Results 35,806 to 35,820 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-09-2012, 09:59 #35806
Kαλημερα κοριτσια,καλημερα αγαπημενη Ναταλια!που φερνεις αλλο αερα στο τοπικ καθε φορα που γραφεις κ μας θυμιζεις παλιες καλες εποχες που ησουν καθημερινα μαζι μας.Λουλουδιασμενη καλημερα,αντισταση στο Φθινοπωρο που ερχεται.....να εχουμε ολες μια ομορφη μερα!Ναταλια να σε προσεχεις...
- 03-09-2012, 11:07 #35807
Καλημέρα κορίτσια!
Πρώτη μέρα στη δουλειά και είπα να κάνω ένα διαλειμματάκι.
Λύστε μου μία απορία: Πώς γίνεται να βγαίνεις μία απλή βόλτα και να γυρίζεις φορτωμένη με χίλια δυο καλούδια; :bigsmile:
Βγήκα χθες και τυχαία συνάντησα δύο γνωστούς, που, ω, τι σύμπτωση, επέστρεφαν από μπαξέδες και μποστάνια. Μου έδωσαν ένα καρπούζι, ένα πεπόνι, δύο τσαμπιά σταφύλι! Γύρισα φορτωμένη σαν το γαιδούρι και έβαλα το καρπούζι στο ψυγείο να κρυώνει. Σήμερα θα έχει καρπουζοπάρτυ!
Υποτίθεται ότι έβαλα και μία εύκολη ταινία να χαζέψω, αλλά έκλειναν τα μάτια μου. Όλη τη νύχτα στριφογύριζα και μόνο στην ιδέα του πρωινού ξυπνήματος... Πάει, όμως, έγινε και αυτό και τώρα σταματώ το διάλειμμα και φεύγω, αφού πρώτα σας δώσω φιλάκι!
Μαρία μου, χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά τελικά!
03-09-2012, 11:13 #35808
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να χουμε!!!!
03-09-2012, 11:22 #35809
καλημερα ομορφε κοσμε!!!
αχ ναταλια εχεις δικιο....φθινοπωρο...μαλλον πρεπει να το αφησω να με ταξιδεψει και να παψω να μιζεριαζω.
03-09-2012, 12:01 #35810
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ναταλία πολλά φιλάκια. Γλαύκη κι εγώ μαζί σου στην αντίσταση για το φθινόπωρο! Κατερίνα καλή αρχή στο νέο σου πόστο, όλα να πάνε καλά. Μακ τέτοια χαρά δεν έκανες ούτε όταν έφευγες για διακοπές χιχι, καλή αρχή. Μαράκι αυτό είναι το θέμα με σένα, ότι δεν τρως πολύ, το σλιβ όμως δεν λειτουργεί όπως οι δίαιτες που κάναμε παλιά και δεν τρώγαμε, αντιθέτως πρέπει να τρως και ας μην πεινάς, αν χρειαστεί και με το ζόρι προκειμένου να δουλεύει καλά ο οργανισμός σου. Ελπίζω να το καταλάβεις και από εδώ και πέρα να φτιάξεις τη διατροφή σου.
03-09-2012, 13:00 #35811
Και.....................ναι κυρίες και κύριοι, άλλαξα δεκάδα, είδα το 5!!!!
Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί γιατί από τότε που άρχισα να ζυγίζομαι και να προσέχω το βάρος μου θυμάμαι ότι έβλεπα από το 6 και πάνω. Σε μία προσπάθεια να το γιορτάσω άλλαξα και το τικεράκι μου χιχιχι.
03-09-2012, 13:33 #35812
βρε τζινακι δε πρεπει να σταματισεις πια?????
ηταν που θα σε ταιζε η μαμα τωρα και δε θα εχανες αλλο!
για φαε λιγο και ασε τη φυστικοπαραγωγη για αργοτερα
03-09-2012, 13:46 #35813
Ρε Τζινάκι μήπως έχει δίκιο η Καλλιόπη??? είσαι και 2 μέτρα γυναικα!
