ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 233
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 233 of 2553 FirstFirst ... 1331832232312322332342352432833337331233 ... LastLast
Results 3,481 to 3,495 of 38289
    Senior Member
    Καλημερα και απο μενα!

Ας πλυθουμε λιγακι γιατι καποιος μας ειπε και βρωμιαρες!!! χχαχα
    Τι κανετε κοριτσια? τρεχετε? και εγω!!!
    Μια γρηγορη καλημερα και θα τα ξαναπουμε το βραδυ με πιο πολλα νεα! Παω για ψωνια!

Μπαρμπιτα εγω δεν τους κανω και πολυ μεγαλους οπως ειδες (τους κουραμπιεδες εννοω...) και γεμιζω 2,5 ταψια. Γινονται περιπου 2,5 κιλα.

φιλακια σε ολες!!!

Senior Member
    Καλημερούδια κι από μένα κορίτσια!
    Ναί είμαστε όλες στο τρέξιμο, ούτε ένα μπανάκι δε προλαβαίνουμε!
    Αλλά τωρα το αποφάσισα, ξεκινάω σάουνα , χαμάμ, όλα τα καλά,
    αλλά μόνη μου? που είσαστε καλέ? ποιος κάνει σάουνα και χαμάμ
    και αρωματικά λάδια ολομόναχος?
    ʼσε που μας λείπει και το σέρβις, η Αλεξάνδρα μας...
    Αχ παλιοκόριτσα, είναι που σας έχω αδυναμία, κι ας με αφήσατε μόνη μου...

Μαρικάκι μου περαστικά στο βλαστάρι σου, κι εγώ έτσι τα πέρασα τα Χριστούγεννα, με πυρετό

Μπαρμπούνι μου, καλή επιτυχία στα κουραμπιεδάκια σου.

Πάω για μπανάκι αρωματικό και μοχαχικό...
    Την αγάπη μου και πολλά φιλιά σε όλες τις ζουζούνες,

το Ναταλοξενυχτάκι μας που είναι??

Senior Member
    Καλημεροκαλησπέρα,κοκόνες-τσαπερδόνες!
    Είναι άρρωστο το "ρε παιδάκι μου";Τ'αγόρι μου έχει μαραθεί και δεν πηδάει στους καναπέδες;
    Περαστικούλια του και γρήγορα γιατί έχουμε και ταξίδι στη λεβεντομάνα!Φαντάζομαι την αγωνία σου,
    Μαρικάκι μου!Τόσον καιρό περιμένεις να έρθουν οι γιορτές να κατεβείτε και τώρα αυτό!
    Πιστεύω πως όλα θα πάνε μια χαρά και θα την αλλάξετε με τσικουδιές και μαντινάδες τη χρονιά!
    Σου το εύχομαι ολόψυχα!Να περάσετε υπέροχα με τους δικούς σου!Και να δώσεις πολλά φιλάκια
    στην πριγκίπισα μας,όταν με το καλό συναντηθείτε!ʼντε,έστω τμηματικά να γνωριζόμαστε...

Βλέπω έχουμε κι άλλο ζεύγος τέντζερη με καπάκι,αυτή τη φορά ζαχαροπλαστικό:το μπαρμπιτονεκταρίνι!
    Μάλιστα!Μάλιστα!Οι αδυναμίες διαφαίνονται και τα δεσίματα...Στην επόμενη συνάντηση απαιτώ να έρθει
    και κάποια για να ταιριάξω εγώ!Να μην έχει πεθερά,να μην έχει παιδιά,να μη μαγειρεύει,να μη γενικότερα,
    γιατί έχω κενά στη θεματολογία σας και ο ρόλος μου είναι κατεξοχήν γλαστρικός(πέρα από κανά δυό κακιούλες,
    που θα μου απευθύνετε...)Λιλένια,σαν πόσο μακριά της Θεσσαλονίκης μένεις να το κάνεις το ψυχικό;ʼντε γιατί Α!

Το Ναταλοξενυχτάκι έχει πονοκέφαλο γιατί αν κοιμάσαι και σε ξυπνούν διαρκώς και τα τηλέφωνα,δεν είναι ό,τι καλύτερο!
    Και να έχεις και του κόσμου τις δουλειές να προλάβεις τώρα(αν και το'χεις πάρει ήδη απόφαση,πως δε θα συμβεί αυτό)
    Ήθελα η καινούρια χρονιά να το βρει το σπιτάκι μου όπως του πρέπει,αλλά ας έχουν χάρη οι και καλά φίλες μου,
    που εμ δεν έρχονται να μου το ετοιμάσουν εμ δε με σώνουν από τα τηλεφωνήματα τους!Αίσχος και με αναισθησία μαζί!
    Αλλά πού να πεις το δίκιο σου και να το βρεις;Τέλος πάντων,παίρνω την ταραχή μου και πάω να κάνω κανά πρωινό...
    Για χαμάμ και σάουνες και τα συναφή δεν μπαίνω...Τα θέλω πριβέ εγώ αυτά(μ'εκείνον που θα με λάτρευε,που λέγαμε)
    κι όχι κοριτσίστικα(για να μην πω τίποτ'άλλο,χρονιάρες μέρες)όργια...Λινταλένια μου,βλέπεις τι κορίτσι έχεις;
    ʼντε,αφήνω φιλιά και την κάνω...Κι όποια είπε για βρωμιές στο μπάνιο,μια που το τμήμα καθαριότητας
    έχει πάρει την άδεια του,αντί να το λέει,ας πάρει ένα πανάκι!Μόνο να κουραμπιεζόμαστε ξέρουμε;
    Πετάμε και μια λεβάντα και βγήκαμε από την υποχρέωση;Στάχτη στα μάτια,κοπελιά;ʼντε,γιατί ξαναΑ!

Καλέ,κάποτε είχαμε και μια Μαιρηλουλού κι ένα Χανελέλι και μια Αλαλουμένια και μια Σαμπίνα,ένα Βασουλίνι
    κι ένα Ξενιαλούμπι...Πού χαθήκατε βρε ψυχές εσείς;Είστε τουλάχιστον καλά ή άδικα αστεγίζετε;
    Με τόσον καιρό,που έχετε να κάνετε μπάνιο,εσείς δεν είστε απλώς βρωμιάρες,αλλά έχετε περάσει στην κατηγορία
    του αστέγου σε βρώμα.Κι άντε,εκείνοι δε φταίνε οι καημένοι...Ούτε οι δήμοι προνοούν ούτε εμείς ανοίγουμε τα σπίτια μας.
    Εσείς ποιά δικαιολογία έχετε;Όχι να σας δω!ʼσε που η Αλαλουμένια(γνωστή βρωμοπόδαρη από παλιά)
    και η Σαμπίνα ούτε καν γνωρίζουν για την ανακαίνιση μας...Helloooooooo!Aλλάζει χρονιά κι εσείς ακόμα να φανείτε!
    Για το Πεννόπλασμα δε λέω τίποτα καθώς έχει ήδη παρατημένες τις πολυκυστικές της-εμάς θα δώσει σημασία;
    ʼντε πάω γιατί όσο κάθομαι όλο και πιο πολύ ταράζομαι!Φιλιά στις μοσχομυριστές μόνο!Οι υπόλοιπες,στον κλίβανο πρώτα!

--->ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσακια ομορφα!

Χρονια Πολλα, χρονια γλυκα, χρονια ευτυχισμενα!
    Να μπω? θα με δεχτητε στο μπανιο σας????
    Ημουν ταξιδακι( Βιεννη) και εχω αναγκη απο ενα ζεστο και αρωματικο μπανακι με ανθρωπους δικους μου, γιατι ετσι σας νιωθω! Να περασω προς τα μεσα... ή θα φαω πορτα????

Senior Member
    Kαλώς το μας το κοσμοπολίτικο!
    Ώστε Χριστούγεννα στη Βιέννη,πουλάκι μου;
    Αμέσως γεμίζω μπανιέρα με άλατα και σούξου μούξου,
    παίρνω και καρέκλα δίπλα κι είμαι όλη αφτιά,φιλενάδα!
    Για πες!Για πες!Πώς τα περάσαμε;Με ποιόν κλπ...Τα θέλω όλα,ε;

--->ADESTE FIDELES - THE THREE TENORS

Senior Member
    Τα περασα απλα...τελεια! ειχα παει με τον αρραβωνιαρη! και ζησαμε τον ερωτα μας.... Η βιεννη καταπληκτικη, πανεμορφη αλλα δεν μας εκανε...κλαψ..χιονια! και ειχα προετοιμαστει με τον καταλληλο εξοπλισμο και κυριως ψυχολογικα! τι αλλο θελεις να μαθεις γλυκια Ναταλια? απλα ρωτα με...
    Σιγουρα κανα δυο κιλακια θα τα πηρα, αλλα δεν τολμω να ζυγιστω! Εφαγα του κοσμου τα γλυκα, δοκιμασα απ ολους τους καφεδες και φυσικα απ ολα τα λουκανικα και εννοειται το καταπληκτικο τους σνιτσελ! το κακο ειναι οτι εχω φερει και δουλεια για το σπιτι...... κατι καταπληκτικες σοκολατες που αν δεν τις φαω δε θα ησυχασω!!!!!!

Senior Member
    Oh!La la! L'amour!
    Αχ!Τι όμορφα!Όχι,δε θέλω να μάθω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
    Είναι κι απόγευμα και θα μας βάλει μέσα το ραδιοτηλεοπτικό...
    ʼσε που στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί...Αχ!...
    Όμως για τη δουλειά στο σπίτι,μη μασάς!Εγώ είμαι εδώ!
    Οι φίλοι άλλωστε στην ανάγκη φαίνονται!Φιλάκιααααα

--->Lara Fabian : Je T'aime

Senior Member
    Ευχαριστω για το τελειο τραγουδι!
    Εχεις τιποτα υποψην για πρωτο χορο στο γαμο, θα προτιμουσα κατι σε ξενο! Δεν μπορω να βρω τιποτα!
    Αυτο που μ αρεσει καταπληκτικα ειναι το you are my love της mina! αλλα ταιριαζει?

Senior Member
    Δε θα με πιστέψεις,Μαιρηλουλού μου,αλλά όσο έβαζα to "Je t'aime"
    σκεφτόμουν τι τραγούδι άραγε θα έχετε στο γάμο για πρώτο χορό!!!
    Υπάρχουν πολλά τραγούδια με δυνατά λόγια αγάπης,αλλά για μένα
    σημαντικό είναι να είναι ένα τραγούδι,που να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο
    μόνο για σας κι ας μην καταλάβει κανένας άλλος γιατί το διαλέξατε...
    Κάτι που να σηματοδοτεί κάτι δικό σας σημαντικό...κάτι που να σας κάνει
    εκείνη τη στιγμή να χορεύετε χωρίς να πατάτε στη γη,να μην υπάρχουν
    ξένα βλέμματα γύρω σας...Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο,να περάσουμε
    στο σχέδιο Β και μάλιστα να προκηρύξω και διαγωνισμό να σας βρούμε
    το καλύτερο!Πόσο χρόνο έχουμε στη διάθεση μας;Να οργανωθούμε!

--->Celine Dion - Because You Loved Me

Senior Member
    Μαιρη Λου μολις διαβασα οτι ψαχνεις τραγουδι για τον πρωτο χορο στον γαμο σου και μενα αυτο το τραγουδι που εγραψε η Ναταλια μου ηρθε στο μυαλο. Τραγουδαρα με υπεροχα λογια!!!
    Ψηφιζω because you loved me!!!!

Senior Member
    Όσες είστε ήδη παντρεμένες,μπορείτε επίσης να μας πείτε ποιό ήταν το δικό σας τραγούδι!

Senior Member
    something stupid- sinatra

Senior Member
    poia pantreyetai? dwste idees koritsia den ξερω ουτε γω τι να χορεψουμε για πρωτο τραγουδι...

Senior Member
    Η Μαιρηλουλού μας παντρεύεται,κακό κορίτσι!
    Αλήθεια,εσείς στις 24 Απριλίου τι θα χορέψετε με το καλό;

Senior Member
    δεν εχω ιδεα! τα λεμε σε 2 τοπικ ή μου φαινεται χαχαχα