Results 35,446 to 35,460 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-08-2012, 20:00 #35446
ava μας καλως ηρθες καλο χειμωνα να εχεις και παντα να περνας ετσι ομορφα!
- 27-08-2012, 20:28 #35447
Αβα καλώς όρισες, χαίρομαι που ευχαριστήθηκες τις διακοπές σου και πέρασες τόσο όμορφα, καλό χειμώνα.
Πάω τώρα να κάνω μπάνιο γιατί είμαι από πάνω έως κάτω μέσα στο χώμα. Μάζευα όλη μέρα φυστίκια και πριν λίγο κάθησα. Το πρωί που έκαιγε ο ήλιος μάζευα φορώντας το μαγιό μου και κάθε τόσο πήγαινα στο ντους που έχουμε στον κήπο και βρεχόμουνα. Παρόλο που είναι κρύο το νερό στο ντους με τέτοια ζέστη που έκανε ούτε που το καταλάβαινα. Το απόγευμα είχε ένα δροσερό αεράκι και ήταν καλύτερα συν του ότι δεν με μουρμούραγε και η μάνα μου χιχι. Κάθε μέρα με μουρμουράει που με βλέπει να μαζεύω κάτω από τον ήλιο αλλά αυτή τα λέει αυτή τ'ακούει χιχι, αφού φοράω καπέλο και ειδική ζώνη στη μέση μου και βρέχομαι δεν παθαίνω τίποτα. Δεν έχω αφήσει φυστίκι για φυστίκι, καλόμαθα κάθε μέρα και δεν ξέρω τι θα κάνω τον Σεπτέμβριο που δεν θα έχει πια για να μαζεύω. Ασχετο, αλλά σκέφτομαι να φτιάξω επιτέλους γλυκό μωσαϊκό τις επόμενες μέρες, που το λιγουρεύομαι πριν κάνω το sleeve, γιατί με τόση άσκηση που κάνω κάθε μέρα μάλλον θα δω σύντομα το 59, οπότε θα το φάω χωρίς τύψεις χιχιχι. Προς το παρόν απαγόρεψα στη μητέρα μου να ξαναπάρει οικογενειακό παγωτό για λίγο καιρό γιατί επειδή εγώ τρώω λίγο το υπόλοιπο το τρώει όλο μόνη της, ευτυχώς συμφώνησε.
27-08-2012, 22:20 #35448
Kοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!Το παιδι ειναι πολυ καλυτερα,εκανε κ μπανιο.Κανονισαμε ραντεβου για τα ραμματα την αλλη Δευτερα κ τωρα εχουμε το προβλημα αν θα αφησουν σημαδια!Ειδε τις τομες το απογευμα που της εκανα αλλαγη κ ειναι μικροσκοπικες αλλα της φαινονται τεραστιες.Εχει επηρεαστει κ απο τις δικες μου που ειναι πραγματι χαλια αλλα οι δικες της,3 ,ειναι ουτε ποντος η καθε μια.Μεσα στην ατυχια της ειχε την τυχη να την χειρουργησει ενας καθηγητης με ειδικοτητα σε Αγγλια κ ο μονος στην Ελλαδα που εχει κανει κ στην Ιαπωνια μετεκπαιδευση στην λαπαροσκοπικη.
καλως ορισε το Κατερινακη μας κ η Αβουλινα μας!Καλο χειμωνα να λεμε απο δω κ περα!
27-08-2012, 22:25 #35449
Αβουλίνα καλωσόρισες!!!
Πόσο χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα στις διακοπές σου! Θυμάμαι που μας έγραφες ότι φεύγεις χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες και τελικά ξαφνιάστηκες από το πόσο καταπληκτική είναι η Κρήτη και τα όμορφα που έχει να προσφέρει στους επισκέπτες της. Σε νιώθω πολύ ανανεωμένη και καλόκεφη που σημαίνει ότι γέμισες και τις μπαταρίες σου
.
ΦιστικοΤζίνα μου σήμερα σε σκεφτόμουν γιατί πήγα στην λαϊκή και είδα φιστίκια αιγίνης με το τσόφλι τους σε ένα πάγκο και τα πουλούσαν 5? το κιλό!!! Μήπως να στήσεις και εσύ ένα πάγκο να πουλήσεις κανένα φιστίκι να βγει το μεροκάματο;
27-08-2012, 22:29 #35450
Εγώ Γλαύκη μου θα ευχηθώ προς το παρόν σε όλες μας καλό φθινόπωρο γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι από τώρα τον χειμώνα χιχιχιχι
Πόσο χαίρομαι που η κορούλα σου νιώθει καλύτερα! Είναι χαζούλα που κάθεται και ανησυχεί για τρεις μικρές τομούλες τις οποίες αν την ενοχλούν τόσο πολύ μπορεί να πάει να τις κανει πλαστική και να μην φαίνονται σχεδόν καθόλου! Χαίρομαι που μέσα στην ατυχία της ήταν τυχερή να πέσει σε καλά χέρια, αλλά και εσύ δεν τα άφησες στην τύχη τους τα πράγματα.
27-08-2012, 22:32 #35451
Γλαύκη πιστεύω ότι η κόρη σου θα συνηθίσει σιγά σιγά τις τομές της, ίσως επειδή έγιναν όλα ξαφνικά και δεν ήταν προετοιμασμένη να είναι το πρώτο σοκ σήμερα που τις είδε. Οταν σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν μπορεί να μην ανησυχεί τόσο πολύ για τα σημάδια. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά που λένε.
27-08-2012, 22:37 #35452
Ελάκιον η αδερφή μου παίρνει τα ψημένα φυστίκια 5 ? τα 400 γρ. από ένα μανάβικο που φέρνει νόστιμα φυστίκια, γι'αυτό και έχει χαρεί τώρα που θα έχει προμήθεια για τον χειμώνα χιχι.
27-08-2012, 22:39 #35453
Αυτή τη στιγμή έχει δροσίσει και είναι πολύ ωραία, φυσάει αρκετά και είναι πολύ δροσερός ο αέρας. Χαίρομαι γιατί το βράδυ θα κοιμηθώ μάλλον χωρίς ανεμιστήρα.
27-08-2012, 22:43 #35454
Και εδώ Τζίνα μου είναι λίγο πιο ανεκτά από χθες το βράδυ αλλά δυστυχώς ο αέρας ακόμη να αρχίσει να μας φυσάει
. Που θα πάει όμως τον περιμένουμε από ώρα σε ώρα τον Βοριά
27-08-2012, 22:54 #35455
Αχ! Τζινακι μου!Παντα με την κοιλια της ειχε μια μανια.δεν νομιζω οτι θα τις συνηθισει ποτε.Απο τωρα μιλαει για πλαστικη,αλλα απο οτι μου ειπαν κ με πλαστικη θα φαινονται οι γραμμουλες.Ελπιζω σε 6 μηνες να φινονται τοσο λιγο που να ειναι αναξιο λογου.
Με εχεις λιγωσει με αυτα τα φυστικια!Το πρωτο που θα φαω μολις το επιτρεψουν αφου ειναι κ η αδυναμια μου.Παντως οταν ερθω επανω κ εχεις αφραγκιες φγαζουμε ενα παγκο στο μοναστηρακι με καλοψημενα φυστικακια !Ειμαι καλος πωλητης θα γινουν αναρπαστα!
Ελακι μου καλο ειπα χειμωνα γιατι ετσι που εχουμε γινει απο το αμανικο παμε στο παλτο κατευθειαν!Κ φετος θα εχουμε σκληρο χειμωνα λεει.Ειναι που μας περισσευουν λεφτα για πετρελαιο κ κλιματισμο!
Λιλα δεν σου ειπα καλως να δεχτειτε τους ξενους σας.Κ δεν χρειαζεται να ξεπαρταλιαζεσαι για να ειναι ολα στην εντελεια.Κανεις δε βλεπει,εμεις μονο.
Κοιμηθηκα εχτες απο τις 12 μεχρι τις 8 κ το μεσημερι αλλες 2 ωρες αλλα τα εχω παιξει.Εχω κ κοσμο να μπαινοβγαινει,να τραταρεις γλυκο,να μαζεψεις ποτηρια.Θελω το κρεββατι μου κ την ηρεμια μου....
27-08-2012, 23:08 #35456
Γλαύκη τώρα που είπες Μοναστηράκι, περνούσα από εκεί με τη Μακ τις προάλλες και της έδειξα που φάγαμε και γελούσαμε γιατί σκεφτόμασταν ότι την επόμενη φορά που θα φάμε πάλι εκεί θα πάρεις κι εσύ το υπόλοιπο φαγητό μαζί σου σε πακέτο χιχι.
27-08-2012, 23:11 #35457
Γλαύκη μου και εγώ αυτό φοβάμαι φέτος με τον χειμώνα που μας περιμένει και λέω να τον καθυστερήσουμε λίγο έστω και στα λόγια!
Μα καλά εσείς είστε φρεσκοχειρουργημένες και έχετε και μουσαφίρηδες; :crazy:
27-08-2012, 23:23 #35458
Ειχαν ερθει φιλες,Γιαγια,θεια κ ανηψια να τη δουν κ τωρα εχει πεσει ξερη κ κοιμαται αφου ειχε σηκωθει κ ηταν στη βεραντα.Αυριο αναμενεται νεο κυμα απο φιλες κ φιλους.Κ τρεχω κ εγω να συγυραω κ το σπιτι που με αυτον τον αερα γινεται χαλια.να μας δροσιζε κιολας!
27-08-2012, 23:39 #35459
Κούκλες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
27-08-2012, 23:49 #35460
καληνυχτα κ απο εμενα!Απλωνω ενα πλυντηριο κ παω κ εγω για τις αγκαλες του Μορφεα.Ελπιζω να μην παρεξηγηθει η Μακ...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή