ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2325
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2325 of 2553 FirstFirst ... 1325182522252275231523232324232523262327233523752425 ... LastLast
Results 34,861 to 34,875 of 38289
    Senior Member
    Καλημερες!!!
    Όπως καταλάβατε επεσα ξερη χθες αφου εκανα όλο το σπίτι (τα βασικα γιατί το έπιασα 9 το βράδυ....) ενώ είχα παιε δουλεια (μην ξεχνιώμαστε), κομμωτήριο γιατί το μαλλί μου ήταν για πεταμα..... super γιατί σημερα θα έρθουν κάτι αγαπημένοι φίλοι, και το μενού της εβδομαδας για τον αντρα μου!
    Γλαυκη μου εξαντλημενη είμαι... ελεγα ότι θα κανω δουλειες που λείπει ο μικρός αλλά εχουν πάει περίπατο!

Senior Member
    Μία γρήγορη καλημέρα στα κορίτσια μου!
    Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, με έχετε αφήσει σελίδες πίσω . Αποφάσισα να ανοίξω κάνα βιβλίο στις διακοπές μου και να αφήσω λίγο την ψηφιακή τεχνολογία. Περνάμε όμορφα, με υπέροχη παρέα και πολλές όμορφες βόλτες. Κάθε μέρα είναι κάτι διαφορετικό με όμορφες εικόνες και αγαπημένα πρόσωπα. Θα επιστρέψω δριμύτερη το υπόσχομαι .
    Σας φιλώ γλυκά όλες μία μία και εύχομαι να περνάτε όμορφα :love:

Senior Member
    Καλημερα διακοπELI!!!

Senior Member
    Καλημέρα Αγγελικούλα μου!

Senior Member
    Καλημερα Ελι!Δεν ειχε μπανιο στις 6,30 σημερα?Καλημερα Αγγελικουλα!Εσυ το σπιτι το εκανες αν κ κουρασμενη,εμενα να δω ποιος θα μου το κανει που αρχιζει κ πιανει χνουδι στην ακρη του διαδρομου κ η γυναικα εχει παει Πολωνια κ θα ερθει στις 24.Θα τους αφησω ετσι....
    Καλημερα κ στις υπολοιπες τις υπναρουδες!Να εχουμε ολες ενα ομορφο ΣΚ,Περιμενω το κοριτσακι μου απο την Αθηνα κ εγω.

Senior Member
    Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Γλαύκη έχω σοκαριστεί, άκου χνούδι στην άκρη του διαδρόμου! :lol: Με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου. ΔιακοπEli χαίρομαι που περνάτε όμορφα και ξεκουράζεστε ψυχικά και σωματικά, πολλά φιλάκια σε όλους. Αγγελικούλα να περάσετε όμορφα σήμερα με τους φίλους σου και να μαγειρέψεις με επιτυχία το νόστιμο μενού σου.

Senior Member
    Αχαχαχαχαχαχα!! Καλα διαβαζω συζητηση Τζινας-Λιλακιου και εχω σκασει στα γελια!!! Χαχαχααχαχαχαχ!!! Σαν να ακουω την γιαγια μου που μιλαει ακομα για τα ατιθασα νιατα με τις φιλες της!!! ΧΑαχαχαχαχαα!! τωρα θελω να δω και εγω τα κουκλια!!!
    Κοριτσακι μου εσυ!! Ελπιζω ν απερασες ωραια εχτες!! Αχ Λονδινο μου ελειψες!! Και εσυ εννοειτε και η αφηηηηη!!!!! :thumbdown:
    Γλαυκηηηη μου τι κανεις? Δεν πιστευω να φτιαχνεις κηπους παλι, θα σε μαλωσω!!!
    Αντα μου καλη διασκεδαση να εχεις ευχομαι και του χρονου να κυκλοφορουμε τοπλες σε κανενα εξοτικο νησι!!
    Κοιμηθηκα χαλια το βραδυ, ετσουζε το ποδι μου, πρηστικε παλι! Ο νευρολογος θα με δει οχι αυτη αλλα την αλλη εβδομαδα! Μεχρι τοτε υπομονη, ελπιζω μονο να σταματησει μετα με την αγωγη που ΛΟΓΙΚΑ θα μου κανει!!!
    Τωρα προσπαθω να πιω ενα γαλατακι αν και μου φαινεται πολυ γλυκο χωρις να εχω βαλει τιποτα μεσα...
    Γλαυκη ηθελα ν ασου πω.. Ο γιατρος μου εμενα μου ειχε πει να μην βαζω ουτε καν αγλυκο κακαο στο γαλα.. Επιβαρυνει τον οργανισμο και εχεις λιγοτερη απωλεια..
    Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
    Οι υπολοιπες τι μου κανετε?? :love::love:

Senior Member
    Ελι μου να περασεις ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Ελι μου να περασεις ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Βαμπιράκι μου, εύχομαι να περάσει σύντομα το πόδι σου και να μην σε ταλαιπωρεί. Να δώσεις πολλά φιλάκια στη μαμά σου.

Senior Member
    hello!!!!
    τι κανετε τσουπρες μου???εγω μολις εκατσα.ξυπνησα στις 7 πλυναμε με τη μπιρι την τελευταια μοκετα που ειχαμε αφησει,καθαρισα ψαρια,σιδερωσα 4 πλυντηρια,επλυνα τα πιατα και την αραξα στο κρεβατακι μου μολις.

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Αχαχαχαχαχαχα!! Καλα διαβαζω συζητηση Τζινας-Λιλακιου και εχω σκασει στα γελια!!! Χαχαχααχαχαχαχ!!! Σαν να ακουω την γιαγια μου που μιλαει ακομα για τα ατιθασα νιατα με τις φιλες της!!! ΧΑαχαχαχαχαα!! τωρα θελω να δω και εγω τα κουκλια!!!
    ντοκουμεντο απο τη συζητηση μου με την τζινα για τα ατιθασα νιατα.τη φωτογραφια εβγαλε το βαμπιρακι.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!!!
    Έχω σημειώσει απουσία , μιας και είμαι διακοπές από 17/6 (Ναύπακτο) και δεν μου ήταν και τόσο εύκολη η πρόσβαση στο internet.
    Eδώ και μέρες βλέπω το εξής όνειρο ... ότι άρχισα να τρώω πάλι κανονικές προς μεγάλες μερίδες φαγητού και να μην χορταίνω ... με έχει πιάσει άγχος φαίνεται γιατί φοβάμαι μήπως κάποια μέρα ... "επιστρέψω" στις παλιές μου συνήθειες (παρόλο που έκανα επέμβαση) ...
    Εσείς πώς τα περνάτε ????

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Originally posted by -wow-
    ντοκουμεντο απο τη συζητηση μου με την τζινα για τα ατιθασα νιατα.τη φωτογραφια εβγαλε το βαμπιρακι.
    :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    τι εγινε τζινακο γυρισαμε απο το μπανακι???