ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2302
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2302 of 2553 FirstFirst ... 1302180222022252229223002301230223032304231223522402 ... LastLast
Results 34,516 to 34,530 of 38289
    Senior Member
    Αντα το φαντάστηκα ότι ίσως σου ξέφυγε και έφαγες λίγο πιο γρήγορα από τον εμετό που είπες. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί το πεπόνι γιατί είναι νόστιμο φρούτο και τρώγεται χωρίς πολύ μάσημα, μόνο που επειδή φουσκώνει το στομάχι θέλει προσοχή. Δοκίμασε τη γαλοπούλα που πήρες μόνη της πρώτα για να δεις αν σου κάθεται καλά. Μπορείς να την συνδυάσεις με τυρί la vache qui rit light ή κρέμα τυρί philadelphia light και με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Εγώ στα αλεσμένα έτριβα φρυγανιά, έβαζα στο κουταλάκι λίγο τυρί κρέμα philadelphia και το βουτούσα στην φρυγανιά που κολλούσε επάνω στο τυρί και το έτρωγα για πρωινό ή σνακ.

Senior Member
    Ninap κι εγώ τις έτρεμα τις βελόνες μικρή, θυμάμαι την παιδίατρο που ερχόταν στο σπίτι να μας κάνει τα εμβόλια και με κυνηγούσε γύρω γύρω από το τραπέζι του σαλονιού για να με πιάσει να μου κάνει το εμβόλιο χιχιχι. Μετά ξεφοβήθηκα μία και καλή. Εκεί απ'ότι έχω καταλάβει έχουν σωστό σύστημα για το διαβήτη γιατί όντως ο καθένας μας πρέπει να είναι ο γιατρός του εαυτού του, ο γιατρός μας λέει μόνο τα βασικά, τα υπόλοιπα πρέπει να τα ψάχνουμε και να τα ρυθμίζουμε μόνοι μας. Θυμάμαι το λόγο που είχες πει ότι πρέπει να πίνεις αυτά τα shakes, όμως μόνο με αυτό όλη μέρα θα αντέχεις ή θα νοιώθεις πείνα;

Senior Member
    Nina υπομονή με τα σεικς!για λίγο θα είναι!το μαλόξ απ'ότι ξέρω το παίρνουν για φουσκώματα!δεν έχω φουσκώματα απλά έφαγα πιο βιαστικά!

Senior Member
    γκουχου σας

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αντα το φαντάστηκα ότι ίσως σου ξέφυγε και έφαγες λίγο πιο γρήγορα από τον εμετό που είπες. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί το πεπόνι γιατί είναι νόστιμο φρούτο και τρώγεται χωρίς πολύ μάσημα, μόνο που επειδή φουσκώνει το στομάχι θέλει προσοχή. Δοκίμασε τη γαλοπούλα που πήρες μόνη της πρώτα για να δεις αν σου κάθεται καλά. Μπορείς να την συνδυάσεις με τυρί la vache qui rit light ή κρέμα τυρί philadelphia light και με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Εγώ στα αλεσμένα έτριβα φρυγανιά, έβαζα στο κουταλάκι λίγο τυρί κρέμα philadelphia και το βουτούσα στην φρυγανιά που κολλούσε επάνω στο τυρί και το έτρωγα για πρωινό ή σνακ.
    Πως με πιάνεις πως με πιάνεις!Πολύ ωραία η ιδέα σου για το φιλαδέλφια με τη φρυγανιά!θα πάω σούπερ αύριο να πάρω!μου έχει λείψει πολύ να φάω κάτι στέρεο!κάτι σε πίτα ή σε ψωμί!νιαμ!γι'αυτό κ έβαζα στις σούπες κάτι κρουτόνς!παπάριαζαν κ ήταν ωραία!την γαλοπούλα την έχω δοκιμάσει από την Παρασκευή κ μου κάθεται μια χαρά!επίσης πήρα κατίκι δομοκού το οποίο ήταν τέλειο αλλά δεν ξέρω τι λιπαρά έχει!

Senior Member
    Αντα το κατίκι Δομοκού έχει χαμηλά λιπαρά και είναι και καλό, μπορείς να το τρως.

Senior Member
    ada μου όχι μονο για τα φουσκώματα αλλα και για τις ξινίλες..το καταναλώνω με τι σέσουλα πρέπει να σου πω διότι έχω και "εξελκοτικι" γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα και από καούρες και εμετούς άλλο δεν ξέρω

Senior Member
    Γκούχου σου και σένα Λιλάκι. Πως πάει ο βήχας;

Senior Member
    ada μου όχι μονο για τα φουσκώματα αλλα και για τις ξινίλες..το καταναλώνω με τι σέσουλα πρέπει να σου πω διότι έχω και "εξελκοτικι" γαστρίτιδα και οισοφαγίτιδα και από καούρες και εμετούς άλλο δεν ξέρω

άμα σας πω ρε κορίτσια ούτε και με νοιάζει για την γεύση του θα το πίνω μονοκοπανιά αν πράγματι έχει απαίσια γεύση και τέλος..αν είναι αυτό μια θυσία που πρέπει να γίνει ας γίνει..τόσες και τόσες κάναμε εδώ έπινα herbilite που πραγματικά είναι αηδιαστικό !!!!!!!!!!

Senior Member
    εφαγα και παγωτο και τον αποτελειωσα τζινακιον

Senior Member
    Λίλα τον ανεμιστήρα τον έχεις να κινείται; Σήμερα έφαγα κι εγώ παγωτό, ένα κυπελάκι nirvana με καραμέλα και καρύδια, συνήθως τρώω μισό κυπελάκι ή πύραυλο αλλά σήμερα κάτι η ζέστη κάτι τα λόγια του παππά χιχι, κάτι ότι είχα μία εβδομάδα να φάω παγωτό, το έφαγα όλο το κυπελάκι και μετά διάβασα και τις θερμίδες που έχει για να το χωνέψω χιχιχι.

Senior Member
    Νινα καλο κουραγιο με τα σεικ κ καλη επιτυχια στην επεμβαση σου!
    Αντα το πεπενι ειναι πολυ βαρυ σαν φρουτο.Μπορει να κατσει στον καθενα ,φαντασου σ'εσενα που εισαι σλιβατη.Φαε αλλα φρουτα αχλαδι χωρις φλουδα ς πουμε.
    Λιλα μου εισαι καλυτερα σημερα?Χαμογελα να βλεπω!Τωρα για το βηχα τι να σου πω?Γαργαρες....
    Τζινακι τα εψησες τα φυστικια?

Senior Member
    πρεπει να παω να φαω κ δε θελω!εχωφουσκωσει απο το πολυ νερο!

Senior Member
    εγω ειναι το 4ο που τρωω απο το πασχα τζινακο.πηρα ben&jerry γιαμι γιαμι fairly nuts με καραμελωμενους ξηρους καρπους εφαγα μια μπαλα ζυγισμενη 100γρ δηλαδη 250 θερμιδουλες.βοηθεια μας.εμεινε και για αυριο.

Senior Member
    Γλαύκη δεν τα έψησα ακόμα, τα άφησα λίγες ώρες σε νερό με χοντρό αλάτι και ξινό και τώρα τα έχω στραγγίξει και θα τα αφήσω όλο το βράδυ να στεγνώσουν καλά και αύριο θα τα ψεκάσω πάλι με λίγο νερό και αλάτι και θα τα ψήσω. Η πλάκα είναι ότι ασχολούμαι συνέχεια τώρα με αυτά γιατί τα μαζεύω, τα καθαρίζω, ανοίγω τα κλειστά και δεν τα τρώω, σήμερα δεν έχω φάει ούτε ένα.