ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2385
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2385 of 2553 FirstFirst ... 1385188522852335237523832384238523862387239524352485 ... LastLast
Results 35,761 to 35,775 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου,
    Τζίνα σε ευχαριστούμε για τα νέα της Μαρίας, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να χειρουργηθεί εσπευσμένα, ελπίζω να μπορέσει να κλείσει νωρίτερα ημερομηνία επέμβασης και να τελειώσει αυτό το βάσανο. Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρες Μαράκι μου.

Λιλάκο χαίρομαι που νιώθεις ήδη καλύτερα και δεν ταλαιπωρήθηκες με εμετούς, που είναι και το χειρότερο. Καλά κάνεις που δεν πας στον γάμο, έχεις που έχεις τα ζόρια σου με τους μουσαφιρέους, ο πρώην σου έλειπε τώρα για να δέσει το γλυκό!

Αβουλίνα πανηγυρτζού μου! Επιστροφή στα πανηγύρια βλέπω χιχιχιχι. Αφού το χάρηκες χαλάλι σου! Τώρα που δρόσισε πάντως το περπάτημα είναι μία ευχάριστη δραστηριότητα

Εγώ χθες έβαλα ταινία να δω και αποφασίσαμε με τον Γιώργο να αράξουμε σπίτι. Αμ δε! Εκεί που έβλεπα ταινία με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου που είχα καιρό και μου πρότεινε να πάμε για χαλαρό ποτάκι. Έτσι και κάναμε λοιπόν. Σήμερα ξεραθήκαμε στον ύπνο μέχρι αργά το μεσημέρι. Μας έχει πιάσει οξεία τεμπελίτιδα, να φανταστείτε τώρα πίνουμε τον πρωινό μας καφέ χιχιχιχι

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Ελλάκι πως πήγε χθες το φαγητο???? για το γλυκο δεν ρωτάω γιατι θα κολαστω η γυναίκα!
    Αγγελική μου μια χαρά έγιναν οι πανσετούλες στο τηγάνι με το λεμόνι και άρεσαν και στον Γιώργο πολύ. Εγώ έχω ένα θέμα με το τηγάνι, επειδή γενικότερα μου την δίνει και η τηγανίλα και το τηγανιτό κρέας, οπότε δεν το χρησιμοποιώ συχνά γι αυτό και οι μαγειρικές μου ικανότητες σε αυτόν τον τομέα είναι περιορισμένες χιχιχι. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου το πέτυχα .
    Όσο για το σουφλέ άστα μην τα ρωτάς.... μην σε κολάσω τώρα που πας να μπεις σε μια τάξη

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσια.
    Περαστικα στο Μαράκι . Εύχομαι να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ
    Αγγελικούλα ευχαριστώ κοριτσακι μου για τις ευχες σου
    Ελακι απόλαυσε το πρωινο καφεδακι σου.
    Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι σε όλες σας .

Senior Member
    Καλημέρα κ από μένα!!!!!!
    Χαίρομαι που το Μαράκι δεν έχει τελικά κάτι σοβαρό!!!θα την πάρω κ τηλ.
    εγώ έχω πεθάνει στον φιδέ κ μ'αρέσει πάρα πολύ!!!!!το καλύτερο μου φαγητό είναι πλέον!!!!νιαμ νιαμ......σε λίγο θα πάω για καφεδάκι με τη φίλη μου....κ χτες πήγα με τις φίλες μου το βράδυ για καφέ κ ο καλός μου μου έκανε μουτράκια...θα του πω ότι θα πάω κ τώρα κ εκεί θα γελάσουμε!!!

Senior Member
    Αντα καλός ο φιδές αλλά δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα ο σκέτος υδατάνθρακας, ελπίζω να τρως και πρωτείνη και σαλάτες. Καλό καφέδιασμα.

Senior Member
    Καλησπερααα ομορφιες μου!!!!!! :bouncy:
    Τι μου κανετε??? Αντουλινι φιδε, αυτο το γκουρμε πιατο (εεεε Καλλιοοοπη??) εχω να το φαω απο το νοσοκομειο που δοκιμασα ουτε μια κουταλιτσα και απο τοτε ουτε να το μυρισω δεν μπορω! Αφου να φανταστεις ημουν στο Ιππο και εφερναν φιδε σε καποιους και μονο που το μυριζα ηθελα να κανω εμετοοοο!! μπλιαξ!!! χαχαχαχ
    Καλα κοριτσια εχτες μειναμε μεχρι τις 630 το πρωι εξω, σουπερ!!!
    Κλεισαμε το μαγαζι!! Ημασταν στο γνωστο πλεον με τον σερβιτορο και ενω ειχε ποση δουλεια ειχε κατσει στο τραπεζι μας και μονο συνεντευξη που δεν μου πηρε!! Χαχαχαχαχα!!!
    Και ποσο ειμαι, και που σπουδαζω, και ειναι ωραιο το Λονδινο? Και ποτε φευγεις, και οταν του ειπα δεν ξερω ακομα, πριν τις 15 παντως, γουρλωνει τα ματια και μου λεει του Σεπτεμβρη? Και του λεω ναι! Και μου λεει μαααα.. τοσο νωρις.. δεν θα ερχεσε δηλαδη τωρα? Και του λεω θα ξαναρθω αλλα δεν ξερω ποτε, αυριο θα ερθω σιγουρα γιατι θελει μια φιλη μου (οντως μου εκανε ειδικη παραγγελεια να παμε εκει!) και μου λεει τι ωρα θα ερθεις? Και τουλεω δεν ξερω, νωρις, πριν τις 6.. Και μου λεει μα εγω θα ερθω στις 6! Ελα πιο μεταααα... Και του ειπα οτι δεν ξερω και πριν φυγουμε μου ελεγε επι ωρα πραγματικα, ελα μετα τις 6..Να ειμαι και εγω εδω και κατι τετοια! Καλα γενικα χαμογελα και τσαχπινικα βλεμματα χαχαχαχαχααχ!
    Α! Σε καποια φαση μιλουσαμε με τις φιλες μου για κατι σεξουαλικα και τους λεω μα ειναι πολυ σεξουαλικο (κατι που δεν θυμαμαι!) και γυρναει και μου λεει σεξουαλικο?? Και του λεω πολυ! Και με κοιταει με ενα υφοοοος!!! γκκκρρρρρρ!!!!!!!
    Μετα μου ελεγε και ποιος ειναι ο αριθμος σου, αντε να του εξηγω οτι δεν εχω ελληνικο (της μαμας μου να δωωωσωωω??) και μου λεει ο αγγλικος σου? Και του λεω 074 μπλα μπλα, αλλα σε καποια φαση δεν τον θυμομουνα!! χαχααχα
    Και σημερα, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΕΛΙΚΑ, θα ξαναπαμε! Και στο τελος με χαιδευει και μου λεει εμεις τα λεμε και αυριο! γκκκκρρρρρρ
    Εχει να μου "αρεσει" Ελληνας εδω και 4-5 χρονια και μου φαινεται παραξενο...

Ασχετο αλλα Αβα εσυ μου ελεγες για την πατριδα μου την Κρητη? Δεν ειμαι Κρητικια! χαχαχχαα!!
    Μενω εδω απο τα 4,5 μου αλλα καταγωγη απο Θεσσαλονικη (μπαμπας) και Λημνο (μαμα), γεννηθηκα και εμεινα Γερμανια μεχρι τα 4.5, Ρεθυμνο μεχρι τα 19 και απο τοτε Λονδινο!!
    Δεν νιωθω να εχω εναν δικο μου τοπο!!! Ειμαι πολιτης του κοσμου!

Senior Member
    γιουχου σας!!!!πατρε μια προσφατη φωτο ανευ σουτιεν και φασκελωστε με γιατι δεν μπορω να πεισω την ξαδερφη μου να τη σβησει και θα γινω περιγελος ολης της αμερικης

Senior Member
    Πολίτη του κόσμου πολύ χαίρομαι που το φλερτ με τον γλυκούλη καλά κρατεί. Αχ, άτιμα Λονδίνα τι μας κάνετε, θα χάσουμε τον γλυκούλη! Πάω να ξαπλώσω τώρα, ελπίζω μέχρι να σηκωθώ το απόγευμα να μην έχετε περάσει βέρες! χιχιχι

Senior Member
    Μαρή Λίλα δεν φαίνεται τίποτα αφού έχεις τα χέρια σου μπροστά, μόνο εσύ την ξέρεις την κάθοδο των Δωριέων! χιχι Είναι πολύ ωραία φωτό, άσε που είναι ταυτόχρονα και ντοκουμέντο γιατί γελάς!!!

Senior Member
    αυτο που το πας???

Senior Member
    Ετσι και βγει παραέξω βρώμα ότι γέλασες κακό που σε βρήκε! :lol:

Senior Member
    Λίλα πάω τώρα να ξαπλώσω αλλά δεν θα κοιμηθώ πολύ γιατί έχω αγωνία να μάθω πόσες από τις 50 πολιτείες της Αμερικής γέλασαν με τη φωτό σου! :lol:

Senior Member
    Λιλακι μια χαρα φαινεσαι!!!!!!!! Γλυκουυυυλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Senior Member
    χαλι μαυρο ειμαι χωρις σουτιεν με αμανικο με την χαλαρωση σε ολο της το μεγαλειο αλλα με εβγαλε χωρις να την καταλαβω αλλιως σιγα μην καθομουν

Senior Member
    http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=10151136056968908&set=a.10151136056 893908.463845.763458907&type=1&theater
    την εβαλα στο φβ γιατι εδω χαλαγε τη δομη της σελιδας γιατι δεν μπορουσα να τη μικρυνω