03-09-2012, 13:58 #35814
Κορίτσια μην ανησυχείτε, προς το παρόν είμαι εντάξει, δεν φαίνεται κάτι άσχημο, δεν έχω ρέψει δηλαδή. Πιέζω τον εαυτό μου να τρώω περισσότερο, άλλοτε τα καταφέρνω και άλλοτε όχι. Δεν αγχώνομαι όμως γιατί και στα 65 είμαι μια χαρά, οπότε αν μου ανοίξει η όρεξη θα έχω περιθώριο να φάω για 6 κιλά παραπάνω χιχιχι. Η φυστικοπαραγωγή έχει σταματήσει προς το παρόν γιατί περιμένω να γίνουνε τα φυστίκια, δεν κάνει πολύ ζέστη τώρα και δεν γίνονται γρήγορα.
03-09-2012, 14:38 #35815
Καλημέρα , μάλλον καλησπέρα τώρα , καλη εβδομάδα σε όλες
03-09-2012, 17:47 #35816
Καλησπέρα και από εμένα!
Σήμερα αποφάσισα επιτέλους να είμαι κατιτίς πιο δραστήρια από άλλες μέρες. Πήγα στην λαϊκή, έκανα μία δουλίτσα στα ΚΕΠ και τώρα προσέχω την ανιψούλα μου και μαγειρεύω φασολάκια για όλους μας. Αφού κάθομαι που κάθομαι θα εκτελώ χρέη μπέιμπι σίτερ για την αδερφή μου μιας και η νέα της δουλειά μάλλον θα την απασχολεί περισσότερες ώρες από τι η προηγούμενη.
03-09-2012, 17:54 #35817
Τζίναααα αν μείνετε το χειμώνα στο Δήλεσι με 4 σκυλιά και ένα γατί νομίζω ότι ένα τέτοιο έπιπλο θα το βρείτε πολύ χρήσιμο :lol::lol::lol:
Λες να βγαίνει και με πιο άνετα ράφια;
03-09-2012, 18:04 #35818
γεια σας κόρες,
εγώ Τζίνα δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρη ότι τρως ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι υγιής, θα ανησυχούσα αν καταλάβαινα ότι δεν τρως σωστά.
Γεια σου Ντόρα, καλή βδομάδα!
Ελάκιον, να μου φιλήσεις το μαριλενάκι το τρισχαριτωμένο!
Η πρώτη μέρα στη δουλειά κύλησε μια χαρά, το μόνο που με χάλασε είναι ότι εγω πήγα μεσα στην τρελή χαρα και γέματη αισιοδοξία παρόλες τις γενικές αντιξοότητες , βρέθηκα πολύ σύντομα να καθησυχάζω τα άγχη των συναδέλφων μου, αυτό με έριξε λίγο. Νομίζω όμως ότι δεν ωφελώ τον εαυτό μου σκεπτόμενη ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Θα επιβιώσουμε. Αυτό είναι το μόττο μου. Ακόμη και τώρα που το δάνειο μου είναι μεγαλύτερο από το μισθό μου. Δεν ξέρω αν ζω στην τσιχλόφουσκα μου αλλά αρνούμαι να πέσω στη μιζέρια. Μου αρκεί που στεναχωριέμαι για τη μοναξιά μου. Δεν μπορώ να με φορτώνω και με κατήφεια άλλου τύπου.
03-09-2012, 18:28 #35819
Originally posted by Eli
Τζίναααα αν μείνετε το χειμώνα στο Δήλεσι με 4 σκυλιά και ένα γατί νομίζω ότι ένα τέτοιο έπιπλο θα το βρείτε πολύ χρήσιμο :lol::lol::lol:
Λες να βγαίνει και με πιο άνετα ράφια;
03-09-2012, 18:36 #35820
Κοριτσια μου τι κανετε? Δεν βλεπω και πολυ κινηση εδω εεε???
Εχτες ειχα την τεραααστια χαρα να γνωρισω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Αλινακι μας απο κοντα!! Βγηκαμε, πηγαμε για καφεδακι, ηταν μετα του συζηγου και του ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΥ γιου τους το οποιο ειναι ενα ζουζουνακι, πανεμορφο αγορακι, πανεξυπνο το οποιο μοιαζει πολυκαι στους 2 γονεις του!!!
Πραγματικα ενιωσα λες και τους ξερω χρονια οχι μονο την Αλινα αλλα και τον αντρα της!! Και οι 2 καταπληκτικοι ανθρωποι!!
Θα τα ξαναπουμε εννοειτε συντομα! Το ζουζουνι τους με κατασυμπαθησε και δεν ηθελε να παει σπτι, ηθελε να παιξουμε!! Αχ την επομενη φορα να παμε στις κουνιιιιεεες!!!!! Η Αλινα δεν το συζητω, ΘΕΑ!! Εγω της ειπα και γραμμαριο να μην χασει ειναι τελεια!!!!!
Εχω και νεα με τον σερβιτορο που μονο συνεντευξη δεν μου πηρε προχτες, ποτε φευγω για Αγγλια και μα ειναι πολυ νωρις, ποτε θα σε ξαναδω και μου ζητησε τον αριθμο μου (επιτελους! ειναι και ντροπαλοοος!! χαχαχαχα) και του ειπα οτι δεν εχω ελληνικο μονο αγγλικο και μου λεει ωραια πως ειναι ο αγγλικος σου και δεν τον θυμωμουνα απο εξω και του ειπα τον μισο!! χαχαχαχα και δεν κοιταξα και το κιν μου να του τον πω ολοκληρο και μειναμε στα μισα!!!
Μετα λεγαμε κατι για σεξουαλικα με τις φιλες μου και λεω εγω μα ειναι πολυ σεξουαλικο (δεν θυμαμαι γιατι πραγμα μιλουσαμε!) και περναει, με κοιταει και μου λεει με υφος: σεξουαλικο? Και του λεω: Πολυ!!! και μου κλεινει το ματι!
Τεσπα αυτο συνεχιστηκε μεχρι τις 6 το πρωι οπου και κλεισαμε το μαγαζι! Μου λεει ποτε θα σε ξαναδω και του λεω βασικα αυριο! Διοτι θα ερθουν καποιοι φιλοι και θελουν να ερθουν εδω! Και μου λεει τι ωρα? Και του λεω δεν ξερω πριν τις 6! Και μου λεει μα δεν θα ειμαι εδωωω.. Με ενα γλυκουλικο υφος, σαν αρκουδακι ηταν (οταν εγω λεω καποιον cute και οτι ειναι σαν αρκουδακι, κακα μαντατα ερχονται!!! χαχαχχχαχα) και μου λεει ελα μετα τις 6 να σε δω!!! Και του λεω δεν ξερω θα δω.. Και μου λεει μααααα... Θελω να σε δω! Χχαχαχαχα και του λεω θα δω τι θα κανω!
Και οταν φευγαμε ερχετε με αγκαλιαζει και μου λεει θα τα πουμε αυριο ε?? Και του λεω λογικα ναι.. Και φευγουμε.. Καλα την επομενη μου λεει παλι με ενα cute ντροπαλο υφος: μου ελειψες.. Και του λεω και εμενα απο το πρωι που εχω να σε δω, πολυ!!! χαχαχαχ
Και συνεχιστηκε αυτο παλι ολη την νυχτα... Γκκκκρρρρ... Μου σπαω τα νευρα για καποιο λογο! Τωρα στο τελος του καλοκαιριου επρεπε να γινουν ολα αυτα?
Αφηστε που αναλυσαμε τα παντα απο οικογενειες, τι σπουδαζουμε, αυτος ειναι στο Οικονομικο, και που μενουμε!! Και παω να του πω και μου λεει την περιοχη που μενω! Και του λεω που το ξερεις? Και μου λεει ε γαματος δεν ειμαι? Και τον ξαναρωταω και δεν μου απαντησε!!!! Stalker!!!! αχαχαχαχαχαχχαχ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση