που έχουν κάνει με τους Ολυμπιακούς? Και όσο σκέφτομαι το θάψιμο που μας είχαν ρίξει εμάς το 2004 γελάω , γιατί όταν κατηγορείς σου η ζωή στο ανταποδίδει είς διπλούν, τριπλουν κλπ.

Αγγελικούλα καλως να τους δεχθείς τους άντρες σου . Με το καλό.

Αβα καλά θα κανεις να πας να το δεις ξανα το σκυλακι. μπορείς να το φροντίζεις και εκεί αν θέλεις, λίγο φαγητό , λίγο νερό και συντροφιά.

Senior Member
    Τα δικά μου νεα δεν είναι πολύ σπουδαία . έχω πάρα πολύ δουλειά λόγω αδειών συναδέλφων και τρέχω. Τελικά την πήρα την δουλειά που κυνηγούσα και αναμένω σε αναμμένα κάρβουνα την μετάθεσή μου μέχρι το τέλος Αυγούστου. Είναι μια πολύ σημαντική θέση με πολλές προοπτικές , γνωριμίες αλλά και χρήματα στο κοντινό μέλλον εύχομαι. Παίχτηκε σκηνικό γιατί δεν θέλαν να με αφήσουν να φύγω από την υπηρεσία μου αλλά τελικά όλα οκ υπερισχυσε ο άλλος Διευθυντής τελικά.
    Η κόρη μου κάνει διακοπές με τους παππούδες και εγώ προσπαθώ να προλάβω ότι δεν μπορώ να κάνω όταν εχω την μικρή μαζί μου.

Senior Member
    Κατερίνακι μου γλυκό σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή να την πάρεις την θέση!!!

Senior Member
    την πήρα Αγγελική μου απλά περιμένω την μετάβαση μου στην αλλη θέση είναι καθάρα θέμα χρόνου πια. ευχαριστώ

Senior Member
    Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Το Σάββατο σας άφησα για λίγο κ μετά χάθηκα αφου στο εντελώς ξαφνικό την Κυριακή πουρνό πουρνό πήγαμε εξοχικό, εχθές γύρισα για να πάρω τα εισιτήρια, μην τα αφήσω για τελευταία στιγμή κ μετά δεν βρω, το απόγευμα που προσπάθησα να μπω δεν μπορούσα!

Γλαύκη μου σιδερένια κ καλές κατηφόρες!
    Τζινάκο μου λιάζεσαι στας εξοχάς? Η αμαζόνα μου σώθηκε με τη σκόνη, της την έβαλε ο μπαμπάς μου κ ηρεμησε γιατι φέτος βρε παιδί μου πολλά τσιμπούρια (έλα σωστα το έγραψα
    :lol::lol::lol

Α Κατερινάκι μου πολλά συγχαρητήρια για τη νεα θέση!

Γλυκό μου Ναταλάκι όλα καλά να πάνε!
    Αγγελική καλές διακοπές, η μαμά μου είναι απο την Ήπειρο.

Τα δικά μου νέα τώρα τίποτα το ιδιαίτερο απλά ατοιμάζομαι για τις διακοπές μιας κ θα καθίσω αρκετό καιρό, για αρχή έκλεισα τα εισιτήρια επιστροφής σε τρεις βδομάδες κ βλέπουμε
    Σήμερα πήγα στα μαγαζιά μπας κ βρω τίποτα αλλά σκετη απογοήτευση ήτανε, κάτω απο 50? δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει καλά κάνω κ πάω στα κινέζικα κ όταν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει το αγοράζω επι δυο κ μετα φαινεται πως φοράω τα ιδια ρούχα:lol:

Senior Member
    Originally posted by mermaid

σημερα ξεκινισε πρακτικη και η κορη μου πηγε στο σισμανογλειο αν και μας ειχε πει ο γιατρος ο γιωργος (ακους βαμπιρακι) απο το ιππο να παει εκει δεν την αφησα γιατι εκει ολοι οι γιατροι ειναι γκομενιαρηδες (ακους βαμπιρακι) και ειπα να αφησω το πεδιο ελευθερο για αλλες (βαμπιρακι για σενα τα λεω )
    η σοκολατιτσα που χαθηκε?????

Τσουπ να μαι κ εγω, έσκασα μύτη!!!!!!

Καλή αρχή στη κόρη σου, όσο για τους πέφτουλες γιατρούς παντού υπάρχουν, είναι ενα είδος που κυριαρχεί

Senior Member
    Καλέ δεν σας είπα καλό μήνα, αντε έφυγε ο Ιούλιος που μας μαμησε με τους συνεχόμενους καύσωνες!!!!!!!