Results 34,381 to 34,395 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-08-2012, 11:24 #34381
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Ελι μου, πολύς κόσμος το παθαίνει αυτό με το λεγόμενο "βαρύ" βραδυνό. Δεν πειράζει, χαίρομαι που τουλάχιστον το ευχαριστηθήκατε.
Οι δουλίτσες εδώ προχώρησαν κάπως. Εννοείται ότι μου έμεινε το σιχαμερό σίδερο, αλλά έχω μόνο λίγα κομμάτια να σιδερώσω και αυτά για να μπουν στη βαλίτσα. Από τη μια δεν κινητοποιούμαι εύκολα, αλλά από την άλλη έχω μεγάλη ανάγκη να δραπετεύσω. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα κάνω διακοπές με ψυχική ξεκούραση, αλλά σωματική κούραση. Θα πέφτει ξύπνημα από τις 8.30, περπάτημα, βόλτες, ατελείωτες ώρες στις παραλίες. Αυτό το τελευταίο δε μου αρέσει, αλλά θα το κάνω για χάρη της παρέας. Αυτό που μου αρέσει είναι να πάω στη θάλασσα το απόγευμα, να καθήσω το πολύ δύο ώρες, να πιω το καφεδάκι μου και να φύγω. Αυτό το να στήνεσαι στις ξαπλώστρες μεσημεριάτικα με κουράζει πολύ, αλλά δεν το λέω..
Επίσης, το πρόγραμμα έχει πολύ φαγητό, αλλά ευτυχώς έχω το "φιλαράκι" μου, να με φυλάει από κακοτοπιές. Φέτος δεν κατάλαβα ακόμη ότι έχουμε καλοκαίρι. Σα να περνάει ο καιρός χωρίς να με αγγίζει, σα να μην έχω και τόση διάθεση. Άλλες χρονιές έκανα διατροφή, ώστε να είμαι στην παραλία όσο πιο ευπαρουσίαστη γίνεται. Φέτος δεν έκανα τίποτα απολύτως. Ξέρω, όμως, ότι στις διακοπές θα χάσω κανένα δίκιλο. Αυτό γιατί δεν τρώω με τους ίδιους ρυθμούς με τους υπόλοιπους. Δεν θα βρίσκομαι στο σπίτι μου, άρα δε θα μπορώ να απαιτώ από τους άλλους να κάθονται στην ταβέρνα τρεις τέσσερις ώρες μέχρι να τελειώσω το φαγητό μου. Το μόνο που με χαροποιεί είναι η επιλογή ρούχων. Θα δυσκολευτώ φέτος, με την καλή έννοια. Άλλες χρονιές έπαιρνα μόνο όσα ρούχα μπορούσα, γιατί δεν είχα και πολλές επιλογές. Φέτος, για πρώτη φορά, θα πρέπει να διαλέξω ποια θα πάρω μαζί μου και ποια θα αφήσω πίσω μου.
- 04-08-2012, 11:27 #34382
- Join Date
- Sep 2011
- Location
- αθηνα
- Posts
- 1,556
τυχερη αβα! ειδες τι κανουν τα μικρα νουμερα!
εχεις τοσα που αφηνεις και πισω ενω στα μεγαλα τι να παρεις εκτος οτι ειναι πανακριβα πιανουν και πιο πολυ χωρο!!!!!
εγω ακομη στα μεγαλα ειμαι αλλα αρχισα να φοραω πιο παλια μου ρουχα!
(ευτυχως δε τα πεταξα και ετσι θα εχω να ντυνομαι μεχρι να χασω τα κιλα)
04-08-2012, 11:41 #34383
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Έτσι να κάνεις, γοργόνα μου! Κράτα τα τα μικρά, για μελλοντική χρήση.
Εδώ, κορίτσια, άρχισαν οι ψυχρούλες. Απαντώ στη Γλαύκη, γιατί ξυπνάει από τα χαράματα.. Ίσως γιατί δεν έχει αρκετή δροσιά. Ξύπνησα σήμερα χαράματα, από το κρύο. Κοιμόμουν με το εσώρουχο και το σεντόνι. Σηκώθηκα σα ζόμπι και έψαξα πυζάμες και κάλτσες. Βρήκα κάτι ξεχασμένες κάπρι πυζάμες, τις φόρεσα όπως όπως, τυλίχτηκα και ξανακοιμήθηκα. Με το που ξύπνησα και έκανα να σηκωθώ, τι να δω; Το παντελόνι της πυζάμας έπεφτε κάτω από τον αφαλό, και το συγκρατούσε η περιφέρεια. Το πάνω τιραντέ μέρος, αποκάλυπτε το ένα μου στήθος, όπως έπεφτε ξεχειλωμένο. Άρα, και αυτή η πυζάμα παίρνει το δρόμο της για τα σκουπίδια!
04-08-2012, 11:45 #34384
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Τώρα που είπα για πυζάμες, έχω και μία, αααχχ, καημός! Λατρεμένη, αφόρετη.
Την είχα πάρει πριν παχύνω, με τον όρο να χάσω 5-6 κιλά. Δεν έχω δει ωραιότερη ποτέ μου! Είναι χρώματος σαμπανιζέ, μεταξωτή, με δαντέλα στη μέση, αντί για λάστιχο, χυτό το παντελόνι. Το πάνω μέρος είναι στο ίδιο στυλ, με μία πολύ λεπτή δαντελίτσα αντί για τιράντα.
Δε νομίζω ότι θα τη φορέσω ποτέ μου, αλλά και δε μου κάνει καρδιά να τη χαρίσω..
04-08-2012, 11:58 #34385
- Join Date
- Sep 2011
- Location
- αθηνα
- Posts
- 1,556
ελα βρε αβα τι ειναι για σενα 5-6 κιλα ? θα τα χασεις και αυτα!!!
και θα χαρεις τις πυτζαμουλες σου!
εγω ειχα μια μπλουζα με V αλλα δε μου εκανε και τωρα τη φορεσα! τις πρωτες φορες μου ηταν μια χαρα τωρα......
πεφτει και βγαινει ο ομος μου εξω!
αλλα οκ γιατι τωρα δε με νοιαζει αν φενετε η τιραντα του σουτιεω γιατι ειναι λεπτουλα τωρα και οχι αυτες οι τεραστιες που ειχαν τα προηγουμενα!
04-08-2012, 12:10 #34386
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Η μπλούζα σου έγινε τολμηρή και αποκαλυπτική.. Ακόμη καλύτερα! :P
Όσο για τη πυζάμα, 5-6 έπρεπε να χάσω πριν παχύνω. Βάλε και άλλα τόσα που μου περισσεύουν τώρα, κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται.
Έφτασα πλέον σε ένα σημείο, που δε χάνεται τίποτα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς είμαι και άτομο της καλοπέρασης, κάνε το λογαριασμό σου..
Δεν παραπονιέμαι. Όταν μου ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα των διακοπών, παραλίγο (από συνήθεια) να μου κοπούν τα γόνατα. Μου μίλησαν για beach bars, για κλαμπάκια, για κοσμικά θέρετρα... Πήγαινα και παλιά σε αυτά, αλλά η ψυχούλα μου το ήξερε.. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού με τα κοριτσόπουλα που χορεύουν με καυτά σορτσάκια, αλλά τουλάχιστον δε θα ντρέπομαι τριγυρνώντας με τα τσουβάλια μου.
04-08-2012, 12:20 #34387
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 5,663
Ξυπνήσατε κοκόνες μου;;;
Άντε άντε έχουμε ΣΚ μπροστά μας!!!! Από σήμερα ο άντρας μου διακοπεύει και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Έχω τρελά κέφια!!!
Τι ωραία η αίσθηση να μπαίνεις σε παλιά σου ρούχα και να φαρδαίνουν άλλα. Είναι μεγάλη ευτυχία! Άβα μου βάλε και κάτι παραπάνω στην βαλίτσα να χαρείς τα ρούχα σου φέτος στις διακοπές σου. Ελπίζω τώρα τον Αύγουστο να σε αγγίξει η καλοκαιρινή αύρα και να αποκτήσεις πιο καλοκαιρινή διάθεση. Όσο για το μεσημεριανό μπάνιο θα σου πρότεινα μία μέρα να ζητήσεις από την παρέα αν βέβαια το έχεις και εσύ ανάγκη να κάνεις κάτι άλλο έστω και μόνη σου για να αλλάξεις και παραστάσεις. Όσο για μένα αν μου αφήσετε νερό και τροφή κάθομαι στην παραλία ΟΛΗ ΜΕΡΑ αρκεί να έχω και έναν ίσκιο να κάτσω
Όσο για το σαμπανιζέ νυχτικό εύχομαι να αξιωθείς να το χαρείς κάποια στιγμή σύντομα και μάλιστα με παρέα που να το εκτιμήσει
Καλλιόπη ευτυχώς κράτησες παλιά σου ρούχα, πλέον είναι βέβαιο ότι θα τα χρειαστείς. Μεγάλη ανακούφιση φαντάζομαι να έχεις τι να φορέσεις στις κατηφόρες σου χωρίς να χρειάζεται καθε τόσο να πας να καταθέτεις χρήματα που δεν σου περισσεύουν στην αγορά.
Και εγώ με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι αρχίζω να μπαίνω σε παλιότερα ρούχα μου. Κάποια άλλα μου έχουν φαρδύνει τόσο που δεν τα φοράω πια. Κάποια άλλα τα έχω στο μάτι για να τα στενέψω, ενώ κάποια άλλα θα τα δώσω. Δεν έχω σκοπό να ξαναπαχύνω και πλέον μπορώ αυτό να το πω με μεγαλύτερη σιγουριά
Σας αφήνω κοκόνες μου, να έχουμε ένα σούπερ ΣΚ! Τζινάκι καλές βουτιές με την μανούλα και τα ζωάκια! Αβουλίνα καλές διακοπές καλή μου! Καλλιόπη κουράγιο και υπομονή θα έρθουν και καλύτερα καλοκαίρια. Φιλιάααα
04-08-2012, 12:32 #34388
- Join Date
- Jul 2011
- Posts
- 6,974
Eli καλά να περάσετε με τον αντρούλη σου σήμερα. Πριν λίγο βγήκαν τα γεμιστά από το φούρνο και κάθε τόσο πάω και κλέβω μία κουταλίτσα ρύζι, κουταλίτσα κουταλίτσα θα την φάω την ντομάτα πριν κρυώσουν χιχι.
04-08-2012, 12:40 #34389
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Eli μου, τα τρελά κέφια απαιτούν κάτι αντάξιο! Εύχομαι σήμερα να περάσετε τρέλα με το Γιωργάκη σου!
Γεμιστά ακούω, Τζίνα μου... Άλλη τελειότητα από κει.. :grin:
Σήμερα έχω αρακά με πατατούλες. Καιρό έχω να φάω από αυτό, αλλά δε συγκρίνεται με τα γεμιστά. Καλοφάγωτα!
04-08-2012, 12:43 #34390
- Join Date
- Jun 2011
- Posts
- 2,157
Προσεξε μη μου καεις Τζινακι!Κ μη βαρυστομαχιασεις!Ολη τη ντοματα θα την φας?Κ τυρι για πρωτεινες!
Ελι που θα τα δωσεις τα ρουχα?Για φερτα κατα δω!Κ μετα τα δινω εγω αλλου!Εχουμε κ το ιδιο μποι...2 μετρα γυναικες!
Καλες διακοπες !!!Να περασετε υπεροχα κ να ξεκουραστειτε!
04-08-2012, 12:49 #34391
- Join Date
- Sep 2011
- Location
- αθηνα
- Posts
- 1,556
ελι μου το ξερω οτι θα ερθουν καλυτερα καλοκαιρια!
και φετος μπορουσα να παω δεν ειναι θεμα χρηματων (ετσι και αλλιως στο σπιτι μου θα παω)
απλα ελεγα μια και δεν εχει δουλεια φετος να ερχοταν και ο αντρουλης μου να ξεκουραστει και αυτος που εχει να κανει διακοπες 6 χρονια αλλα αφου δεν γινετε να παμε ολοι δε παω ουτε εγω δε μπορω να του αφησω και το μπαμπα μου και τη κορη να τους εχει ενοια οποτε τη πληρωσε ο μικρος που θα κατσει εδω γιατι πανε τοσο καλα τα πραγματα που ουτε ο αδερφος μου βλεπω να πηγαινει να τον επερνε μαζι του!
04-08-2012, 12:53 #34392
- Join Date
- Jul 2011
- Posts
- 6,974
Ευχαριστώ Αβα, ήδη το ένα γεμιστό ήταν καλοφάγωτο χιχιχι. Γλαύκη έφαγα το γεμιστό για δεκατιανό χιχι, το μεσημέρι που θα φάμε με τη μητέρα μου θα φάω άλλο ένα με λίγη φέτα για πρωτείνη, αν και μου πέφτει βαριά.
04-08-2012, 13:20 #34393
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 4,829
Έτοιμο το φαγάκι μου. Πάω να το τιμήσω. Ελπίζω να έχει κάτι καλό η τηλεόραση, όχι τις βλακείες που έχει συνήθως.. Σας φιλώ!
04-08-2012, 14:07 #34394
- Join Date
- Jul 2011
- Posts
- 6,974
Μας έκοψαν το ρεύμα αλλά ευτυχώς ήταν μόνο για μισή ώρα, έχω και τα φάρμακα στο ψυγείο και δε λέει. Αβα καλή όρεξη και καλή ξεκούραση.
04-08-2012, 17:28 #34395
- Join Date
- May 2011
- Posts
- 3,705
γιουχου σας τσουπρες μου!!!!προσπαθουσα απο το μεσημερι να μπω ομως το ΟΤΕ με μισει οπως φαινεται και δεν ειχα ιντερνετ.τωρα μια κοπελιτσα απο το τεχνικο τμημα μου δηλωσε βλαβη να ξαναμαναερθει τεχνικος να το δει.τι μου κανετε???
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση