ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2352
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2352 of 2553 FirstFirst ... 1352185222522302234223502351235223532354236224022452 ... LastLast
Results 35,266 to 35,280 of 38289
    Senior Member
    Ναι ρε Τζινα ουτε ενας after!! ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
    Αχ ρε Μαρακι ολα καλα θα πανε! Απλα θα ταλαιπωρηθεις παλι λιγο αλλα απο οσο ξερω σε κρατανε μεσα μονο μια μερα αρα δεν θα ειναι και τιποτα το σοβαρο! Με κανενα φαρμακο δεν γινεται να τις αποβαλεις?

Senior Member
    Κορίτσια πάω για ξάπλες. Γλαύκη με το καλό να βγάλεις αύριο τα ράμματα και να νοιώσεις καλύτερα. Βαμπιράκι καλή επιτυχία και σε σένα αύριο. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.

Senior Member
    Βαμπιρακι να πανε ολα καλα με την εξεταση σου αυριο!Μ'αρεσε πολυ τ'ονειρο σου!χαπια σιδηρου σου εδωσε η τα μπουκαλακια με το υγρο?Εγω αυτα παιρνω.Ασβεστιο δε σου εχουν δωσει?Θυμαμαι οτι ειπες οτι πληρωσες τις βιταμινες 39 ε.Αυτες που μου εδωσαν εμενα κανουν 20 κ μου ειπε η φαρμακοποιος οτι ειναι απο τις καλυτερες.Lanes ειναι.
    Οι πετρες στην χολη δεν αποβαλλονται οπως των νεφρων με λιθοτριψια η αν ειναι μικρες μεσω των ουρων.Αντιθετα ειναι πολυ επικινδυνο αν μετακινηθουν απο τη χολη.
    Τζινα αν εχασες κ τωρα που εισαι με τη μαμα τι να πω?Για σενα που εισαι 1,70 θα ηταν πολυ καλο να κατεβεις κ στη δεκαδα του 5...
    <Μηπως πρεπει ν'αρχισω να στελνω ταπερακια με κουριερ?

Senior Member
    Καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσια γιατι εχει ξυπνημα πριν τις 5 για να ειμαστε 8 στο Ριο.Φιλακια!

Senior Member
    κοριτσάρες μου χαίρομαι που επιτέλους μαζευόμαστε ..εσείς δηλαδή γιατί εγώ eod ήμουν το έρμο δεν πήγα πουθενά :Σ

Έχασα καλε 4 κιλά με το sake και έχω ακόμα μια βδομάδα να το κάνω...kaleeeeeeeee!!!!!!!!!!! σε 7 μέρες τέτοια ώρα θα έχω κάνει το χειρουργείο μου και θα οδεύω προς την "πρώτη μεταχειρουργική μου μέρα

Senior Member
    κορίτσια μια κοπέλα του φόρουμ ανακάλυψε πως μπορούμε να έχουμε ένα chat ..μήπως ενδιαφερόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε? μήπως είναι καλύτερα?

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=6100

Senior Member
    Καλημέρα όλη μέρα, ζέστανε σήμερα ο καιρός. Τόσες μέρες που φυσούσε και είχε δροσιά βαριόμουνα να πάω για μπάνιο, σήμερα όμως θα την κάνω με ελαφρά προς παραλία μεριά χιχιχι.

Senior Member
    καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου!

Senior Member
    καλά πλατσουρίσματα μελαχροινή μου οπτασία!
    Εγώ πάλι πλένω κουρτίνες, αλλά σε λίγο θα την κάνω για καφέδιασμα..

Senior Member
    καλημερα γοργονίτσα, καλά να κάνεις ό,τι κάμνεις!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Τζινα αν εχασες κ τωρα που εισαι με τη μαμα τι να πω?Για σενα που εισαι 1,70 θα ηταν πολυ καλο να κατεβεις κ στη δεκαδα του 5...
    <Μηπως πρεπει ν'αρχισω να στελνω ταπερακια με κουριερ?
    Τώρα με μπέρδεψες, αφού μου είχες πει ότι ο καθηγητής λέει ότι για το ύψος μου το φυσιολογικό είναι μέχρι 63 κιλά, όχι παρακάτω κι εγώ είχα πιστέψει ότι είμαι αφύσικη χιχιχι, δηλαδή τελικά είμαι φυσιολογική; Σ'ευχαριστώ για τα ταπεράκια αλλά μάλλον η μητέρα μου θα τα φάει κι αυτά χιχι. Δεν είναι το φαγητό το θέμα, η έρμη καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες μαγειρεύοντας διάφορα, μέχρι και κανονικό παγωτό πήρε χιχι κι εγώ καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες να φάω αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα, είναι και η φυστικογυμναστική που κάνω κι έτσι έγινε το κακό χιχιχι.

Senior Member
    Καλημέρα Μακ, ευχαριστώ για τα μελαχροινά σου κοπλιμέντα χιχι και καλό καφέδιασμα, τις κουρτίνες τις προσπερνάω γιατί δεν ενθουσιάζομαι με το πλύσιμο χιχι.
    Καλημέρα Γοργονίτσα, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

Senior Member
    κουκλες ακι εγω δουλιες κανω γιατι εχουμε και εμεις γενεθλεια αυριο ο αντρουλης μου και μεθαυριο η κορουλα μου! και μετα εχει η μακ !
    αντε παλι θα γεμισει το τοπικ γλυκα!!!!

Senior Member
    Καλημέρα και από εμένα

Αγγελικούλα διαβάζω για διπλό ρεπό! Να το χαρείς κορίτσι μου, εύχομαι να προλάβεις να ξεκουραστείς λίγο.

Η Γλαύκη μας τώρα θα είναι στο Ρίο και θα αφαιρεί τα ρόμποκοπ ράμματα, ωωω τι καλάααα! Πάνε και αυτά, άντε να δούμε και τι θα πει ο γιατρός αν και είμαι σίγουρη ότι θα πει τα καλύτερα για το σπασικλάκι μας. Γλαύκη μου αν φοβάσαι ή πονάς λίγο ξέρεις ε;... Χούφτωστον! :lol:

Τζινάκιον ούτε η μανούλα δεν σε έχει σώσει από την ακάθεκτη απώλεια χμμμμ, μήπως να αρχίζεις αντί να μαζεύεις τα φιστικάκια να τα τρως; Λέω μήπως; :P Καλά μπανάκια σήμερα!

Μακόνες με έβαλες σε σκέψεις με τις κουρτίνες χμμμ :lol: Προς το παρόν θα αναλάβω ένα βουνό σίδερο που προέκυψε μετά τις διακοπές και βλέπουμε.

Καλλιοπάκι καλημέρα όλα καλά; Μην μου πεις να έρθω να σιδερώσω, με το ζόρι θα κάνω και τα δικά μας :P

Senior Member
    Καλημέρα Ελάκι, καλό σιδέρωμα και άσε τις κουρτίνες ήσυχες, εγώ από εδώ που τις βλέπω μια χαρά μου φαίνονται! :lol: