ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2397
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2397 of 2553 FirstFirst ... 1397189722972347238723952396239723982399240724472497 ... LastLast
Results 35,941 to 35,955 of 38289
    Senior Member
    Κοριτσάκι μου νομίζω κατάλαβα για τι ειδικότητα μιλάς και αν είναι αυτό που υποψιάζομαι σίγουρα δεν βγαίνει με ένα σεμινάριο μίας ημέρας!
    Μην απογοητεύεσαι και μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι και πως το κάνουν. Από τι έχω καταλάβει είσαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος που αγαπάει την δουλειά του, οπότε να χαράξεις τον δικό σου δρόμο σύμφωνα με το τι υπαγορεύει η συνείδηση σου και ο επαγγελματισμός σου. Μπορεί σε λίγα χρόνια να έρθει η μέθοδος και στην Ελλάδα αλλά το θέμα είναι πρωτίστως τι ποιότητα και ασφάλεια προσφέρεις στην δουλειά σου. Και όταν μιλάμε για θέματα υγείας και ειδικά για θέματα αναισθησίας δεν παίζουμε ούτε κάνουμε πειράματα!

Senior Member
    Γλαυκη μου ευτυχως δεν ποναω..υπομονη κανω να μπω να χειρουργηθω να τελειωνω..το κακο ειναι οτι νιωθω οτι θα πεσω κατω επειδη τρωω ελαχιστα :thumbdown:...θα ανακαμψω οπως που θα παει...

Senior Member
    Μακ εσύ τους ξέρεις αυτούς τους μήνες; :lol: :lol:

Μία δασκάλα στην επαρχία μαθαίνει στ' αγγλικά τους μήνες στα παιδιά της τάξης της...

- Λοιπόν πιδιά, ο Γινάρς είναι Τζάνουαρι, ο Φλιβάρς είναι Φέμπρουαρι και ο Μάρτς μένει ως εχ!

Senior Member
    Μαράκι μου υπομονή, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά σύντομα τα βάσανα σου θα τελειώσουν. Θα κάνεις την επέμβαση και θα ηρεμήσεις. Μέχρι τότε να προσέχεις να μην σηκώνεσαι απότομα και να μην σκύβεις πολύ για να μην σου έρθει καμιά σκοτοδίνη και πέσεις κάτω και χτυπήσεις.

Γλαύκη μου καλή αρχή στην κορούλα σου και εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα και να μπει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Επίσης χαίρομαι που και εσύ σιγά σιγά μπαίνεις στους δικούς σου ρυθμούς μετά την φουρτούνα που είχατε και έτσι θα ηρεμήσεις και θα επικεντρωθείς και πάλι στην διατροφή σου και στο περπάτημα σου που σιγά σιγά μπορείς να ξεκινήσεις .

Αγγελικούλα, Καλλιόπη, Τζινάκο, Λίλα και όλες οι υπόλοιπες τσούπρες να έχετε όλες μία υπέροχη μέρα! Πάω να κάνω τα ψώνια μου σε λίγο για να μαγειρέψω.

Senior Member
    Ελάκι καλά ψώνια και καλό μαγείρεμα.

Senior Member
    Thanks darling! :love::love:
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλη την γουνοοικογένεια! :lol:

Senior Member
    Θα τους τα δώσω, σήμερα θα πάμε και για μπάνιο μετά από 10 μέρες, να κάνουν και λίγη ηλιοθεραπεία γιατί έχουν αρχίσει και χάνουν το μαύρισμά τους χιχιχι.

Senior Member
    Καλά να περάσετε Τζινάκι μου, καλές βουτιές και καλές ηλιοθεραπείες! Έφυγα και εγώ! Τσάο!!!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Αντα φαε λιγο μωσαικο απο τη μουρη μου πριν προλαβει και το φαει ολο η τζινα
    χαχαχαχα μάλλον δεν πρόλαβα γιατί με πήρε ο ύπνος!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Senior Member
    Τσα! Βρήκα ευκαιρία να δω τι κάνετε και ευχαριστήθηκα με τα νέα σας.
    Ναταλάκι μου, ωραίο πράγμα το φλερτ. Το κίνκυ το έχω ξεσυνηθίσει, αλλά έχει και αυτό τη γοητεία του. Πολύ καλύτερο από τα ξενέρωτα που λαμβάνω συνήθως. Τουλάχιστον είναι ευθύ ως προς την πρόθεσή του και δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις. Να το απολαύσεις όσο γίνεται και μη χαλάς τις στιγμές αυτές με ανόητες σκέψεις. Για να σου την πέφτουν γλυκούληδες και άγριοι, ξανθούληδες και μελαχροινοί κάτι σημαίνει, σωστά; Απόλαυσέ το!
    Τζινάκο μου, πόσο σε ζηλεύω, με τα μπανάκια σου και την τρυφερή, χνουδωτή σου συντροφιά! Α! Συγχαρητήρια και για την αλλαγή δεκάδας!
    Κορίτσια μου, σας στέλνω πολλά φιλιά! Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα. Κουράζομαι πολύ, αλλά τουλάχιστον αισθάνομαι παραγωγική. Φεύγω τώρα, να προλάβω να ψωνίσω πατάτες και λοιπά ζαρζαβατικά. Μετά έχω δουλειά μέχρι το βράδυ και έπειτα θα γυρίσω να μαγειρέψω για αύριο. Ματς, μουτς!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Μία δασκάλα στην επαρχία μαθαίνει στ' αγγλικά τους μήνες στα παιδιά της τάξης της...

- Λοιπόν πιδιά, ο Γινάρς είναι Τζάνουαρι, ο Φλιβάρς είναι Φέμπρουαρι και ο Μάρτς μένει ως εχ!
    ούϊ, καλέϊ, δεν τους είχ' υπόψη, έεις ξεφύει, φιλενάδα! :lol: :lol:

Senior Member
    κοριτσια σημερα νιωθω μια αδυναμια και μια ζαλαδα συνεχως
    μετρησα πιεση και ειχα 10 με 7 και ζαχαρο μια ωρα μετα το φαι 75 λετε να φτεει το ζαχαρο????
    νομιζω οτι ειναι χαμηλο και αν ναι τι κανω?

Senior Member
    Καλλιόπη είναι όντως χαμηλό το ζάχαρο, συνήθως το μετράμε 2 ώρες μετά το φαγητό γιατί στην μία ώρα είναι στο πιο ψηλό του, μετά τις 2 ώρες πέφτει, που σημαίνει ότι αφού ήταν μία μόνο ώρα μετά το φαγητό 75 ίσως σου πέσει και πιο πολύ αργότερα. Αφού δεν μπορείς να φας κάτι σε γλυκό, φάε υδατάνθρακα, ψωμί, κράκερ, πατάτα κ.τ.λ. Αν δεν μπορείς να φας πιες χυμό από οτιδήποτε φρούτο κατά προτίμηση φρέσκο. Πάντως ο υδατάνθρακας είναι το καλύτερο γιατί εκτός που θα στο ανεβάσει θα στο διατηρήσει κιόλας, θα έχεις να καις δηλαδή για να σταματήσει και η ζαλάδα που έχεις συνέχεια.

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

ούϊ, καλέϊ, δεν τους είχ' υπόψη, έεις ξεφύει, φιλενάδα! :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: