ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2291
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2291 of 2553 FirstFirst ... 1291179121912241228122892290229122922293230123412391 ... LastLast
Results 34,351 to 34,365 of 38289
    Senior Member
    Γλαυκη μου του χρονου θα φας και εσυ το ροδακινακι σου.ετσι σε θελω φυτουκλα.τις οδηγιες κατα γραμμα.θυμαμαι μια κοπελα που εγραφε στο σληβ και διατροφη ετρωγε στα αλεσμενα πατατες γιαχνη με φετα.μετα ειχε γραψει απο πολυ καιρο οτι ειχε μεινει πολλους μηνες στο νοσοκομειο γιατι επαθε διαφυγη.δεν λεω οτι φταιει το γιαχνη αλλα δωσε στο στομαχι χρονο να επουλωθει μην του αλλαζεις τα φωτα.εγω περυσι δεν εφαγα τιποτα καλοκαιρινο ουτε φρουτο ουτε φαγητο τιποτα.και γυρω στα χριστουγεννα λεω στη μανα μου αααα παρε μου κομποστα ροδακινο σιγα μην περιμενω το καλοκαιρι.μπλιαχ.φετος ομως εφγα 2 φορες γερμα και ηταν τελειος ασχετα αν μου εκανε καουρα.

Senior Member
    Γλαύκη στην αρχή είναι πιο εύκολο να τηρείς το πρόγραμμά σου, γι' αυτό και οι γιατροί λένε να εκμεταλλευτούμε τη χρυσή περίοδο του πρώτου εξάμηνου ώστε να έχουμε καλή απώλεια κιλών. Περνώντας ο καιρός χρειάζεται περισσότερη δουλειά με τον εαυτό μας, γι'αυτό και το πρόγραμμα που ακολουθεί η Λίλα, 1 χρόνο μετά, είναι αξιέπαινο. Είναι ευχάριστο το ότι δεν έχεις φουσκώματα και τρως αυτά που πρέπει χωρίς πρόβλημα. Κυνήγα τον Νίκο για το τικεράκι σου!!

Senior Member
    Γλαυκη νομιζω ειναι μεγαλη βλακεια και η πατατα και το ζυμαρικο και τα φρουτα που δινουν στα αλλα νοσοκομεια ειδικα στους μπαιπασατους.πρωτεινη χρειαζεσαι οχι υδατανθρακες φουλ

Senior Member
    Πραγματικα σας ευχαριστω που με στηριζεται τοσο με τα λογια σας!!!!αυτο που βοηθα πραγματικα ειναι η ρουτινα.βοηθαει να σου γινει καθημερινη συνηθεια κατι.το πρωινο το δεκατιανο και το 2ο σνακ το απογευμα δεν τα αλλαζω ποτε εκτος αν δεν ειμαι σπιτι η αν δεν ειναι καλα το στομαχι μου.αλλαζω μονο τα κυρια γευματα για να μην βαριεμαι ομως παντα σκεφτομαι τι πρεπει να φαω για να μην πεσω παλι απο τιποτα σκαλες και σερνομαι παλι στο κρεβατι.
    Ειμαι σιγουρη οτι η γλαυκη θα καταφερει να φτιαξει το προγραμμα των γευματων της τελεια και θα συνεχισει να ειναι σπασικλακι!!!

Senior Member
    Λίλα την καλύτερη δουλειά κάνεις που τηρείς τα γεύματά σου, εμένα αυτό με ζορίζει ακόμα αφού έχω συνηθίσει να τρώω από το μεσημέρι και μετά, συν του ότι κάποιες φορές νοιώθω κούραση με τις ενέσεις και δεν τρώω κάποιο γεύμα επί τούτου για να μην κάνω και ένεση. Πρέπει να δουλέψω κι άλλο πάνω σε αυτό.

Senior Member
    Εσυ τζινακο εισαι ξεχωριστη περιπτωση.ειναι το ζαχαρο και οι ενεσεις στη μεση και πρεπει να στηριξεις το προγραμμα σου πανω σε αυτα.

Senior Member
    Τζινακι καθε φορα που μου τρυπουσαν το δαχτυλο,4 φορες στην αρχη,1-2 μετα σε σκεφτομουν!Το ελεγα κ της ναταλιας,να πρεπει να κανει κ ενεση μετα....Η αληθεια ειναι οτι την πρωτη μερα μου φωναζαν γιατι φοβομουν κ εσφιγγα το χερι μου,μετα συνηθιζεις...

Senior Member
    Γλαύκη μου το είπε η Ναταλία χιχιχι. Και να σκεφτείς ότι όταν ήμουν 17 χρονών είχα πάει να δώσω αίμα για το χειρουργείο φίλου μας κι από την τρομάρα μου που θα μου τρυπούσαν το δάχτυλο μου έπεσε ο αιματοκρίτης και δεν έδωσα τελικά. Που να ήξερα τι θα επακολουθούσε ένα χρόνο μετά. Είναι άδικο όμως γιατί θα έπρεπε κανονικά με τόσα τρυπήματα την ημέρα να ξεφουσκώνω και να αδυνατίζω χωρίς να χρειαστώ τη βοήθεια του σληβ! :lol:

Senior Member
    Η ναταλια μας που εχει χαθει οεο???

Senior Member
    Εχει γυρίσει στο εξοχικό της στην Πλάκα, κάποια στιγμή πιστεύω θα μας πει τα νέα της.

Senior Member
    Τζινακο η πατατα που κοιτας ειναι τουλαχιστον τηγανιτη η μπλιαξ νεροβραστη του κερατα???

Senior Member
    Λίλα τώρα που άρχισε ο τζερτζελές δεν είναι νερόβραστη, είναι όμως τηγανητή πατάτα της επόμενης μέρας, παγωμένη και πανιασμένη. χιχι

Senior Member
    Κοριτσακια μου καλη νυχτα να εχουμε....Λεω να κοιμηθω...
    Εκανα βλακειες σημερα κουραστηκα κ με ποναει εσωτερικα εκει που ηταν η χολη.....

Senior Member
    Θα την κρατήσω όμως να την δώσω στο λαλάγγι γιατί αυτόν δεν τον νοιάζει, περιπέτεια νά'ναι κι ότι νά'ναι. Βλέπει ότι χαζομάρα υπάρχει και έχει κι άποψη, κάποιες ταινίες που του δίνω και είναι πολύ καλές, τον ρωτάω αν του άρεσαν και μου λέει έτσι κι έτσι!

Senior Member
    Η σοκολατιτσα σημερα χαθηκε και δεν πηραμε δοση απο λαλλαγγι.και οι υπολοιπες σουσουραδες ομως αφαντες μου ειστε.μονο εγω η τζινιους με την πανιασμενη πατατα της και το σπασικλακι δωσαμε το παρον σημερα το βραδυ.