ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2370
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2370 of 2553 FirstFirst ... 1370187022702320236023682369237023712372238024202470 ... LastLast
Results 35,536 to 35,550 of 38289
    Senior Member
    γεια σας αγαπημενες μου.

Senior Member
    μοναδική Μαρία, πότε έχεις κανονίσει για την επέμβαση? το ξέρεις ήδη αλλά θα το πω και εγώ, η υγεία σου έρχεται πρώτη. Οι αγαπημένοι σου θα σε στηρίξουν είμαι σίγουρη, έστω και την ήστατη στιγμή.

Όσο για τα φυστίκια τι να πω.... μιλάμε για κόλαση!! αυτός ο κουβάς είναι ικανός να καταρρήψει όλα τα μανίκια εδώ μέσα!

Σήμερα πάω αγορά για να ψωνίσω μερικά καινουργια ρούχα για την νέα δουλειά καθώς η ενδυμασία εκεί που πάω είναι πολύ " ταγιερ- κοστούμι" φαση και δεν έχω ούτε ένα τώρα πια. Πονάει η τσέπη μου αλλά τι να κάνω.. πως να εμφανιστώ? Σκοπεύω βέβαια να παω κανενα Ζαρα και H&M οπου οι τιμές είναι πιο προσιτές. Με βλέπω να κόβω το κάπνισμα για να την βγάλω αυτόν τον μήνα.

Senior Member
    Καλησπέρα τσούπρες μου

Senior Member
    Καλησπέρα Ελάκιον. Λιλάκι πως πάνε τα πράγματα στο σπίτι με τους επισκέπτες; Το μωράκι σταμάτησε να κλαίει ή θα φωνάξεις τον Ηρώδη; χιχι Κατερίνα καλά ψώνια.

Senior Member
    Καλησπέρα Φιστικοτζινάκι μου! :love:
    είμαι λίγο φρικασρισμένη αυτές τις μέρες και προσπαθώ να οργανωθώ να κάνω δυο τρία πράγματα που με απασχολούν, αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη!

Senior Member
    Καλησπερα σαααααααας!!!!!! Τι μου κανετε?
    Μοναδικη μου τωρα ειδα το ποστ σου! Λυπαμαι που νιωθεις χαλια και που η οικογενεια σου σκεφτεται τον εαυτο της! Ειμαι 100% σιγουρη οτι ΟΛΟΙ τουα ανησυχουν για εσενα και επειδη εκανες προσφατα και το μανικι τους ηρθε λιγο βαρυ και ψιλοφοβουνται.. Να δεις που ολα θα πανε καλα και σε λιγο θα εισαι και χολη free και θα νιωθεις τελεια!!
    Προσπαθησε να τρως αγαπη μου μην παθεις και τιποτα οκ?
    Εγω σημερα θα βγω (παραξενοοοοο!!! χαχαχαχαχα) και λεω να παω να ζυγιστω κι ολας.. Δεν ειναι και σιγουρο, θα δω!!
    ΕΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ 5 ΜΗΝΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σαν ενας μου φαινεται!!! ΧD

Senior Member
    Τζινακο ειμαι χαλια.εχω αρρωστησει με αυτη την υποθεση.δεν τρωω δεν κοιμαμαι με εχει πειραξει το εντερο μου.ουτε νερο δεν θυμαμαι να πινω.προσπαθω να το παρω αλλιως αλλα προς το παρον με εχει παρει απο κατω.

Senior Member
    λιλακι υπομονη ποσο θα κατσουν πια???
    σε λιγο θα βρεις παλι τη σειρα σου

Senior Member
    βαμπιρακι ποτε ερχεσε αθηνα??

Senior Member
    στις 7 του μηνα θα φυγουν καλλιοπη μου εχουν μερες ακομα.ευχομαι να μην κανω παλι βολτα στο νοσοκομειο

Senior Member
    Γιατι ρε Λιλα μου σε πειραζουν τοσο? Ειναι πολυ σπαστικοι??
    Καλλιοπη μου τωρα σε λιγο θα παρω παλι τηλ τον Ευαγγελισμο για να μου πουν ημ/νια!!! Μολις μου πουν θα σας πω!!!
    Μου ελειψε η Αθηνααα!!!

Senior Member
    ναταλιτσα στον ευαγγελισμο θα κανεις το pet-scan???οταν βρω χρονο θα σας γραψω ολη την ιστορια και θα καταλαβετε γιατι ειμαι τσαντισμενη

Senior Member
    Λίλα είμαι σίγουρη ότι έχεις τους λόγους σου που νοιώθεις έτσι, όμως δεν είναι λύση να κάνεις κακό στον εαυτό σου παραλείποντας τα γεύματά σου ή καταλήγοντας στο νοσοκομείο. Ετσι προσθέτεις και άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα. Προσπάθησε να κλείσεις τα αυτιά σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Senior Member
    λιλακι κοιτα τον εαυτο σου και ασε τους αλλους
    καλα στα λεει η φυστικοτζινα μη τρεχεις σε νοσοκομεια δεν ειναι καιρος για τετοια αντε και περιμενουμε να ερθεις αθηνα

Senior Member
    Συνφωνω με την γιατροΤζινα!!
    Ναι Λιλακι μου στον Ευαγγελισμο, εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως!! Βασικα μπορω να την κανω σε 4 νοσοκομεια και στον Ευα βγαινει αποοτι φαινεται γρηγορα και ειναι και καλο νοσοκομειο..