ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2399
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2399 of 2553 FirstFirst ... 1399189922992349238923972398239924002401240924492499 ... LastLast
Results 35,971 to 35,985 of 38289
    Senior Member
    Σοκολατίτσα άσε τα δροσερέματα και πες για τα μαγειρέματα με τον Κρητικό!

Senior Member
    σοκολατιτσα μου για να καταλαβεις εχει παει να της πεσει απο τη σκαλα 500 φορες και το αφηνει και μπουσουλαει στα χωματα που εχει ο παππους μου το σκυλο.εφαγε και χωμα απο τη γλαστρα και αυτη γελαγε

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Σοκολατίτσα άσε τα δροσερέματα και πες για τα μαγειρέματα με τον Κρητικό!

Ντρέπομαι:starhit::starhit::starhit:ιδ� �αιτέρως θα σου τα πω όλα:starhit:

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    σοκολατιτσα μου για να καταλαβεις εχει παει να της πεσει απο τη σκαλα 500 φορες και το αφηνει και μπουσουλαει στα χωματα που εχει ο παππους μου το σκυλο.εφαγε και χωμα απο τη γλαστρα και αυτη γελαγε

αααα καλά!

Senior Member
    Ρε παιιιδιιιααα!! Σας ειχα γραψει ενα κατεβατο το μεσημερι και τωρα δεν ειναι εδω!!! Σας ελεγα (παλι -.-) για τους 3ς που με πολιορκουν!! χαχαχαχαχαχχα
    Ειδα και εναν ΠΟΟΟΟΛΥΥΥ ωραιο σημερα που διαδηλωνε κατα τις χρυσης αυγης! τον τσεκαρα καλα καλα (ααααα δεν με νιαζει απο εδω και στο εξης οποιος μου αρεσει θα τον βλεπω μεσα στα μαατιααα!!) και εκεινος εκανε το ιδιο και μου χαμογελασε!
    Πριν λιγο γυρισα και σε λιγο ξαναφευγω!
    ΑΑΑ!! Περασα σημερα απο την καφετερεια του γλυκουλη και δεν ηταν παλι εκει! Λετε να μην δουλευει πλεον? Θα μου το ειχε πει λογικα εδω αλλα και αλλα μου ειπε.. Αλλα μου ειπε οτι εδινε ενα μαθημα αλλα δεν θυμαμαι ποτε! Θα ρωτησω τον μπαμπα μου να μου πει ποτε ειναι η εξεταστικη!! χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Γεια σου Βαμπιράκι με τις κατακτήσεις σου!!!!

Παίζει να σε είδα στο Ρέθυμνο αλλά δεν ήμουνα σίγουρη εαν ήσουνα εσύ κ γι αυτό δεν σου μίλησα!

Senior Member
    Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????? ??????
    Ποτε ρε σοκολατιτσααααα????????? μαααααααααααααααααααααααα αααααααααααα επρεπε να μου μιλησεις!!! Αν και οταν ειχες ερθει εγω ημουν μια Αθηνα μια Ρε9θμνο.... ΑΑΑΑΑΑ!!!! Αθηνα δεν μενεις??? Αντε να ερθω να σας δω επιτελους!!!
    Αν και δεν θελω πλεον να φυγω απο τωρααααα :3

Senior Member
    Σοκολατίτσα αν είδες φιόγκο, από κάτω ήταν σίγουρα το Βαμπιράκι! χιχι

Senior Member
    Σοκολατίτσα αν είδες φιόγκο, από κάτω ήταν σίγουρα το Βαμπιράκι! χιχι
    Οντως δεν μπορω να το αρνηθω αυτο!!!! χιχιχιχι
    Λοιπον κοριτσια μου βγαινω!! I salute ya!!! xxxxxx

Senior Member
    Ημερομηνία δεν θυμάμαι μιας κ όλες οι μέρες ίδιες μου φαινόταν:lol::lol: αλλά έμεινα αρκετές μέρες Κρήτη.
    Λοιπόν η κοπέλα που είδα φορούσε μια φούστα μαύρη κλος κ μεσάτη, ένα στενό μαύρο κοντομάνικο μπλόυζάκι , μέσα απο τη φόυστα, τα μαλλιά αλογουρά, ήτανε μακρία κ μπροστά ήτανε λες κ είχε βάλει ένα μεγάλο ρόλευ, όπως έιναι τώρα στη μόδα κάπως λέγεται αυτό το στυλ!
    Ήτανε στο στενό με τα πολλά μαγαζάκια που κάθεσαι τρώς κ πίνεις ρακές!!!! ε που αλλού θα ήμουνα:lol::lol::lol:

Φιόγκο δεν είδα είχα πιει κ κανα δυο ρακές οπότε δεν θυμάμαι να τον είδα!

Τζίνα που κάτω εννοείς?????????

Senior Member
    Η κοπέλα που είδα δεν ήτανε σε καμιά περίπτωση παχιά απλά τσουπωτή κ μόλις την είδα η πρώτη σκέψη που πέρασε απο το μυαλό μου ήτανε "βρε λες να είναι το βαμπιράκι?"

Senior Member
    Σοκολατίτσα εννοώ κάτω από τον φιόγκο γιατί το Βαμπιράκι φοράει συνέχεια στα μαλλιά της μεγάλους φιόγκους σε διάφορα χρώματα. Το χτένισμα με το μεγάλο ρόλεϋ το κάνει και το Βαμπιράκι, αλλά απ'ότι ξέρω δεν φοράει φούστες.

Senior Member
    Σοκολατίτσα εννοώ κάτω από τον φιόγκο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: πάλι τα δικά μου διάβασα κ κατάλαβα.....:starhit:

Senior Member
    Σοκολατίτσα έτσι εξηγείται, ότι διάβασες τα δικά σου δηλαδή, προς στιγμήν αναρωτήθηκα όπως αυτός στη διαφήμιση που ρωτάει "Τι δεν καταλαβαίνεις;" χιχιχι.
    Βαμπιράκι καλή διασκέδαση και καλό τρικούβερτο φλερτ! χιχι

Senior Member
    Δεν σας ειπα τα ευχαριστα!!!!η μανουλιτσα μου θα παρει συνταξη αυτο το μηνα γιουπι!!!!θα την παρει την ημερα γενεθλειων του πρωην πρωην.