ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2396
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2396 of 2553 FirstFirst ... 1396189622962346238623942395239623972398240624462496 ... LastLast
Results 35,926 to 35,940 of 38289
    Senior Member
    που με περνει τηλ η κολλητη μου και συναδελφος που εργαζεται στην ιδια χωρα σε αλλη πολη περιχαρης και μου λεει οτι τα αφεντικα της της πληρωσαν σεμιναριο μιας (ολοκληρης!) ημερας πανω σ αυτη τη μεθοδο.θα το παρακολουθησει και θα αρχισει να το εφαρμοζει κατευθειαν!

και λεω, εγω χαζη ειμαι??????????????
    εχω κανει ηδη πανω απο 20 τετοια σεμιναρια και θα κανω ακομη ποσα, και μετα θα παω να ξοδεψω χρονο και χρημα και πανω απο τα βιβλια ξανα για να πω οτι ειμαι σε θεση να το εφαρμοσω ενω η φιλη μου με 1 μερα θα το κανει πραξη!!!

τι να πω δεν ξερω!
    αληθεια νιωθω χαζη

Senior Member
    Κοριτσακι δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο που θελεις να κανεις για να καταλαβω αν χρειαζεται μια μερα η ενας χρονος για να το εφαρμοσεις.

Senior Member
    εναν συγκεκριμενο τυπο αναισθησιας θελω να μαθω λιλα μου. περισσοτερα δεν γραφω γιατι ειναι και δημοσιο το φορουμ και ανοιχτο σε ολους

Senior Member
    Εεεε τοτε δεν νομιζω οτι μπορεις να το μαθεις τοσο καλα οσο θα ηθελες και οσο θα επρεπε σε ενα μονο ημερησιο σεμιναριο.

Senior Member
    ουτε κι εγω το νομιζω!!! δεδομενου οτι εχω κανει 20 ως τωρα και παλι δεν νιωθω οτι οκ το εμαθα τωρα!
    ενταξει στο 95% των φορων γινεται ετσι? και στα αλλο 5%? αν τυχη μια στραβη?μια επιπλοκη? μια παρενεργεια?
    τοτε τι κανω? θα φωναξω βοηθεια απο τον ουρανο???

τιποτα. αυτο το ρισκο δεν αξιζει για μενα. αν παρω αποφαση να το κανω τελικα θα ακολουθησω το δρομο που διαλεξα.
    απλα οι σκεψεις μου πλεον ειναι αν αξιζει τον κοπο να μαθω να κανω κατι που θα το κανουν ενα σωρο αλλοι, χωρις να εχουν δωσει ουτε το χρονο τους ουτε τα χρηματα τους.
    η μηπως θα πρεπει να στραφω τελικα καπου αλλου παλι....
    φτου κι απο την αρχη.......

Senior Member
    Κοριτσια μου μολις γυρισα και σας ψιλοδιαβασα! Ακομα νιωθω αηδιαστηκα παχουλη (αντε ας αφησω το χονδρη!) και ασχημη.. Και καταλαβα οτι το νιωθω ΜΟΝΟ οταν μου την πεφτει ο συγκεκριμενος ανθρωπος και μαλλον γινεται γιατι αρχισε και μου αρεσει και εμενα και αναρωτιεμαι πως και μου την πεφτει!
    Στα αλλαααα τωρααα!! Παιδια τετοιο πεσιμο, κα@λωτικο και στα ισια και τοσο σεξυ δεν εχω δεχτει οσο το αποψινο!!!
    Δεν υπηρχε!!! Τον ειχα γνωρισει πριν απο κανενα μηνα και κατι και απο την αρχη μου την επεφτε αλλα σημεεεεραααα!!! Πωωωωωω αναψοκοκκινισα, δεν ηξερα απο που να την κανω!!!!!! Αν με καταλαβαιιιινεεταααιιι!!!!!! Πωωωωωωωωω!! Ειναι και ψηλος, ξανθος (που δεν τρελενομαι κι ολας!) με κατι μπλε/γαλαζια ματιαααα!!! Πωωωωωωω τι ηταν αυτο? Δεν μπορω να το εκφρασω με λογια!! Πρεπει να σας εβλεπα να σας τα πωωωω!!! Αυτος δεν ειναι γλυκουλης οπως ο αλλος! Ειναι kinky και πιο αγριος!! γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρ
    Και κατι βλεματα μετα! Και μετα στο τελος μου λεει θελω να σου πωωωωω.. Αλλα φυγαμε διοτι ειχε και δουλεια, σερβιτορος και αυτος -.- και λεω αν θελεις να πεις κατι, τα ξαναλεμε που θα μου παειιιιι!! Αυτο δεν του το ειπα αλλα το σκεφτηκα!! χααχαχαχαχααχαχ

Senior Member

Kαλημερακια σε όλα τα κοριτσάκια. Μόλις ξύπνησα, έκανα το καφεδάκι μου και κάθισα να διαβάσω

Κοριτσάκι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια..καλύτερα να γίνεις εξπέρ λοιπόν..τουλάχιστον θα σε προστατέψει στο μέλλον από δυσκολίες κουκλίτσα μου. Άσε του άλλους να κάνουν σεμινάρια που παίζουν με την ζωή ανθρώπων για μια μέρα και γίνε εσύ η καλύτερη όλον. Εγώ αν κάποιος θα με έκανε αναισθησία θα προτιμούσα να είσαι εσύ

"ναταλακι" μούουουουου!!!!!!!!!! με έκανες και γέλασα βρε!!!! axx με θύμισες τα φοιτητικά μου χρονια και πολύ το χάρηκα!!! Ποσο θα ήθελα και go να έπαιζα λίγο έτσι axxxx vour στον πατσά και μην ντρέπεσαι ποτε και για τίποτα. Αυτός για να στην πέφτει έτσι σημαίνει πως του αρέσεις πολύ βρε κόουτο!!!

Senior Member
    Καλημέρα. Βαμπιράκι είπαμε ότι δεν είσαι πλέον χοντρή!! Είσαι τσουπωτή κι εύχομαι σύντομα να γίνεις με τον γλυκούλη και ξετσούπωτη! :lol: Koritsaki άσε τη συνάδελφό σου να κάνει ότι θέλει, εσύ επειδή είσαι υπεύθυνη γιατρός να κάνεις την εξειδίκευσή σου κανονικά. με ότι χρειάζεται να γίνει για να είσαι μετά σίγουρη ότι κάνεις τη δουλειά σου σωστά κι εφόσον αυτό δεν εφαρμόζεται ακόμα στην Ελλάδα είναι υπέρ σου το να το κατέχεις καλά.
    Σοκολατίτσα περιμένουμε εξηγήσεις γιατί θέλεις σήμερα να είσαι φρέσκια χιχι και λεπτομέρειες για το κρητικό αμόρε.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Ελακιον με τον πονο της τζινας παιζεις???μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου για μωσαικο????
    Originally posted by lila198621
    Αντα φαε λιγο μωσαικο απο τη μουρη μου πριν προλαβει και το φαει ολο η τζινα
    :lol: :lol: :lol: Ενώ περίμενα να χάσω τα κιλά μου για να φτιάξω μωσαϊκό τελικά κατάλαβα ότι δεν μου φταίνε τα κιλά αλλά η έννοια μου ν'αποφεύγω τα γλυκά. Ενώ είδα το 5 πάλι το αναβάλλω συνέχεια να το φτιάξω, έχω την εντύπωση ότι και το 4 να δω πάλι δεν θα το φτιάξω, άσε δηλαδή που αν δω το 4 το πιο πιθανό είναι να μου βάλουν το μωσαϊκό στον ορό στο νοσοκομείο!! :lol: :lol:

Senior Member
    καλημερα κουκλιτσες πολυγραφοτατες βλεπω σημερα!
    σοκολατιτσα καλως ηρθες και παλι! κοριτσακι νομιζω εσυ ξερεις τι ειναι πιο σωστο οχι μονο για την δουλεια σου αλλα και για σενα!
    λιλακι εισαι μια κουλιτσα στη φωτο και να χαμογελας πιο συχνα!
    νινα τελειος ο σκυλακος σου!
    μακ καλη αρχη στη δουλεια !
    δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω............
    γραψατε τοσα πολλα που να θυμαμαι ειμαι και σε δυσκολη ηλικια.......

Senior Member
    good morning!!!!

Senior Member
    Καλημερα κ απο μενα ομορφες..τι κανετε?
    Βαμπιρακι οντως δεν εισαι πλεον χονδρη..ελεος..Τζινα μου με γεια το νεο τικερακι..κ φαε παιδακι μου..Νινα καλη σου μερα..εκανες επεμβαση? γιατι εχω χασει επεισοδεια..Λιλα καλη σου μερα κ σενα..Καλλιοπη μου τι κανεις κοριτσαρα μου? Λοιπον εχτες που ηπια την αντιβιωση που ειναι σε χαπι το ελιωσα μεσα σε νερο κ τοπια γιατι δεν ηξερα η ερημη...το εκανα εμετο μετα απο καποια στιγμη..σημερα το πρωι απλα το καταπια ανεπαφο κ δεν με εχει πειραξει ..ευτυχως..α να σας πω οτι πριν παθω τον κολικο αγορασα ενα παντελονι με 10 ευρω στα ΜΑΤ FASHION κ μεγεθος? το xs παρακαλω...ααα..ζουσα ονειροοοοο..επισης εχτες βραβευθηκα απο την εταιρεια ORIFLAME αν την ξερετε γιατι σε 20 μερες σαν νεο μελος επιασα καποιο ποσοστο λεει...αν θελετε να γινετε μελη εδω..αφου τους ειπα..στο νοσοκομειο μεθαυριο θα μοιραζω καταλογους :smilegrin::smilegrin:..τα λεμε μετα μετα γιατι το καθηκον με καλει

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσόπουλα!
    Ναταλάκι μου μην ανησυχείς αυτό που νιώθεις είναι φυσιολογικό! Το παθαίνουν πολλοί εγχειρισμένοι κοντά στο 6μηνο. Το είχε πάθει και η αδερφή μου λίγο αργότερα από εσένα και ένιωθε πιο χοντρή από ποτέ παρόλο που είχε χάσει ένα σωρό κιλά! Εγώ προσπαθούσα να την συνεφέρω και μάλιστα μία μέρα που είχε φάει και γλυκό είχε βάλει τα κλάματα και έλεγε πόσο άσχημη ένιωθε και φοβόταν ότι δεν θα χάσει άλλα κιλά. Την παρότρυνα να δει ψυχολόγο εκείνο το διάστημα και μέσα σε ένα μήνα το είχε ξεπεράσει. Είναι η απότομη αλλαγή που φέρνει την ανισορροπία στο μυαλό σου, δεν αντιλαμβάνεσαι ακόμη το μέγεθος του βάρους που έχεις χάσει και σίγουρα δεν καταλαβαίνεις την πραγματική εικόνα σώματος σου. Θα κυλίσει ο καιρός και θα το ξεπεράσεις μην μου στεναχωριέσαι αλλά κυρίως πρόσεξε την διατροφή σου!
    Όσο για τα γκομενάκια τι να πω; Femme fatale!!!! :lol: Κοίτα να απολαύσεις την προσοχή των αντρών γύρω σου και να χαρείς το γεγονός ότι επιτέλους ζεις αυτά που πρέπει να ζει κάθε κορίτσι στην ηλικία σου! Από εδώ και πέρα μανάρι μου έτσι θα είναι, θα σε πλησιάζουν πολλά αγόρια

Senior Member
    γρηγορη καλημερα και από μενα!

Senior Member
    καλημερα!Ειμαι παλι στο μαγαζι του γιου αφου πηγε την αδελφη του στην Αθηνα γιατι δεν μπορουσε να οδηγησει τοσες ωρες για να κοψει τα ραμματα κ ξεμεινε εκει πανω το πουλακι μου....Γι'αυτο κ στον υπολογιστη εχτες κ σημερα το πρωι.
    Τζινακο πραγματι ωραιο το νεο τικερακι κ κατι ειπες οτι εχει σχεση με τη μνημη σου.Μνημη ελεφαντα δηλαδη?Για τα κιλα δεν λεω τιποτα γιατι τα λεω κ αποτομα εγω....Ξερεις εσυ ομως...
    Μοναδικη εισαι καλυτερα?
    Για ολες τις βιβλιοφαγους κ ειδικοτερα για το Μακουλινι μου,αν πατε σε βιβλιοπωλειο ριξτε μια ματια για το βιβλιο του Γκαζμεντ Καπλανι "Με λενε Ευρωπη".Ειναι αλβανος μεταναστης πτυχιουχος της φιλοσοφικης εδω κ διδακτορας του Παντειου.Τωρα ειναι κ σε καποιο πανεπιστημιο της Αμερικης μου ελεγε ο αδελφος μου που ειναι διαδικτιακος φιλος του κ γι'αυτο πηρε κ το βιβλιο του.Ειναι ομως πραγματι καλο κ διαπραγματευεται τον ρατσισμο στους μεταναστες τα συναισθηματα τους κ το οτι δεν εχουν ελληνικη υπηκοοτητα ενω εχουν γεννηθει στην ελλαδα κ εχουν ελληνικη παιδια κ τα προβληματα που δημιουργει μονο η αδεια παραμονης.Τα λεω πολυ στεγνα αλλα αξιζει να το διαβασει κανεις.