ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2366
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2366 of 2553 FirstFirst ... 1366186622662316235623642365236623672368237624162466 ... LastLast
Results 35,476 to 35,490 of 38289
    Senior Member
    :roll::roll::roll::roll::roll:

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!
    Επιτέλους δρόσισε!!! Γιούπιιιι! Βέβαια έχει σηκώσει ένα Βοριά που μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει αλλά χαλάλι του γιατί ο καύσωνας δεν παιζόταν!
    Αγγελικούλα μου εύχομαι να μην προστεθείς και εσύ στο κλαμπ των ανέργων. Είναι δύσκολοι οι ρυθμοί της δουλειάς σου αλλά στις εποχές που ζούμε δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε επιλεκτικές, οπότε εύχομαι να μην χρειαστεί να την ζήσεις και αυτή την εμπειρία.
    Θυμάμαι όταν το 2007 έψαχνα για δουλειά ακόμη και μέσα στον Αύγουστο είχε ένα σωρό αγγελίες για να στείλω βιογραφικό, ήμουν σε θέση ακόμη και να επιλέξω τι θέλω να κάνω! Τώρα πια δεν έχει τίποτα να πάρει :grind:. Χθες κοιτούσα τις ελάχιστες αγγελίες για μηχανικούς, οι οποίες ήταν τόσο εξειδικευμένες που αναρωτιέμαι ποιος θα ανταποκριθεί στην ζήτηση uzzled:.

Γλαύκη μου αυτό στην επαρχία με τους μουσαφιρέους ενώ είσαι σε κατάσταση ανάρρωσης δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω... Καταλαβαίνω ότι νοιάζονται και θέλουν να σας δουν και να πουν ένα περαστικά, άντε να πέρασουν από το σπίτι και να αφήσουν ένα μαγειρεμένο φαγητό, όπως κάνουν και στο χωριό μου, αλλά να κουράζεσαι τώρα με επισκέψεις και καφέδες το βρίσκω κάπως άκαιρο και κουραστικό. Και οι δύο έχετε ανάγκη από ύπνο, ξεκούραση και ηρεμία μετά την ταλαιπωρία που υποστήκατε. Σε παρακαλώ μην κάνεις πολλά πολλά και μου κουράζεσαι, το σπίτι δεν χρειάζεται να γυαλίζει, έχεις ήδη την φροντίδα του εαυτού σου και της κόρης σου μην το παρακάνεις ε καρδιά μου;

Ναταλόνι μου τρελιάρικο πόσο χαίρομαι που απολαμβάνεις τις διακοπές σου μετά καμακίου βεβαίως βεβαίως! :lol: Ωστε γλυκούλης ο πιτσιρίκος ε; Άντε περιμένουμε και το sequel χιχιχιχιχι

Senior Member
    Αααα ξέχασα και το φλερτ της Άβας!!!

Άβα μου θυμάμαι κάποτε που μας είχες γράψει για έναν τύπο που σου άρεσε πολύ και δεν τολμούσες να τον πλησιάσεις με τίποτα! Μάλλον για τον ίδιο θα μιλάμε και χαίρομαι που βρήκες το θάρρος να του ζητήσεις να βγείτε και μάλιστα να τον καλέσεις και στον τόπο που ζεις. Θέλει τόλμη αυτό που έκανες και χαίρομαι που το γεγονός ότι έχεις ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, μαζί με μία διάθεση περιπέτειας που πάντα μας πιάνει στις διακοπές μας, ήταν αρκετά για να νιώσεις δυνατή και να τολμήσεις να διεκδικήσεις τον άντρα που σου αρέσει. Εύχομαι να προχωρήσει αυτή η ιστορία, αλλά ακόμη και αν ο άντρας αυτός δεν ανταποκριθεί όπως θα ήθελες εγώ το θεωρώ τεράστια επιτυχία να ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου σε βαθμό που να διεκδικείς αυτό που επιθυμείς!

Senior Member
    Τζινάκι δεν παιζεσαι!!!!!

Senior Member
    :crazy::crazy::crazy::crazy:

Senior Member
    Πίσω στο σπιτάκι μου, μετά από λίγη αναγνωριστική εργασιακή γεύση.. Τι τα θελα τα μπικουτί; Βρήκα ένα σωρό λογαριασμούς να με περιμένουν. :grind:
    Στα νέα μας τώρα: Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλη ανεργία! Εύχομαι στην Αγγελικούλα μας να παραμείνει στη θέση της και να μη χρειαστεί να επικαλεστεί το νέο γκάτζετ της Τζίνας, μαζί και με άλλα παρόμοια, που δυστυχώς κυκλοφόρησαν και έχουν το θράσος να συνεχίζουν να κυκλοφορούν στην Ελλάδα..
    Τζίιινα, το ξέρεις πως κοιμάμαι με μια λούτρινη μαιμού, ε; Αυτή τη στιγμή γίνονται βαφτίσια και το όνομα αυτής Τζίνα! Έτσι, κάθε βράδυ θα σε έχω δίπλα στο μαξιλάρι μου!
    Eli μου, απορώ με τη μνήμη σου. Ναι, για τον ίδιο μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου. Πέρυσι, όταν έμπλεξα με εκείνον τον γελοίο, του επέτρεψα να μου φέρεται απαξιωτικά και το χειρότερο: Αισθανόμουν ότι το άξιζα κιόλας. Γιατί παρακαλώ; Γιατί είχα την ατυχία να χάσω τον έλεγχο του εαυτού μου; Δεν κατάλαβα! Που να δεις τώρα, μεγαλεία η Άβα σου! Μου άνοιγε τις πόρτες στο αυτοκίνητο, με άφηνε να προπορευτώ, κάνοντας τη γνωστή ευγενική χειρονομία (φοβόμουν για τον cul μου, αλλά είπα να αφήσω στην άκρη τα κόμπλεξ και να το απολαύσω), μου αγόρασε τσιγάρα. Τόλμησα να ζητήσω νερό από τη σερβιτόρα και αυτή με ξέχασε. Εκεί να δεις.. Την κάλεσε και της είπε, η κυρία ζήτησε νερό, μην το καθυστερείτε, παρακαλώ.. Έσπρωξε μπροστά μου το μπωλ με τα φυστίκια, μου άναψε το τσιγάρο, τη στιγμή που κρατούσα ήδη αναπτήρα. Όταν με πήγε σπίτι μου, περίμενε μέχρι να μπω στην πόρτα και μετά έφυγε. Κύριος, παιδί μου, με έκανε να αισθανθώ κυρία, σημαντική. Όσο για τον πρώην.. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να με ξεμοναχιάσει σπίτι του για τα περαιτέρω, χωρίς καν να τηρεί τα προσχήματα. Λες και η μόνη μου έννοια ήταν το σεξ και μάλιστα με αυτόν! Εννοείται πως δεν πήγα. Με κοιτούσε λιγωμένα και αηδίαζα. Με το πρόσχημα κάποιου ίχνους αέρα που είχε βγει είπε, δροσιά παιδί μου, μπορείς πλέον να αγγίξεις τον άλλο, και άρχισε το πάνω χέρι, κάτω χέρι. Χούφτωστην, χούφτωστην, ένα πράγμα! Ακόμη μεγαλύτερη η αηδία και μηδενική η ανταπόκρισή μου.
    Ένα περίεργο πράγμα, βρε κορίτσια.. Όταν μας ενδιαφέρει ένας άντρας και του το δείχνουμε, τότε τρώμε στη μάπα ότι σκουπίδι έχει στην ψυχή του. Μόλις ξεφύγουμε από την επιρροή του, τότε αρχίζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και τα καλοπιάσματα. Μόνο που δεν μας ενδιαφέρει πια.. Ευτυχώς!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Ένα περίεργο πράγμα, βρε κορίτσια.. Όταν μας ενδιαφέρει ένας άντρας και του το δείχνουμε, τότε τρώμε στη μάπα ότι σκουπίδι έχει στην ψυχή του. Μόλις ξεφύγουμε από την επιρροή του, τότε αρχίζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και τα καλοπιάσματα. Μόνο που δεν μας ενδιαφέρει πια.. Ευτυχώς!
    Αυτό ξαναπές το......

Senior Member
    Αμ, θα το ξαναπώ, Αγγελικούλα μου, θα το ξαναπώ!
    Όσο θυμάμαι τα περσινά μου ρεζιλίκια.. Τον κάλεσα και ήρθε το Σεπτέμβριο. Είχα να τον δω ένα μήνα. Με το που άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου να τον καλωσορίσω όρμηξε πάνω μου. Κάτσε, βρε παιδάκι μου, είπα, έχω να σε δω καιρό. Άσε πρώτα να επέλθει η οικειότητα, να μιλήσουμε, να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ τα είπα, εγώ τα άκουσα. Αφού ξημερωθήκαμε, ήπιαμε καφέ και εκεί είπε πως δεν ταιριάζουμε και πρέπει να τελειώνει η ιστορία μας και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του. Με το ζόρι τον έσυρα σε ένα ταβερνάκι, να του κάνω το τραπέζι, γιατί του το είχα υποσχεθεί. Δεν ήθελε και ήταν μες στα μούτρα. Όλο επικρίσεις, αρνητικά σχόλια και μπηχτές για μένα, για τα γούστα μου, για τον τρόπο ζωής μου, για το μέρος που ζω, για τη δουλειά μου, για τα πάντα. Το μόνο που θυμάμαι είναι η σκόνη από το αυτοκίνητό του που έφευγε με γκάζια, μη τυχόν και μείνει κανένα δευτερόλεπτο παραπάνω κοντά μου.. Τώρα πια, ό,τι και να έκανε είχε χαμένο το παιχνίδι. Ευτυχώς σέβομαι πια τον εαυτό μου και απαιτώ συνοδεία επιπέδου. Αν δε μπορώ να την έχω, έχει καλώς. Προτιμώ την αξιοπρεπή μοναξιά.

Senior Member
    Αβουλίνι χαίρομαι για το τζινομαϊμουδάκι σου που σου κρατάει παρέα στον ύπνο, κι εγώ μη νομίζεις, όλη μέρα στον ήλιο μοιάζω σαν τον cul της μαϊμούς! :lol: Ξέχνα τον πρώην παπαρόπουλο και σου εύχομαι με το καλό να δεχτείς τον χειμώνα στα μέρη σου το 10 το καλό το κρητικό χιχιχι.

Senior Member
    Αβα μου έτσι είναι όπως τα λένε , φτύνεις και κολάνε , τους δίνεσαι και λακίζουν. Χαίρομαι που βρήκες την αυτοπεποίθησή σου και κάνεις βήματα και τολμάς πράγματα που δεν θα τολμούσες πριν. Ο εν λόγω κύριος που σε ενδιαφέρει διαμένει στην περιοχή σου ή στην όμορφη Κρήτη?

Senior Member
    Το θέμα, Κατερίνα μου, είναι ότι μένει μακρυά μου, δυστυχώς.. Δεν έχω πολλές προσδοκίες, αλλά χαίρομαι που δουλεύω τα μέσα μου και που φροντίζω να κάνω τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Τόνους από αυτές χρειάζομαι!
    Δεν πειράζει, σιγά σιγά και όλα θα γίνουν. Προς το παρόν παραδειγματίζομαι από τα λάθη μου, συνεχίζω το σεμινάριο "αυτοπεποίθηση" και ελπίζω στα καλύτερα, αποφεύγοντας, εννοείται, τοξικές σχέσεις, σε κάθε επίπεδο.

Πάω να φάω!! Φρόντισα και βούτηξα από τη μαμά το τάπερ της αμαρτίας! Μελιτζάνες ιμάμ μπαιλντί, με ψημένη φέτα από πάνω! Το προόριζε για τον αδελφό μου (για μένα είχε κάτι διαιτητκές αηδίες), αλλά το βούτηξα και πάω να το απολαύσω! Έπειτα με περιμένει η Τζίνα στο κρεβάτι.. Σόρρυ Τζινάκο μου, αλλά χάθηκε να είναι κάποιος άλλος; :bigsmile: Καλό μεσημέρι, κορίτσια, μου! Φιλάκιααα!!

Senior Member
    avaki, welcome back! πάρε και μια κομμάτι τουρτίτσα μια και έλειπες στη γιορτή και στα γενέθλια μου!

Senior Member
    Μην ανησυχείς Αβα μου, καταλαβαίνω τι εννοείς, ούτε εγώ θα ήθελα να έχω εσένα στο κρεβάτι μου! :lol: Σου εύχομαι να αντικαταστήσεις σύντομα την Τζίνα με μία τρυφερή αγκαλιά.

Senior Member
    Μακόνι μου!! Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις!!
    Έβαλες μπροστά μου το κομμάτι που θα διάλεγα.. Μμμ, σμάρτις και κομμάτια σοκολάτας και τρία πουράκια και σοκολατάκια γεμιστά.. Θα τα φάω όλα, όλα, όλα!! Και μετά, θα πεταχτώ στην Κρήτη να τσιμπήσω και κάτι τι.. :bisou:

Senior Member
    Τζινάκο μου, μόλις πληρωθεί η κενή θέση στο πλευρό μου, η Τζίνα θα πάει να κρυφτεί, δυστυχώς.. Μη τη δει ο άνθρωπος και σκιαχτεί! :lol::lol: