ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2299
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2299 of 2553 FirstFirst ... 1299179921992249228922972298229923002301230923492399 ... LastLast
Results 34,471 to 34,485 of 38289
    Senior Member
    Κούκλες σας καληνυχτώ, πάω να ξαπλώσω. Λιλάκι αύριο είναι μία καινούρια μέρα, εύχομαι να ξυπνήσεις το πρωί με καλύτερη διάθεση. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Καλημερούδια!
    Ετοιμάζω τα πράγματα για τις διακοπές μου. Πόσα πράγματα πρέπει να πάρω, ώστε να μη μου λείψει τίποτε! Έχω πάθει την πλάκα μου! Κλειδιά, φορτιστές, κάρτες.. Και άλλα, πιο ασήμαντα. Ρούχα, εσώρουχα, κοσμήματα, καλλυντικά, παπούτσια, παντόφλες, νυχτικά, σερβιέτες, μαγιώ, πετσέτες και δε συμμαζεύεται.. Σαν το γύφτουλα θα ταξιδέψω πάλι!
    http://www.youtube.com/watch?v=knAJO9wUtBs

Senior Member
    αβακιον, αφιερωμένο!
    http://youtu.be/bLpCSc6q8s8

Senior Member
    Ήθελα να ξερα πώς στο καλό το ξέρεις πως παλιά ήμουν της ροκ σκηνής!
    Πραγματικά, αυτά τα ακούσματα σηματοδότησαν τα νιάτα μου. Μετά το γυρίσαμε στο τρίκυκλο.. :lol:
    Ευχαριστώ για την αφιέρωση! Μέχρι στιγμής μετράω νοερά δύο βαλίτσες, την τσάντα μου και τη χειραποσκευή μου, τέσσερα κομμάτια δηλαδή, ασφυκτικά γεμάτα! Ούτε το τρίκυκλο δεν θα με χωρέσει! :bigsmile:

Senior Member
    Κατέβασα τα παντζούρια, για να μη με βλέπει η γειτονιά και γελάει, έβαλα το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=lOUfGIcwbpk και χορεύω, κρατώντας μπλούζες, κρεμάστρες, φουστάνια! Όλε!

Senior Member
    Σήμερα έχω σοβαρές δουλειές.. Ραντεβού με την αισθητικό για αποτρίχωση, ραντεβού με την κομμώτρια για μια μικρή ανανέωση στο χρώμα.. Τώρα μαζεύω εσώρουχα. Λέτε να βάλω κανένα "πονηρό" στις αποσκευές μου; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, μην εκτεθώ με τις βαμβακερές βράκες.. :P
    Μέσα και τα τολμηρά!

Senior Member
    καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες.Το βαμπιρακι το ειχα παρει προχτες αλλα δεν το βρηκα.Διαβασα ομως οτι καλες οι αξονικες..ευχομαι ολα καλα να πανε.Σας αφηνω γιατι ειδικα σημερα ουτε το ονομα μου δεν προλαβαινω να πω..φιλια πολλα

Senior Member
    Καλημερες σε όλες!!!
    Καλως την Mak! πώς περασες κοριτσάρα μου???
    Avaki καλα να περάσεις!!!!
    Οι λοιπες που είσαστε????

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μακ μου έλειψε το όμορφο χρώμα στο τικεράκι σου χιχι. Αβα καλά να περάσεις στις διακοπές σου. Μαράκι καλή δουλίτσα. Αγγελικούλα έχεις επιστρέψει στη δουλειά; Λιλάκιον πως ξούπνησες σήμερις;

Senior Member
    Καλημερα στα κοριτσια!Μακουλινι ωραια η συναυλια εχτες?εγω γιατι δεν ακουγα κ το'κλεισα?
    Αβα καλα να περασεις στις διακοπες σου!μην κανεις υπερβολες.Μια βαλιτσα ειναι αρκετη,Τα καλοκαιρινα δεν πιανουν πολυ χωρο.
    Καλη δουλεια σε οσες δουλευουν καλη ξεκουραση σε οσες διακοπαρουν!
    Θα βγω πρωτη φορα μετα το χειρουργειο.Μολις εκανα μπανακι,τρωω το γιαουρτι μου,το μισο δηλ.κ φευγω.Θα παω στο μαγαζι κ οσο αντεξω!

Senior Member
    Τζινακι μου ναι γραφείο είμαι! ανάσα δεν πρόλαβα να παρω!!!!

Senior Member
    Γλαύκη με φειδώ και σύνεση η βόλτα σου, όταν αρχίσεις να νοιώθεις κουρασμένη να φύγεις από το μαγαζί.

Senior Member
    καλημερα καλη εβδομαδα!

Senior Member
    Το Βαμπιράκι μας είναι καλά, θα πάει τώρα στο Ιππο για κάτι διαδικαστικά και το βράδυ επιστρέφει στο νησί της, ευτυχώς γιατί έτσι θα την ξαναέχουμε στην παρέα μας. Η εξέτασή της τελικά θα αργήσει να γίνει γιατί ο ΕΟΠΥΥ θα συνεδριάσει στις 15 Σεπτεμβρίου για την έγκριση, γι'αυτό θα το ψάξει μήπως την κάνει νωρίτερα, την πληρώσει και πάρει μετά τα χρήματα πίσω. Το πόδι της συνεχίζει να την ταλαιπωρεί, πρήζεται το βράδυ που ξαπλώνει και θα το πει τώρα στον Αλ αλλά αν δεν προλάβει σήμερα να το κοιτάξει αφού ταξιδεύει το βράδυ θα το κοιτάξει στο νοσοκομείο στο νησί της. Εφτασε αισίως στα 120 κιλά και θέλει ένα κιλάκι ακόμα για να αλλάξει δεκάδα!!!

Senior Member
    Ψήθηκα μία ώρα να μαζεύω φυστίκια πάνω κάτω στη σκάλα, φοράω άσπρα ρούχα σαν τους άραβες χιχι αλλά και πάλι ο ήλιος καίει πολύ, φοράω και την σφιχτή ζώνη και ζεσταίνομαι περισσότερο. Η μητέρα μου έχει πλάκα γιατί με ακολουθεί από πίσω με μία σκούπα και σκουπίζει τα φύλλα που πέφτουν από τις φυστικιές όση ώρα μαζεύω φυστίκια χιχιχι. Θα βγω το απόγευμα πάλι που δεν καίει ο ήλιος. Σήμερα θα δοκιμάσω και μία νέα συνταγή ψησίματος κι ελπίζω να γίνουν νόστιμα. Οπως καταλάβατε θα σας πρήξω φέτος με τα φυστίκια χιχιχι.