ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2379
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2379 of 2553 FirstFirst ... 1379187922792329236923772378237923802381238924292479 ... LastLast
Results 35,671 to 35,685 of 38289
    Senior Member
    ΣτρουμφοΆβα μου να περάσεις καλά στην έξοδο σου και να πάρεις και ζακετάκι γιατί θα το χρειαστείς! Να πάτε κάπου που θα μπορείς να απολαύσεις και την πανσέληνο

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αντα τελικά το βρήκες το σανδάλι σου ή φόρεσες άλλα παπούτσια; Πλάκα έχει, παγωμένο σανδάλι on the rocks χιχι.

χαχαχαχαχα κάποια στιγμή από το πολύ ψάξε ψάξε δίψασα κ πήγα να πιώ νερό κ τσούπ το σανδαλάκι.....μιλάμε οι φίλοι μου με κοροιδεύανε κανα χρόνο!!!!
    από τρέλη αφηρημάδα πάλι έχω πάρει μια φορά το σταθερό τηλέφωνο στην τσάντα μου κ μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....εκεί να δεις γέλιο!!!!!

Senior Member
    Αβα καλή διασκέδαση και μεγειά το αλυσιδάκι σου.

Senior Member
    Originally posted by ada_gia_pada
    από τρέλη αφηρημάδα πάλι έχω πάρει μια φορά το σταθερό τηλέφωνο στην τσάντα μου κ μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....εκεί να δεις γέλιο!!!!!
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Είμαστε πολλές οι αφηρημένες, αλλά σκόρπιες! Ήθελα να σε δω, Άντα, την ώρα που προσπαθούσες να τηλεφωνήσεις με το τηλεκοντρόλ! :lol:

Senior Member
    Αφιερωμένο σε όλες τις αφηρημένες:

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!
    Θα πάρω πρώτη θέση μπροστά στην πανσέληνο, για να κάνω και ευχή!
    Φιλάκιαααα!!

Senior Member
    Ava μου πριν προλάβω να το δω εγώ το είχε δει ο σερβιτόρος στην καφετέρια που ήταν γνωστός κ πέθανε στα γέλια!!!!!!

Senior Member
    Αγαπες ειμαι στην καφετερια που σας ελεγα, με τον αδερφο και φιλΕς παρεα και μου ειπε οτι του ελειψα.. Χαχαχα του λεω και εμενα μου ελειψες... Χαχαχαχ...
    Τζινεσιον ΝΑΙ! Με δυο σπρινκ ρολς στα μαλλια βγηκα! Χαχαχχα
    Ειναι pin-up το στυλ κοριτσια μου!

Senior Member
    Βαμπιράκι πες pin-up πουλάκι μου να καταλάβουμε! Με το άλλο με τα rolls πολύ μας παίδεψες χιχι. Φαντάζομαι ότι σήμερα που έχει πανσέληνο θα φοράς και δύο σπρινγκ ρολς στους κυνόδοντες για κάλυψη και καλά τα τρως! χιχιχι

Senior Member
    Μου εδειχνε ο αδερφος μου την πανσεληνο και ειχα γυρισει να δω και περναει αυτος και μου λεει που κοιτας; Εδω ειμαι!!

Senior Member
    Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Καληνύχτα κόρες όνειρα γλυκά!
    Ναταλάκι με το pin up style καλή διασκέδαση!
    Μάθαμε και σήμερα κάτι νέο χιχιχιχι

Senior Member
    Μεχρι να σας διαβασω επεσα στις καληνυχτες.
    Ο ατιμος ιος της Μακ μπαστακωθηκε σε εμενα και απο το απογευμα εχω υπογραψει συμβαση με την τουαλετα.ευτυχως που δεν εκανα εμετο και τη γλυτωσα μονο με διαρροια και ζαλαδα γιατι τον εμετο δεν θα τον αντεχα.αυτη η ... η ξαδερφη με κολλησε που την εχει εδω και μερες.οσο για την πανσεληνο και εγω την ειδα απο το μπαλκονι μου και με επιασε μια ατελειωτη στεναχωρια.

Senior Member
    Μόλις γύρισα και πέρασα πολύ ωραία για τα εδώ δεδομένα. Πήγαμε αρχικά σε ένα μπαρ, όπου με χάλασε η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη. Κόλλησε σαν το τσιμπούρι πάνω μας, γιατί ψυχανεμίστηκε τη διάθεσή μας να φύγουμε και μας ανάγκασε να παραγγείλουμε ποτά, άσχετα αν δεν τα ήπιαμε τελικά. Αυτό για μένα είναι κρίμα, γιατί το αλκοόλ δεν πρέπει να χαραμίζεται. Κι όμως, έστελνα πίσω τα ποτήρια γεμάτα, ώστε να του κάνω το χατήρι. Γνωστός γαρ, ας μην του χαλάσω αυτό που κάνει, σκέφτηκα και έτσι την πάτησα.
    Στη συνέχεια, αφού παρήγγειλα μια γύρα σφηνάκια για όλους, είπα ότι ζαλίστηκα και φεύγω για το σπίτι. Σπίτι, ποιο σπίτι; Χα! Πήγα στην αγαπημένη μου ταβερνούλα, να πιω ένα τσιπουράκι, τώρα που το έμαθα και να τσιμπήσω και κάτι. Την ώρα που πήγα είχε μόνο δύο παρέες και τα κάρβουνα είχαν ήδη σβήσει. Είπα, λοιπόν, στο λατρεμένο ιδιοκτήτη ότι ήρθα μόνο για το τσίπουρο (τάχα) και ότι δεν έχουμε απαιτήσεις. Για πότε μας έβγαλε γαρίδες.. Μας τις έφερε και είπε, παιδιά, φάτε, πιείτε και φύγετε. Κερασμένα από μένα! Αυτά είναι, γι' αυτό τον παραδέχομαι!