ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2332
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2332 of 2553 FirstFirst ... 1332183222322282232223302331233223332334234223822432 ... LastLast
Results 34,966 to 34,980 of 38289
    Senior Member
    Μπράβο πουλάκι μου, περίμενες να μην είμαι στην Αθήνα για να έρθεις!

Senior Member
    Παω αναποδα σαν τον καβουρα χριστιανη μου δεν το εχεις καταλαβει ακομα???

Senior Member
    Μόνο σαν τον κάβουρα; Εμένα μου θυμίζεις αυτόν που πάει ανάποδα στη λωρίδα της εθνικής οδού και ακούει στο ράδιο να λένε ότι ένας τρελός οδηγεί ανάποδα και λέει να ήταν μόνο ένας! :lol:

Senior Member
    Κορυφαιο!!!!!

Senior Member
    κουκλιτσες μου σας διαβαζω και μου κρατατε ωραια συντροφια!!!
    αυριο δουλευω και για σημερα ειχα διαβασμα,ομως δεν βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα....
    εδω η ωρα ειναι 10 κι εγω απο τις 9 σκουντουφλαω.....οποτε λεω να την πεσω και να σηκωθω το πρωι να διαβασω, κι ο θεος βοηθος που λενε!
    πρεπει να αρχισω να γραφω ξανα και στο ημερολογιο διατροφης. ψιλοκαλα τα παω,παραπονο δεν εχω.
    ναταλακι μικρο μπραβο!!! θα σε δω και δεν θα σε γνωρισω!!!
    γλαυκη! μπραβο το μωρο μας! εβγαλε δοντακια ξανα και μασαει!!! πλακα σου κανω φυσικα επειδη δεν μπορω να καταλαβω απο χερι τη χαρα σου!!!
    α βρε τζινακι με τα φυστικια σου!!! ευτυχως δεν τρωω καθολου ξηρους καρπους γιατι θα με ειχες κολασει ατιμουλα!!!
    αντα κρατα γερα!!! συντομα θα κατεβεις!!!!
    γοργονα που εισαι πια? ανησυχω. δεν εχει καμια το τηλ της να την περναμε βρε κοριτσια ενα τηλεφωνο

Senior Member
    οχι τιποτα αλλο αλλα τελευταια φορα μας ειπε οτι θα αρχιζε τα χοπ χοπ και φοβαμαι μην το παρακανε

Senior Member
    Ναταλοβαμπιρακι μου τωρα ειδα για τα κιλα σου!!!!αντε κοριτσαρα μου συντομα το διψηφιο θα σου πει hello!!!!!

Senior Member
    Κοριτσακι μου τι κανεις?Διαβαζεις για τη δουλεια?Ειδικοτητα?
    Λιλα δε μας τα λες καλα!Εγινε κουδουνι το κεφαλι σου?δηλ ποση ωρα μιλαγατε για .....το μοντεμ?

Senior Member
    Οχι βρε με αυτον με την ωρα φωνη μονο 5 λεπτα μιλησα.ομως τις αλλες 5-6 φορες που ειχα παρει πριν μιλαγα 500 ωρες για να ΜΗΝ μου λυσουν το προβλημα.

Senior Member
    Οπως σκουντουφλαγε το κοριτσακι επεσε επανω μου και επεσα και εγω οποτε σας καληνυχτιζω και εγω!!!ονειρα γλυκα τσουπρες μου!!!

Senior Member
    γλαυκη μου προσπαθησα να σου στειλω u2u για να σου πω ακριβως τι κανω αλλα δεν με αφηνε το φορουμ!
    κανω κατι σαν ειδικοτητα. εξειδικευση θα το ελεγα καλυτερα. ομως αυριο δουλευω μονη μου και δεν θα υπαρχει χειρα βοηθειας κοντα!!! και πρεπει οπωσδηποτε να τα παω καλα...
    αλλα προσπαθω να μην αγχωνομαι. νομιζω μαλιστα οτι το καταφερνω ικανοποιητικα:tumble:

Senior Member
    Koritsaki πάλι καλά που δεν σου αρέσουν οι ξηροί καρποί γιατί έχουν πολλές θερμίδες οι άτιμοι και τρώγονται και εύκολα. Εμένα μου αρέσουν αλλά σε μικρές ποσότητες, ευτυχώς δηλαδή γιατί με τόσα φυστίκια γύρω μου θα είχα πρόβλημα χιχι.
    Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    καληνυχτα κορες!Ονειρα γλυκα!Εσυ Λιλα μπορεις να δεις κ αυτον με την ωραια φωνη!Κοριτσακι σου εχω πει οτι δεν σε φοβαμαι !Θα τα καταφερεις!Καλη δυναμη.

Senior Member
    καληνυχτα ομορφες!!!

Senior Member
    Eυχαριστω Λιλακι, Γλαυκη και Κοριτσακι μου!!!!
    Σημερα το παραχεσα με την κοκα κολα!! Αλλα οτι και να ετρωγα μου καθοταν σαν πετρα ρε γαμωτο! Βασικα την κοβω γιατι φοβαμαι μην συνηθισει το στομαχακι με την κοκα κολα και μετα δεν θα μου καθεται τιποτα καλα αν δεν εχω κοκα διπλα!!!!
    7/9 Λιλακι παιζει να ειμαι ακομα Ελλαδα αλλα αν πανε ολα καλα Παναγια μου ευχομαι να μην ειμαι και να ειμαι Λονδινο και να κανω την εγγραφη μου στο παν/μιο!!!
    Αλλα πιο αρχες θα ειμαι εκει σιγουρα!! Με την Αγγελικη και την Αντα θα τα πουμε σιγουρα! Την Καλλιοπη αφου την ψαξω στην Νικολουλη θα ερθει και εκεινη πιστευω! Αντε ρε Τζινεσιον και Λιλακιον ελατε και εσεις!!!!
    Θα σας πω ημ/νια σιγουρα μετα τα αποτελεσματα της εξετασης..
    Κοριτσια.. Δεν ξερω τι με εχει πιασει και τσεκαρω ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ που περναει απο διπλα! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Λιλακι συνηθως λενε οσοι εχουν ωραια φωνη ειναι και χαλια αλλα πραγματικα δεν το πιστευω αυτο..
    Ο τραγουδιστης που λετε τραγουδουσε πολυ ωραια!!! Αλλα οταν μιλουσε!!! ΦΡΙΚΑΡΑ! Τι ξενερωτη φωνη Θεε μου? Λεπτη και χαλια!!! Ενω οταν τραγουδουσεεεε... Και χορευε και σεξυ με τα μεταλ τραγουδια που ελεγεεεεε... Grrrrrrrrrrrrrrr...... :3