ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2373
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2373 of 2553 FirstFirst ... 1373187322732323236323712372237323742375238324232473 ... LastLast
Results 35,581 to 35,595 of 38289
    Senior Member
    Γλαύκη και να έρθεις Αθήνα εγώ δεν θα είμαι εκεί πριν τα μέσα Οκτωβρίου, γι'αυτό σου λέω ότι μάλλον θ'αργήσουμε να βρεθούμε. Μάλιστα χθες μου έλεγε η μάνα μου ότι σκέφτεται μήπως μέναμε εδώ και τον χειμώνα, να πάμε ΑΘήνα στους γιατρούς που θέλουμε και το Νοέμβριο να έρθουμε πάλι Δήλεσι, εφόσον δεν έχω βρει δουλειά εννοείται. Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε πράξη τελικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι την ψυχοπλακώνει η Αθήνα και το σκέφτεται σοβαρά να ξεχειμωνιάσουμε εδώ. Θα δούμε. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Καληνύχτα μυρμηγκEli, σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια, η ώρα είναι 5 και 10 το πρωί, φαντάζεστε ότι δεν βρυκολάκιασα αλλά απλά περνάω την ίωση σε όλο της το μεγαλείο! Αφού σας άφησα χτες, συνέχισα τους εμετούς, ούτε τα φαρμακάκια ούτε καν το νερό το κρατούσα, μέχρι τη μια αυτό το βιολί, μετά πήρα ενα ζαντακ και το κράτησα ευτυχως και περιορίστηκε ο στομαχόπονος. Όμως μετά ακολούθησε η φαση Β', εγώ και η τουαλέτα... σε αυτή τη φάση σας βρίσκω..
    Πιστεύω να ξεραθώ όλη μέρα αύριο στον ύπνο για να αναπληρώσω και να αποζημιώσω το μορφέα μου, φιλιά!

Senior Member
    Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.. Μακόνι μου, στις 5 και 10 το πρωί, πριν από λίγα λεπτά δηλαδή, με ξύπνησαν κάτι σκέψεις. Κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να κοιμηθώ και να μαι!
    Περαστικούλια σου! Άσχημη φάση αυτή που περνάς, αλλά ευτυχώς είναι σύντομη.

Eli μου, φιρί φιρί το πας να αρχίσω να σε κοιτάω με λοξό μάτι.. :smilegrin: Άκου μυρμηγκάκι!!
    Είδα κι έπαθα να απαλλαγώ από αυτή τη λαίλαπα! Χθες τόλμησα και έβαλα μετά από μήνες κάτι φρούτα στη φρουτιέρα μου και ευτυχώς δεν παρουσιάστηκαν (ακόμη). Μόνο εσύ ήρθες χθες το βράδυ, να με επαναφέρεις στην τάξη.. Καθόμουν στον καναπέ και έτρωγα ένα παγωτίνι και νιώθω κάτι να με γαργαλάει στο πόδι. Κοιτάω και τι να δω.. Η μυρμηγκEli ανέβαινε στη γάμπα μου, να μου ζητήσει με τον τρόπο της να μην πάρω άλλο, κάτι που έγινε τελικά!

Senior Member
    Καλημερααααααααα αγαπες!!!
    Μακονα μου πως εισαι??? Ελπιζω να κοιμηθηκες και λιγο!!!
    Γλαυκη μου χαιρομαι που και εσυ και η κορη ειστε καλητερα!!
    Λιλακι μου η ξαδερφη σου ακουγεται ΤΟΟΟΣΟΟΟ μαμακισμενη!!!!!! Συγνωμη κι ολας!!! Αν ημουν στην θεση σου θ ατην ειχα βαλει στην θεση της! Δεν τις μπορω αυτες τις μακακιες! Ακους εκει να εισαι και αθορυβη μεσα στο σπιτι σου!! ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΟΚΕΕΕΕΕ??????? Αντε να μην αρχισω!!!
    Βγηκα εχτες, ακομα δεν εχω παει γαι υπνο... Και ο λογοοος?? Ο σερβιτορος που σας ελεγα, εδωσε ρεσιταλ σημερα!!! Και μπηκα στο τρυπακι να βλεπω το φεις του ΚΑΤΑΛΑΑΑΑΒΑΑΑΤΕΕΕ??? γκρρρρρρρ.....
    Αφηστε που ηταν κατι τελειως βλαμενες, οχι στην παμπ αλλα στο εστιατορειο που πηγαμε και φαγαμε πριν, πηρα ομελετα φουρνου με μανιταρια! Ωραια και ελαφρια!! Τεσπα σηκωθηκαμε να φυγουμε και ηταν 4 βλαχαρες, στην ηλικια μου και ειχαν γυρισει και οι 4 και σχολιαζαν τα μαλλια μου, τα ειχα κανει 2 50's victory rolls, και ΕΛΕΩΣ ειχαν γυρισει και κοιτουσαν και σχολιαζαν και καθως περναω απο το τραπεζι τους, σταματαω, τις κοιταω και τις 4 και τους λεω με υφος: τραγικες!
    Και πολυ σημασια τους εδωσα αλλα δεν περιμεναν να τους πω και τιποτα και το βουλωσανε αμεσως εννοειτε..
    Λιλακι αν ημουν στην θεση σου θα εκανα κανονικα την ζωη μου, ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και αν μου ελεγε τιποτα η ''ξαδερφη'' θα της ελεγα This fat bitch is busy right now! Talk to the hand... Η κατι τετοιο.. Η καλυτερα κανε οτι δεν υπαρχει! Θα της σπασεις και τα νευρααα!! χαχαχαχαχαχ
    Λιλακι μου ελα νωρις να σε δω και εγωωωωωω!!! Σημερα ΛΟΓΙΚΑ θα ξερω ποτε θα ερθω στας Αθηνας!!! Ελπιζω Παναγια μου!!!!

Senior Member
    Καλημερα!!!τριτη μερα αυπνιας.κοιμηθηκα στις 2:30 και ξυπνησα στις 6 και κατι.σκ@τουλες δηλαδη.ευχομαι να πανε για μπανιο σημερα και να κοιμηθω λιγακι το μεσημερι γιατι τωρα δεν το βλεπω.ναταλιτσα περιμενω να μου πεις ποτε θα εισαι αθηνα.

Senior Member
    Καλη σας μερα.Ευχες για μια ομορφη μερα κ ναστε ολες καλα

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια, πολύ κίνηση βλέπω πρωί πρωί. Μακ λυπάμαι που αρρώστησες τελικά, περαστικά σου, αχ αυτή η άτιμη η κρητική γαστρεντερίιιιιιιιτσιδα που ταξίδεψε τόσο δρόμο για να σου κολλήσει, χάθηκε να ερχόταν και κανένα κρητικό μανάρι μαζί της; χιχι

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΟΚΕΕΕΕΕ???????
    :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    καλημέρα για άλλη μια φορά, ευτυχώς αυτή τη στιγμή δεν πονάει το στομαχι μου, μόνο τουαλέτα πάω. Εξαντλήθηκα, ακύρωσα ό,τι δουλειές είχα για σήμερα, τρώω φρυγανιές και επειδή αηδιάζω με τη σκόνη του φαρμακείου που επαναφέρει τους ηλεκτρολύτες, πίνω ξεθυμασμένη κοκα κόλα που υποτίθεται κάνει για αυτή τη δουλειά.
    Αμ, καλά τα λες Τζινάκο, αντί για κανένα υιό από την Κρήτη μου φέρανε έναν ιό, οικογένεια σου λέει μετά! :lol:
    Εχασα και βάρος με αυτά και με εκείνα.

Senior Member
    :lol: Μακ αυτή η ορθογραφία μας κατάστρεψε! :lol: Ευτυχώς που συνήλθε το στομάχι σου, άντε να συνέλθει και ο cul σου χιχι να ηρεμήσεις. Πολύ χαίρομαι για τα 62 κιλάκια σου.

Senior Member
    Λιλάκο, λυπάμαι για τους ανακατώστρες συγγενείς σου, δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε..
    Ναταλία μικρή, χαίρομαι για τον τσαμπουκά σου, καλό να μην αφήνεις να σε τσαλακώνουνε!
    Μοναδικό μαράκι, ελπίζω να ξύπνησες σήμερα πιο ορεξάτη..
    Γλαύκη μου, ταλαιπωρημένο μου, που δεν πρόλαβες να αναρρώσεις εσύ, έχεις και την ανάρρωση της κορούλας πάνω σου..Προσεκτικά και με φροντίδα πρώτα σε σένα, εσύ είσαι η πιο ευάλωτη από τις δυο σας, να το ξέρεις..
    Ελάκιον, σε ευχαριστώ..
    Τζινάκο, εμένα δεν με ικανοποιεί το σενάριο να ξεχειμωνιάσετε εκεί, ο λαός σου, δλδ. εγώ, σε θέλει πιο κοντά...

Senior Member
    Μακ σ'ευχαριστώ, μακάρι ανάμεσα στο λαό μου να υπήρχε και κανένα αφεντικό! χιχι

Senior Member
    καλημερα κουκλιτσες!
    μακ περαστικα σου!
    λιλακι υπομονη αλλα μην την αφηνεις να σου κανει κουμαντο μεσα στο σπιτι σου αυτη ειναι φιλοξενουμενη οχι εσυ!!!
    μοναδικο μαρακι ποτε θα ερθεις αθηνα εσυ??
    εσυ τζινακι θα μας αφησεις ολες και θα κατσεις εκει???? τουλαχιστον θα εχει ιντερνετ ο γειτονας???
    βαμπιρακι μη μου πεις οτι σχολιαζανε το φιογκο?????
    απο τη ζηλια τους!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα κι απο μενα!!!!
    περαστικα μακ μου!!! πιστευω μεχρι το απογευματακι να εισαι καλα. προσπαθησε να φας και κατι αλλο εκτος απο φρυγανιες. οπως λιγο ριζι με βρασμενα καροτακια.
    λιλα τι να πω! υπομονη! προσπαθησε να την αγνοεις. ειναι κορη του θειου σου που θα πληρωσει για το μεταπτυχιακο σου αυτη η ξαδερφη?

στα δικα μου!!!
    εχουμε μια ηλιολουστη μερα και ειμαι πολυ χαρουμενη!!! επισης αυτη τη βδομαδα εχασα 0.8!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη με τη νεα μου διατροφη και γυμναστικη!!!
    ας ειναι λιγο λιγο, χαιρομαι που ειναι σταθερο!!!