Results 3,526 to 3,540 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-12-2009, 10:09 #3526
καλημερα κοριτσακια μου απο την βρωμιαρα σας, εχω τοσες μερες να μπω και να σας διαβασω που εχω πιασει πουρι,
εχω τρελη δουλεια και βαραω κατι 10ωρα, μπηκα σημερα γιατι σας πεθυμησα παρα πολυ............
ειστε ολες καλα βλεπω διαλεγεται τραγουδακια για τον γαμο σας, μπραβο μπραβο, αντε και η ωρα η καλη στις μελλουσες νυφουλες.
μετα την συναντηση μας στη Θεσσαλονικη δεν τα ειπαμε καθολου, περασα πολυ ωραια, γνωρισαμε και την γλυκια νεκταρια......
ποτε δεν περιμενα απο ενα τετοιο φορουμ να υπαρχουν τοσο ζεστοι και καθημερινοι ανθρωποι. μπορει η καθημερινοτητα να μας εχει κανει να χασουμε την κοινωνικοτητα μας αλλα τελικα και απο ενα "ψυχρο" ιντερνετικο χωρο βγαινουν τοσο ζεστοι και καλοσυνατοι ανθρωποι, ναι Ναταλια και για σενα τα λεω, μην κοιτας που δεν συμφωνουμε και πολυ στην κοσμοθεωρια μας αλλα η αγαπη και το νοιαξιμο ειναι δεδομενο, εγω αν δεν νοιαζομαι για καποιον δεν ασχολουμε μαζι του.
α, και κακιουλες δεν ειπα............
μπαρμπουνακι δεν ανοιγεται κανενα ζαχαροπλαστειο με την νεκταρια μας?
πενουλα ελπιζω να περνας καλα, και να φουσκωνει η κοιλιτσα............
σας ευχομαι ολες καλη χρονια, ευτυχισμενο το 2010.
για μενα θα ειναι σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!
- 30-12-2009, 10:30 #3527
Originally posted by NADINE
Μάλιστα!Το Χανελέλι είπε μια καλή χρονιά και χωρίς καν ν'ασχοληθεί,
κέρδισε την πρόσκληση στο δικό σου γάμο!Χάσαμε το 50% της ευκαιρίας!
Μας μένει μόνο η Μαιρηλουλού τώρα,εκτός κι αν έχουμε κι άλλο γάμο να επίκειται!
Κακό κορίτσι,δε θα ήταν κακή ιδέα να τη σκεφτόσουν εκείνη τη βαφή στο τικεράκι...
Εγώ,παντρεμένη καλέ;Ναι!Πες με και αδύνατη τώρα!Αφού ξεπαρταλιάζομαι
να βρω τραγούδι για εκείνον που θα με λατρεύει μπας και είναι στο γάμο της Λουλούς!
Στα σχέδια στο κεφάλι μου έφτασα μέχρι το Παρίσι!Στον ʼγιο Στέφανο του
(την ορθόδοξη εκκλησία) βρέθηκα το Μάιο,αλλά για τη βάφτιση της ανηψιάς μου
κι όχι για τον δικό μου γάμο!Εδώ με τον γαμπρό χωρίσαμε πριν 2 χρόνια,1 μήνα και 11 μέρες!
Όχι πως μετρά κανείς...Πάμε γι'άλλα λέμε τώρα...Λέμε...Αλλιώς,στρογκυ� �οκαθόμαστε!
κ στα δικα σας μεσα απτην καρδια μου...πρεπει πρωτα να το βαλετε στο μυαλο σας κ μετα στην καρδια σας!
30-12-2009, 10:37 #3528
Originally posted by basia
μετα την συναντηση μας στη Θεσσαλονικη δεν τα ειπαμε καθολου, περασα πολυ ωραια, γνωρισαμε και την γλυκια νεκταρια......
ποτε δεν περιμενα απο ενα τετοιο φορουμ να υπαρχουν τοσο ζεστοι και καθημερινοι ανθρωποι. μπορει η καθημερινοτητα να μας εχει κανει να χασουμε την κοινωνικοτητα μας αλλα τελικα και απο ενα "ψυχρο" ιντερνετικο χωρο βγαινουν τοσο ζεστοι και καλοσυνατοι ανθρωποι, ναι Ναταλια και για σενα τα λεω, μην κοιτας που δεν συμφωνουμε και πολυ στην κοσμοθεωρια μας αλλα η αγαπη και το νοιαξιμο ειναι δεδομενο, εγω αν δεν νοιαζομαι για καποιον δεν ασχολουμε μαζι του.
α, και κακιουλες δεν ειπα...........
Νομίζετε πως επειδή μου κάνετε όμορφα δωράκια θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό;
Ε!Όχι λοιπόν!Και που άργησα και γιατί άργησα και τι κάνω και με ποιόν το κάνω
και γιατί ν'αγαπώ εκείνον,που δεν εγκρίνετε και τι κάνει ο Βόλος και πώς πέρασα στο ταξίδι,
και πώς είναι τα κορίτσια και ένα σωρό άλλα,που τα απώθησα από την τραυματική εμπειρία!
Και με βάλατε να καθήσω σε μία γωνιά με στενή καρέκλα και πλαστικούρα για θέα
κι έπρεπε να κάνω το γύρω του κόσμου για να βγω ένα μέτρο μπροστά να βγάλω
φωτογραφία τους γλάρους μου,των οποίων το πέταγμα έχασα μάλιστα μέχρι να φτάσω!
Και με είχατε και νηστική σ'ένα μέρος με πολύ ωραίο φαγητό επειδή και καλά σας είχα πει παλιά
πως στην κουζίνα έχει για βοηθούς σεφ κάποιους Ratatouilles,λες και θα μας έτρωγαν τα ποντικάκια!
Και δεν ήρθατε και στην έκθεση MIRO που είχε δίπλα και με αφήσατε μόνη με την Πέννυ,που κοπανιόταν
στα γέλια με τα σελοτέιπ στα κολλάζ του κι έλεγε πως η κόρη της θα τα έκανε καλύτερα και δεν προλάβαμε
και το μουσείο φωτογραφίας μετά απέναντι που έκλεινε σε 5 λεπτά απ'τη στιγμή που φτάσαμε!
Δε μιλώ,δε μιλώ τόσο καιρό,αλλά να μην είμαστε και προκλητικοί,κοπελιά και να το παίζουμε
αθώες περιστερές!Ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει!Και πες μου μετά από όλα αυτά πού βλέπεις εσύ νοιάξιμο
και πάνω απ'όλα για ποιόν λόγο εγώ να ξαναέρθω σε συνάντηση μαζί σας;Ε;Ε;Ε;Μου λες,σε παρακαλώ;
Ταράχτηκα πάλι πρωί πρωί,χρονιάρες μέρες!Πάω να ηρεμήσω και θα το σκεφτώ πολύ να ξανάρθω...
Α,και για να μην ξεχνιόμαστε,βάζω ακόμα ένα τραγούδι για τη Μαίρη Λου,που θα το μεταφράσει η Βάσια για τιμωρία:
--->Andrea Bocelli & Giorgia : Vivo Per Lei
VIVO PER LEI
Vivo per lei da quando sai
la prima volta l'ho incontrata,
non mi ricordo come ma
mi è entrata dentro e c'è restata.
Vivo per lei perchè mi fa
vibrare forte l'anima,
vivo per lei e non è un peso.
Vivo per lei anch'io lo sai
e tu non esserne geloso,
lei è di tutti quelli che
hanno un bisogno sempre acceso,
come uno stereo in camera,
di chi è da solo e adesso sa,
che è anche per lui, per questo
io vivo per lei.
È una musa che ci invita
a sfiorarla con le dita,
attraverso un pianoforte
la morte è lontana,
io vivo per lei.
Vivo per lei che spesso sa
essere dolce e sensuale
a volte picchia in testa ma
è un puguo che non fa mai male.
Vivo per lei lo so mi fa
girare di città in città,
soffrire un po'ma almeno io vivo.
È un dolore quando parte.
Vivo per lei dentro gli hotels.
Con piacere estremo cresce.
Vivo per lei nel vortice.
Attraverso la mia voce
si espande e amore produce.
Vivo per lei nient'altro ho
e quanti altri incontrerò
che come me hanno scritto in viso:
io vivo per lei.
Io vivo per lei
sopra un palco o contro ad un muro...
Vivo per lei al limite.
...anche in un domani duro.
Vivo per lei al margine.
Ogni giorno
una conquista,
la protagonista
sarà sempre lei.
Vivo per lei perchè oramai
io non ho altra via d'uscita,
perchè la musica lo sai
davvero non l'ho mai tradita.
Vivo per lei perchè mi da
pause e note in libertà.
Ci fosse un'altra vita la vivo,
la vivo per lei.
Vivo per lei la musica.
Io vivo per lei.
Vivo per lei è unica.
Io vivo per lei.
Io vivo per lei.
Io vivo per lei.
30-12-2009, 10:45 #3529
Τέλος πάντων! Έχε χάρη,που είμαι ανώτερος άνθρωπος...
Και που το you tube έχει φυσικά και τη μετάφραση από κάτω...
I LIVE FOR HER
I live for her, you know, since
the first time I met her.
I do not remember how, but
she entered within me and stayed there.
I live for her because she makes
my soul vibrate so strongly.
I live for her and it is not a burden.
I live for her too, you know,
and don't be jealous:
she belongs to all those who
have a need that is always switched on
like a stereo in the bedroom,
to someone who is alone and now knows
that she is also for him; for this reason
I live for her.
She is a muse who invites us
to brush her with the fingers.
Through a piano
death remains far away;
I live for her.
I live for her who often knows
how to be sweet and sensual;
sometimes she stuns you but
it is a blow that never hurts.
I live for her. I know she makes me
travel from town to town
and suffer a little, but at least I live.
It is painful when she leaves.
I live in hotels for her.
It grows with supreme pleasure.
I live for her in the vortex.
Through my voice
it expands and produces love.
I live for her, I have nothing else,
and how many others I shall meet
who, like me, have written on their faces
"I live for her."
I live for her
on a dais or against a wall
I live for her to the limit.
...also in a harsh tomorrow.
I live for her to the very edge.
Every day
a conquest;
the protagonist
will always be her.
I live for her because now
I have no other way out,
because, you know, music
is something I have truly never betrayed.
I live for her because she gives me
rests and notes with freedom.
If there were another life I'd live it,
I'd live it for her.
I live for her, music.
I live for her.
I live for her, she is unique.
I live for her.
I live for her.
I live
for her.
30-12-2009, 10:46 #3530
ειπα και εγω να κανω ενα μπανακι σημερα που ηρθα γραφειο γιατι εχθες τελικα δεν εμφανιστηκα και τι διαβαζω? ολο παντριες ακουω, γαμιωτικα τραγουδια και προσκλησεις.....βρε κοριτσια, λετε το 2010 να παντρευτουν κι αλλα τα ανυπαντρα μελη του φορουμ? ειδικα καποιες που μετρουν 2 χρονια 1 μηνα και 11 ημερες? (ή μηπως 12? το 11 ηταν για τις 29/12 ή για τις 30/12? να ξερουμε δηλαδη....)
φιλακια σε ολα τα κοριτσακια, παντα τετοια ευχαριστα να ακουμε και μη ξεχασετε να μας στειλετε προσκλησεις. οχι οτι θα μας γνωρισετε στο γαμο σας αλλά εμεις τουλαχιστον θα ξερουμε οτι ειμαστε απο τη μερια της νυφης.....θα γνωρισουμε και τη νυφη.....αυτη δεν θα μας ξερει....θα βλεπει το βιντεο και θα παιρνει τηλεφωνο: "Barb, μηπως εισαι η μελαχρινη? ή η ξανθια? απο τις δυο ξανθιες, αυτη με τα μακρυα μαλλια η τα κοντα?" και αν πριν δει το βιντεο με τον γαμπρο: "ε, κατι φιλες θα ειναι....που να σου λεω ονοματα τωρα? να σου πω παντως οτι θα ερχοταν 10, τελικα ηρθαν οι 8, δεν ξερω ποιες ηρθαν με ακριβεια....."
εχω διαθεση σημερα. μηπως επειδη θα κανω τσουρεκοκεικ, κουραμπιεδες και σουσαμοπιτα το απογευμα? ή μηπως επειδη δεν θα κανω εγω το ρεβεγιον αλλά μια αλλη φιλη οποτε εγω δεν αγχωνομαι αφου θα παω κυρια με τις σακουλες στο ξενο σπιτι? ξερετε τι θα εχουν οι σακουλες ε? απο φαγητο ως γλυκο και παιχνιδια για τα παιδια.....α, ο γαλαξιας εχει μειον 30% σε ολα τα παιχνιδια αυτες τις μερες....και οτι μου ειχε αδειασει η ντουλαπα στο γκαραζ...ξαναγεμισε....
30-12-2009, 10:52 #3531
Originally posted by NADINE
Originally posted by basia
α, και κακιουλες δεν ειπα...........
Νομίζετε πως επειδή μου κάνετε όμορφα δωράκια θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό;
Ε!Όχι λοιπόν!Και που άργησα και γιατί άργησα και τι κάνω και με ποιόν το κάνω
και γιατί ν'αγαπώ εκείνον,που δεν εγκρίνετε και τι κάνει ο Βόλος και πώς πέρασα στο ταξίδι,
και πώς είναι τα κορίτσια και ένα σωρό άλλα,που τα απώθησα από την τραυματική εμπειρία!
Και με βάλατε να καθήσω σε μία γωνιά με στενή καρέκλα και πλαστικούρα για θέα
κι έπρεπε να κάνω το γύρω του κόσμου για να βγω ένα μέτρο μπροστά να βγάλω
φωτογραφία τους γλάρους μου,των οποίων το πέταγμα έχασα μάλιστα μέχρι να φτάσω!
Και με είχατε και νηστική σ'ένα μέρος με πολύ ωραίο φαγητό επειδή και καλά σας είχα πει παλιά
πως στην κουζίνα έχει για βοηθούς σεφ κάποιους Ratatouilles,λες και θα μας έτρωγαν τα ποντικάκια!
Και δεν ήρθατε και στην έκθεση MIRO που είχε δίπλα και με αφήσατε μόνη με την Πέννυ,που κοπανιόταν
στα γέλια με τα σελοτέιπ στα κολλάζ του κι έλεγε πως η κόρη της θα τα έκανε καλύτερα και δεν προλάβαμε
και το μουσείο φωτογραφίας μετά απέναντι που έκλεινε σε 5 λεπτά απ'τη στιγμή που φτάσαμε!
Δε μιλώ,δε μιλώ τόσο καιρό,αλλά να μην είμαστε και προκλητικοί,κοπελιά και να το παίζουμε
αθώες περιστερές!Ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει!Και πες μου μετά από όλα αυτά πού βλέπεις εσύ νοιάξιμο
και πάνω απ'όλα για ποιόν λόγο εγώ να ξαναέρθω σε συνάντηση μαζί σας;Ε;Ε;Ε;Μου λες,σε παρακαλώ;
Ταράχτηκα πάλι πρωί πρωί,χρονιάρες μέρες!Πάω να ηρεμήσω και θα το σκεφτώ πολύ να ξανάρθω...
30-12-2009, 10:52 #3532
χαχαχαχ Barb φοβερη οπως παντα!
Μακαρι ναμουν Αθηνα και θα εισασταν ολες καλεσμενες! κ ας εβρισκε μονο η ναντιν το τραγουδι!!!
Ναντιν αυτο με το να γινω μελαχροινη τοχεις πει 2 φορες αλλα δε το πιανω...ισως εχει πεσει το ΙQ λογω γιορτων τι να πω
30-12-2009, 10:54 #3533
Originally posted by badgirl
ax bre ναντιν αν δε τα θεωρουσες τοσο μακρυα απο εσενα ολα αυτα θα τα εφερνες πιο κοντα.,,
κ στα δικα σας μεσα απτην καρδια μου...πρεπει πρωτα να το βαλετε στο μυαλο σας κ μετα στην καρδια σας!
δεν ήμουν ποτέ το κλασσικό κοριτσάκι εγώ να ονειρεύομαι τούλια και γάμους...
Κι αν κάποια στιγμή το σκέφτηκα για έναν άνθρωπο ήταν για όσα για κείνον νιώθω,
αλλά κυρίως για να μην υφίστανται κοινωνικό ρατσισμό τα...μπάσταρδα παιδιά μας...
Μάλιστα έλεγα,ας πάνε πρώτα στο δημοτικό,μήπως δε θα τα πείραζαν και θα παντρευόμασταν άδικα.
Τέλος πάντων...με τον άνθρωπο αυτό δε σταματήσαμε ν'αγαπιόμαστε δυνατά,
απλά στα 10 χρόνια που ζήσαμε μαζί,δεν ήμασταν ο ένας το καλύτερο για τον άλλον,
οπότε ζούμε στην ίδια πόλη χωριστές ζωές και πού και πού τηλεφωνιόμαστε
για να συνεχίζουμε τις βαρύγδουπες δηλώσεις του πόσο λατρευόμαστε,
ρίχνουμε κανά κλάμα,τις ευχές μας για τον άλλον να είναι καλά,κλπ,κλπ...
30-12-2009, 10:57 #3534
Μακαρι ναμουν Αθηνα και θα εισασταν ολες καλεσμενες!
30-12-2009, 10:58 #3535
Originally posted by BARB3
Μακαρι ναμουν Αθηνα και θα εισασταν ολες καλεσμενες!
30-12-2009, 11:05 #3536
xaxaxaxa τυχερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεες αυτη ειναι ζωη!!! στον λευκο τον πυργοοοοοοοοο πηρα τα φιλια της!!!! κι ειχε κι ενα σπιτιιιιιιιι στην καλαμαριαααααααα
30-12-2009, 11:07 #3537
Ναντιν μου η αγαπη δε θελει δηλωσεις αλλα πραξεις, αστον εκει που ειναι στο παρελθον και παμε γιαλλα! οσο για τον γαμο ποτε δεν τον ονειρευτηκα ουτε γω,,,αλλα ανυπαντρη απο το σπιτι δεν φευγω, που θα βρω καλυτερα?
30-12-2009, 11:24 #3538
καλε στραβα ξυπνησες?
που την βρηκες τετοια κακια πρωι πρωι..............πισω απο αυτη την γλυκια φατσουλα........
κακο ειναι να θελουμε να μαθουμε πως ειναι ο Βολος και τα κοριτσια απο την Πελλοπονησο?
οσο γιαυτον που θες να αγαπας την να πω τωρα παλι, θες να με συγχισεις ξανα πρωτοχρονιατικα?
καλα ε θα κανονισουμε ξανα κιτσεν για φαγητο και δεν θα σου πουμε τιποτα, να δουμε μετα τι θα λες, ακουσε εκει δεν θελει να ξαναβγει μαζι μας γιατι καναμε κανα δυο ερωτησουλες παραπανω............
υ.γ δεν με εχεις εμενα για γαλλικα και πιανο? γιατι επειδη καπνιζω στριφτα τσιγαρα?
απο τα αλωνια στα σαλονια............
30-12-2009, 11:55 #3539
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
Επανήλθα σήμερα μετά από μία εβδομάδα σχεδόν απουσίας και βρώμας στο μπάνιο μας με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ...
σας διαβάζω πολύ ώρα και έχω γελάσει απίστευτα μαζί σας μου λείψατε όλες πολύ...
τα χριστούγεννα λείπαμε οικογενειακώς είχαμε πάει Ηγουμενίτσα για έναν αρραβώνα και μετά περάσαμε από ΜΕΤΣΟΒΟ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ και εχθές κάναμε και μία περατζάδα από Βόλο για μια δουλειά του άντρα μου ..
ε!!!!σήμερα ήρθα για δουλειά...
δεν συζητώ για δίαιτα γιατί δεν έκανα δεν με ενδιέφερε να κάνω του χρόνου...
διαβάζω για γάμους για τραγούδια γάμου για παλιές ιστορίες αγάπης...
το δικό μου τραγούδι του γάμου ήταν το ENDLESS LOVE σήμερα θα αφιέρωνα στον άντρα μου το
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....
θελω να ευχηθω σε όλες τις κούκλες του τόπικ, μπάρμπι ναντίν βάσια πριγκίπισσα ευγενία ξένια μαρικάκι
(ευχαριστώ αγάπη μου για την αφιέρωση) λίντα χανελάκι αλεξάνδρα μπάντ γκέρλ λιλάκι νεκταρινάκι και όλες τις υπόλοιπες συγνώμη αν ξέχασα καμμία.
ΤΟ 2010 να είναι μια υπέροχη χρονιά για όλες μας
υγεία, αγάπη και ότι επιθυμεί η κάθε μία
ας αφήσουμε πίσω πράγματα και καταστάσεις που μας πόνεσαν (και κιλά βεβαίως βεβαίως) και ας κάνουμε μια νέα αρχή, είναι τόσο όμορφη και λίγη η ζωή μας για να αναλώνομαστε σε πονεμένες καταστάσεις...
ας γελάμε κάθε μέρα με ασήμαντα πράγματα ας ζουμε κάθε στιγμή ....το σήμερα ....
εύχομαι το 2010 να καταφέρω να σας γνωρίσω όλες να πάμε για καφέ ή και για φαγητό
αλήθεια για μπουζούκια τι λέτε ???? να πιούμε και να τα σπάσουμε....
χαίρομαι που σας γνώρισα σας αγαπώ όλες
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ...
30-12-2009, 13:28 #3540
ενα τελευταιο φιλακι απο εμενα κοριτσια για αυτη τη χρονια...σχολαω και δεν ξαναπαταω στο γραφειο ακαι απο το σπιτι χλωμο το βλεπω....
να περασετε καλα, με υγεια και ευτυχια και σας ευχομαι ο καινουριος χρονος να φερει στην αγκαλια σας οτι πραγματικα επιθυμει ο καθενας.
τα λεμε του χρονου
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή