ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2382
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2382 of 2553 FirstFirst ... 1382188222822332237223802381238223832384239224322482 ... LastLast
Results 35,716 to 35,730 of 38289
    Senior Member
    Γλάστρος λέγεται η περιοχή Άντα .
    Κορίτσια μου το πρόβλημα με τους γονεις μου δεν είναι οτι << θα μου την ΄πούνε >> Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση , άλλωστε ξέρω , μου το έχουν πεί ότι έχουν και κάποια λεφτά μαζεμένα για μένα και μου τα έχουνε δείξει κιόλας ,το βιβλιάριο εννοώ ,όχι τρελλά λεφτά αλλά είναι κάτι , το πρόβλημα είναι οτι θα στενοχωριούνται , και μόνο που θα τους νοιώθω να στενοχωριούνται και ν΄ανγχώνονται για μένα θα με σκοτώνει .
    Τέλος πάντων , σας ψυχοπλάκωσα και σας .
    Προς το παρόν προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να σκεφτώ τι εναλλακτικες έχω . Είχα πάντα την εντύπωση οτι έχω καλό όνομα στους επαγγελματίες του νησιού και πολλοί θα με ήθελαν στη δουλειά τους . Και στην προηγούμενη δουλειά και σ΄ αυτή είχαν βρεθεί πολλοι που είχαν πεί στο αφεντικό : Είσαι τυχερος που έχεις τη Δώρα .
    Θα δείξει αν η εντύπωση που είχα ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα ή εγώ ζούσα στο κόσμο τον δικό μου .

Senior Member
    Μπράβο Ντόρα Γλάστρος....εκεί έμενα!!!!!ωραία χρόνια!!!!
    Χαίρομαι που ξέρεις ότι οι δικοί σου 'δεν θα σου την πουν'....
    εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά αν είναι τελικά να κλείσει το μαγαζί που ήδη εργάζεσαι!!!αν επιτρέπεται σε τι μαγαζί εργάζεσαι??

Senior Member
    Άντα μου, εξαρτάται ποιος σου τα λέει αυτά τα λόγια και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αν μου τα έλεγε κάποιος άσχετος, θα ήμουν φυλακή τώρα. Έχω φτάσει στα άκρα και για πολύ πιο ασήμαντα λόγια από αυτά, γιατί δεν αντέχω άλλο καμίας μορφής κριτική. Πληγώνομαι αφάνταστα, αλλά από τη στιγμή που επαναλαμβάνεται η κατάσταση, ξέρω ότι έχει λήξη το ζήτημα. Θα φύγω και θα ξεχαστούν όλα. Αυτό για το οποίο μετάνιωσα είναι το ότι την πρόσβαλα με τη σειρά μου. Δεν έπρεπε. Άσε αυτόν που ξέρεις ότι σε αγαπά να χτυπήσει. Θα χτυπήσει, θα χτυπήσει, θα κουραστεί και θα σταματήσει. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Αλλά ψυχή έχω κι εγώ, αγρίεψα όταν μου πέταξε στα μούτρα όλες μου τις ανασφάλειες. Άνθρωπος είμαι και αντέδρασα. Με τη μαστογραφία όλα καλά. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, αυτό της είπα και αγκαλιαστήκαμε. :P

Ντόρα μου, αυτή είναι η δουλειά των γονέων, να ανησυχούν. Εδώ εγώ ανησυχώ για τα παιδιά των φιλενάδων μου. Ανησυχώ για όλες εσάς, που έχετε όνειρα και πληθαίνετε, οι άνεργες. Θα σταματήσει ποτέ ο γονέας να σκέφτεται την άνεση και την καλοπέραση του παιδιού του; Ποτέ! Μακάρι να βρεις αλλού δουλειά και να παραμείνεις στο ονειρεμένο νησί. Όσο θυμάμαι πόσο ωραία είχα περάσει.. Η Μύκονος δεν είναι μόνον η τρελή διασκέδαση και ο παράδεισος των γκέι. Εκεί που ξεσάλωνα στο κλαμπ, εκεί βρισκόμουν σε ψαροχώρι και έτρωγα δίπλα στη θάλασσα, με ελάχιστο κόσμο. Εκεί που έπινα ροζ σαμπάνια, εκεί έτρωγα και το πιτόγυρο. Έχει τα πάντα, για όλα τα γούστα και όλες τις διαθέσεις!

Senior Member
    Originally posted by ada_gia_pada
    κάποια δεν θα της τα συγχωρέσω κ ποτέ!!!!
    Έλα, Άντα, ρίχτο.. Πες μία κουβέντα που δεν της συγχώρησες, είμαι πολύ περίεργη..
    Το χειρότερο που είπε η δική μου είναι το εξής: Το βλέπω, θα μείνεις γεροντοκόρη. Αυτό όχι γιατί είσαι χοντρή, έχει και ανώμαλους που θέλουν τις χοντρές. Γιατί έχεις παλιοχαρακτήρα και ποιος άντρας θέλει μία τέτοια γυναίκα δίπλα του; Τι της είχα απαντήσει; Εδώ παντρεύτηκες εσύ, τι να λέμε τώρα..
    Μετά έπαθα ανοσία και ό,τι και να ακούω με πληγώνει λιγότερο. Στόχος μου είναι να φτάσω στο σημείο της απόλυτης αναισθησίας και να μη με αγγίζει τίποτα, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Δυστυχώς, όμως, είναι ζήτημα χαρακτήρα αυτό, όχι μόνο προσωπικής δουλειάς. Πάντα κλαίω και πληγώνομαι και αναμασάω όσα ακούω. Άσε που δυστυχώς οι προβλέψεις της επαληθεύονται..

Senior Member
    Εγώ Ava τρελαίνομαι να τα ακούω αυτά από δικούς μου ανθρώπους.....να ακούω τέτοια πράγματα από τη μάνα που με γέννησε!!!!εκεί θέλω να πάω φυλακή....το να μου τα πει κάποιος άσχετος θα του ρίξω ένα βρίσιμο κ ένα φτύσιμο κ τέλος!!!

Senior Member
    Ξέρεις τι κάνω αυτή τη στιγμή, Άντα μου; Αποτριχώνω τις γάμπες μου!
    Θαρρώ πως έχω φτάσει σε αρκετά καλά σημείο αναισθησίας. Βέβαια δε συμβαίνουν τώρα αυτά, αλλά, να, οι μνήμες δεν με αγγίζουν πια και τόσο.. Μου φτάνει να ζω και να περνάω καλά.
    Άθελά της, και καλά έκανε, η Ντόρα πυροδότησε αυτή τη συζήτηση. Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Αυτάρκης, απαντούσα και άφηνα τους γονείς μου άφωνους. Γιατί άραγε; Φαντάσου τώρα να πηγαίνω κόντρα στις θελήσεις της μητέρας μου, τη στιγμή που με βοηθάει κιόλας.. Αλλά δε με νοιάζει και τόσο πολύ. Περνάω κάθε μέρα καλά και αυτό έχει σημασία.

Senior Member
    Άντα μαγαζί με είδη πληροφορικής είναι .

'Οσον αφορά το θέμα πιστεύω οτι οι γονεις μας οτι λάθη κι αν κάνουν έκείνη την ώρα πείτε τους τόσο ξέρετε , τόσα λέτε .
    Η γιαγια μου ήταν η πιο στρίγγλα που έχει υπάρξει , ο έρμος ο πατέρας μου είχε υποφέρει τα πάνδεινα , κι όταν έφτασε να είναι κατάκοιτη στο κρεβάτι στα βαθεια της γεράματα , ο πατέρας μου ήταν ο μόνος απ τα 4 παιδια της που την φρόντισε , και μην νομίσετε ότι άκουσε ένα ευχαριστώ , ή ότι του έδωσε μια φορά την ευχή της . Δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως όταν πέθανε και γυρίσαμε μετά την κηδεία , νόμιζε οτι δεν τον άκουγα , μπήκε στο δωματιο της κι έκλαιγε ...
    Ας κοιτάξουμε να συμφιλιωθούμε μαζί τους και να τους συγχωρήσουμε όσο μπορούμε ...Άλλωστε έτσι ξέρουν , έτσι κάνουν .

Senior Member
    Εγώ ήδη έχω συγχωρήσει τους πάντες. Ο καθένας για τον εαυτό του και για τη δική του ψυχή. Ξέρετε κάτι; Στη ζωή πρέπει να δώσεις πρώτα, για να λάβεις μετά. Η δική μου γιαγιά ήταν επίσης στρίγγλα και ο πατέρας μου ούτε καν έκλαψε όταν την έχασε. Ουσιαστικά με τη συμπεριφορά της είχε φύγει χρόνια πριν. Τώρα ήταν το τυπικό. Κι όμως, την αγαπούσα τελικά και την έκλαψα. Η μητέρα μου μόνο μου εξομολογήθηκε ότι στην κηδεία, προκειμένου να καταφέρει να χύσει ένα δυο δάκρυα, έφερνε επίτηδες στο μυαλό της δυσάρεστα πράγματα. Πεθερά έχασε, δεν θα κλάψει; Τι στο καλό;
    Καλό είναι αυτές οι καταστάσεις να μη συμβαίνουν στις οικογένειες, αλλά τι να κάνουμε; Το πρόβλημά μου είναι ότι η μητέρα μου φέρεται έτσι, ακριβώς γιατί με αγαπάει υπερβολικά. Της το είπα ότι θέλω να με αγαπάει λιγότερο, ώστε να αγγίξουμε το μέτρο. Δε μπορεί, είπε, και άρχισε τα μελοδραματικά, περί της καρδιάς της μάνας και δε συμμαζεύεται.. Γίνεται η μάνα να βλέπει το παιδί της να κάνει λάθη και να μην επέμβει; Το θέμα είναι πώς θα επέμβει και μέχρι πότε θα το κάνει αυτό, της είπα και έγινε πύραυλος με την ψυχραιμία μου. Αυτό δεν αντέχει σε μένα. Το ότι εκείνη φωνάζει κι εγώ της απαντώ χαμηλόφωνα και γελαστά.

Senior Member
    Ντόρα επειδή είμαι κι εγώ στο κλαμπ των ανέργων εδώ και 1,5 χρόνο, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη δουλειά σου ή να βρεις σύντομα άλλη δουλειά.
    Αβα μακάρι να μην είναι τίποτα αυτό που φαίνεται στη μαστογραφία της μαμάς σου, κράτα μας ενήμερες.

Senior Member
    Τζίνα σ΄ευχαριστώ .
    Δυστυχώς εδώ δεν μπορεί να γίνει τίποτε πλέον . Ζω το χρόνικό ενος προαναγγελθέντος θανάτου .

Senior Member
    Δεν είναι τίποτα, Τζινάκο μου. Έκανε υπέρηχο μετά και βγήκε καθαρός.
    Έχει και συνέχεια η ιστορία.. Μετά από το περιστατικό, ήρθα σε ρήξη και με τον πατέρα μου. Σπάνιο, γιατί είναι άγιος άνθρωπος. Αλλά υποψιάζομαι κάτι ψιλοισχαιμικά, έτσι δε δίνω και ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενά του. Παρόλα αυτά το παράκανε και αυτό το στρουμφάκι και άρχισα για δεύτερη φορά να μαζεύω πράγματα για το πολυπόθητο φευγιό μου. Τότε ήρθαν τα μαντάτα για τον προστάτη του. Νεοπλασία υποψιαζόταν ο γιατρός και έτσι παρέμεινα, για μία ακόμη φορά. Τελικά και αυτός είναι πεντάγερος. Εμένα θα ξεκάνουν στο τέλος! :lol:

Senior Member
    Θέλετε να γελάσετε; Ας σας πω γιατί διαφωνήσαμε με τον πατέρα μου. Είδε ότι βγήκα με δύο άντρες μέσα σε μία εβδομάδα και έπαθε κρίση ηθικής! Ήρθαν τα παιδιά, με πήραν από το σπίτι και μετά με γύρισαν εκεί, άρα το κατάλαβε και τους γνωρίζει κιόλας προσωπικά. Είσαι πρόστυχη, μου είπε με επικριτικό ύφος.. Άντε καλέ, του είπα αεράτα, του έστειλα ένα φιλί και έφυγα.
    Το επόμενο βράδυ πήγα να του ετοιμάσω τη σαλάτα του, ως συνήθως. Λέει ότι κάνω τις καλύτερες σαλάτες από όλους και θέλει να του ετοιμάζω εγώ τις δικές του. Έτοιμος, στρουμφάκι μου, για τη σαλατούλα σου; Τον ρώτησα. Εσύ, τσούλα, να μην αγγίζεις το φαγητό μου, είπε με καταχθόνιο βλέμμα.. Χαχαχαχα!! Φύγε από δω, του είπα, άντε, άστα αυτά, γιατί έχω και να βγω!
    Το επόμενο βράδυ, για να τριτώσει το κακό, μου τηλεφώνησε ένας φίλος. Παρεξήγησε τη ζεστασιά στη φωνή μου και έγινε χαμός! Βγαίνω, στρουμφάκι μου, του είπα και έσκυψα να τον φιλήσω. Τραβήχτηκε και είπε σκοτεινά, μη με αγγίζεις! Καλά, του είπα γελαστά, πάω να κάνω πιάτσα τότε, οι πελάτες μου με περιμένουν! Τι απάντησε, το τερατάκι; Μόνον αυτό δεν έκανες ακόμη!
    Τώρα, που ηρέμησε, με καλοπιάνει. Εγώ, πάλι, γελάω και κολακεύομαι κιόλας. Άκου εκεί τσούλα!

Senior Member
    Αχαχαχα Αβα μοοου!! Το ξερω δεν ψαχνομαι για κατι, γενικα κινηση να υπαρχει και να παιζουμε!!!
    Τωρα μετον μπαμπα σου.. Μεγαλη κοπελα εισαι, οτι θες θα κανεις εννοειτε! ΠΟλλες φορες βεβαια οι γονεις νομιζουν οτι αμα μας τα πουνε χυμα, θα νοικοκυρευτουμε, θα βρουμε ενα καλο παιδι και θα κανουμε και 4 κουτσουβελα!!! -.-
    Αχ να με δειτε αυτη την στιγμη, με ρολλευ στα μαλλια, μαντιλι για να κραταει τα ρολλευ και μπροστα μια pin-up roll up bang!!! Σαν νοικοκυρα του 50 ειμαι!!! χιχιχχιχιχιχιχιχιχι

Senior Member
    ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!! Σε επαιρνα τηλ απο εχτες και δεν μου βγαινει η γραμμη!!!!!!!! Τι στο καλο? Ανησυχισα!!
    Σου εστειλα και στο φεις και σου λεω οταν δεις το μηνυμα στειλε μου!!! Αχ χαιρομαι που εισαι σπιτακι σου και καλαααα!!!!!!! Τι καλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αχαχαχα Αβα μοοου!! Το ξερω δεν ψαχνομαι για κατι, γενικα κινηση να υπαρχει και να παιζουμε!!!
    Τωρα μετον μπαμπα σου.. Μεγαλη κοπελα εισαι, οτι θες θα κανεις εννοειτε! ΠΟλλες φορες βεβαια οι γονεις νομιζουν οτι αμα μας τα πουνε χυμα, θα νοικοκυρευτουμε, θα βρουμε ενα καλο παιδι και θα κανουμε και 4 κουτσουβελα!!! -.-
    Αχ να με δειτε αυτη την στιγμη, με ρολλευ στα μαλλια, μαντιλι για να κραταει τα ρολλευ και μπροστα μια pin-up roll up bang!!! Σαν νοικοκυρα του 50 ειμαι!!! χιχιχχιχιχιχιχιχιχι

Senior Member
    ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!! Σε επαιρνα τηλ απο εχτες και δεν μου βγαινει η γραμμη!!!!!!!! Τι στο καλο? Ανησυχισα!!
    Σου εστειλα και στο φεις και σου λεω οταν δεις το μηνυμα στειλε μου!!! Αχ χαιρομαι που εισαι σπιτακι σου και καλαααα!!!!!!! Τι καλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!