ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2375
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2375 of 2553 FirstFirst ... 1375187522752325236523732374237523762377238524252475 ... LastLast
Results 35,611 to 35,625 of 38289
    Senior Member
    μπράβο Αγγελικη, σιγα σιγά θα το χτίσεις. συνέχισε την προσπάθεια δεν μπορούν να κοπούν όλα με την μία , μικρά βήματα και σταθερά. μην κοιτάς τι δεν έχεις καταφέρει αλλά αυτά που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα.

Τζίνα μου, και εμένα θα μου λείψεις αν μείνεις στο Δήλεσι τόσο καιρό. Φυσικά και μόνη σου τι να έρθεις να κάνεις. Αλλά να πω, αν δεν είσαι εδώ πως θα ψάχνεις για δουλειά? δεν είναι πιο δύσκολο από εκει?

Senior Member
    Αγγελικούλα μου προσπάθησε να κόψεις τα αναψυκτικά βρε μανάρι μου, ακόμη και τα Light. Τα αναψυκτικά έχουν την κακή παρενέργεια να εντείνουν τις υπερφαγικές τάσεις. Προσπάθησε τουλάχιστον να τα περιορίσεις. Και εγώ είχα θέμα και κόλλημα ειδικά με την cola light. Τώρα πλέον προσπαθώ να μην πίνω καθόλου, εκτός αν βγαίνω έξω ή είμαι σε διακοπές. Είναι πολύ κακά και άχρηστα τα αναψυκτικά και κάνουν κακό και στην τσέπη μας. Κάνε μία προσπάθεια αξίζει .

Senior Member
    Καλλιόπη ωραία φαίνεται η σειρά, παραμυθάκι. Λέω να μην κολλήσω προς το παρόν με άλλη σειρά γιατί ζαβλακώνομαι ταμάλα! Τι να πω και εγώ που τελευταίως τρώω κόλλημα με παλιές ελληνικές σειρές. Το τελευταίο μου κόλλημα, και μην γελάσετε, ήταν η Ονειροπαγήδα :lol:

Senior Member
    Και λίγο από Ισπανικό ταπεραμέντο
    http://www.youtube.com/watch?v=l-qgum7hFXk

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Όταν είχα λεφτά δεν είχα το σώμα και τώρα που έχω το σώμα δεν έχω λεφτά.... τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. ευχαριστημένη να είμαι.
    εσύ έχεις άλλους θησαυρούς μανάρι μου!

Senior Member
    Κατερίνα μου, με γεια τα ψώνια! Αυτά παλιά και άλλα καινούρια!
    Είδες τι όμορφο είναι να λένε οι άλλοι πράγματα για σένα και να ξαφνιάζεσαι αρχικά, αλλά μετά να συνειδητοποιείς την πραγματικότητα; Πριν από λίγες μέρες μου συνέβη κάτι πάρα πολύ αστείο και κολακεύτηκα, αν και ξέρω καλά ότι ο παπούλης χρειαζόταν επειγόντως γυαλάκια. Πήγαμε με τη μάνα μου λαική και κάτι τον ρώτησε για τα χόρτα. Της είπε, δεν είστε από εδώ; Και η κοπελίτσα, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο;!! Καλέ μου άνθρωπε, του είπα, είστε τόσο γλυκός, τόσο, μα τόσο καλός!! Και γέλασαν και τα αυτιά μου! Άσχετο αν ο Νιαγάρας είχε φωλιάσει στα γεροντικά του μάτια..
    Μη μου ανησυχείτε, κορίτσια, μια χαρά κοιμόμουν, απλά αρχικά με ξύπνησαν κάτι ενοχλητικές σκέψεις και στη συνέχεια οι γέροντες από πάνω, που του έδωσαν και κατάλαβε πρωινιάτικα! Μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσω, γιατί οι γέροι μόνο το πρωί μπορούν. Οπότε θα σφίγγω τα δόντια και θα λέω ότι όλοι κάτι κάνουν, εκτός από μένα. :grind:

Αγγελικούλα, θα έλεγα ότι ένα λάιτ αναψυκτικό μία στις τόσες δε βλάπτει. Αλλά έχε στο μυαλό σου ότι η υπερβολή βλάπτει παντού. Παν μέτρον άριστον και στα αναψυκτικά και σε όλα!

Τζίνα, σε φαντάζομαι ρομαντικά χειμερινή.. Να σκαλίζεις τη φωτιά στο τζάκι, να μασουλάς την παραγωγή σου νωχελικά, προστά στη φωτιά, να γίνεις χειμερινή κολυμβήτρια (γιατί όχι); να κάνεις περιπάτους μπροστά στη θάλασσα με την απαραίτητη γουνοσυνοδεία σου. Δε σε φαντάζομαι άσχημα κι έπειτα, αν βαρεθείς, κοντά είναι η Αθήνα και σε περιμένει.

Λόγω αυπνίας κρυώνω, κορίτσια. Έβαλα φόρμες και κάλτσες και περιμένω να πάει δύο, να φάω τα κολοκυθάκια με το κοτόπουλο παρέα με τον σεφ Ράμσευ και να ξεραθώ. Δεν πιστεύω να αρχίσουν πάλι οι από πάνω, γιατί θα πάρω το σκουπόξυλο και θα γίνει χαμός! Τώρα σκέφτηκα πόσο έχω ξεφτιλιστεί στο παρελθόν, όταν ήμουν στην αντίπερα όχθη. Τι άκουσα σήμερα; Τριξίματα από το κρεβάτι. Αυτοί οι έρμοι, τι άκουγαν κάποτε; Γέλια και κακαρίσματα, και α και ου και νερά να τρέχουν και μετά ξανά μανά τα ίδια και ξανά νερά και άστα να πάνε! Μόνο το κρεβάτι μου δεν τρίζει. Ας το προσέξω στο μέλλον αυτό.. Κομμένα τα γέλια μαχαίρι!

Senior Member
    Οι βόλτες μας στην αγορά με την Κατερίνα είναι πραγματικά απόλαυση χιχιχιχι
    Και ναι αν είχαμε λεφτά θα είχαμε τινάξει την αγορά κανονικότατα!
    Άλλα όπως λες και εσύ Μακ μου, δεν πειράζει έχουμε άλλους θησαυρούς εμείς

Πάντως μέχρι και εγώ επωφελήθηκα από τις καταπληκτικές τιμές των εκπτώσεων και πήρα από τα Migato ένα ζευγάρι πέδιλα με 10? και ένα ζευγάρι μοκασίνια για τον Γιώργο με 20?!

Αααα δεν σας είπα τι έπαθα σήμερα χιχιχι, είχε πολύ πλάκα. Χθες το βράδυ έφτιαξα ένα σάντουιτς στον Γιώργο για να το πάρει σήμερα το πρωί στην δουλειά του μαζί του. Την ώρα που έφευγε ο Γιώργος λαγοκοιμώμουν και με ρωτάει, δεν μου έκανες σάντουιτς; Δεν το βρίσκω στο ψυγείο... Σηκώνομαι και εγώ μέσα στον ύπνο μου, κάνω το ψυγείο φύλλο και φτερό και το σάντουιτς άφαντο!!!uzzled:
    Μετά όταν ξύπνησα κανονικά ακόμη αναρωτιόμουν που στο καλο είχα βάλει το σάντουιτς. Λέω θα το έβαλα ασυναίσθητα κάπου αλλού και θα νόμιζα ότι το είχα βάλει στο ψυγείο. Ψάχνω στον φούρνο τζίφος, κοιτάω στην κατάψυξη ούτε εκεί. Εντομεταξύ ήμουν σίγουρη ότι το είχα φτιάξει, αλλά πλέον είχα αρχίσει να αμφιβάλω και αναρωτιόμουν μήπως ήταν φανταστικό το σάντουιτς; :lol: Τελικά εκεί που πήγα να φτιάξω τον εσπρέσο μου άνοιξα ένα συρτάρι για να πάρω την μεζούρα του καφέ και να σου και το σάντουιτς μέσα στο συρτάρι, δίπλα στο ψυγείο! :lol:

Senior Member
    Νομίζω ότι Σοκολατίζω επικίνδυνα :lol:
    Άρε Σοκολατίτσα που είσαι να δεις τα καμώματα μου;;; Σε έχει κλέψει η λεβεντομάνα Κρήτη χιχιχιχι
    Α τώρα που το έφερε η κουβέντα, μίλησα με την σοκολατίτσα μας που σας στέλνει τα χαιρετίσματα της και λέει αφού περνάει ωραία στο νησί να μείνει λίγες μέρες ακόμη .

Senior Member
    Καλλιόπη την βλέπω αυτή τη σειρά και μου αρέσει πολύ γιατί είναι περίεργη. Αν θελήσει η μητέρα μου να μείνουμε τον χειμώνα εδώ δεν έχω πρόβλημα γιατί είναι ωραία, έχουμε και την ξυλόσομπα και όσες φορές μαγειρεύουμε εκεί γίνονται ωραία τα φαγητά. Και στην Αθήνα που είμαι έτσι κάθομαι, τόσο καιρό σε μία συνέντευξη πήγα όλη κι όλη, οπότε αν βρεθεί κάτι σε 1 ώρα είμαι στην Αθήνα για να πάω όπου χρειαστεί. Αφού δεν ψάχνω δουλειά door to door είτε εδώ είτε στην Αθήνα είναι το ίδιο πράγμα.
    Ελάκι το ανησυχητικό θα ήταν να το είχες φάει το σάντουιτς και να μην το θυμόσουνα χιχιχι.

Senior Member
    Eli μου... :lol::lol::lol::lol:
    Ευτυχώς λύθηκε ο γρίφος του χαμένου σάντουιτς! Μέχρι να διαβάσω το τέλος της ιστορίας να σου πω τι φαντάστηκα; Κάτι που μου συνέβη μόνο μία φορά, ευτυχώς, με μάρτυρα ένα γκόμενο, δυστυχώς! Είχα στην κατάψυξη κάτι σοκολατένια μπαλάκια, δε θυμάμαι πως τα λένε, ανάλαφρα πάντως, σε κόκκινο σακουλάκι. Σηκώνομαι μέσα στη μαύρη νύχτα, με φωνάζει, μου μιλάει, τίποτα. Μόνο γύρισα, τον κοίταξα με απλανές βλέμμα και δεν του απάντησα. Ευτυχώς κατάλαβε ότι υπνοβατούσα και δεν με άγγιξε, να με τρομάξει, παρά με ακολούθησε. Πήγα γραμμή στο ψυγείο, άνοιξα την κατάψυξη και όρθια τα έφαγα. Μετά ήπια ένα ποτήρι νερό και ξαναπήγα στο κρεβάτι! Το πρωί μου έδειξε το τσαλακωμένο σακουλάκι και δε θυμόμουν τίποτε. Μέχρι που σκέφτηκα ότι τα έφαγε αυτός και έβγαλε την ιστορία της υπνοβασίας από το μυαλό του.
    Έχω ακόμη απορίες γιατί με παράτησε; :lol:

Senior Member
    Είδες Eli; Η περίπτωση της Αβας είναι η ανησυχητική, παίρνει θερμίδες και στον ύπνο της και στον ξύπνιο της! :lol: :lol:

Senior Member
    Αβα μου μετά από τόσο ψάξιμο που είχα κάνει και εγώ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως το έφαγα μέσα στον ύπνο μου :lol:
    Μάλλον οι μπαλίτσες στις οποίες αναφέρεσαι είναι τα γνωστά μας maltesers;

Senior Member
    Αυτά είναι! Τα είχα ξεχάσει. Έχω να φάω από τότε. Ευτυχώς το επεισόδιο έγινε μία και μοναδική φορά. Σκέψου να τρώμε στον ξύπνιο μας και στον ύπνο μας! Τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα!

Senior Member
    Πάω να φάω, κορίτσια μου, το όχι και τόσο δελεαστικό γεύμα μου. Παραείναι λάιτ για τα γούστα μου. Κοτόπουλο και κολοκυθάκια, ψιλονερόβραστα, μαγειρεμένα με ελάχιστες σταγόνες λάδι. Μπιαχ! Τι να κάνουμε, όμως, αυτό υπάρχει.
    Έπειτα θα την πέσω, ελπίζω χωρίς ενοχλήσεις αυτή τη φορά. Σας φιλώ και τα λέμε μετά!
    Α! Eli μου, με γεια τα παπουτσάκια σας! Στο ζεύγος αναφέρομαι. Μάκια!

Senior Member
    Τζίνα μου, γράψαμε τα ίδια! Ναι, ανησυχητική περίπτωση, όχι μόνο για τις θερμίδες, αλλά και για το γενικότερο ερωτισμό. Μου είπε ότι την ώρα που μασουλούσα μπροστά στο ψυγείο, είχα το θράσος και τον κοιτούσα κατάματα.. Ανοιγόκλεινα τα μάτια κανονικά, αλλά είχα το βλέμμα της αγελάδας.. Πω πω χάλια!!